Sparto skoro vtip pracuj na tom. Jinak postavy zpět nechci klidně smazat nevrátim se tam, protože se tam pěstuje demence a protekce a blabla stejně ať napíšu cokoliv ty spameři tady budou mlít nesmysli jako mají ve zvyku. Za mě Dmkám palec zvláště některým některým bohužel né protože jsou normální... Jinak ti kteří SEMNOU hráli si to užily a dementi jako sparta a podobní holt budou spamovat na věky takže aloha gumy já si odcházím hrát s lidmi co mají mozek.

tohle myslim vypovida o vsem...
Btw lizatko zamyslel si se nekdy nad tim proc si ve "sve dobe" byl ucastnikem kazdy kauzy? A to nemyslim jen Terezzaka, proste jak mi vysvetlis, ze fura lidi nezavisle na sobe te uznalo za problemoveho, provokatera a dalsi prizviska, ktery se sem nehodi (z duvodu vulgarity)?
Takova rada do zivota, chybu hledej nejdriv u sebe ne u druhych, kor kdyz je tech, kteri v tobe chybu vidi vicero ;)
Pochop, ze mi nehrali za tvy postavicky, ty ses vyspal tak jak sis ustlal a najedl tak jak sis uvaril ;) Ke kazde reakci je treba nejake akce ;) To jak dobre volena byla nase reakce je vec jina, dle nas (dm tymu) vhodne, dle tebe nevhodne. Nebylo by ale lepsi se vratit na zacatek a zamyslet se co tohle vsechno zapricinilo? A prosim Terezzaka vynech...