Skočit na obsah

Fotka

Opravdové sbohem

• Zamčené téma Téma je zamčeno
89 odpovědí na toto téma

#31 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 15:05

Sparto skoro vtip pracuj na tom. Jinak postavy zpět nechci klidně smazat nevrátim se tam, protože se tam pěstuje demence a protekce a blabla stejně ať napíšu cokoliv ty spameři tady budou mlít nesmysli jako mají ve zvyku. Za mě Dmkám palec zvláště některým některým bohužel né protože jsou normální... Jinak ti kteří semnou hráli si to užily a dementi jako sparta a podobní holt budou spamovat na věky takže aloha gumy já si odcházím hrát s lidmi co mají mozek.

Zobrazit příspěvek

Proč tě furt vidim online když už asi po šestý píšeš že jdeš?
  • 0

#32 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 15:11

Lízo, bež už prosimtě a neonka si vem sebou :closedeyes:
  • 0

#33 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 15:22

chrante střelce :D
  • 0

#34 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 15:51

Ach jo lizatko, mě někdy přijde, jako bys četl jen ty příspěvky, co tě mají za účel vyprovokovat a ne ty co ti mají domluvit.

Mimochodem vcelku mě odivuje, co všechno za lidi se tu můžou stát Couselorem a tím nemyslím jen tebe lízo....ale prostě někteří na tom nejsou jaksi tam no nahoře v mozku dobře a dostanou post CS. :closedeyes:

Kdo vlastně vybírá ty CS?
  • 0

#35 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 16:02

..... já si odcházím hrát s lidmi co mají mozek.

Zobrazit příspěvek

A to je kde?
  • 0

#36 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 24.03.2009 16:14

A to je kde?

Zobrazit příspěvek

Na písku!

A když už se nám sešly ty proměnné ke spamu... taky jsem zvědavý jaké budou zkušenosti s Pískovým counselorováním :D
  • 0

#37 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 16:15

...

Zobrazit příspěvek

K tomuto snad jen, abyste soudili dotyčného podle toho co vykoná a nevykoná. Dobrej policajt může být mizernej člověk a naopak.
  • 0

#38 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 16:21

K tomuto snad jen, abyste soudili dotyčného podle toho co vykoná a nevykoná. Dobrej policajt může být mizernej člověk a naopak.

Zobrazit příspěvek

Aha, takže mám soudit podle toho, že se nechová ke všem hráčům stejně, podle toho, že někdy pravidla některým moc neříkají a nebo neříkaly, podle toho že na to jednoznačně "nemá"?
A nebo ne já radši mlčím, to nemá smysl řešit, já sem hráč a nemám do tohoto právo kecat :ermm:

Tralalíí tralaláá..... :closedeyes:
  • 0

#39 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 16:26

...

Zobrazit příspěvek

Víš co Sašo?...
  • 0

#40 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 16:27

Víš co Sašo?...

Zobrazit příspěvek

Bagr......
Hehe ne, vzdávám se *zvedá ruce* chápu, to nemá smysl :closedeyes:
  • 0

#41 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 17:16

No je ale fakt, že je vskutku zajímavé někomu neodpovědět na otázku "za co mám ban?", smazat mu všechny postavy, říct mu, že mu je vrátí, a pak už nikdy neodpovědět nebo říci "teď tu nejsem, zkus to...jindy"...kamapk tohle povede....hlavně aby se to neopakovalo a nezevšednělo to;) pravda je někde tam venku
  • 0

#42 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 17:26

Puxi tezko si nevsimat provokace kdyz se tu nic jinyho nepise a ano sem nasranej protoze kdyz sem si stezoval ja 14 dni v kuse na vsecko mozny nic nebylo proti pravidlum a ja pak dostanu ban jen pro to ze se Dmkam chce takze zacinam mit pocit ze tady pozadovat neco od DM je asi trestny no. Jinak nevim to ze nehraju demonu neznamena ze bych nemohl byt na foru.
  • 0

#43 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 17:27

...

Zobrazit příspěvek

:ermm: Ty uličníku, abys ty něco nevěděl! Nás máš celý shlídnutý. :closedeyes:
  • 0

#44 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 17:31

Ano mám. Opravdu mě tahle zkušenost mi bohatě stačila abych poznal, že tady sou pravidla na nic protože si je DM upravují jak se jim zrovna chce a když na to někdo upozorní obhajují to zarytým mlčením(neplatí pro všechny). Jinak teda bavim se s hodně lidma co už tu nehrají a opravdu věta ,,Víme proč už tam nehrajeme" bohatě vystihuje celou situaci tady.
  • 0

#45 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 17:36

Mimochodem vcelku mě odivuje, co všechno za lidi se tu můžou stát Couselorem a tím nemyslím jen tebe lízo....ale prostě někteří na tom nejsou jaksi tam no nahoře v mozku dobře a dostanou post CS.  :closedeyes:

Zobrazit příspěvek

dík za komplimenty, vím moc dobře že jsou směřované k mé osobě

to mě přivádí na myšlenku, že pokud chcete autogram, stavte se ve hře až budu za cs ve službě
  • 0

#46 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 17:40

Tak, lízátko, napiš, prosím pěkně, ještě jednou jasné sbohem, a snad to zamkneme, ne? Konec konců, toto si chtěl sdělit, ale pro klid na duši tvé i jiných, mě nevyjímaje, ještě jednou. Prosím.
  • 0

#47 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 17:45

:ermm:  Ty uličníku, abys ty něco nevěděl! Nás máš celý shlídnutý.  :closedeyes:

Zobrazit příspěvek

já jsem totiž underground:) tady se ví všechno, když si prdneš, já vím, kdo ti řekl, že smrdíš:)
  • 0

#48 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 17:55

To že nehraju neznamená že nemůžu psát na fóru. Mimochodem ja stale reaguju na spam jako je treba ten tvuj.
  • 0

#49 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 17:56

To že nehraju neznamená že nemůžu psát na fóru. Mimochodem ja stale reaguju na spam jako je treba ten tvuj.

Zobrazit příspěvek

Paranoju ti neupírám, ale já nikde nenapsal, že nemůžeš psát na forum.

Přesně kvůli zbytečnému spamu, jako třeba ten můj, bych to rád uzamknul. :closedeyes:
  • 0

#50 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 18:04

No je ale fakt, že je vskutku zajímavé někomu neodpovědět na otázku "za co mám ban?", smazat mu všechny postavy, říct mu, že mu je vrátí, a pak už nikdy neodpovědět nebo říci "teď tu nejsem, zkus to...jindy"...kamapk tohle povede....hlavně aby se to neopakovalo a nezevšednělo to;) pravda je někde tam venku

Zobrazit příspěvek

Smarja Tomi, co jsi to zas vytahl za blabol. Ale budiz, stale zustavas Tomim :closedeyes:
Na otazku za co ma BAN se odpovidat uz proste nebude. Ze nedostal odpoved je naprosta lez, dostal ji nekolikrat. To, ze ji nepochopil (nebo nechtel pochopit), je vec jina. A zbytek zas uz jen Tomikokecy, vid? :ermm:
  • 0

#51 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 18:07

A nezamykat! Ja to odemkl, takze minimalne dokud mu nevratim postavy, kam patri, nezamykat.
  • 0

#52 Seras

Seras

Neznalý

• Hráč
  • 19 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 18:09

Ano mám. Opravdu mě tahle zkušenost mi bohatě stačila abych poznal, že tady sou pravidla na nic protože si je DM upravují jak se jim zrovna chce a když na to někdo upozorní obhajují to zarytým mlčením(neplatí pro všechny). Jinak teda bavim se s hodně lidma co už tu nehrají a opravdu věta ,,Víme proč už tam nehrajeme" bohatě vystihuje celou situaci tady.

Zobrazit příspěvek

A to jsem někde četla..
pravidlo č. 1) DM má vždy pravdu
pravidlo č. 2) Pokud jsou nějaké nesrovnalosti, platí pravidlo č. 1
  • 0

#53 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 18:12

A nezamykat! Ja to odemkl, takze minimalne dokud mu nevratim postavy, kam patri, nezamykat.

Zobrazit příspěvek

Na mou duši na psí uši, já to nezamknul!
  • 0

#54 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 19:00

Tak, postavy jsou zpet na ucte Gumakk.

Jinak Lizatko, nehazej flintu do zita. Posledni dobou trosku premyslel a jsem temer rozhodnut po dokonceni jisteho "projektu" s Kosem, ukoncit sve pusobeni na Demone ve vsech svych rolich. A vez, ze v tom ma svuj podil treba pohled do hry skrze DM klienta nebo tva (a podobne) "kauza". Tak snad pak budes spokojen.
  • 0

#55 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 19:22

Děkuji pěkně za vrácení postav.

Prosím smazat acc Gumakk-děkuji.

Jo a Tery to si prosím nech já sem naopak přestal hrát kvůli vám takže tímhle mě nedojmeš... Mimochodem zamkl jsem to já na přání Kolemjdoucího. A jinak nevím co za mojí kauzu když jsem potřeboval pomoct s prominutím jste mi nasrali a jestě mi řekli že jsem se choval spatně a završily jste to tím banem. Ne nemáš pravdu neřekl jsi mi za co ho mám ukaž mi na bod pravidel, který jsem porušil. Mě osobně bylo řečeno několika Dmkama, že pokud neni porušené napsané pravidlo démony nelze za to trestat.

Re: Mimochodem celé tohle rejpání a buzerace je jen opak toho co tu děláte vy mě.
  • 0

#56 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 19:23

Jinak Lizatko, nehazej flintu do zita.

Zobrazit příspěvek

tak pozor, jsme ve fantasy světě, dycky, ale opravdu dycky.....MEČ, ne flintu

//timing 2:15

• 0

#57 Eliter_Optimus

Eliter_Optimus

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 851 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 19:32

...

Zobrazit příspěvek

Prosimtě už běž, bude nám všem líp.
  • 0

#58 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 19:35

Tak, postavy jsou zpet na ucte Gumakk.

Jinak Lizatko, nehazej flintu do zita. Posledni dobou trosku premyslel a jsem temer rozhodnut po dokonceni jisteho "projektu" s Kosem, ukoncit sve pusobeni na Demone ve vsech svych rolich. A vez, ze v tom ma svuj podil treba pohled do hry skrze DM klienta nebo tva (a podobne) "kauza". Tak snad pak budes spokojen.

Zobrazit příspěvek

Tery, nezatracuj nás, my se polepšíme, faakt :closedeyes:
  • 0

#59 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 19:57

Lízo, bež už prosimtě a neonka si vem sebou  :closedeyes:

Zobrazit příspěvek

:laugh: :ermm:
  • 0

#60 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 24.03.2009 19:57

Sparto skoro vtip pracuj na tom. Jinak postavy zpět nechci klidně smazat nevrátim se tam, protože se tam pěstuje demence a protekce a blabla stejně ať napíšu cokoliv ty spameři tady budou mlít nesmysli jako mají ve zvyku. Za mě Dmkám palec zvláště některým některým bohužel né protože jsou normální... Jinak ti kteří SEMNOU hráli si to užily a dementi jako sparta a podobní holt budou spamovat na věky takže aloha gumy já si odcházím hrát s lidmi co mají mozek.

Zobrazit příspěvek

tohle myslim vypovida o vsem...

Btw lizatko zamyslel si se nekdy nad tim proc si ve "sve dobe" byl ucastnikem kazdy kauzy? A to nemyslim jen Terezzaka, proste jak mi vysvetlis, ze fura lidi nezavisle na sobe te uznalo za problemoveho, provokatera a dalsi prizviska, ktery se sem nehodi (z duvodu vulgarity)?

Takova rada do zivota, chybu hledej nejdriv u sebe ne u druhych, kor kdyz je tech, kteri v tobe chybu vidi vicero ;)

Pochop, ze mi nehrali za tvy postavicky, ty ses vyspal tak jak sis ustlal a najedl tak jak sis uvaril ;) Ke kazde reakci je treba nejake akce ;) To jak dobre volena byla nase reakce je vec jina, dle nas (dm tymu) vhodne, dle tebe nevhodne. Nebylo by ale lepsi se vratit na zacatek a zamyslet se co tohle vsechno zapricinilo? A prosim Terezzaka vynech...
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních