1) Hehe, nevšiml jsem si, že by se Glorfindel cítil ukřivděně a nedoceněně.
2) Žijeme ve svobodné společnosti, kde si člověk může vytvořit spolek, ve kterém platí jeho pravidla. V případě nerespektování těchto pravidel má takový člověk právo odebrat přístup do spolku.
3) Zdalipak bych našel nějaký tvůj příspěvek, ve kterém se stejným způsobem zastáváš i Freppi...

1a) po přečtení jeho příspěvku já takový dojem mám.
2a) jaké konkrétní pravidlo bylo porušeno aby na něj byl aplikován trest nejpřísnější ? měl blbý kecy ? hm to je fakt teda prohřešek.
v tom případě navrhuji dát do stanov serveru pravidlo že za blbý kecy dostanete ban
3) ano, hledej šmudlo.
Cítíš se ukřivděn, že Brudra dostal ban? Nebo že ty si ho nedostal? Prostě tu nehraj, nečti forum, neukazuj se. Na tobě podobný tu opravdu nejsme zvědavý, rejpej si do nicek, do sobě rovných, ale ne do lidí co něco dělaj. Všichni jste znalci práva a demokracie koukám, hlásáte svobodu projevu. Však, proč ne. Já sem byl vždycky pro to aby se znaky SS a svastiky čmáraly po zdech. Jsem naprosto pro nabádání koránu k vraždění nemuslimů. Nejlíp by se to mělo vysílat na nově, tu sleduje asi nejvíc lidí. Chápejte, aby to "svoboné slovo" bylo dobře slyšet. A jestli si myslíte, že jste mě svejma výrokama nasrali, tak ano, nasrali.

čítíš li se opravdu že tě naše příspěvky ..... můžu dát i já tobě radu kterou jsi mi dal zpočátku tvého příspěvku.
moje odpověd : ano. cítím se ukřivděn, protože nesouhlasím s tvrdým postihem - zneužitím pravomoci vyextremizovaným pokroucením pravidel aplikovanou dle vrtochu ať už na kohokoliv.
tvůj příspěvek mě velmi silně uráží, nadáváš mi v něm do nicek, používáš vulgarizujícího projevu.
a proto žádám na tebe aplikaci stejného postihu jako pro Brudru. - zdůvodni si to jak chceš, třeba taky blbýma kecama.
- nebo snad neplatí stejný metr na všechny ? -
A to má být co za kydy? Jestli jsem použitím SS se trefil do nějakejch tvejch oblíbenců, je mi to líto, já sem měl na mysli fanatické vrahy za druhé světové války a je mi, upřímně řečeno, u rektálu, jestli měli svoje specifické úkoly.
A jestli si měl na mysli i ty, stejné lidi co já, a vadí ti že se do nich navážím, tak se nemáme o čem bavit.

opět příspěvek který používá obrazné přirovnání které mě velmi ale velmi uráží když ho čtu.
dálší exemplář co mě uráží je
"rozkroč se, ohni se, dej si hlavu mezi nohy a polib si sedací soupravu, víš kulový " - Shahdee&Farroth
i když není určen mě, tak přesto jeho čtení mě velmi pohoršuje.
příspěvky hodné diskuze ve stoce, ne inteligentů , které mají jednoznačne neinformativní leč urážející charakter
a takto by jsme mohli pokračovat, a pak vesele banovat.
- za blbý kecy.