Hehe..no nic..jste jako opice v ZOO..přijde navštěnik a opice v klidku sedi..stačí ,ale zabrnkat klackem o mříže a opice se mužou zbláznit..viz demonacke forum...:-))
nejsem viconie,ale nedivim se mu že některé z vas tady pěkně sejmul..:D.Jinak opakuju:Nejedná se o RP modul,(viz.otazka hned při nalogovani s novou postavou)Rp je pouze doporučené.Jestliže je RP a je to nepsané pravidlo,tak za chvilku by mohlo být i nepsané něco jineho(co se zrovna hodí do krámu).Prostě na prd argument...
Ja na tomhle foru se prostě taky královsky bavím..zejména tím,že některé z místních chytráků pořádně naseru...-)A ban???..hehehehehehehehehe......tak zase čauky..zbývá ještě Linda a Grimwjou..doufam že si tady taky budou stěžovat..:D:D:D:D:D:D

Tak naposled: Nevím, proč nejsi ochoten pochopit, že TOTO je relax RP (!) server. Už jenom tímto vykazuješ známky narušence s IQ o hodnotě pokojové teploty. Dále chci říct, že i kdyby tvoje na hlavu padlé argumenty byly opodstatněné, pak ani v takovém případě bys nebyl oprávněn někoho jen tak sejmout za doprovodu nadávek a sprostých slov. Tohle tady já tolerovat nehodlám a doufám, že v tomto nejsem sám. Taky nevím, proč se tady oháníš svou nelibostí k pravidlum, protože to, co jsi porušil ty, nejsou jen pravidla tohoto serveru, ale především pravidla slušného chování mezi hráči (a už vubec nerozumím tomu, proč sem taháš nějakou Chuanettu, která se tady, jak říká Tery, už přes dva roky neukázala). Mám pocit, že být tady víc tobě podobných, tak jde server hodně rychle ke dnu. A PS: Bud tak laskav a udělej něco s tím pravopisem, protože se opravdu vyjadřuješ jak ho"ado. A poslední věc: Na ty dvě zmiňované postavy se neopovažuj vztáhnout ruku, nebo si tě osobně vyhledám.
//omlouvám se, pokud jsem svým vyjádřením někoho pohoršil, ale jinak to opravdu napsat nešlo