Skočit na obsah

Fotka

Úplně jednoduché - Smrt

• Please log in to reply
133 odpovědí na toto téma

#31 Mergen

Mergen

Neznalý

• Hráč
  • 10 Příspěvků:

Odesláno 30.07.2008 07:20

*bere kalkulačku* takže jedna nwn hodina jsou dvě reálné minuty, to znamená, že jeden den má 48 minut, jeden rok 12 dní a 4 hodiny, 500 let má tedy 6000 dní, což je něco kolem 16-ti let a 160 dní...

až někdo bude hrát postavu 16 a půl roku reálného času, pak má cenu řešit kraviny jako je přirozená smrt, hasta maňana štouralové(Mergene), když štourat tak pořádně

Zobrazit příspěvek

Výbornej názor :tongue: , hrál někdo tak dlouho jednu postavu?

Myslím, že Bedra má pravdu, postavička by mohla stárnout jen v určité době, událostech apod.- ideální pro hru RP. Potom za čas, až hráče přestane postava, hra :tongue: bavit by se rozhodl, že postavu nechá umřít. Hrát jedinou postavu 16 let, to je asi na cvokaře.
( "myslím že bych se s postavou ztotožnil a praktikoval hru a RP v reálu" :happy: )
  • 0

#32 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 30.07.2008 07:59

Ale on tam ma ve vypoctu chybu. Pocita 500 let coz je blbost.
Vemem si na paskal cloveka.
Postavu zacinas na 18roku zivota (nezacina postava narozenim). A dozije se kolem 70 coz u cloveka muze byt i zazrak.
Takze to zbyva 50 roku +-. Coz je 1/10 udavana v tom vypoctu, takze z 16 real let se stava 1.6 real let coz uz od wipu tusim ubehlo (vice jak dva roky co byl wipe). Takze vlastne veskere lidske postavy zalozene tesne po wipu by uz meli hnit v hrobe nebo se na skok do rakve pripravovat :happy:
  • 0

#33 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 30.07.2008 08:01

A kdy ze se to ma zavadet ta perma smrt a starnuti postavy?
  • 0

#34 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 30.07.2008 09:23

Spíš si teda myslím, že na cvokaře je tu dělat skripty, takový kraviny, co si tu navymýšlíme, to je fakt na kazajku...

EDIT: Mimochodem, každých 10 let na Demoně v rámci změny figury navrhuji u každého nutnost změny brnění, páč někdo zhubne, někdo přibere... no tak jak budete chtít brnko zmenšit nebo zvětšit, tak se ozvěte, uděláme nový muhehehehe
P.S: pro ty, co se chytají každé nevážně myšlené poznámky: Nereagovat!
  • 0

#35 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 30.07.2008 10:44

2 Světluška: Super, tak si mám s kým povídat muhehehe...
Btw včera po mě někdo chtěl verd helmu, ale mě zrovna jak na sviňu chytil žlučník, no co vám mám vykládat... dnes to snad bude lepší, dodělám, pokud se zmíněný ozve... (zároveň se omlouvám)

Zobrazit příspěvek

narozen 82 a chytá tě žlučník? :happy:
  • 0

#36 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3210 Příspěvků:

Odesláno 02.08.2008 16:21

Ale on tam ma ve vypoctu chybu. Pocita 500 let coz je blbost.
Vemem si na paskal cloveka.
Postavu zacinas na 18roku zivota (nezacina postava narozenim). A dozije se kolem 70 coz u cloveka muze byt i zazrak.
Takze to zbyva 50 roku +-. Coz je 1/10 udavana v tom vypoctu, takze z 16 real let se stava 1.6 real let coz uz od wipu tusim ubehlo (vice jak dva roky co byl wipe). Takze vlastne veskere lidske postavy zalozene tesne po wipu by uz meli hnit v hrobe nebo se na skok do rakve pripravovat  :laugh:

Zobrazit příspěvek

fajn, ale driv nez s rakvema bych zacal s odstranovanim exotu, kteri hraji hobity jako male deti a hraji je tak klidne nekolik let real... dospele lidi by jste zabijeli starim a po detech nevyzadujete aby vyrostly? tsk tsk
  • 0

#37 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 02.08.2008 18:16

fajn, ale driv nez s rakvema bych zacal s odstranovanim exotu, kteri hraji hobity jako male deti a hraji je tak klidne nekolik let real... dospele lidi by jste zabijeli starim a po detech nevyzadujete aby vyrostly? tsk tsk

Zobrazit příspěvek

Pro mě za mě at mi z Violky udělaj klído elfku :laugh:

EDIT: Aspon budu mít zase AC o 1 větší :laugh:
  • 0

#38 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 02.08.2008 18:35

EDIT: Aspon budu mít zase AC o 1 větší  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Z čeho ? Pavéze vyrovnává akorát tak bonus z prcka ,)
  • 0

#39 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 18.08.2008 13:29

A kdy ze se to ma zavadet ta perma smrt a starnuti postavy?

Zobrazit příspěvek

Jestli perma smrt tak chcu taky ssssperma banku na svy geny. :laugh:
  • 0

#40 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 18.08.2008 13:30

Jestli perma smrt tak chcu taky ssssperma banku na svy geny. :laugh:

Zobrazit příspěvek

aby se pri kontrolach vzdycky prislo na to ze neco je tvoje tak aby uz nic takoveho nikdy neprislo na svet co?
  • 0

#41 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 10:26

Když se mojí postavu pokusil 3x zabít a pak jí sám 3x zabil a byl sem u toho když zabil 20 lidí tak ano můžu ho nazvat vrahem :) Jinak co se toho ooc to je fakt no pravda, že lidi ten příběh hrajou pomalu víc na fóru než ve hře.
  • 0

#42 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 10:39

Nevím jestli jsem z tohodle člověka zmatenej jen já....
  • 0

#43 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 10:56

Nevím jestli jsem z tohodle člověka zmatenej jen já....

Zobrazit příspěvek

Nejsi v tom sám. V dodatku jsem popsal že jsem myslel hlavně události před "revoltou sedláků" před hradem Vulkán. To že pak zabil nějakých X lidí, to nevím co tomu předcházelo, neúčastnil jsem se, ale řekl bych že pokud by on nezabil je, zabili by oni jeho.
Mě hlavně přijde trošku ujetá situace, kdy bytost která ze všeho nejvíce připomíná nějakou ďábelskou potvoru, bez předchozích inzultací s Lordem (nebo jste měli nějaký incident předtím?), jde před hrad a nazývá ho vrahem. Nechci tím nějak se do tebe navážet, já bych hrál tvoji postavu prostě jinak.
  • 0

#44 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 11:13

Taky si myslim, většina lidí co tam řvali že je vrah sním předtím neměli jedinej vizuální kontakt.
Jak sme mohli vidět řba Mozka, plácal pátý přes devátý atd. a přitom nevěděl o o co jde.
Nikdo neposlouchal, všichni chtěly boj a když chcíply nebo tak tak začly řvát jak je to nefér.
  • 0

#45 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 11:47

A druhá věc je, spíše upozornění, aby nedocházelo ke zneužívání informací, který se hráči dozvědí prostřednictvím fóra. To je poměrně těžkej úkol. Byť se člověk snaží sebevíc, kolikrát se tomu nevyhne. Spíš jsem chtěl upozornit, aby nedocházelo ke zjevně účelovýmu a úmyslnýmu využívání popř. zneužívání takovejch informací postavami.

Zobrazit příspěvek

tohle je přesný..TESAT DO KAMENE

Nikdo neposlouchal, všichni chtěly boj a když chcíply nebo tak tak začly řvát jak je to nefér.

Zobrazit příspěvek

KONEČNĚ SES K TOMU DOZNAL..SNAD SI I KONEČNĚ POCHOPIL..UVIDÍME
  • 0

#46 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 11:53

Když se mojí postavu pokusil 3x zabít a pak jí sám 3x zabil a byl sem u toho když zabil 20 lidí tak ano můžu ho nazvat vrahem :) Jinak co se toho ooc to je fakt no pravda, že lidi ten příběh hrajou pomalu víc na fóru než ve hře.

Zobrazit příspěvek

Říkáš 3x zabil, to jako si tvá postava pamatuje že Tě zabil jo? Oprav mne, ale pamatovat by si to neměla.
  • 0

#47 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 11:58

Říkáš 3x zabil, to jako si tvá postava pamatuje že Tě zabil jo? Oprav mne, ale pamatovat by si to neměla.

Zobrazit příspěvek

Ehm mno terezzi tak to se pleteš.....postava dle mě si pamatuje vše až do okamžiku smrti tudíž i svého vraha pokud neprošla očistcem pak tyto vzpomínky nemá.
  • 0

#48 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 12:00

Ehm mno terezzi tak to se pleteš.....postava dle mě si pamatuje vše až do okamžiku smrti tudíž i svého vraha pokud neprošla očistcem pak tyto vzpomínky nemá.

Zobrazit příspěvek

Jo, možná v realitě a to bys nesmel umrit jeste, ale na Demone je to jine. Kdyz jsem tu zacinal, tak nejednou mne tu bylo upozorneno ze si to postava pamatovat nema.
  • 0

#49 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 12:13

Jo, možná v realitě a to bys nesmel umrit jeste, ale na Demone je to jine. Kdyz jsem tu zacinal, tak nejednou mne tu bylo upozorneno ze si to postava pamatovat nema.

Zobrazit příspěvek

Tady je právě problém ten, že pravidla Démony nestanovují, co si má či nemá postava pamatovat při smrti popř po oživení anebo po průchodu očistcem. A proto zde nastávají takovéto konflikty, kdy každý hráč se k tomu zachovává tak, jak se mu to zrovna hodí.

Edit: mně osobně by se líbilo, kdyby bylo pevně stanoveno, kolik času před smrtí postava zapomene s ohledem na oživení a na průchod očistcem.
  • 0

#50 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 12:16

Zobrazit příspěvek

Myslím že tu je nepsané pravidlo, že postava při jakékoliv smrti ztrácí pamět.Někteří hodinu zpět, někteří více. Hádání se jestli to jen v případě očistce spíš vypadá, že se to dotyčnej snaží obejít. Ztráta paměti nastáva celkem snadno i při normálním padnutí do kómatu. Co teprve smrt?
  • 0

#51 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3210 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 12:51

Myslím že tu je nepsané pravidlo, že postava při jakékoliv smrti ztrácí pamět.Někteří hodinu zpět, někteří více. Hádání se jestli to jen v případě očistce spíš vypadá, že se to dotyčnej snaží obejít. Ztráta paměti nastáva celkem snadno i při normálním padnutí do kómatu. Co teprve smrt?

Zobrazit příspěvek

nepsaná pravidla jsou nepsaná právě z toho důvodu, že jejich dodržování není vymáháno

ano většina hraje ztrátu paměti a proto je to nepsané ravidlo ale každý má právo hrát to dle sebe až do chvíle kdy to PSANÉ PRAVIDLO stanoví jinak

takže ano, pokud si chce lejza pamatovat po svém vzkříšení své vrahy tak může, zakázané to není
  • 0

#52 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 12:57

co to je za hloupost? vždy když se řekne nepsané pravidlo, tak je to pravidlo, které se má dodržovat. nikde taky není psaný že nemáš kálet na ulici, ale jseš vychovaný podle určitých nepsaných pravidel, pravidel slušnosti.
  • 0

#53 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3210 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 13:03

co to je za hloupost? vždy když se řekne nepsané pravidlo, tak je to pravidlo, které se má dodržovat. nikde taky není psaný že nemáš kálet na ulici, ale jseš vychovaný podle určitých nepsaných pravidel, pravidel slušnosti.

Zobrazit příspěvek

v mých pravidlech slušnosti je psáno že bych nenechal na ulici kálet svého psa

většina pejskařů se tím ale také neřídí ;)

co se mě týče, až na vyjimečné případy si mé postavy také pamatují vše co se událo až do okamžiku smrti

a k tomu kálení na ulici to se dá zahrnout například pod výtržnost a jiné přestupky proti psaným zákonům

ps: ty možná ano protože seš slušnák, ale zrovna takový lord, který se přižene na rudou cestu jak tajfun a začne rozhazovat náhodné knockdowny jen proto že tam prostě stojíme mě nemá co poučovat o nepsaných pravidlech slušnosti :closedeyes:

pps:možná by mohl někdo kompetentní přesunout vše co nepatří do tohohle topicu do nové adekvátní sekce v pokecu, já flamuju a spamuju rád ale nelíbí se mi spam v téhle sekci, která má být věnovaná těm kteří se snaží v ic sekci a ne hádkám o to kdo komu ve hře ukradl pomeranč
  • 0

#54 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 13:12

Zde se můžem přesunout a dořešit smrt v RP....
Myslím že pokud se zrovna děje něco důležitého v dění global questu, tak by každý měl dodržovat i ty nepsané pravidla. Jinak z toho bude pěknej guláš a každej bude akorát nasranej. Nakonec se neodehraje nic...
  • 0

#55 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 13:15

v mých pravidlech slušnosti je psáno že bych nenechal na ulici kálet svého psa

většina pejskařů se tím ale také neřídí ;)

co se mě týče, až na vyjimečné případy si mé postavy také pamatují vše co se událo až do okamžiku smrti

a k tomu kálení na ulici to se dá zahrnout například pod výtržnost a jiné přestupky proti psaným zákonům

Zobrazit příspěvek

No jasný, ale nikde to není vysloveně psáno. V tvých pravidlech je že bych nenechal kálet svýho psa... ok, však ty si taky asi o těch lidech, co je nechají nemyslíš nic dobrého, že?

Podle mě prostě když jsou určitá nepsaná pravidla v takové komunitě, jako je ta naše, tak je slušností je dodržovat. Co se týče těch umrtí v CvC, tak si myslím že pokud někdo umře, tak by rozhodně neměl podnikat nějaký protivýpady, odvety, pomsty ihned po ressu případně průchodu očistcem, ba co víc, ani ten samý den.

edit: jojo přesunout prosím.
  • 0

#56 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3210 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 13:31

můj způsob hry je jasný, hraju to tak a budu to tak hrát dál bez ohledu na "nepsaná pravidla" a je mi uplně jedno co si o tom budou myslet ostatní ;)

pokud má postava zemře a někdo jí vysaje část duše či něco podobného NEBO zemře na opravdu ošklivé zranění hlavy NEBO je donucená projít očistcem a tak ztratí část vzpomínek, je ztrata pameti logicka

pokud ale postava zemre za jinych okolnosti, napriklad prustrelem srdce ci ranou v plicích etc. a je následně oživena klerikem, tudíž nedošlo k poškození mozku, není důvod ztrátu paměti hrát

za mě tečka
  • 0

#57 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 13:32

mno nepsané pravidla by mohl někdo sepsat,sám si je nepamatuju..jense řídím těma který mi byli vtlučeny do hlavy při příchodu na demonu a tak nějak sou pro mě zažitý :) ono ted když skoro všichni pochcípali na rudý,tak ress a šup znova bitka v lesíku....asi bych se hodně nasmál..kdyby se tam těch dvacet postav pozvedalo a začalo by na sebe čumet co se deje a a kde to sou :D
  • 0

#58 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 13:38

můj způsob hry je jasný, hraju to tak a budu to tak hrát dál bez ohledu na "nepsaná pravidla" a je mi uplně jedno co si o tom budou myslet ostatní ;)

pokud má postava zemře a někdo jí vysaje část duše či něco podobného NEBO zemře na opravdu ošklivé zranění hlavy NEBO je donucená projít očistcem a tak ztratí část vzpomínek, je ztrata pameti logicka

pokud ale postava zemre za jinych okolnosti, napriklad prustrelem srdce ci ranou v plicích etc. a je následně oživena klerikem, tudíž nedošlo k poškození mozku, není důvod ztrátu paměti hrát

za mě tečka

Zobrazit příspěvek

A to tu jsme u dalsi veci. To zacnou hadky ze on ti rozsek hlavu a ne vejpul i presto ze mechanika ukazovala na vejpul, on sekal do hlavy. To samy sipy, kdyz utocis, tak se objevuji v hrudi i kdybys strilel na hlavu. Jo jasny, dás e to pres uvozovky napsat ze mu miris tam a tam. Ale stejnak budou vznikat hadky. Tedy myslim kdyby to tak resil kazdej ted.
  • 0

#59 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 13:41

A co se týká toho co řekl Aren, tak s tím bych souhlasil. Dodrzovat nepsana pravidla. Jsou to pravidla kterými bychom se měli řídit i kdyz nejsou bílé na černém. A na druhou stranu by bylo dobré je osvojit aby vsichni vedeli o jaké vsechny se jedná.
  • 0

#60 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 27.02.2009 13:55

Jinak aspon vím z tohodle topicu komu mám v případě že ho zabiju RP rošlápnout hlavu na sračku.
*přidrží okovanou botu na hlave, došlápne plnou vahou. V lebce to lupne a noha se proboří o něco níže*
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních