Skočit na obsah

Fotka

Kouzla ničící zbraně a zbroje

• Please log in to reply
113 odpovědí na toto téma

#31 Pexaton

Pexaton

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 194 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 11:53

Zobrazit příspěvek

No ty kouzla jsou použitelná i tak jak jsou s tím selháním. Důkaz může být týpek kteráho jsem kdysi potkal, co tahle kouzla používal až do 20lvl kde přešel ze zbraní od Kallara na shadow ;)
S klerikem sem je používal dycky než sem našetřil na zlatou zbraň. Nevidim důvod proč by se měly rušit.

Zobrazit příspěvek

Já netvrdim že sou nepoužitelný...
(jen neni moc lidí co by je v aktuální úpravě využívaly.. ono totiž vyjde jednodušeji si koupit zbraň kraftovou - nemusíš pak sebou tahat hromady itemů od kalara a ušetříš pár slotů na kouzla a čas a nervy při sesílání protože, nejednu ti to napíše že to smíš seslat jen na člena družiny když to sesíláš na sebe)
Já netvrdim že jsem to taky nevyužíval dokud jsem nekoupil zlato ale to už je možná lepčí aby to dávalo jen +2 jak silnější kouzelná zbraň tak kouzelný roucho...
Jen by mě zajímalo co budeš psát až ti to někdo sešle na adamantovou zbraň a ono ti to napíše "kritický selhání kouzla" :wink:
  • 0

#32 Pexaton

Pexaton

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 194 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 12:07

Ještě mě napadlo udělat úpravu že by se kontrolovalo zda to kouzlo má nějakej vliv na tu zbraň tedy že pokud to někdo sešle na zlato co má +2 a kouzlo bude dávat +2 tak se nebude házet na zničení.
  • 0

#33 OndarenkO

OndarenkO

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 12:11

Ještě mě napadlo udělat úpravu že by se kontrolovalo zda to kouzlo má nějakej vliv na tu zbraň tedy že pokud to někdo sešle na zlato co má +2 a kouzlo bude dávat +2 tak se nebude házet na zničení.

Zobrazit příspěvek

Ja sem v tech navrzich docela stracim.. Co se ti nelibi a co navrhujes?. Jeste jednou prosim, specialne pro me. Strucne. :-)
  • 0

#34 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 12:29

...protože je téměř nepoužitelný.

Zobrazit příspěvek

Já netvrdim že sou nepoužitelný...
(jen neni moc lidí co by je v aktuální úpravě využívaly.. ono totiž vyjde jednodušeji si koupit zbraň kraftovou

Zobrazit příspěvek

Ale souhlas v době těsně po wipe to nabírá jinou užitnou hodnotu... (ale je to krátká doba)

Zobrazit příspěvek

No podle mě plácáš nesmysly, ale to je fuk. Já si jen dovolím tvrdit že ty kouzla prostě jsou požitelné i tak jak jsou.
Vždycky když šl někam expit, třeba ke krysám a měli mezi sebou klerdu, tak je někdo mlátil zbraní od Kallara s temným ohněm.
Takže nevím proč bys je chěl rušit.

Poďme řešit něco smyluplnějšího ;)
  • 0

#35 LentLu

LentLu

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 57 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 12:31

Ty kouzla jsou pro začáteční expení atd.
Klérik si koupí od Kallara zbraně a hup nakouzlí to a už to jen řeže.
Ty kouzla maj to kritický selhání, kvůli tomu aby se to nekouzlilo na lepší zbraně...nebejt to tam tak každej lítá s hořící zbraní at má element navíc.
Neměl nil bych to, nebo alespn rozhodně ne tak jak psal Arsen.
To by se pak mohlo zrušit kritikcý selhání na Ostrost u barda a pak by tady lítaly lidi  s kosou na rozsah 15-20  x 5
shadow ex + božský zranění + zranění z ohně...a to už je trochu moc

Zobrazit příspěvek

Hmm,asi sa citis vsehoznaly vsak :) ked si tak presne urcil na co to je. Lenze si predstav situaciu, idete expit, ty mas Adama v ruke + nakej krystal . A lamka co ide s tebou , nahadzuje boosty v zmysle ze pomaha. V jednom momente pozerka na tie svoje kuzielka co si tam nachystal, a povie si ze sa ti hodi Silnejsi kouzelna...tak sup s tym na teba.Haaa, kriticke selhani kouzla... co teraz? Vysvetlis mu ze to sa dava na zbrane od Kallara? A argument typu , ze na takom lvl to uz kazdy vie , ze to nici zbrane je na houby..lebo poznam presne hraca ktory to urobil!!!

Jenda z moznosti je, ze by to kuzlo mohol zoslat klerda sam na seba. Lebo moze znicit zbran maximalne sebe, a vie sa tu uplatnit aj veta : Znalost pravidiel neospravedlnuje :)
Ja fakt len skameniem vzdy , ked idem s novym clovekom na vypravu a on mi tymto buufne zbran..
  • 0

#36 LentLu

LentLu

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 57 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 12:34

No podle mě plácáš nesmysly, ale to je fuk. Já si jen dovolím tvrdit že ty kouzla prostě jsou požitelné i tak jak jsou.
Vždycky když šl někam expit, třeba ke krysám a měli mezi sebou klerdu, tak je někdo mlátil zbraní od Kallara s temným ohněm.
Takže nevím proč bys je chěl rušit.

Zobrazit příspěvek

Jeho umysel neni o tom ako to funguje na Kallarovej zbrani. Skus obcas nieco precitat, mozno aj 2x, potom sa nad tym zamysli a az tak pis koment.
Ide o to, ze ti lamka klerda vie zlikvidovat zbran za 1 mega Uz zaplo?
  • 0

#37 Pexaton

Pexaton

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 194 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 12:36

Jenda z moznosti je, ze by to kuzlo mohol zoslat klerda sam na seba. Lebo moze znicit zbran maximalne sebe, a vie sa tu uplatnit aj veta : Znalost pravidiel neospravedlnuje :)
Ja fakt len skameniem vzdy , ked idem s novym clovekom na vypravu a on mi tymto buufne zbran..

Zobrazit příspěvek

Jo "that's the point" konečně někdo chápe o čem se bavim já.. (ach jo proč já to neumim rozumě vysětlit.. se omlouvám)
Myslim že návrh typu, že by to mohl sesilatel sesílat jen na sebe, případně (familara, summona), případně ještě možná na morphnutýho spoluhráče řeší veškerý věci co mě trápí.
Timpádem mi to nikdo nesešle na zbraň pokud nechci - musim mu jí dát, pokud chci, aby to na ni seslal a bude vše je z mého pohledu v pořádku.
  • 0

#38 OndarenkO

OndarenkO

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 12:38

Ale souhlas v době těsně po wipe to nabírá jinou užitnou hodnotu... (ale je to krátká doba)

Zobrazit příspěvek

:wink:

Zobrazit příspěvek

Jojo, navrhuju resit kouzlo "keen" od maga..
Tak jak je jeste mene pouzitelne nez GMW a DF/FW.. na drazsi zbran si to nikdo nenacaruje pac ten risk je o hubu. A radit tohle kouzlo do sorty lowlvl na zbrane od Kelara je neucta k magum. Proto, aby bylo trocha pouzitelne, navrhuju klasiku: zrusit d20 hod, a zkratit dobu trvani na kolo/sekunda.. Tim padem by nehrozilo svitkování, a mág by si v partě šplhl aj něčím jiným než klasikou (haste,ii, a par dalsich)
  • 0

#39 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 13:02

Zobrazit příspěvek

No dobrý, takhle je to jasné ;)
Ale když bude tvrdit že ty kouzla tak jak teď jsou že jsou na nic, tak já budu tvrdit že použitelná jsou a určitě bych je nerušil, páč dokážou pomoct při tom nejnudnějším expení řekněme do toho +-7lvl

To že ti někdo zničí zbraň je nemilé, mě se to sice ještě nestalo, ale je možné že taková situace jednou za 10let nastane.
Tak třeba by stačilo k popisku toho kouzla přidat nějaké varovaní že kouzlo může zbraň zničit a přečte si to i ten co by to jinak než špatným pokusem nezjistil ;)
  • 0

#40 Pexaton

Pexaton

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 194 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 13:12

Zobrazit příspěvek

Mno ono toho je dost ale stačilo si to přečíst o co se tu jedná než začneš reagovat.. ale já taky občas nemám chuť číst všechno :wink:

:happy:
Jojo, navrhuju resit kouzlo "keen" od maga..

Zobrazit příspěvek

Hmm, yeah I agree :happy:
  • 0

#41 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 13:23

Zobrazit příspěvek

Nojo, přiznám se čet sem to v rychlosti, páč kdybych měl studovat ty tvoje romány, pracovní doba by mi na to nestačila :)

Založte někdo topic s názvem návrat Devastu :wink: a přesunem se tam ne? :)
  • 0

#42 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 13:50

Když už se to tu zase rozpoutalo peklo a vznikl další topic do žumpy. Tak si taky dovolím odbočit.

Když už je vlastně každej teoreticky immuní proti všemu s full výbavou co může být, že na něj neplatí kouzla od mága na 30, protože zrovna ten mág nemá tu de... hůlku +25 spellcraft, tak co ještě takto vymyslet item, asi by to byl prsten, co by nám dávál 10/- magický zranění?

To by byla docela lahoda pro bojovníky, kdyby si na něj nějaký mág vyskakoval, nemyslíte. A Garalt by měl o důvod více proč poslat IGSM proti selilateli.
  • 0

#43 OndarenkO

OndarenkO

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 14:05

No pěkně :-)

Do žumpy, imho, patří topiky jíného ražení.. silně emočně hnijící, záští oplývající a urážkami překypující :happy:

Jinak k tvému Návrhu. Protože necítíkm ani trochu ironie nebo humoru, domnívám se že to myslíš vážne. Ale pak tomu vůbec nerozumím. Chtěl bych vidět někoho, kdo je imunní na mága na 30 lvl. Co s tím má společného Hůl mága ?? *confused*

• 0

#44 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 14:12

Onda: Dvě zkrácené slova a pak to tu nebudu spamovat: SR
  • 0

#45 OndarenkO

OndarenkO

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 14:22

Když už se to tu zase rozpoutalo peklo a vznikl další topic do žumpy. Tak si taky dovolím odbočit.

Když už je vlastně každej teoreticky immuní proti všemu s full výbavou co může být, že na něj neplatí kouzla od mága na 30, protože zrovna ten mág nemá tu de... hůlku +25 spellcraft
, tak co ještě takto vymyslet item, asi by to byl prsten, co by nám dávál 10/- magický zranění?

Zobrazit příspěvek

No prave. Teoreticky je jen opravdu mala sance ze nekdo ma sanci rezistnou maga na 30 lvl.. atd.. takze tvoje veta (cervena - ucim se zachazet s forem no:-) ) rika uplny opak.. ze teoreticky jsou vsichni immuni. A co s tím ma spolecneho ten spell craft? A to SR? nejak to cele nechapu..
  • 0

#46 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 14:40

Onda: Unfotunately, si to špatně pochopil. Právě to teroeticky je tam proto, že mu prolezeš SR když máš tu hulku.
Jinak kdo nezkusí neuvídí a když někdo něco neuvidí, tak se mu jen těžko věří.
Já to třeba testoval na třech lidech. A oni měli jen robu 25 SR. Tak jsem jim s klidem poděkoval a odlogoval se.

A prosím netahej mne za slovíčka, taky to nedělám.
  • 0

#47 OndarenkO

OndarenkO

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 14:50

Onda: Unfotunately, si to špatně pochopil. Právě to teroeticky je tam proto, že mu prolezeš SR když máš tu hulku.
Jinak kdo nezkusí neuvídí a když někdo něco neuvidí, tak se mu jen těžko věří.
Já to třeba testoval na třech lidech. A oni měli jen robu 25 SR. Tak jsem jim s klidem poděkoval a odlogoval se.

A prosím netahej mne za slovíčka, taky to nedělám.

Zobrazit příspěvek

a) co ma hulka spolecneho s SR?
b) na trech lidech s robou 25 SR jsi testoval co? popis v cem pokus spocival

Snad se brzo dopatrame, kde je ten pes zakopany
  • 0

#48 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 15:03

Snad si Jarin nemysli, ze Spellcraft zvysuje "Penetraci" proti SR :wink:
  • 0

#49 OndarenkO

OndarenkO

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 15:08

Snad si Jarin nemysli, ze Spellcraft zvysuje "Penetraci" proti SR :wink:

Zobrazit příspěvek

Taky musis setko vykecat, by na to prisel aj sám ..

:happy:
  • 0

#50 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 15:13

Tery nemyslím, umím si to přečíst na helpu nwnwiki, ale abych pravdu řekl, tak jeden člověk mi jednou řekl (není to lama, proto nejmenuji, ale mohl se mýlit), že musím mít tu hůlku co mi dá nevím teď kolik ale asi +15 nebo +25 do spellcraftu (moc se v těch itemech nevyznám) a pak mi bude jedno kolik ten dotyčný bude mít SR. A jelikož nevím jak moc je demona upravená (baví mne hrát, neberte to tak, že hledám špatný věci, jsem člověk co se smíří skoro se vším a hledá jinou možnost aby se s tebou onou věcí nemusel potýkat) a z neznalosti Demony mi nasadil brouka do hlavy :happy: A jelikož patří mezi nejstarší hráče demony, tak jsem si řekl, proč mu neveřit...

Toť vše :wink:

Onda: já jsem věděl, že k tomu směřuješ , nejsem tak mladý abych se nechal nachytat na prvním špeku :happy:
  • 0

#51 OndarenkO

OndarenkO

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 15:24

Onda: já jsem věděl, že k tomu směřuješ , nejsem tak mladý abych se nechal nachytat na prvním špeku :happy:

Zobrazit příspěvek

Tim si nejsem tak jisty.. Viz to, co ti nekdo(urcite ne lama) nabulikoval o te hulce, kór kdyz jsi to zkousel na trech lidech.

btw, napada me jeden prehistoricky item(palcat) ze starach casu, ktery uz nevim jake mel presne vlastnosti ale jmenoval se "Zhouba magů" ale ten musel mit SR aspon 40 :-)
  • 0

#52 OndarenkO

OndarenkO

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 15:36

Prosim odpovedne osoby at tady nasi konverzaci s Jarinem smaznou.. a nechaji jen podstatne veci. Jestli takove jsou. Dekuju
  • 0

#53 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 15:43

Prosim odpovedne osoby at tady nasi konverzaci s Jarinem smaznou.. a nechaji jen podstatne veci. Jestli takove jsou. Dekuju

Zobrazit příspěvek

a já se těšil, že se dozvím ten fígl, jak porazit prskavku :wink:

k celé diskuzi - aktuálně se neplánuje žádné úpravy týkající se výše zmíněných kouzel a ani tato diskuze mě nijak nepřesvědčila v tom, že by se úpravy měly rychle připravit
  • 0

#54 Arsen

Arsen

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 113 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 15:48

k celé diskuzi - aktuálně se neplánuje žádné úpravy týkající se výše zmíněných kouzel a ani tato diskuze mě nijak nepřesvědčila v tom, že by se úpravy měly rychle připravit

Zobrazit příspěvek

A co to upozornění ve hře ?
  • 0

#55 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 15:51

A co to upozornění ve hře ?

Zobrazit příspěvek

ano to byl za celou dobu jediný smysluplný návrh
  • 0

#56 OndarenkO

OndarenkO

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 15:54

ano to byl za celou dobu jediný smysluplný návrh

Zobrazit příspěvek

Navrh na upravu Keenu není? Nehazet do jednoho pytle s GMW.. prosim

edit: Vim, ze to neni vec, na ktere stoji a pada Demona a že situace je taková, že keen, posili hrace se secnou zbrani (otazkou je jestli je třeba posilovat). Ale po úpravě s krátkou dobou trvání by z toho nebyla žádná ulitmátní věc. Byl by zase o malý důvod víc hrát za mága a bude to pěkný strategický prvek v bitvě na všech levelových úrovních..

doby společenské nebezpečnosti keenu už jsou dávno pryč.
Toliko mé zdůvodnění.

Příští návrh: Pixie strikes back :)
  • 0

#57 Pexaton

Pexaton

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 194 Příspěvků:

Odesláno 11.02.2008 16:39

K celé diskuzi - aktuálně se neplánuje žádné úpravy týkající se výše zmíněných kouzel a ani tato diskuze mě nijak nepřesvědčila v tom, že by se úpravy měly rychle připravit

Zobrazit příspěvek

Hmm a co návrh?

Sesilatel by mohl sesílat (vylepšená kouzelná , roucho, flame weapon a keen) jen na sebe, případně (familara, summona), případně ještě možná na morphnutýho spoluhráče.

Zobrazit příspěvek

Protože:

Ide o to, ze ti lamka - klerda vie zlikvidovat zbran za  1 mega  Uz zaplo?

Zobrazit příspěvek

(mimo to je v tech kouzlech nějakej menší bug, že když se sesílá více kouzel najednou a mezi nima jedno z jmenovaných tak to nadává že to lze seslat jen na člena družiny i přes to že to sesílá sesilatel sám na sebe)
  • 0

#58 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2008 00:01

vis co dokaze epickej kler stvorit tihle? dark fire/gmw/roucho ? a na jak dlouho?

Zobrazit příspěvek

krom ohne a to jak mag tak wizard, coz je v prumeru nejakych 12 bodu ohnem navic nedokaze nic co by nebylo v kraftu (nemluvim o tom ze kraft je dokonce lepsi)
  • 0

#59 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2008 00:02

vis co dokaze epickej kler stvorit tihle? dark fire/gmw/roucho ? a na jak dlouho?

Zobrazit příspěvek

krom ohne a to jak mag tak wizard, coz je v prumeru nejakych 12 bodu ohnem navic nedokaze nic co by nebylo v kraftu (nemluvim o tom ze kraft je dokonce lepsi) a ma to tady kazdej druhej high lvl jedine cemu to vadi jsou klerici mezi 15-20 levelem(klerika!) pak uz nikomu
  • 0

#60 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2008 00:16

Ja tomu sice moc nerozumim, ale pokud by se tyhle kouzla mela vratit do bezneho stavu, tak to znamena upravit craft, jak co se tyka dostupnosti, tak co se tyka levelu.

Mno mozna s wipe by se o tom dalo uvazovat. :wink:
Akorat kdo predela ty monstra. :o))

Podle me jsou WB na vas moc hodny :happy:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních