Skočit na obsah

Fotka

Banan

• Please log in to reply
143 odpovědí na toto téma

#1 krieg

krieg

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 108 Příspěvků:

Odesláno 15.10.2008 21:09

A helemese Brudicek ma Banicek ....

*otoci se vedle ke kompu a zacne strouhat mrkvicku*

*znuden petiminutovym strouhanim a posklebovanim, zacne zase vyskat na klienta:*

Hej hej, tady Fialka ja nejsem zadny Paratko pust me dal....
  • 0

#2 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 15.10.2008 21:12

To vubec neni pekny se nekomu posmivat... :rolleyes:
  • 0

#3 krieg

krieg

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 108 Příspěvků:

Odesláno 15.10.2008 21:17

To vubec neni pekny se nekomu posmivat... :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

Ne? aha, ale ja jsem strasna potvora, tak to snad muzu ne?

Pointa pro skauty:
Mno vis, jak si jiste pochopil z vyse napsaneho, tak sedim vedle nej, a tudiz mam taky...
  • 0

#4 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 16.10.2008 01:32

Ta situace tady vůbec připomíná maňáskové divadlo. Vyvolení sedí na párátkových židlích a myslí si, že umlčí hlas pravdy...

Zamysleli jste se vůbec nad tím, jak to vnímají ostatní?

Dobře, tak jsme neschopní a vyřešíme problémy komára atomovkou.

No ale jak chcete, nakonec si lidé uvědomí, jaké z nich děláte voly a pak se uvidí, kdo měl pravdu.
  • 0

#5 Starej Děd

Starej Děd

Neznalý

• Hráč
  • 11 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2008 01:45

Ten chlap má recht.
  • 0

#6 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2008 06:35

Brudra a ban??? To snad ne! Vždyť to byla zaručená jistota zábavy!

Zrušit, zrušit, zrušit!!!

btw: Ten chlap má recht.

Příspěvek upravil Garret: 16.10.2008 06:36

• 0

#7 Kerolus

Kerolus

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 160 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2008 07:06

Kdyby se mělo za blábolení, říkání polopravd či nepravd, nadávání, urážky a rýpání zavírat tak máme víc věznic než bytových domů. Mě Brudra taky dost často leze na nervy, ale nevím jestli bych se dokázal ztotožnit s tímto řešením.
  • 0

#8 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2008 07:48

Nebylo by lepsi davat Brudrovi Ban vzdy od 23:00 do 7:00? Mimo tenhle cas je normalni . Ale jinak mi ten trest nijak nevadi. Stezuje si porad na DM support a pritom mel dostat bann za svoje chovani na foru uz davno. Frepi nemel takove vystupy a uz to ma za sebou, tak nechapu proc by zrovna brudrovi mely jeho citove vylevy jak je svet spatnej, demona zkorumpovana a vsichni **** prochazet do nekonecna.
  • 0

#9 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2008 08:22

Pokad jsem to dobře pochopil, tak ban má i Fialka u které jsem tedy neviděl nic špatného. Jo asi tam doma nebo kde to jsou maj nějak propojené kompy, co já vím, moc tomu nerozumím, ale mohlo by se to snad nějak přeci ošéfovat ne? :rolleyes: (pokad to tedy nějak jde že ano)

Jinak pokad bych se měl vyjádřit k Brudrovi, v dnešní době se setkáváme s mnoha věcmi které nám vadí ([kvitek medový]ní kecy šéfa, problémy v životě, mediální věci co na nás tlačej atd), ale my se přes to snažíme nějak přelézt, což nás přeci posiluje a stáváme se víc a víc proti tomu odolní. No a i Brudra je takovej případ.. Prostě se přes to přehopnout, ten člověk s tím už asi nic neudělá, či nechce. Ale kvůli tomu přeci nebudeme my mít špatnou náladu :laugh:
  • 0

#10 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2008 08:28

Terrez

Zobrazit příspěvek

No to jo, ale jak by k tomu přišli ti co už bany dostali, např. Točeňák.. že jo.
  • 0

#11 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2008 09:09

No to jo, ale jak by k tomu přišli ti co už bany dostali, např. Točeňák.. že jo.

Zobrazit příspěvek

No tak dlouho tu ještě nejsem, takže nevím za co to dostali a ani kdo to je.. Ale máš taky v jistém pravdu :rolleyes:
  • 0

#12 Hanahh

Hanahh

Neznalý

• Hráč
  • 6 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2008 10:22

Cheche, to to trvalo :rolleyes:
  • 0

#13 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2008 11:43

Achjo, lidem co otravovali celý server a z některých udělali paranoiky, co dodnes každých pět minut ukládaj hru se jen smažou postavy (navíc těsně před wipem) a jemu daj ban do hry za nevhodné vyjadřování mimo hru...achjo.
  • 0

#14 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2008 13:24

Ban do hry? za kecy?
No to ste si pomohli, teď bude jen víc kecat na klientu :rolleyes:
  • 0

#15 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 16.10.2008 13:43

No já tomu zas až tak nerozumim, ale ve hře mi přišel v pohodě. Uznávám, že na foru bylo docela znát, kdy se literární činnosti věnuje s čistou hlavou a kdy je pod vlivem nějaké návykové látky. To ovšem neznamená, že bych s ním vždy musel nesouhlasit, jen forma bývá taková údernější a přímočará a pokud někdy tne do živého, potrefená husička pak zareaguje po svém. Přikláněl bych se osobně k banu pouze na tom foru ale jak řikám, prd tomu rozumim.
  • 0

#16 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2008 14:36

Mě taky nepřišlo ,že by se ve hře choval nějak ,,zle"... proč má ban i do hry ?
  • 0

#17 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2008 15:05

Ehmm tohle mi něco připomíná :rolleyes:, já mám taky komplet BAN na Dragon Hammer....ale dle mého názoru to nic neřeší. Zacpat někomu hubu je blbost.....jen at si mluví a píše co chce, nikdo vác nenutí to poslouchat a nebo číst ne?

Jo co na těch řečích bylo pravda nebo ne neřeším, ale každý má právo říct svůj názor at je jakýkoliv. Je fakt že měl řeči na vedení, DM, WB (ehmm dělal sem to taky),, otázka je jestli k tomu měl nějaký důvod a nebo jestli jen "ryje" do lidí.

BAN do hry mi nepřijde už vůbec dobrý nápad, ale co už.....dál to řešit nebudu, jen sem písl svůj názor :laugh:
Možná se za chvilku zklidní a pak mu to stačí zrušit.
  • 0

#18 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2008 15:09

Mě taky nepřišlo ,že by se ve hře choval nějak ,,zle"... proč má ban i do hry ?

Zobrazit příspěvek

protože se divně choval na klientu a tim že mu zabanuješ klient mu stejně vezmeš do hry přistup

a i kdyby nakrasno existoval zpusob (jako že myslim že se to ošefovat da) aby se dostal do hry a neprudil přitom ani na foru, ani na klientu, začne prudit ve hře, všichni ho známe

holt chcát proti větru nemůžeš večně a když se z toho nepoučíš, není ti pomoci
  • 0

#19 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2008 15:12

holt chcát proti větru nemůžeš večně a když se z toho nepoučíš, není ti pomoci

Zobrazit příspěvek

Jojo blbé a celkem škoda, že hodně lidí tebe samotného otáčelo od protivítru, ale ty ne ty ses nedal a otáčel ses zpět :rolleyes:
Pardon je to mimo téma.
  • 0

#20 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2008 15:17

Jojo blbé a celkem škoda, že hodně lidí tebe samotného otáčelo od protivítru, ale ty ne ty ses nedal a otáčel ses zpět :rolleyes:
Pardon je to mimo téma.

Zobrazit příspěvek

rozkroč se, ohni se, dej si hlavu mezi nohy a polib si sedací soupravu, víš kulový
  • 0

#21 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2008 15:35

*jen se zasměje* Já už si na kopance za úpřímnost zvykl.....No nic pokračujte v předchozí diskuzi :rolleyes:
  • 0

#22 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2008 18:07

Zacpat někomu hubu je blbost.....jen at si mluví a píše co chce, nikdo vác nenutí to poslouchat a nebo číst ne?

Zobrazit příspěvek

hraju tady s přestávkou už hodně dlouho....

s banem pro brudru nesouhlasím, není to vubec špatnej ani zlej člověk ani hráč.
prostě jen říká to co chce, nejsou to žádné vulgarismy, žádné prohřešky proti pravidlům serveru.
to že tím někoho pobuřuje, to si každej musí probrat v vlastní hlavě pomazané sám.

historie se témeř opakuje.
před několik lety to byla freppi, teď je to brudra, a za par měsíců to bude ....

bohužel taková praxe je na démoně víc než pravidlem. zvykni si. a drž se ve stádu, nic neříkej, nic nekritizuj , ... jinak budeš sankciován.

*jen se zasměje* Já už si na kopance za úpřímnost zvykl.....No nic pokračujte v předchozí diskuzi  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

vystihl jsi jednou větou to co já smolím do několika ..
  • 0

#23 Glorfindel

Glorfindel

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1021 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2008 18:25

O tom, ze si Brudra ban zaslouzi nemam nejmensi pochyby. Vice antiproduktivniho hrace jsem tady jeste nevidel. Svymi naprosto nepodlozenymi vystupy a nekdy i urazkami se kontinualne snazi podryvat praci tech, co chtějí naopak pro zabavu ostatnich neco udelat. Pomlouvacny character jeho vyjadrovani ma veskrze negativni vliv na atmosferu cele Demony a tim ji skodi. Takovy hrac tady nema co delat.
  • 0

#24 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 16.10.2008 19:25

O tom, ze si Brudra ban zaslouzi nemam nejmensi pochyby.  Takovy hrac tady nema co delat.

Zobrazit příspěvek

Mno, já trošku pochyby mám. Přeci jen to trochu rozděluju na hru jako takovou a pak na diskuzi. Rád bych věděl, kolik lidí (hráčů) má s Brudrou problém ve hře. Chápu že způsob jeho vyjadřování k některým tématům či úpravám a práci lidí, kteří Demonu utvářejí je někdy mírně řečeno netaktní a necitlivá. Nikdy mne však svými názory "nespamoval" ve hře. Bylo to jen na foru.
Já bych třeba osobně uvítal, kdyby se k jeho plamenným projevům někdo kompetentní vyjádřil, protože pokud se pod jeho výšplechty objeví jen poznámka, že k výše uvedemu se ani nemá cenu vyjadřovat, začnu mít podezření, že na tom všem něco bude.
Je mi jasné, že ten kdo by měl odpovědět má obavy z dalekosáhlé výměny názorů. Ale nějaké věcné shrnutí faktů či vyvrácení jeho tvrzení by mohlo stačit, on už si to každý přebere sám. Většina lidí je soudná a vidí, co se tu děje či neděje.
S banem na forum problém nemám, ban pro Brudru do hry pro mne zavání osobní mstou.
(snad jsem se někoho všemocného nějak nedotkl a nebudu teď pikat)
:rolleyes:
  • 0

#25 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2008 19:41

bohužel taková praxe je na démoně víc než pravidlem. zvykni si.  a drž se ve stádu, nic neříkej, nic nekritizuj , ... jinak budeš sankciován.

Zobrazit příspěvek

divil by ses jak je demona naopak liberální v tomto směru oproti jiným serverům ;)
  • 0

#26 Pexaton

Pexaton

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 194 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2008 19:45

Osobně lze s Glorfikem v lecčems souhlasit, ban na forum chápu - přeci jen všichni z Admin teamu pracují zadarmo z nadšení a když jim každou chvíli jejich nadšení nědo "podrývá" svými výroky... (a to snad i v době kdy má na forum ban :rolleyes: )

Jen mi přijde trochu zvláštní ten ban do hry na trvalo.. Kdyby jen výchovně řekněme na týden. (měsíc).

Přijde mi že ten Ban do hry bude taky za to chování na fóru, ale je možné že mi uniklo něco co se dělo ve hře.
  • 0

#27 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2008 19:48

Tolko umucenych martyrov, co su vzdy ochotni za pravdu padnut, nema len tak hociktore forum.

Vnimate vobec jak komicke niektore tie prispevky su?
  • 1

#28 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2008 21:30

Osobně lze s Glorfikem v lecčems souhlasit, ban na forum chápu - přeci jen všichni z Admin teamu pracují zadarmo z nadšení a když jim každou chvíli jejich nadšení nědo "podrývá" svými výroky... (a to snad i v době kdy má na forum ban  :rolleyes: )

Jen mi přijde trochu zvláštní ten ban do hry na trvalo.. Kdyby jen výchovně řekněme na týden. (měsíc).

Přijde mi že ten Ban do hry bude taky za to chování na fóru, ale je možné že mi uniklo něco co se dělo ve hře.

Zobrazit příspěvek

10.1. Fórum, a hlavně jeho IC verze a GZ klient, jsou součástí hry. Platí zde stejná pravidla.

osobně bych řekl že je myšlen GP klient a brudra by se možná na tohle vymluvil, kadopádně tohle je jasné
  • 0

#29 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2008 22:06

No jo, na kritiku jsou holt DM citliví... Za podvádění a nečestné chování tady hráč dostane pár expů dolů nebo maximálně krátkodobý baník, ale jakmile se někdo slůvkem otře o DM, končí... Nezastávám se Brudry, slyšel jsem jeho kecy a z velké většiny s jeho názory nesouhlasím, ale dostat za tohle ban do hry... Jsem jediný, komu to přijde poněkud přitažené za vlasy?

P.S. Doufám, že za svůj příspěvek nedostanu taky ban na neurčito
  • 0

#30 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 16.10.2008 22:25

Jsem jediný, komu to přijde poněkud přitažené za vlasy?

Zobrazit příspěvek

nejsi.
jen v tehle diskuzi bych od oka napočítal cca 10 lidí kterým se to tak zdá taky
a asi 3 kteří mají názor opačný.

dle mého názoru máš zcela pravdu v celém příspěvku, i když z něj cituji jen kousek

glorfindel : pokud máš dojem že tě hráči neoceňují za to co pro ně děláš, a eště k tomu že to děláš zadarmo,
, cítíš -li se ukřivděn, tak mám pro tebe a další podobně jednu radu. prostě to nedělej, žijeme ve "svobodné" společnosti, máš možnost volby.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních