Skočit na obsah

Fotka

zabili mne bez nepratelstvi a ne RP

• Zamčené téma Téma je zamčeno
90 odpovědí na toto téma

#31 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2009 22:05

Nevím proč odpovídáš na topic starej už 20dní. Co se týká zneužívání ooc informací, to ej to samé jako svolávání přes ooc kanál, či jinak mimo hru i. Takže o tom radši pomlč.
Hezkou hru  :smile:

Zobrazit příspěvek

Ehm že to říkáš zrovna ty kdo zabíjí za jiné postavy, ooc killuje a podobné věci :D Seš k smíchu Terezzi radši na mě nereaguj prosím
  • 0

#32 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2009 22:19

Ehm že to říkáš zrovna ty kdo zabíjí za jiné postavy, ooc killuje a podobné věci :D Seš k smíchu Terezzi radši na mě nereaguj prosím

Zobrazit příspěvek

Omyl, k smíchu tu jseš Ty. A pokads to ještě nezjistil, tka mi Tě je upřímně líto. :closedeyes:

EDIT: ono ten ooc kill, vyjde na stejno jako svolání pres ooc kanal na kill - takze mi nemas co vycitat :tongue:
  • 0

#33 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 23.02.2009 23:03

Omyl, k smíchu tu jseš Ty. A pokads to ještě nezjistil, tka mi Tě je upřímně líto. :tongue:

Zobrazit příspěvek

Teda kam to tu speje ... za blbosti sa davaju tresty, a recividisti si robia na fore srandu z hracov, ktori sa odhodlali hlasit prehresky :closedeyes:
  • 0

#34 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 09:55

Spíš je zajimavěší, že ty problémy a roztržky se většinou motají kolem těch samých hráčů.....ehmm noo doufám, že ne kolem mě, jak to kdysi někdo psal na DH :closedeyes:
Ono je asi fakt nejlepší nevšímat si toho a vyhýbat se těm, kteří vám hru kazí a je to.
  • 0

#35 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 24.02.2009 11:14

Spíš je zajimavěší, že ty problémy a roztržky se většinou motají kolem těch samých hráčů.....ehmm noo doufám, že ne kolem mě, jak to kdysi někdo psal na DH :closedeyes:
Ono je asi fakt nejlepší nevšímat si toho a vyhýbat se těm, kteří vám hru kazí a je to.

Zobrazit příspěvek

Amen bratre :-) vyhejbat se vsem co maj zlocivou zlazu, lidi mrtvy radsi nevokradat protoze ne kazdy to bere jako uzasny zazitek ( me nevyjimaje )
  • 0

#36 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 11:17

Omyl, k smíchu tu jseš Ty. A pokads to ještě nezjistil, tka mi Tě je upřímně líto. :closedeyes:

EDIT: ono ten ooc kill, vyjde na stejno jako svolání pres ooc kanal na kill - takze mi nemas co vycitat :tongue:

Zobrazit příspěvek

Jediné ooc který já sem napsal tak bylo pro Esu ať mě ressne až mě zabiješ to je celý Lucinu a Maranith sem neměl v parte a ani sem jim nepsal šli okolo tak mlč Terezzi akorát ze sebe děláš blba.
  • 0

#37 Kerolus

Kerolus

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 160 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 11:57

No nevím *lízátko*, ale s tím jak se vyjadřuješ a jaké máš názory na pravidla in-game bych si to CS před jménem smazal sám a pěkně poprosíl o zrušení úřadu. Takhle se CS nevyjadřuje, o přístupu ke světu a pravidlům nemluvě.
  • 0

#38 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 12:03

Jediné ooc který já sem napsal tak bylo pro Esu ať mě ressne až mě zabiješ to je celý Lucinu a Maranith sem neměl v parte a ani sem jim nepsal šli okolo tak mlč Terezzi akorát ze sebe děláš blba.

Zobrazit příspěvek

A nedá si říct a nedá si řict....pořád si bude mlít to svoje jak ten mlýn na řece, do kterého neustále teče voda.....

Prosímtě už na něj a další takové cílené provokace nereaguj, uděláš dobře nejen sobě, ale i ostatním. A vsaď se že je to pak přejde také.
  • 0

#39 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 12:07

No nevím *lízátko*, ale s tím jak se vyjadřuješ a jaké máš názory na pravidla in-game bych si to CS před jménem smazal sám a pěkně poprosíl o zrušení úřadu. Takhle se CS nevyjadřuje, o přístupu ke světu a pravidlům nemluvě.

Zobrazit příspěvek

Cs už nejsem a před jménem sem ho krom hráčský postavy neměl.
  • 0

#40 mrakomor32

mrakomor32

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 24 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 12:44

No,když mě ve hře mozek upozornil,že jsem prý slavný a jsem na foru,nevěřil jsem mu..hehe.Ja na forum nechodím,protože jsem ho znal jak svý boty a i ted,po navštěvě za hodně dlouhou dobu,mě opět nezklamalo.Je to pořad stejnej ,no nebudu sprostej..:D.
Takže,ano zabil jsem ho,bez RP i bez odporu.Proč?Mno protože tohle neni RP servr,takže něco jako ooc a nebo Rp hlášky jsou tady bezpředmětné.RP je pouze doporučené.Neniliž pravda????
Jinak ma motivace je vcelku pochopitelná.Okradli mě a ani se v tom *ooc* nezeptali zda nepotřubuju klerika.Spíš se posmivali jak jsou dnes bohaté mrtvolky.Byl jsem frustrovan,tak abych v tom nebyl sam,frustrovla jsem i je..hehehe.Mimochodem,Artas to ma už za sebou,ten šel přes očistec jako jsem musel ja a i něco pustil ze sve portmonky..:D.Mezi nami již neni nepřatelství,alespon tedy z me strany.Lindu a grimwjoua to ještě čeká..jestli se teda ty poserky za ty postavy vubec někdy připojí...:D.
Jo a zmiňovaná pravidla na demoně a jejich dodržování?Tak na to mam svůj nazor..:-)Lanii znam osobně a v podstatě jsme si to řikali jak to chodilo a určo ještě chodí.Chuaneta,bývalé Dm,jeho brácha,mi dodnes leží v žaludku..:D.Uplně ted vidím reakce některých lidí,co vystrčej hlavu z pozadí chuanety a začnou řvát,že nenechaji urážet člověka co tady pro tenhle modul tolik udělal.Tak VY dotyční mi můžete víte co..:D.Chuaneta ho leda *dodělal*a v jeho šlépějích se dal pokračuje..Přeji hezký den...:-)
  • 0

#41 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 13:08

Jo a zmiňovaná pravidla na demoně a jejich dodržování?Tak na to mam svůj nazor..:-)Lanii znam osobně a v podstatě jsme si to řikali jak to chodilo a určo ještě chodí.Chuaneta,bývalé Dm,jeho brácha,mi dodnes leží v žaludku..:D.Uplně ted vidím reakce některých lidí,co vystrčej hlavu z pozadí chuanety a začnou řvát,že nenechaji urážet člověka co tady pro tenhle modul tolik udělal.Tak VY dotyční mi můžete víte co..:D.Chuaneta ho leda *dodělal*a v jeho šlépějích se dal pokračuje..Přeji hezký den...:-)

Zobrazit příspěvek

Chtělo by si to občas utřídit myšlenky před tím, než je začneš ventilovat. Taky jsem si nikdy nevšiml že by Chuanetta měl nějaký vliv na modul, leda tím že často do něčeho kafral, otázka je jestli ho někdo poslouchal a podle toho měnil modul. Já teda o ničem takovým nevím.
  • 0

#42 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 13:10

Jojo, to vidime vsichni, ze ti Chuanetta se Sidem lezi pekne v zaludku. Protoze DMkem uz neni dva a pul roku, asi tak podobny cas ani jeden z nich nehraje a drtiva vetsina tymu "vedeni" Demony se s Chuanettou nepotkala na stejne pozici. Ale pres to vsechno Demona je navzdy poskvrnena Chuanettou :closedeyes:

A o pravidlech si muzes myslet co chces, nicmene to nezmeni jejich prosazovani vuci tobe.
  • 0

#43 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 14:02

Je zcela na miste Chuan poblahoprat, ze se na tak dlouho zapsal do srdce hrace :) Tady kolega Mrakomor na nej snad musi myslet skoro denne :))

Jinak, takovyhle pripady jsou na reseni ty nejlepsi. Vi a zna, ale nerespektuje, tudiz netreba dlouho mluvit - varovani, par levelu down, ban a voila - prumerna emocni inteligence hracu v modulu je zas o neco vejs :)
  • 0

#44 mrakomor32

mrakomor32

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 24 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 15:17

Nemyslim na něho vůbec,jen když jsem tady na demoně a hraju třeba za valečnika bez devastu a nebo zloděje,který si při okrádáni musi x-krát hazet než něco ukradne..:D.Na demoně naštěstí nejsem denně a tudíž ani na Chu tak často nemyslim.Nebo když mi někdo začne mávat pravidly na demoně před držkou..:-)Tak jsi vzpomenu jak se dodržovala dost selektivně..:D.
Mimochodem,Sid je dobrej chlap.O něm jsem psal jen ve spojitosti s jeho bráchou.Nechápu jak jsi přišel na to,že i on mi leží v žaludku...hehe.Jinak prosazuj co musíš.Je mi to stejně fuk..:D.
A tobě Deekine,já ti tleskám..hehe..glosa ja řemen,ale pokud jsi dobře pamatuju,tak naše diskuze jsi spíš emočně neunesl TY.Máš štěstí,že je to promazaný.Jinak emočně je demona davno u ledu.Co tady taky emočně prožívat,že?..:-)Expení?Same stížnosti na lagy?Uprostřed RP hry hláška..jdu se vychcat?..hehe..fakt se za tu dobu co jsem tady nebyl pozvedla..:D.
  • 0

#45 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 15:27

Zobrazit příspěvek

1) Chceš snad říct, že od kolemjdoucích vyžaduješ, aby se tě zeptali, zda nepotřebuješ klerika?

2) Tobě přijde zcela normální se posmrtně mstít postavám, které tě okradly, když jsi byl mrtvý?

Teda udělat tohle mně, tak pro tebe budu požadovat minimálně výmaz postavy. Koneckoncu tady se rozdávaly bany za mnohem větší prkotiny než je tohle. Já už jsem na Demoně zkousnul kdejaké chování, ale tvoje bezohlednost vuči zásadám RP a vuči hře ostatních je opravdu dechberoucí.
  • 0

#46 mrakomor32

mrakomor32

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 24 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 15:33

1) Chceš snad říct, že od kolemjdoucích vyžaduješ, aby se tě zeptali, zda nepotřebuješ klerika?

2) Tobě přijde zcela normální se posmrtně mstít postavám, které tě okradly, když jsi byl mrtvý?

Teda udělat tohle mně, tak pro tebe budu požadovat minimálně výmaz postavy. Koneckoncu tady se rozdávaly bany za mnohem větší prkotiny než je tohle. Já už jsem na Demoně zkousnul kdejaké chování, ale tvoje bezohlednost vuči zásadám RP a vuči hře ostatních je opravdu dechberoucí.

Zobrazit příspěvek

Typické..samé kecy.TOHLE NENI RP SERVR!Tím je řečeno vše.A ten první bod?..ty seš na hlavu?..:D.Kde jsem psal že ma někdo povinnost mi volat klerika?..hehe
  • 0

#47 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 15:44

Typické..samé kecy.TOHLE NENI RP SERVR!

Zobrazit příspěvek

já nevím kde bereš to přesvědčení že tohle není RP server? Pravidla a podmínky modulu, nastavení prostředí atd. sice nejsou hardcore RP, ale jestli si nekdo mysli ze tohle je akcni server, kde se nedodrzuji ani zakladni pravidla RP hry a predevsim slusnyho chovani, tak tu nema co pohledavat a smele muze odkracet k nejakemu serveru mene narocneho na jeho intelektuální vybavenost.

A propo, rekl bych, ze utok bez odporu je proti pravidlum i na akcnich serverech, nevim co se resi. Pár levelů dolu, pak si zvyknes i na zdejsi nepsana pravidla.
  • 0

#48 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 15:46

Typické..samé kecy.TOHLE NENI RP SERVR!Tím je řečeno vše.A ten první bod?..ty seš na hlavu?..:D.Kde jsem psal že ma někdo povinnost mi volat klerika?..hehe

Zobrazit příspěvek

ano je to relax rp, ale to neznamená, že se tu nebudou dodržovat určená pravidla..
  • 0

#49 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 15:50

8.2. Hráč je povinen chovat se v každé situaci eticky a dle morálního kodexu

Už jen tohle porušuješ podle toho co píšeš. Jinak pkdyž furt omíláš dokola to jak je to tu strašně na nic a jak se ti tu nelíbí dám ti jednoduchou radu NEHRAJ TU. Nikdo tě tu nedrží a pokud odmítáš akceptovat pravidla tak tu asi dlouho nezůstaneš. Jinak oháníš se tím že to není RP server a to je chyba protože démona je RP server sice jen relax žádné HCRP ale i tak.
  • 0

#50 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 15:55

Zobrazit příspěvek

Aha, pak prosím zodpověz, proč ses právě ty oháněl jeho neschopností hrát RP, když jsi ho s takovým klidem sejmul. (viz screen)

A ještě bych rád doplnil, že hráči, kteří padli za oběť tvému nečestnému chování, byli (předpokládám) nováčci a proto si myslím, že by bylo na místě je raději seznámit s pravidly RP a s pravidly modulu, namísto toho, co jsi zde předvedl ty. Z toho co píšeš soudím, že tady hraješ déle než já, snad i proto bych od tebe očekával více rozumu, než jsi zde prokázal. A čistě dle mého názoru, za tohle by sis zasloužil trest na jakémkoliv modulu, tedy nejen na těch RP smýšlejících.
  • 0

#51 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 16:02

Lidi, může mi někdo to od toho vykuka stylisticky a pravopisně upravit? Hrozně rád bych si to přečetl.
  • 0

#52 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 16:06

Z toho co píšeš soudím, že tady hraješ déle než já, snad i proto bych od tebe očekával více rozumu, než jsi zde prokázal. A čistě dle mého názoru, za tohle by sis zasloužil trest na jakémkoliv modulu, tedy nejen na těch RP smýšlejících.

Zobrazit příspěvek

"Má pravdu ten chlapec." Igor Hnízdo

Evidetně je mu potěchou hledat skulinku v pravidlech a "zákonech", tím pádem padá mé podezření že je to Viconie... toto je totiž typicky česká vlastnost :) a proto mu dejme ban. Kdo je pro? Někdo proti? Výborně.
  • 0

#53 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 16:15

"Má pravdu ten chlapec." Igor Hnízdo

Evidetně je mu potěchou hledat skulinku v pravidlech a "zákonech", tím pádem padá mé podezření že je to Viconie... toto je totiž typicky česká vlastnost :) a proto mu dejme ban. Kdo je pro? Někdo proti? Výborně.

Zobrazit příspěvek

Heezký ...mno takže za mě ...útok bez odporu= porušení pravidel,chování se jako malé děcko popřípadě jako případ pro psychiatra=ban na forum na dobu určitou ať vychladne ne? :closedeyes: Ale musím říct,že jsem se u čtení jeho argumentů tady značně pobavila teda.
  • 0

#54 mrakomor32

mrakomor32

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 24 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 16:34

Hehe..no nic..jste jako opice v ZOO..přijde navštěnik a opice v klidku sedi..stačí ,ale zabrnkat klackem o mříže a opice se mužou zbláznit..viz demonacke forum...:-))
nejsem viconie,ale nedivim se mu že některé z vas tady pěkně sejmul..:D.Jinak opakuju:Nejedná se o RP modul,(viz.otazka hned při nalogovani s novou postavou)Rp je pouze doporučené.Jestliže je RP a je to nepsané pravidlo,tak za chvilku by mohlo být i nepsané něco jineho(co se zrovna hodí do krámu).Prostě na prd argument...
Ja na tomhle foru se prostě taky královsky bavím..zejména tím,že některé z místních chytráků pořádně naseru...-)A ban???..hehehehehehehehehe......tak zase čauky..zbývá ještě Linda a Grimwjou..doufam že si tady taky budou stěžovat..:D:D:D:D:D:D
  • 0

#55 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 16:41

To je krásný, jak se lidé snaží přesvědčit okolí, jak jsou hrozně nad věcí, nebo přesvědčují sami sebe? :)

Ale už je mi alespoň jasné, že pan "nad věcí" nepíše správně ne proto, že by byl zaostalý ve znalostech jazyka českého, nebál bych se říci negramotný, ale proto, že nás chce nas... Alespoň, že tak.
  • 0

#56 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 16:46

A zase to samé, nevím proč na něj reagujete, to jste si nevšimli že chce jen zaujmout pozornost a provokovat? Kašlete na to.
  • 0

#57 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 16:57

A zase to samé, nevím proč na něj reagujete, to jste si nevšimli že chce jen zaujmout pozornost a provokovat? Kašlete na to.

Zobrazit příspěvek

Dovol, jaký reagujete?! To byl poctivej pokus o staré dobré, poslední slovo!
  • 0

#58 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 17:08

Hehe..no nic..jste jako opice v ZOO..přijde navštěnik a opice v klidku sedi..stačí ,ale zabrnkat klackem o mříže a opice se mužou zbláznit..viz demonacke forum...:-))
nejsem viconie,ale nedivim se mu že některé z vas tady pěkně sejmul..:D.Jinak opakuju:Nejedná se o RP modul,(viz.otazka hned při nalogovani s novou postavou)Rp je pouze doporučené.Jestliže je RP a je  to nepsané pravidlo,tak za chvilku by mohlo být i nepsané něco jineho(co se zrovna hodí do krámu).Prostě na prd argument...
Ja na tomhle foru se prostě taky královsky bavím..zejména tím,že některé z místních chytráků pořádně naseru...-)A ban???..hehehehehehehehehe......tak zase čauky..zbývá ještě Linda a Grimwjou..doufam že si tady taky budou stěžovat..:D:D:D:D:D:D

Zobrazit příspěvek

Tak naposled: Nevím, proč nejsi ochoten pochopit, že TOTO je relax RP (!) server. Už jenom tímto vykazuješ známky narušence s IQ o hodnotě pokojové teploty. Dále chci říct, že i kdyby tvoje na hlavu padlé argumenty byly opodstatněné, pak ani v takovém případě bys nebyl oprávněn někoho jen tak sejmout za doprovodu nadávek a sprostých slov. Tohle tady já tolerovat nehodlám a doufám, že v tomto nejsem sám. Taky nevím, proč se tady oháníš svou nelibostí k pravidlum, protože to, co jsi porušil ty, nejsou jen pravidla tohoto serveru, ale především pravidla slušného chování mezi hráči (a už vubec nerozumím tomu, proč sem taháš nějakou Chuanettu, která se tady, jak říká Tery, už přes dva roky neukázala). Mám pocit, že být tady víc tobě podobných, tak jde server hodně rychle ke dnu. A PS: Bud tak laskav a udělej něco s tím pravopisem, protože se opravdu vyjadřuješ jak ho"ado. A poslední věc: Na ty dvě zmiňované postavy se neopovažuj vztáhnout ruku, nebo si tě osobně vyhledám.

//omlouvám se, pokud jsem svým vyjádřením někoho pohoršil, ale jinak to opravdu napsat nešlo
  • 0

#59 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 17:10

Zobrazit příspěvek

Já se mu například snažím vysvětlit, co udělal špatně, protože on to zcela zřejmě nechápe a považuje své chování za zcela oprávněné.
  • 0

#60 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 24.02.2009 17:24

Já se mu například snažím vysvětlit, co udělal špatně, protože on to zcela zřejmě nechápe a považuje své chování za zcela oprávněné.

Zobrazit příspěvek

Já vím, ale asi je to zbytečná snaha. Jak to tak sleduju.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních