Skočit na obsah

Fotka

Banan

• Please log in to reply
143 odpovědí na toto téma

#31 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 16.10.2008 23:01

glorfindel : pokud máš dojem že tě hráči neoceňují za to co pro ně děláš, a eště k tomu že to děláš zadarmo,
, cítíš -li se ukřivděn, tak mám pro tebe a další podobně jednu radu. prostě to nedělej, žijeme ve "svobodné" společnosti, máš možnost volby.

Zobrazit příspěvek

Hehe, nevšiml jsem si, že by se Glorfindel cítil ukřivděně a nedoceněně. Ono je rozdíl zadarmo z vlastních pohnutek vytírat chodby a vytírat chodby, po kterých ti někdo neustále šlape v gumákách (holínkách) od bahna. Žijeme ve svobodné společnosti, kde si člověk může vytvořit spolek, ve kterém platí jeho pravidla. V případě nerespektování těchto pravidel má takový člověk právo odebrat přístup do spolku.

Zdalipak bych našel nějaký tvůj příspěvek, ve kterém se stejným způsobem zastáváš i Freppi...
  • 0

#32 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2008 23:58

...

Zobrazit příspěvek

Cítíš se ukřivděn, že Brudra dostal ban? Nebo že ty si ho nedostal? Prostě tu nehraj, nečti forum, neukazuj se. Na tobě podobný tu opravdu nejsme zvědavý, rejpej si do nicek, do sobě rovných, ale ne do lidí co něco dělaj. Všichni jste znalci práva a demokracie koukám, hlásáte svobodu projevu. Však, proč ne. Já sem byl vždycky pro to aby se znaky SS a svastiky čmáraly po zdech. Jsem naprosto pro nabádání koránu k vraždění nemuslimů. Nejlíp by se to mělo vysílat na nově, tu sleduje asi nejvíc lidí. Chápejte, aby to "svoboné slovo" bylo dobře slyšet. A jestli si myslíte, že jste mě svejma výrokama nasrali, tak ano, nasrali.
  • 0

#33 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2008 00:17

mne je to putna, ale Brudra tu schazi
  • 0

#34 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2008 00:22

dle mého názoru máš zcela pravdu v celém příspěvku, i když z něj cituji jen kousek
glorfindel : pokud máš dojem že tě hráči neoceňují za to co pro ně děláš, a eště k tomu že to děláš zadarmo,
, cítíš -li se ukřivděn, tak mám pro tebe a další podobně jednu radu. prostě to nedělej, žijeme ve "svobodné" společnosti, máš možnost volby.

Zobrazit příspěvek

slovo dm je neoddiskutovatelné to za prvé ;) na rozdíl od jiných serverů, dm ohoto serveru si onu autoritu zaslouží

za druhé, to s tou volbou je dvousečná zbran ;) pokud se tu někomu nelíbí, nikdo ho nenutí tu hrát ;) má jít jinam a ne tu imrvere a konstantne prudit několik let jako to dokázal pad gramo...pardon brudrafon

nehlede na to ze dostal tolik varování, že by to pochopil i blbej, že tímhle způsobem tedy ne, nu nepoučil se ;)
  • 0

#35 Kerolus

Kerolus

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 160 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2008 06:26

Cítíš se ukřivděn, že Brudra dostal ban? Nebo že ty si ho nedostal? Prostě tu nehraj, nečti forum, neukazuj se. Na tobě podobný tu opravdu nejsme zvědavý, rejpej si do nicek, do sobě rovných, ale ne do lidí co něco dělaj. Všichni jste znalci práva a demokracie koukám, hlásáte svobodu projevu. Však, proč ne. Já sem byl vždycky pro to aby se znaky SS a svastiky čmáraly po zdech. Jsem naprosto pro nabádání koránu k vraždění nemuslimů. Nejlíp by se to mělo vysílat na nově, tu sleduje asi nejvíc lidí. Chápejte, aby to "svoboné slovo" bylo dobře slyšet. A jestli si myslíte, že jste mě svejma výrokama nasrali, tak ano, nasrali.

Zobrazit příspěvek

Tohle je taky jeden z příspěvků, a je jich tu víc, co je lepší psát až druhý den ráno. :rolleyes:
Máš pravdu, že hodně z nás si nevidí do huby a pokud si nezakusíme to co vy tak nemáme šajen jak je to k nasrání, dokonce někteří z nás mají v gaťách jen pomyslet na to, že by obětovali čas jako vy pro zábavu jiných a ještě k tomu nesli odpovědnost za modul, jeho směřování, stav atd..
Zase na druhou stranu, když na to koukám z druhé strany (hráče) tak Brudra nikomu nic neprovel (ingame), žádného závažného prohřešku typu kopírování, obohacování se, PK, logování za jiné postavy, stahování dvoujkůží, podvádění systému se nedopustil a pokud dopustil tak tu o tom není jediné slovo. Vždycky jsem si myslel, že ban do hry na neurčito je právě za tyto věci a to ještě po recidivě, to že se někdo na fóru či klientu vyjadřuje jako hňup (alespoň tak se to zdá mě - suběktivní) jsem do seznamu prasečin nepočítal a nezlob se na mě ono to vypadá, že je to ta největší prasárna co jde. Tohle je věc na kterou tu několik lidí poukazuje a celkem se jim nedivím, také ji totiž tak úplně nerozumím.
  • 0

#36 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2008 08:06

mě taky leckdo urážel a zesměšňoval, můžu dát návrh na ban? :rolleyes: :laugh: :grin:
  • 0

#37 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2008 08:40

mě taky leckdo urážel a zesměšňoval, můžu dát návrh na ban? :rolleyes:  :laugh:  :grin:

Zobrazit příspěvek

ty nikoho nezajímáš rocky tak mlč a šoupej nožkama :grin:
  • 0

#38 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2008 08:46

Jojo Kerolus má naprostou pravdu...
Brudra nikomu nic ingame neudělal, neporušil jedíný pravidlo, jediný, za který se dostává BAN do hry.

Tak proč ho tam má?? Například mne bude chybět. Hráč je to dobrej. Tak proč zakazovat dobrému a poctivému hráčí hrát?

Jo aha *zamyslí se* on by mohl vlatně mít nemístné řeči... Ale udělal by to ve hře? * drbe se na hlavně* Myslím, že ne. Tak co ho chytit do pasti a počkat si až poruší nějaké herní pravidlo, a pak mu dát BAN k radosti všem vyšších postavených. Hm, to asi ne... to už by mohlo být moc pozdě.

Jednou jsme měli docela zajímavýho trenéra. Zajímavý byl v tom, že byl ještě horší než vožralej Brudra. Věčně nespokojený, jebal nás, řval na nás v jednom kuse a když jsem šel z treninku tak jsem chodil po čtyřech... Oni ho pak na žádost svazu, ostatních trenérů a prudících rodičů vyhodili. Jenže teď když se otočím zpátky, tak si říkám: Kurva ono to do sebe něco mělo. Hráli jsme dobře.. výborně, byl tam respekt a strach... Když ho vyhodili nebyl tak respekt, strach nic a naše výkony šli rapidně dolů...hráli jsme sračky..
  • 0

#39 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2008 10:44

slovo dm je neoddiskutovatelné to za prvé ;) na rozdíl od jiných serverů, dm ohoto serveru si onu autoritu zaslouží

za druhé, to s tou volbou je dvousečná zbran ;) pokud se tu někomu nelíbí, nikdo ho nenutí tu hrát ;) má jít jinam a ne tu imrvere a konstantne prudit několik let jako to dokázal pad gramo...pardon brudrafon

nehlede na to ze dostal tolik varování, že by to pochopil i blbej, že tímhle způsobem tedy ne, nu nepoučil se ;)

Zobrazit příspěvek

Jéé noo ono mi to zase nedá, co už písku.
Ted jako píšeš o sobě a nebo o Brudovi a nebo o kom? :rolleyes:
Ne jako promiň, ale vzpomeň si cos prováděl ty a teď si přečti text cos napsal.....pak nepiš, že nevím o co jde :laugh: .

Jinak radši ještě k tématu jo Bruda jel do DM a spol, ale proč jaký k tomu měl důvod?
Já jako taky někdy dost kritizuju, ale narozdíl od jiného nejmenovaného serveru mi DM na Démoně přijdou rozumnější (s tím s tebou písku souhlasím)a přece jen projdou postem Couselora a sou tu známí mezi hráčema a tak.....ne jak jinde se stanou DM jen kamarádi a vlezprdelky. V tomhle má dle mě Démona výhodu a neděje se to tu (snad :grin: ), tak potom není důvod proč do DM rýt.
  • 0

#40 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2008 11:09

No jo, na kritiku jsou holt DM citliví... Za podvádění a nečestné chování tady hráč dostane pár expů dolů nebo maximálně krátkodobý baník, ale jakmile se někdo slůvkem otře o DM, končí... Nezastávám se Brudry, slyšel jsem jeho kecy a z velké většiny s jeho názory nesouhlasím, ale dostat za tohle ban do hry... Jsem jediný, komu to přijde poněkud přitažené za vlasy?

Zobrazit příspěvek

Plne souhlasim :rolleyes:
  • 0

#41 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 17.10.2008 12:31

Zobrazit příspěvek

:rolleyes: zajimalo by me kdyz se navazis do SS co o nich vis protoze to je vcelku jednoduchy demagogicky krok se touto hlaskou ohanet ale nezamenuj SS, waffen SS, SD a dalsi oddily ktere plnily odlisne ukoly

a ke zbytku myslim si ze nynejsi vedeni je vcleku OK osobne jsem moc rad za nynejsiho sefika :-) a i glor ac my dva sme si asi moc nesedli bych rekl ze dela vcelku rozumny kroky ... taky proc se furt nechat za neco kritizovat kdyz do toho druha strana asi ze neprida pomocnou ruku

to Aelipse asi ze mas v tom nazoru trosku pravdu ale co me tak prijde hraju tu uz 4rok a to uz tu brudra byl davno rpedemnou a cely ty roky ma jen a jen takovy kecy :-) myslim ze to je jen logicky vyvoj a oceneni za celozivotni prinos demone :laugh:
  • 0

#42 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2008 12:54

:rolleyes: zajimalo by me kdyz se navazis do SS co o nich vis protoze to je vcelku jednoduchy demagogicky krok se touto hlaskou ohanet ale nezamenuj SS, waffen SS,  SD a dalsi oddily ktere plnily odlisne ukoly

Zobrazit příspěvek

A to má být co za kydy? Jestli jsem použitím SS se trefil do nějakejch tvejch oblíbenců, je mi to líto, já sem měl na mysli fanatické vrahy za druhé světové války a je mi, upřímně řečeno, u rektálu, jestli měli svoje specifické úkoly.
A jestli si měl na mysli i ty, stejné lidi co já, a vadí ti že se do nich navážím, tak se nemáme o čem bavit.
  • 0

#43 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 17.10.2008 13:39

A to má být co za kydy? Jestli jsem použitím SS se trefil do nějakejch tvejch oblíbenců, je mi to líto, já sem měl na mysli fanatické vrahy za druhé světové války a je mi, upřímně řečeno, u rektálu, jestli měli svoje specifické úkoly.
A jestli si měl na mysli i ty, stejné lidi co já, a vadí ti že se do nich navážím, tak se nemáme o čem bavit.

Zobrazit příspěvek

a rika ti neco historicka presnost a korektnost?
  • 0

#44 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 17.10.2008 14:00

a rika ti neco historicka presnost a korektnost?

Zobrazit příspěvek

Klídek vy dva, je jasný co tím chtěl říci. Svoboda projevu ano ale odtud potud. Pokud někoho urážím či nabádám k nějakým zvěrstvům pak už to až tak v pořádku není.
Malinko se vzdalujete od tématu.
  • 0

#45 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 17.10.2008 14:09

A kolemjdouci dovolim si te opet napadnout pro jiste nepresnosti Ty sice hlasas jako velky znalec koranu co rika ale ja si ti dovolim oponovat v dobe krizovych vyprav presneji v dobe evropou velice protezovaneho symbolu rytirstvi tedy v dobe Rycharda lvi srdce stal proti nemu ve svate zemi Saladin tedy ten tvuj fanaticky muslim kteremu koran prikazuje zabit vse nemuslimske povaz ze on byl prvni kdo odstoupil od praktiky dobyt mesto a vyvrazdit tamnejsi obyvatelstvo ... ac krestane byl je ochoten v dobytych mestech trpet coz nas udatny rytir nikdy neudelal to jen k tomu muslimskemu fanatismu

vse co rikas v tom prispevku je tezce nepodlozeny blabol a pokud me osobne obvinujes ze simpatizuju jakymkoliv zpusobem s nacismem nebo podobnejma rezimama tak ti rpedem rikam ze tezce narazis

co ovsem i pri tvoji svobode projevu neunesu je TY blaboly
  • 0

#46 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 17.10.2008 14:33

ja sem tu par mesicu nebyla, uvedte me taky do obrazu, at sem muzu prispivat k tematu. :rolleyes:
  • 0

#47 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2008 14:38

ja sem tu par mesicu nebyla, uvedte me taky do obrazu, at sem muzu prispivat k tematu.  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

brudra dostal ovoce
  • 0

#48 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 17.10.2008 14:39

brudra dostal ovoce

Zobrazit příspěvek

no to uz sem z tohole topicu pochoipla. nejsem blba. :laugh: Sup sem s odkazama za co, at tu muzu s vama mudrovat. :rolleyes:
  • 0

#49 Neileeen

Neileeen

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 168 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2008 15:00

Zobrazit příspěvek

EHM.. COSE TI TO STALO SANDO :rolleyes: :grin: :grin: :laugh:
  • 0

#50 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2008 15:29

no to uz sem z tohole topicu pochoipla. nejsem blba.  :laugh: Sup sem s odkazama za co, at tu muzu s vama mudrovat.  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

já bych řek ,že poslední "kapkou" byl asi turnaj jak se k němu vyjádřil ,)
  • 0

#51 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2008 15:42

...

Zobrazit příspěvek

V Koránu je psáno, že každý SPRÁVNÝ muslim, bude šířit ohněm a mečem islám, že na každém kroku bude pobíjet nevěřících.
Já se s tebou nehodlám hádat o středověku, o Saladinovi, Richardu Lvím srdci... máš v tom pravdu, znám historii, fušuju do ní v mnoha směrech a tudíž shledávám tvůj výrok pravdivým.

Obvinil si mě, z nepodložených blábolů. Dobrá, tady pár faktů:
Pokud se vrátíme ještě k Saladinovi, můžeme říct, že podle Koránu nebyl pravým islamistou, neboť se neřídil nařízením, která jsou v Koránu psána.
Je to to samé, jako kdyby Muslim pozřel kus vepřového, ale hájil se tím, že nesnědl celé prase, proto nemůže být vyloučen z islámu.
SS a Islám, jsem použil coby ikonu pro absurdnost, naprosto anarchistické svobody projevu. Že po tom skáčeš jak kočka po klubku, je tvoje věc. Moje bláboly, předpokládám že myslíš právě moje "bláboly" o nápisech na zdech, týkající se SS a "muslimského fanatismu" jak píšeš.
V čem je blábol? SS nebyli fanatici? Nebyli to vrazi? Prosím, přispěj svou troškou do mlýna, já se rád nechám poučit a přiučit.
Že Korán nabádá k vybíjení nevěřících je taky holý fakt, který ti potvrdí každá kniha Koránu. Tak jaképak nepodložené bláboly?

Snad jen ještě dodatek, nikde jsem tě z ničeho neobvinil. Říkám, SS jsem použil coby namátkou, jak napsal stručně a jasně Pee, evidentně lidi pochopili co jsem tím chtěl říct. Pakliže ale máš nějakou nutkavou potřebu rejpat v detailech, snad aby si mu ukázal své znalosti, dávám ti, jak píšu výš, možnost toto udělat. Ale asi to můj názor na tyto "lidi" nezmění. (Pakliže si rozumíme, a oba myslíme SS za druhé světové války, a ne nějakou zkratku [dotyční prominou jestli mají taky nějakou zvláštní, vznělivou povahu] skautského oddílu).
  • 0

#52 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2008 16:14

1) Hehe, nevšiml jsem si, že by se Glorfindel cítil ukřivděně a nedoceněně.
2) Žijeme ve svobodné společnosti, kde si člověk může vytvořit spolek, ve kterém platí jeho pravidla. V případě nerespektování těchto pravidel má takový člověk právo odebrat přístup do spolku.
3) Zdalipak bych našel nějaký tvůj příspěvek, ve kterém se stejným způsobem zastáváš i Freppi...

Zobrazit příspěvek

1a) po přečtení jeho příspěvku já takový dojem mám.
2a) jaké konkrétní pravidlo bylo porušeno aby na něj byl aplikován trest nejpřísnější ? měl blbý kecy ? hm to je fakt teda prohřešek.
v tom případě navrhuji dát do stanov serveru pravidlo že za blbý kecy dostanete ban
3) ano, hledej šmudlo.

Zobrazit příspěvek

čítíš li se opravdu že tě naše příspěvky ..... můžu dát i já tobě radu kterou jsi mi dal zpočátku tvého příspěvku.

moje odpověd : ano. cítím se ukřivděn, protože nesouhlasím s tvrdým postihem - zneužitím pravomoci vyextremizovaným pokroucením pravidel aplikovanou dle vrtochu ať už na kohokoliv.

tvůj příspěvek mě velmi silně uráží, nadáváš mi v něm do nicek, používáš vulgarizujícího projevu.

a proto žádám na tebe aplikaci stejného postihu jako pro Brudru. - zdůvodni si to jak chceš, třeba taky blbýma kecama.

- nebo snad neplatí stejný metr na všechny ? -

Zobrazit příspěvek

opět příspěvek který používá obrazné přirovnání které mě velmi ale velmi uráží když ho čtu.

dálší exemplář co mě uráží je
"rozkroč se, ohni se, dej si hlavu mezi nohy a polib si sedací soupravu, víš kulový " - Shahdee&Farroth

i když není určen mě, tak přesto jeho čtení mě velmi pohoršuje.

příspěvky hodné diskuze ve stoce, ne inteligentů , které mají jednoznačne neinformativní leč urážející charakter

a takto by jsme mohli pokračovat, a pak vesele banovat.

- za blbý kecy.
  • 0

#53 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2008 16:28

Mohli bychom slovíčkařit, ale proč? Citíš se silně uražen? Jsem rád. Nebylo to mým cílem, ale jsem rád. Je to aspoň nějaká satisfakce vůči neustálým rejpalům, tlučhubám, a jiným individuím, které mi lezou krkem. Stejný metr pro všechny? Kde to žiješ, nežijeme v utopii kde jsou si všichni rovní. Mnozí jsou si rovnější, ale to ty přece moc dobře víš, proč to psát. Trest? Pro mě? Nebráním se. Já si ale uvědomuju že tu dělám něco, co nemůže být po chuti lidem, a počítám s tím, že můžu být potrestán. Je to hold riziko podnikání, mohl bych sáhodlouze pokračovat, já to ale utnu...
  • 0

#54 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2008 16:29

možná jsem to napsal moc složitě. ,

ale smyslem toho predchoziho prispevku byla defakto věta ...

když jste ho tak prisne zabanovali za blby kecy ktere se Vam nelibily, tak kdo pak

ochrani me, pred ( i vašima ) blbýma a urážejícíma kecama stylu ... " do rektálu " ... " ohni se a ... " " nasrali jste mě "

hráč bránit nesmí , když se mu něco nelíbí ?

.. opravdu neočekávám od irelevantní odpověď i typu ... tak to nečti, nehraj tady... ... to stejné můžete aplikovat i vy všichni na kecy brudrafona nebo ko¨hokoliv jiného ( mě apod)... nečist je, nehrát tady, když jsou tu tak nevděční hráči co furt remcaj.....
  • 0

#55 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2008 16:42

no...

waste of time... čeho si vlastně myslím, že tady docílím... jednou větou ... já bych věděl o jednom slově...

jako vždy...

n
i
č
e
h
o

jdu se starat sám o sebe, status kdy já si nikoho nevšímám a ostatní si nevšímají mě, je asi best solution 4 everyJoe.
  • 0

#56 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 17.10.2008 16:59

1a) po přečtení jeho příspěvku já takový dojem mám.
2a) jaké konkrétní pravidlo bylo porušeno aby na něj byl aplikován trest nejpřísnější  ? měl blbý kecy ? hm to je fakt teda prohřešek.
v tom případě navrhuji dát do stanov serveru pravidlo že za blbý kecy dostanete ban
3) ano, hledej šmudlo.

1) V tom případě je tvůj dojem mylný. Drž se toho, co Glorfindel napsal.
2) Nevím. Jen jsem ti chtěl vysvětlit princip svobodné společnosti ;)
3) Věřím ti.

dálší exemplář co mě uráží je
"rozkroč se, ohni se, dej si hlavu mezi nohy a polib si sedací soupravu, víš kulový " - Shahdee&Farroth

Mě též.
  • 0

#57 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2008 17:10

1) V tom případě je tvůj dojem mylný. Drž se toho, co Glorfindel napsal.
2) Nevím. Jen jsem ti chtěl vysvětlit princip svobodné společnosti ;)
3) Věřím ti.
Mě též.

Zobrazit příspěvek

1) OK. máš recht. je to ode mě hloupé usuzovat na něco z projevu. z dojmu mezi řádky.. sám nemám rád když mi někdo podsouvá co sem neřekl napřímo.
ideální by bylo kdyby se dotyčný každý sám za sebe jasně vyjádřil jako to udělal např udělal Kolemjdoucí. o svém nasrání/nenasrání . tam ty slova jsou jasná, žádný podtext.
at víme na čem jsme.
2) ok
3) ok.
  • 0

#58 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 17.10.2008 18:35

V Koránu je psáno, že každý SPRÁVNÝ muslim, bude šířit ohněm a mečem islám, že na každém kroku bude pobíjet nevěřících.
Já se s tebou nehodlám hádat o středověku, o Saladinovi, Richardu Lvím srdci... máš v tom pravdu, znám historii, fušuju do ní v mnoha směrech a tudíž shledávám tvůj výrok pravdivým.

Obvinil si mě, z nepodložených blábolů. Dobrá, tady pár faktů:
Pokud se vrátíme ještě k Saladinovi, můžeme říct, že podle Koránu nebyl pravým islamistou, neboť se neřídil nařízením, která jsou v Koránu psána.
Je to to samé, jako kdyby Muslim pozřel kus vepřového, ale hájil se tím, že nesnědl celé prase, proto nemůže být vyloučen z islámu.
SS a Islám, jsem použil coby ikonu pro absurdnost, naprosto anarchistické svobody projevu. Že po tom skáčeš jak kočka po klubku, je tvoje věc. Moje bláboly, předpokládám že myslíš právě moje "bláboly" o nápisech na zdech, týkající se SS a "muslimského fanatismu" jak píšeš.
V čem je blábol? SS nebyli fanatici? Nebyli to vrazi? Prosím, přispěj svou troškou do mlýna, já se rád nechám poučit a přiučit.
Že Korán nabádá k vybíjení nevěřících je taky holý fakt, který ti potvrdí každá kniha Koránu. Tak jaképak nepodložené bláboly?

Snad jen ještě dodatek, nikde jsem tě z ničeho neobvinil. Říkám, SS jsem použil coby namátkou, jak napsal stručně a jasně Pee, evidentně lidi pochopili co jsem tím chtěl říct. Pakliže ale máš nějakou nutkavou potřebu rejpat v detailech, snad aby si mu ukázal své znalosti, dávám ti, jak píšu výš, možnost toto udělat. Ale asi to můj názor na tyto "lidi" nezmění. (Pakliže si rozumíme, a oba myslíme SS za druhé světové války, a ne nějakou zkratku  [dotyční prominou jestli mají taky nějakou zvláštní, vznělivou povahu] skautského oddílu).

Zobrazit příspěvek

Dobre takze proc SS povazujes za nejaky polovysinuty fanatiky? Byli to elitni jednotky ale vojaku nikoliv nejakych silencu kdyz si prectes vyjadreni jejich clenu tak to z 90 procent nebyli sfanatizovany vojaci ale pridavali se k SS z proste prestize. To ze to nekdo napise na zed neznamena ze o tom neco vi tudis ty kdyz pouzijes zkratku SS jako znak nejakeho tveho vymysleneho fanatismu neznamena ze mas pravdu proto te zadam cim podporis svoje tvrzeni SS a Islám, jsem použil coby ikonu pro absurdnost, naprosto anarchistické svobody projevu.

zbrane SS jsou pro me eltini vojenske jednotky druhe svetove valky tento fakt jsi my doposud nevyvratil

pohorsovat se nad islamem a pritom se nepodivat do nasi krestanske historie ktera je dlazdena utrpenim nesvobodu mucenima a vsim moznym hnusem me prijde taktez zcestne ve sve podstate se islamu ani nedivim v jejich boji a ani zpusobu jejich boje
  • 0

#59 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 17.10.2008 18:48

color]

zbrane SS jsou pro me eltini vojenske jednotky druhe svetove valky tento fakt jsi my doposud nevyvratil

Zobrazit příspěvek

No asi je to pravda, zřejmě uměli efektivněji zabíjet, ničit, drancovat. Měli lepší výcvik, zřejmě prestižní povolání. Takový WM Palachové říše. My zase měli Lidové milice, ozbrojenou pěst dělnické třídy. Výkvět společnosti, samý ryzí charakter. Nejsem na ně ale moc hrdý.
Co se takhle vrátit k tématu ??
  • 0

#60 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 17.10.2008 18:53

Já vám do toho necí kecat hoší (od bobří řekýý), aaale jedete tak trošku už oooff neee ? :)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních