Banan
Odesláno 15.10.2008 21:09
*otoci se vedle ke kompu a zacne strouhat mrkvicku*
*znuden petiminutovym strouhanim a posklebovanim, zacne zase vyskat na klienta:*
Hej hej, tady Fialka ja nejsem zadny Paratko pust me dal....
Odesláno 15.10.2008 21:12

Odesláno 16.10.2008 01:32
Zamysleli jste se vůbec nad tím, jak to vnímají ostatní?
Dobře, tak jsme neschopní a vyřešíme problémy komára atomovkou.
No ale jak chcete, nakonec si lidé uvědomí, jaké z nich děláte voly a pak se uvidí, kdo měl pravdu.
Odesláno 16.10.2008 01:45
Odesláno 16.10.2008 06:35
Zrušit, zrušit, zrušit!!!
btw: Ten chlap má recht.
Příspěvek upravil Garret: 16.10.2008 06:36
Odesláno 16.10.2008 07:06
Odesláno 16.10.2008 07:48
Odesláno 16.10.2008 08:22

Jinak pokad bych se měl vyjádřit k Brudrovi, v dnešní době se setkáváme s mnoha věcmi které nám vadí ([kvitek medový]ní kecy šéfa, problémy v životě, mediální věci co na nás tlačej atd), ale my se přes to snažíme nějak přelézt, což nás přeci posiluje a stáváme se víc a víc proti tomu odolní. No a i Brudra je takovej případ.. Prostě se přes to přehopnout, ten člověk s tím už asi nic neudělá, či nechce. Ale kvůli tomu přeci nebudeme my mít špatnou náladu

Odesláno 16.10.2008 10:22

Odesláno 16.10.2008 11:43
Odesláno 16.10.2008 13:24
No to ste si pomohli, teď bude jen víc kecat na klientu

Odesláno 16.10.2008 13:43
Odesláno 16.10.2008 14:36
Odesláno 16.10.2008 15:05

Jo co na těch řečích bylo pravda nebo ne neřeším, ale každý má právo říct svůj názor at je jakýkoliv. Je fakt že měl řeči na vedení, DM, WB (ehmm dělal sem to taky),, otázka je jestli k tomu měl nějaký důvod a nebo jestli jen "ryje" do lidí.
BAN do hry mi nepřijde už vůbec dobrý nápad, ale co už.....dál to řešit nebudu, jen sem písl svůj názor

Možná se za chvilku zklidní a pak mu to stačí zrušit.
Odesláno 16.10.2008 15:09
protože se divně choval na klientu a tim že mu zabanuješ klient mu stejně vezmeš do hry přistupMě taky nepřišlo ,že by se ve hře choval nějak ,,zle"... proč má ban i do hry ?
a i kdyby nakrasno existoval zpusob (jako že myslim že se to ošefovat da) aby se dostal do hry a neprudil přitom ani na foru, ani na klientu, začne prudit ve hře, všichni ho známe
holt chcát proti větru nemůžeš večně a když se z toho nepoučíš, není ti pomoci
Odesláno 16.10.2008 15:35

Odesláno 16.10.2008 18:07
hraju tady s přestávkou už hodně dlouho....Zacpat někomu hubu je blbost.....jen at si mluví a píše co chce, nikdo vác nenutí to poslouchat a nebo číst ne?
s banem pro brudru nesouhlasím, není to vubec špatnej ani zlej člověk ani hráč.
prostě jen říká to co chce, nejsou to žádné vulgarismy, žádné prohřešky proti pravidlům serveru.
to že tím někoho pobuřuje, to si každej musí probrat v vlastní hlavě pomazané sám.
historie se témeř opakuje.
před několik lety to byla freppi, teď je to brudra, a za par měsíců to bude ....
bohužel taková praxe je na démoně víc než pravidlem. zvykni si. a drž se ve stádu, nic neříkej, nic nekritizuj , ... jinak budeš sankciován.
*jen se zasměje* Já už si na kopance za úpřímnost zvykl.....No nic pokračujte v předchozí diskuzi
vystihl jsi jednou větou to co já smolím do několika ..
Odesláno 16.10.2008 18:25
Odesláno 16.10.2008 19:25
Mno, já trošku pochyby mám. Přeci jen to trochu rozděluju na hru jako takovou a pak na diskuzi. Rád bych věděl, kolik lidí (hráčů) má s Brudrou problém ve hře. Chápu že způsob jeho vyjadřování k některým tématům či úpravám a práci lidí, kteří Demonu utvářejí je někdy mírně řečeno netaktní a necitlivá. Nikdy mne však svými názory "nespamoval" ve hře. Bylo to jen na foru.O tom, ze si Brudra ban zaslouzi nemam nejmensi pochyby. Takovy hrac tady nema co delat.
Já bych třeba osobně uvítal, kdyby se k jeho plamenným projevům někdo kompetentní vyjádřil, protože pokud se pod jeho výšplechty objeví jen poznámka, že k výše uvedemu se ani nemá cenu vyjadřovat, začnu mít podezření, že na tom všem něco bude.
Je mi jasné, že ten kdo by měl odpovědět má obavy z dalekosáhlé výměny názorů. Ale nějaké věcné shrnutí faktů či vyvrácení jeho tvrzení by mohlo stačit, on už si to každý přebere sám. Většina lidí je soudná a vidí, co se tu děje či neděje.
S banem na forum problém nemám, ban pro Brudru do hry pro mne zavání osobní mstou.
(snad jsem se někoho všemocného nějak nedotkl a nebudu teď pikat)

Odesláno 16.10.2008 19:45

Jen mi přijde trochu zvláštní ten ban do hry na trvalo.. Kdyby jen výchovně řekněme na týden. (měsíc).
Přijde mi že ten Ban do hry bude taky za to chování na fóru, ale je možné že mi uniklo něco co se dělo ve hře.
Odesláno 16.10.2008 19:48
Vnimate vobec jak komicke niektore tie prispevky su?
Odesláno 16.10.2008 21:30
Osobně lze s Glorfikem v lecčems souhlasit, ban na forum chápu - přeci jen všichni z Admin teamu pracují zadarmo z nadšení a když jim každou chvíli jejich nadšení nědo "podrývá" svými výroky... (a to snad i v době kdy má na forum ban
)
Jen mi přijde trochu zvláštní ten ban do hry na trvalo.. Kdyby jen výchovně řekněme na týden. (měsíc).
Přijde mi že ten Ban do hry bude taky za to chování na fóru, ale je možné že mi uniklo něco co se dělo ve hře.
10.1. Fórum, a hlavně jeho IC verze a GZ klient, jsou součástí hry. Platí zde stejná pravidla.
osobně bych řekl že je myšlen GP klient a brudra by se možná na tohle vymluvil, kadopádně tohle je jasné
Odesláno 16.10.2008 22:06
P.S. Doufám, že za svůj příspěvek nedostanu taky ban na neurčito
Odesláno 16.10.2008 22:25
Jsem jediný, komu to přijde poněkud přitažené za vlasy?
nejsi.
jen v tehle diskuzi bych od oka napočítal cca 10 lidí kterým se to tak zdá taky
a asi 3 kteří mají názor opačný.
dle mého názoru máš zcela pravdu v celém příspěvku, i když z něj cituji jen kousek
glorfindel : pokud máš dojem že tě hráči neoceňují za to co pro ně děláš, a eště k tomu že to děláš zadarmo,
, cítíš -li se ukřivděn, tak mám pro tebe a další podobně jednu radu. prostě to nedělej, žijeme ve "svobodné" společnosti, máš možnost volby.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních