Skočit na obsah

Fotka

Otrhaný deník

• Please log in to reply
91 odpovědí na toto téma

#31 Sinbeth

Sinbeth

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 57 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2008 10:33

Při dlouhém odpoledni na alicijskem trhu , plného obchodů ,kšeftů a čert ví čeho , k tobě přišel chlapík , tobě něčim povědomej , zahalenej v hadrech , i přes hlavu měl něco přehozenýho , jako kdyby se nechtěl dívat na svět, ani svět na něho... Na typickou otázku " tak co mi neseš..." nic neodpověděl , jenom z pod róby vytáhl kus klacku , sám sis řikal " co to je za magora" , něco zamumlal , skoro mu nebylo rozumět a měl se zas k odchodu , jak se otáčel , kapuce mu trochu sjela a dobře si poznal mladou elfí tvář... smutně se na tebe ohlíd a ukázal na zlomenou hůl.. přesněji na vyřezaný jmeno v ní - Sa.... . Elf zrychlil krok a zmizel mezi lidma cestou k přístavu
  • 0

#32 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 13.05.2008 20:25

Sedím v knajpně u Umolousanýho Maugrima a mrskám do sebe třetího panáka prvotřídního stromoďaskýho vypalovače. Mám proč, dneska po šichtě ke mě přišel elf. Vzhledem připomínal mladýho Sallyho. Jeho a Sallyho jsem pěknou řádku dní neviděl. Mladej mě ukázal kus přelomené hole. Vypadala témeř jako hůl o kterou se naposled starej opíral. Hrklo ve mě tak hlasitě, že i holky ve slatu museli v postelích nadskočit o pár čísel víc než jsou ochotný.... No co se dá dělat, zalomim tam posledního a jdu najít mladýho. Třeba to gesto znamenalo něco jinýho, ale pochybuju. Starej už neměl daleko k tomu, aby natáh bačkory. Odpočívej v pokoji.... a doufej, že se nikdo nedozví o tvém synovi....dluhy se počítaj i po smrti kamaráde.
  • 0

#33 Sinbeth

Sinbeth

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 57 Příspěvků:

Odesláno 17.05.2008 09:13

Pár dní na to ,co šel Aren kolem hřbitova, zahlíd tam dobře známou postavu , klečícího u jednoho z křížku ... Aren v sobě musel najít dost odvahy k němu jít , poněvač moc dobře věděl o co jde , přístoupil k Sallymu ,stoupl se vedle něj , jen tiše mlčel , nemohl najít slova .. mladej hrdlořez se jen ohlíd vedle sebe a bylo mu jasný kdo vedle něj stojí... chtěl se na něj podívat ,ale ubrečenou tvář mu zakrývaly slzama mokré vlasy , pokoušel se něco říct ,ale nedokázal ze sebe vydat hlásku ... Aren si vedle něj kleknul a sám nevěděl co dělat... jak pomoc, ulehčit... položil mu aspon ruku na rameno , v tom se na něj sally svalil ... nikdy neviděl takovym způsobem zlomenýho chlapa...

tímto je v Alicii o jednoho hajzla , rebela , zloděje , rváče , násilníka a otce mín....Sallyho Hrdlořeza
  • 0

#34 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 16:46

Našel jsem mladýho řezkrka na hřbitově. Teda řeknu ti deníčku...takhle zdrcenýho jsem ho ještě neviděl. V tu chvíli jsem mu dokonce odpustil i to jak vobtáh moje pouzdro... Jedno je jasný, jestli bude ještě takhle vyvádět, tak ho budu muset vydloubnout z party. Nehodlám ohrožovat nové plány ňejakým citlivkou. Uvidíme za pár dní, kdoví co si prožil poslední dny s fotrem. Prozatím se musím sejít s novým parťákem a propilovat pár článků řetězu. Naposled jsme se celkem shodli a potřasli pravicí. Tož to zas bude pěknejch pár mázů kvasinek...jak by řekl pan zaschlej guláš ...král trpaslík.

Přiložené soubory

• 0

#35 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 04.06.2008 19:37

Dneska jsem měl vydařenej den. Podařilo se mě pomocí magie iluze udělat parádní kšeft. Ta elfka byla tak zblbnutá, že jsem toho dál nemohl nevyužít. Prošli jsme se až za chrám Oliose. Zprvu holka byla poddajná, ale když jsem se chystal na věc, kouzlo uřknutí povolilo. Naštěstí to starej Aren vzal pevně do svejch rukou a holka se nakonec ráda svezla. Musím se víc ovládat, tahle magie mě nikdy nedělala problémy...nebo se někdo díval a věděl co mám v úmyslu? Nemám rád čmuchálky...

Další novinkou je objevení nějakejch trosek hradu v dračích horách. Jestli to je poslední hláska z dob Aragosu, dalo by se tam vyrvat pár starejch cenností. Hned zítra vezmu bandu a za svítání vyrazíme. Dámy a pánové, umělec, obchodník a bard v jedné osobě vyráží vstříc nebezpečí...na cestu za poznáním a zdokumentováním dějin ostrova Démonického. Mnoho balad, písní, básní bude napsáno. Hrdinové podpory Aragosu budou žít navždy v našich srdcích......

......uvidíme.

Přiložené soubory

• 0

#36 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2008 19:26

Sedím ve svém pokoji a pokládám na stůl první část rozpracovaný knihy o pádu Aragosu. Výprava dopadla velice přínosně, tolik zachovalejch písemností jsem našel v pokoji mága Tadeáše! Některé knihy dost poučný, jiný zcela neuvěřitelný a fascinující. Je s podivem jak pochybnost dokázala dostat tak zkušený rytíře tehdejší doby. Zrada musela bejt v každý řadě jejich šiku!

Hned po příchodu do města jsem se setkal s hrdlářem a pulákem. Trošku jsme probrali náše plány a rozdali si úkoly. Zákaznící čekají. Dnes vo půlnoci se setkám s jedním neznámým co nechal vzkaz u Husy. Hned jak přestane pršet, beru klasiku pod kabát a vydám se na smluvený místo. Vočáhnu to hoďku předtim, člověk nikdy neví....
  • 0

#37 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2008 19:44

Počkal jsem mezi futrama od vchodu až poslední kapka dopadne ...a vyrazil. Kličkoval jsem po městské dlažbě mezi čerstvě nakropenejma loužema až za bránu města. Ta osoba, neznámý....vlastně bytost mě překvapila hned jak moje kroky dozněly.
Nevím proč se semnou chtěl setkat...budu mu říkat "on", jasný? Mluvil dobře, nezaujatě...řečník dobrej, se musí uznat. Po tomhle řečnění se něco stalo...něco se ve mě hnulo. Nevím jak to sem napsat. Udělal ze mě mrňavoučkýho červa...Uvědomil jsem si hodně, chyby který se staly...čert to vem, každej má co zlepšovat. Ani k žádnýmu vobchodu nedošlo. Po tom všem bylo pěkně nepříjmený spaní. Ráno mě z toho dokonce začala bublat krev z nosu, no paráda!
  • 0

#38 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2008 10:16

Utrpení skrývájící se v hlubině otce cítím sám na pokraji smrti bloudící. Klid nalézt nemohu, neboť účel a přání krví prochází. Když noční stíny vyženou slunce, schovám se před zrakem toho kdo nespí. Oči žhnoucí plamenem spasení neurvou kroky neutuchajících snů...

• 0

#39 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 20.06.2008 18:49

Ten blábol na minulý straně ze mě vypad ani nevím proč. Asi mě zas vytočila Mařka těma svejma nafrněnejma postojema. Už se nedivím, že ji nikdo nechce! Takovou nóbl couru...No ale proč jsem začal psát...
Dneska jsem při hledání malin narazil na pěknej táborák. Už od přívozu jsem zahlíd linoucí se temně černý kouř. No nedalo mě to žejo a po hodině cesty jsem stál téměř u plamenů. Démon tam zmasakroval jednu holku. Ta pak spadla do ohně a zbyla z ní jen smutná hromádka popela. Druhá nejspíš selka bežela s kosou celá vystrašená po cestě na sever. Hnulo to ve mě svědomim a trošku jsem ji srovnal mysl. Strach přešel a démon byl poražen. Lady na to pěkně sejří. Je to přes tři dny co byl šlohnutej kámen u brány osudu a nic se neděje. Ta lajna vohně jde přímo vodtamtud. Hele zadělává to na pěkný kšefty, ale aby pak bylo s kým vobchodovat. Jdu najít tu vokřídlenou frajerku...

Přiložené soubory

• 0

#40 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 25.06.2008 17:13

Projít zkrz temnou cestu není jen zápas s ohněm. Je to především zápas se sebou samým. Jen ždibec hrdinů dokázalo odolat. Těm bylo odměnou stát před branou pána a kochat se soubojem nesmrtelných. Vybírá snad osud stranu na které budeme stát? Jakou cestu zvolit? Čas je nemilosrdný ....

Přiložené soubory

• 0

#41 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 29.06.2008 10:07

Konečně jsem uklidnil prsty a můžu dopsat poslední velké zklámání. Nestalo se nic jiného, než že jsem se zkrátka připosral a nedokázal zvednout prdel na tu další velkou vejpravu. Ale vemem to postupně.
Ráno jsem se probral a hned jsem cejtil, že něco není v pořádku. Jasně že nebylo, kdo by si taky nevšim polštáře, kterej byl skoro celej rudej vod mojí krve! Řek jsem si fajn...v poslední době toho bylo na mě trošku moc, nějaká krev z nosu mě nevytrhne. Vstal jsem z postele a flaknul sebou vo podlahu. Jak jsem si tak krásně ležel, prohlídka věcí rozházených okolo mě nabídla pěknej pohled na stav zbroje. Meč téměř bez ostří, záseky který kovář už jen težko dá do cajku. Zbroj...pláty zohýbaný, krunýř téměř přepulenej. Jen štěstí že mistr kovář neošidil verdicit na výstuhu.Jinak by jsem se tenkrát na jihu neproletěl vzduchem jako jeden celek...Padlo to na mě. Zesláblej, obvázanej bandážema a špuntem v nosní dirce jsem usnul.
Bojím se co přijde teď, po dnešku nebude spokojenej, nebo zrada přišla už teď? Třeba už mě jen nepotřebuje, červ v novém plánu uplatní svou roli jen těžce. Sakra já měl bejt ten kdo bude otáčet kolotočem! Pořád nějaký to eso v rukávu mám, to jo...ale se zmizením Zorathuse jsem opravdu nepočítal.
  • 0

#42 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2008 18:30

„Vyjimečně povedené, dobrá práce!" Slyšel jsem od mého nového přítele v kápi. Musím mu dát za pravdu, byla to kurva nálož! Jen to co mě čekalo na cestě k téhle blbé větě bych si už nechtěl sakra prožít.
Začalo to zprávou od obchodního spojence.
Prý na severo-východě v Dračích horách, tam kde hláska Aragosu přežívá, tam byl spatřen houf démonů jak nějaké tělo to rozvalin odnáší. Při tomhle jsem se málem udusil štěstím, vyfouklo mě to hned několik červů z hlavy! Sebral jsem narychlo několik schopnejch dobrodruhů a Tery z hradu. Družina sebrala zásoby a vyrazilo se na cestu lesem.
**
Přes půl dne cesty nám trvalo se dostat až na okraj lesa sousedícího s horami. Na té naší družině v plné polní to ale nezanechalo ani chlup únavy. V očích jim plál ten zvláštní zápal pro věc...Jo mě taky, dokud jsme na cestě nepotkali starce s loutnou. Byl opravdu starý, obličej celej seschlej, hadry z nějaké staré roby. Vzal loutnu a začal hrát. Níkoho z nás nevnímal, jen seděl a hrál. Jeho píseň mě však trhala srdce..i ty jeho oči a loutna, byla na chlup stejna jak ta moje! Už o nás vědi, problesklo mě hlavou. Další vlna iluze nás čekala po cestě mezi hřebeny hor. Skupinka dětí se k nám rozeběhla z poza stromů. Křičeli a řvali o pomoc. Než kdokoliv stačil něco udělat, obří závan magie roztrhal tělíčka na kusy. Morálka v družině začala klesat. Z ukecané partičky se najednou vyklubala tichá společnost. I přes to všechno vejprava pokračovala. Došli jsme až k divnému portálu od kterého nás dělili k hradu přibližně dvě míle. Přes všechny chytré poznámky do nej Arcanis vstoupil. Přesně v te chvilce se nám objevil o dvě míle dále na mostě před branou... no co se tam stalo není zrovna povídání o hrdinech. Po boji s démony nás přivítali další děcka. Měli však světlejší pleť a plakali....plakali, ale ne slzy...krev....
**
Vstoupili jsme do útrob hradu. Vnitřní prostory jsou stále dokonale zachovaný. Našli jsme další dokumenty o tom co se kdysi stalo, ale to blíže popíšu až v mojí knize o pádu Aragosu. Hlavní je, že jsme se dostali téměř až do spodních pater. To byla pro některý konečná. Sigrin s Arcanisem našli pěkný zrcadlo. Tak dlouho do něj čuměli, že je kamsi vcuclo. Taky jsem se chtěl jen nachvilku mrknout, ale nějaký hlas mě natolik ukecal, že jsem to nestih a zkončil tam kde oni....někde v hluboké tmě. Po bloudění tmou jsme se ocitli v místě, který bych nazval snad jen jako: místo kde hříšnící z hrobů hluchému zpovídat se musí. Možná to byla i část pekla, kdo ví....každopádně kašny s krví, sochy které pláčou a sad s oběšencema na zahradě běžně nemáte...
Našli jsme ho! Mistr magie Zorathus Agrardosean Asmusen! Uvězněn v krystalu, který Sigrin střelhbitě rozstřílel svým fungl novým prakem. Nevim jestli zrovna tou řachou, ale Zorathus zrovna nebyl ve své kůži. Blouznil, mlel o tom že Asmusen je mrtvej, o zkáze města, určitě padlo něco i o jeho bejvalejch. Trošku sme mistra oprašili, já mu vypujčil obchodní róbu a po jeho instrukcích v hádankách jsme mu pomohli otevřít portál do Alicie. Lidi koukali, to jsi měl vidět deníčku. Když se objeví tři stahaní hrdinové na tržišti, z toho jeden-Já nese na zádech mistra Zorathuse. Přes hloučky lidí jsme odnesli mistra k léčitelce. Jeho ozdravnej pobyt nakonec zkončil v městském chrámu.
Po příchodu Tery se zbytkem party jsme se dozvedeli, že jeden z hrdinů rozbil zrcadlo hned po mém vcucnutí. Proto sme museli dokončit záchranu jen ve třech. Asi se mě chtěl zbavit, povedené!
Jo tak tohle byla pořádná porce!

Přiložené soubory

• 0

#43 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 04.07.2008 19:00

Někdo měl tu drzost a najal si na mě dva majstr šviháky. Ani se nestyděli zaútočit přímo na trhu. Proč by taky ne...když v tu samou chvilku nebylo ani stopy po jediném strážnikovi. Ale kurva píšu do tohodle zavšivenýho deníku a to znamená jen jedno...přežil jsem to vole a jdu dál! Musím si vážně promluvit s Lady. Když se nedozvím nic pádného, pustím se do pátrání na vlastní pěst. Přátelé už maj určitě taky hlad po něčem pořádném. Bude horko....bude....

Horší je ale šlic na levém předloktí. Začalo mě to nepříjemně hnisat. Co mě ta bába na trhu prodala za vobvaz! Nejradši bych ji vyrval střeva přímo na stul mezi ty její krámy!

Přiložené soubory

• 0

#44 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 04.07.2008 19:02

Ano ano, muselo se to stát! Nelituju vlastní krve. Nelituju brobdělích nocí. Obchod proběhl k naší plné spokojenosti. O bezpečí města bude brzy postaráno...jeho příchod musí být dokonalý!

Přiložené soubory

• 0

#45 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 11.07.2008 23:04

Opírám se o zábradlíčko hradního balkónku a nechávám večerní vánek pohrávat s mými vlasy. Je toho hodně co se stalo a já nemám čas ani chuť sem cokoliv psát. Nejradši bych tenhle deník roztrhal a nakrmil s ním díru nejbližšího pekloně...Od jihu je stále vidět a cítit tiché podřimování démonů. Role jsou tak přesně rozdělený. Už nejde vycouvat, je to v loji...kurva v loji kámo. Abych pravdu řek, docházej mě nápady jak to celé zastavit. Zorathus si staví bábovičky u jezírka v chrámové zahradě, Garibald se bezúspěšně snaží dostat pod kontrolu magickou bariéru města a po ostatních hrdinech jakoby se slehla zem. Naštěstí tohle moje fňukání vyléčím pár nevyřízenejma oučtama. Dostal jsem pěkný informace o nové bandě vejlupků. Jak mě začnou lézt do rajónu, bude zle. Jen je dostat do nevyhnutelné pasti. Jako tu naši holku, už je políčeno a moji přátele nenechají nic náhodě.
  • 0

#46 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 29.07.2008 22:49

Přes ten všechen blahobyt mám zas chvilku si sednout a nadrápat další stránku deníčku. Na vyleštěným povrchu ebenovýho stolu v mojí soukromý ložnici je to jinačí flákota. Člověk by neřek jak lehce se dá zvyknout na takovej líbivej bejvák. A těch možností! Každou noc usínám s pořádným usměvem na tváři. Jako třeba dneska. Konečně jsem sevřel hrdlo tomu ubožákovi co se mě snaží dělat konkurenci. Jeho obličej jen tak nezapomenu. Při pomyšlení na něj se ještě dneska budu dusit smichy..i mezi stehnama Bětky! Jo holky, to je jinačí kapitola. Včera mezi řečí jsem zjistil dobrou novinku. Vypadá to, že Max žije a rozhodně se stim životem moc nesere. Nevím kde a co přesně teď dělá, ale je mě velkou zahadou proč se semnou ještě nesnažil spojit. Tímhle mě ještě víc nasere! Podívám se po něm hned zejtra večer. Rozhodně by do našeho kroužku zapadl jak prdel na hrnec. Jestli si nepospíší, tak ten sen z dětství budu mrskat jen já sám!

Takže to zatím máme:
Gari - najit, zjistit stav
Fifla - zbavit se jí (A*** - p*m***) *písmo pečlivě přeškrtáno*
Max - najit
"D" - dohodnout další nemovitost, podívat se na svědky - schůzka s "přáteli"
"W" - sledovat, zjistit stav zakázky
"A"- zjistit stav zakázky
vyplatit válečné hrdiny, daně a odměny...
aa..každodenní blechy
  • 0

#47 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 02.08.2008 15:38

Pohlcuje mě! Už ji cejtím až do morku kostí! Jak z toho ven?!...Každej můj pokus o únik dopadl katastrofálně..mu...musím se toho zbavit! Teď tu v kaluži krve..!
.
. * **
. *
*téměř celá stránka je poseta stopami krvi potříštených prstech*
.
.
. ** * *
. * **

• 0

#48 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 05.08.2008 20:30

Dnes jsem měl vzácnýho hosta. Vysvětlil jsem tomu pořezovi jistá pravidla vohledně nemovitostí v přilehlích oblastech města a došlo i na pár kydů ze soudnictví. Především prohrešky ve voblasti čachrů s černou magii a kacířstvím ho vydloubaly z míry. Možná to bylo poslední větou...zabavení majetku ve prospěch města, upálení. Pokud si to chlapeček nedá na své usedlosti do pořádku, má se na co těšit.

Přiložené soubory

• 0

#49 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2008 21:48

Další úspěšnej zářez v historii poprav! Youkai už je naporcován a náš mistr sním právě roztápí pec pro dalšího adepta. Těma zelenáčema se to v poslední době jen hemží, ještě jim teče mlíko po bradě a už si myslej jak s každým nevypečou....Však uviděj.
Našel jsem mého přítele z velkého vobchodu. Přislíbil pomoc přesně tak jak jsem potřeboval. Obejdu se i bez těch chlapečků venku. Hezky v klidu, nenapadně a panenka bude pryč. Už je na čase, déle to soužití nevydržim. Omezovat se nebudu!! Pán přichází !
  • 0

#50 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2008 13:57

Každý ráno si na mě šmatá zubatá. Nejdřív krásně krvavej hlen a potom vykašlat zbytky krve. Když bych nevědel co to způsobuje, řek bych, že jsem dostal poslední pohárek na rozloučenou...

Byl jsem se projít na mrkačku na jih k temné cestě. Postupuje pomalu a sebejistě vpřed. Popílek kterej na mě zustal nejde jen tak dolu, můžeš to drhnout jak chceš, ale v látce to zůstane. Cesta je dokonce tak blízko, že stačí menší závan větru a už cejtíš spáleninu po celým městě...od masa až po trávu. Ví vlastně někdo, že město nemá páru jak to zastavit? Při pomyšlení, že dohoda uzavřená před lety bude naplněna mě kapánek děsí. Možná si přiznat menší uklouznutí by neuškodilo. Na druhou stranu dokončit úkol znamená velkou odměnu. Přemyšlet o daru je příjemnější než se ho snažit podkopnout.

Našel jsem si pár dalších přátel co mají ten samej názor na vládu jako já. Hlavně nebýt držgrešle. Koho zajímaj kecy a spravedlnost? Hlavně dobře zacinkat.
Po Maxovi se zas slehla zem, na takové vtípky od holek nemam náladu! Jestli ta děvka kecala, tak si to s ní vyřídim stejně jako s těma pár desítkama votravů co zkončili na mučidlech! Někteří si to ani nestačili projít celý. Taková škoda, připravit se o ten kopec srandy. Kolečko dvě? .. zazpívá jak jen to jde !
  • 0

#51 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2008 15:30

Na dně truhly jsem našel moje starý housle. Odolat nešlo, vytáhl jsem pouzdro do přítmí pokoje a otřel prach z povrchu. Po otevření se mě naskytl ten samej pohled jako před lety když jsem je tam ukládal. Hlavou mě problesklo jestli na to ještě vůbec zahraju? Naposled to bylo tehdá v hostinci u nás v obležený. Téměř slavnostně jsem je naladil a zahrál první část naší hospodský. Než začal Max hrát na nervy, tohle sme si dávali až do rána!
Vzal jsem nástroj na první vejpravy, s trochou očarování to dokáže parádně povzbudit partu. Jo a co teprv holky, letěj na to ještě víc než na vesnicích. Umění je umění. Co třeba pisničky na rozloučenou?

Přiložené soubory

• 0

#52 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 10.09.2008 18:34

Tak si to deníčku pěkně zopáknem. Máme tu dvě bandy vyvrhelů, které mezi majstrlotry rozhodně nepatří.
První vedená panem "H", spolupracujeme už spolu nějakou tu dobu, udělal pro mě pěkný kšefty, ale co si budem povídat...v tejhle branži nevěř nikomu. No a tak muj spolehlivý informátor donesl informace o tom, že mě brzy pujdou po krku, po mém fleku! Chování děvky. Přesnost a klidná hlava Lorda mě přesvedčila ještě pro jednu schůzku. Proběhlo to celé v poklidu. Ten šáša mě vykecal všechno o té druhé bandě rebelů ve které má špeha. Nadiktoval mě jména, popis, vše....když můj seznam překročil číslo 12, trošku mě to vyhodilo z prkýnka. No za tohle to všechno po mě chce klíče od pevnosti Rudého draka...nasrat...

Druhá skupinka vedená panem "D" a panem "A" je jinačí těsto. Prvotní nakopnutí proč se s nima vůbec bavit je jednak jasná trojnásobná početní převaha a za druhé pár pořezů co jsou fakt masitý sousto pro nějaký dohadování. Pro hloupost pana "H", kterej mě mimo jiné vyžvejk i kde se schazej, rozhodl jsem se pro menší úřední návštěvu.

**

Už z dálky bylo mezi padajícím listím a kmeny stromů vidět světýlka minimálně deseti pochodní. Jemně jsem našlapoval a v rukou držel mé housle. Na dohled od nich jsem s pomalou chůzí přímo k nim začal hrát jednu starou klasiku. To si měl deníčku vidět. Bezmála deset postav v černém s pochodní v ruce, pečlivě seřazeni do kruhu kolem ohně. Tak jsem jim vyhodil sandál, že nestačili valit voči. Zirání probralo pár hlášek černých postav. Začalo jednání...

Přiložené soubory

• 0

#53 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 12.09.2008 21:15

Jednání dopadlo, lehce připustme si nešťastně....trošku mě vyděsilo, že i přes moje eso v rukávu si troufli o pokus mě svázat. Královská rychlost v nohou a zaříkávání mě dostala mimo jejich dosah. Olios žehnej mým zpoceným nohám!
Nakonec jejich šéf dostal trošku toho rozumu. Možná chvilková naděje na velkou odměnu? Proběhlo tedy druhé setkání na půdě Oliosova chrámu.Tentokrát jsme se dohodli. Je na čase splnit mojí část dohody.

Nevím proč zrovna já bych měl někomu dávat klíče od pevnosti draka, když Alicie ani nikdo jinej s tou pevností nemá nic společnýho. Budiž, mám kontakty a schopné spojence. Uvaříme ho třeba z vepřové zadnice a ze zubů Pepka Zlovysáče. Jen škoda že potřebuji aby fungoval. Plán se musí splnit, obchod je uzavřen.
Pátrání a rady mě zavedli do tajných prostor o kterejch nemohu ani se mě nechce psát. Tísnivé prostředí nás s "D" docela vypeklo, psát sem o hrdinskejch činech tam spáchanejch by nebylo fér.
Prošli jsem až tam. Prostory obývané zatracencem, chtíčem hnaným nekromantem o kterém se vypráví již pár let. Když byl naposled spatřen, rozhodně vypadal jinak než teď. Na Oliosovu bambulku přísahám, že netušim co ho drží pohromadě. Jestli vnitřnosti které jsou rozházené po celém jeho sídle, nebo magie mě neznámého původu. Po dlouhém rozhovoru jsem ziskal co jsem potřeboval. Překecat ho není zrovna bašta. Seznam těl které potřebuje mě ted šimrá v kapse. Asi jsem to podělal,ale nějakej ten malej masakr začne tak jako tak.

Přiložené soubory

• 0

#54 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 18.09.2008 19:17

Tak a máme to tu. Ještě proženem půlorkům trošku té ocele hrdlem a je hotovo.
Nejhorší si nech na konec, říkávám. Někdy touha po boji a dobrem požitku z překonání nepřekonatelného převálcuje všechny ideje. Včera jsem s pár žoldákama sfouknul nejhorší část seznamu - odrostlé mládě draka. V tom počasí to bylo dost vo držku. Jak jsme vyšli z lesa, uvítal nás pěknej slejvák. Promoknutý až na kost jsme bloudili po horách a hledali jakoukoliv stopu. Asi po pěti hodinách zkoumání oblohy a hřebenů hor jsem si ho všiml. Mihnul se jak proutek mezi stromy a zmizel někam k cestě na jih. Celej prochcanej jsem zavolal na žoldáky v dálce. Seběhli jsme až k cestě kde zmizel. Musel si vybrat zrovna největší rozbahněný místo, sakra! Kolikrát jsem sebou šlehnul do bahna si nevzpomínam. Zkus si kurva mezi kamenama, v bahně, rašelině uskakovat před dračím vocasem! Schytal to naštěstí jen krunýř a štít. Bejt to starej drak tak jsem vejpůl. Tohle si ještě s tím nekromantem vyřídím. Pěkně semnou vyjebal parchant! Naštěstí ten prosedlej povoz, stahané voly a mrtvého kočího zaplatěj jiní bobečci z daní.

Přiložené soubory

• 0

#55 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 26.09.2008 17:59

Pochybnost

Ještě teď se mě klepe hlas z té zlosti která mě popadla tam dole. Zase mě navštívil, prý že po mě něco chce! Pche! Tohle mě fakt zabralo za nerv! On něco chce, ale když má udělat šťouch pro mě, skutek náhle utek! Taky jsem mu to hned vetřel do ksichtu! Nepodařilo se mu dostat tu nánu na vejlet za pánem, ani klíč od pevnosti mě nedokáže sehnat a k tomu všemu z něj nekápne kloudnej zlaťák. Tohle není obchod, všechno abych si udělal sám! No a protože nejsem úplnej přizdilízal, ztratil jsem i iluze na velkou vodměnu co mě má čekat. Již jsem si vybral co chci, ale z tváře toho proklatce bylo nadmíru jasný, že mě žádná odměna ani čekat nebude! Řekl jsem mu jak se věci maj, dokud nebude co žádám, nebudu nic podnikat. Oni mě potřebují, nic si nedovolí ne! Tady tomu šéfuju já!

**

Od nekrokosti ani zpráva, zdá se že je s dodávkou spokojenej.
Šéf těch nepovedenejch lapků se neozval, zas abych scháněl někoho dalšího...
  • 0

#56 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 04.10.2008 17:43

Tak jsem tu zas, abych ti polechtal stránky muj milý deníčku. To co se stalo v posledních dnech moc za řeč nestojí. Snad jen menší vpád démonů na kraj města. Zdařile odražen a zatím poslední. Další dva týdny ani zmínka o roháčích. Garibald a Tery? Jakoby se po nich slehla zem, nemám páru co prováděj. Zřejmě už jsou dávno za mořem. Od té povětrné holky bych to moc nečekal, ale každej jednou dostane ranec bobků do kalhot...nebo kalhotek. Každopádně na její chuť nemám. Zřejmě to tam má zapečetěný samotným Oliosem che!

Turnaj. Jo turnaj! Přijel velký obchodník a pořadatel turnajů až z Letohradu. Samozřejmě jsme si hned potřásli rukou a přivítal jsem ho vřelím pozdravem, že je velice vážený obchodník mezi kolegama a tak dál...i když jsem v Letohradu nikdy nebyl a jeho neznám. Turnaj byl odstartován i přes mojí nevalnou podporu. Kdo to kdy slyšel, aby se konala taková akce zrovna když město zužujou démoni. Čert to vem. Do turnaje jsem se přihlásil osobně s věrným ochráncem Sparhawkem. Zatim si vedeme dobře, jsme bodově na první příčce současně s dvojici Gozer a Emelie. Turnaj je i dobrou pomůckou pro město. Rozhodl jsem se, že Giol Turd, Anria a Nareia, kteři chtějí dosáhnout postu ochránce na to nemají. Stejně tak pochybuji o dlouhé výdrži pana Hiosu na tomto postu. Je to ostuda městu, měl jsem mu zakázat ten turnaj.

Setkal jsem se s živou legendou, hrdina pevnosti draka. Pořád vypadá schopně, škoda s ním nespolupracovat. Uvidíme co pan "R" ještě unese na svejch bedrech.

Velice mě zklamal pan Dark s Amamirem. Použil jsem tedy seznam získaný od Hangerona k novému zatykači.

Přiložené soubory

• 0

#57 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 05.10.2008 13:58

Začínáme s přáteli sahat na ostatní zákoutí zdejších kšeftů. Mám tu někoho přes zbraně, zbroje i šité věci na míru, vše největší kvalita. Sparhawk v sobě objevil talent v napouštění šperků magií. Tak se do toho zažral, že spotřebuje batoh vzacnejch kamenu za večer. I když k těm jeho pokusům radši nechodím a [sedmikráska] se mě to zamlouvá, přiklonil jsem se k vypomoci. Ten kdo to bude obracet na trhu budu přece já, že jo. Podíval jsem se do nevyřešených případů. Je tu jeden žhavej adept na zasobení, tomu se to bude líbit!
  • 0

#58 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 09.11.2008 22:24

Uběhl čas a já mám zas o důvod víc napsat pár žhavejch řádků do tohodle písáníčka. Tak můj milovanej deníčku, vše do sebe zaklaplo hrubou silou jak mělo. Naše pampeliška s křidélkama byla vylákána daleko za moře pod nadhernou myšlenkou - polapení větší skupiny rebelů. Byla to děsivá cesta plná bouře jak přírodní, tak emoční. Dopluli jsme. Opravdu netušila, přecejenom ji zradili lidé, od kterých to nemohla čekat....Pozdě již na odhalování....
Omráčena, zatlučena v dřevěné bedně několik desitek čísel pod zemskou dekou teď čeká. Čeká...., na dotěrné červy až si pohrajou s jejíma krasně bílejma křidélkama. Ach má krásko, co si Vulkán počne! Housle mé brečeli žalem nad tou hromadkou čerstvé hlíny. Mé srdce, srdce pělo štěstím....brána možností se otevírá.

plán:
pan "H" - degradován na strážníka - do týdne
napsání oznámení o nešťastném konci- nehodě kněžky oliosovy
jmenování nových ochránců
...moc...

Přiložené soubory

• 0

#59 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 03.12.2008 21:07

Kurva, to to letí. Stalo se a tak to sem šoupnu, ať mám ve stáří co číst děckám. Vrhnu se k plánu kterej jsem si vyškáb na předchozí straně. Pan Há byl seznámen s novou pozicí strážníka, to mě připomíná, že bych si ho měl na trhu vomrknout jestli dodržuje šichtu!

Pak tu máme voznámení o neštastném konci jedné velké hvězdy. Pruvod proběhl vcelku klidne, jen toho fáterníka to nějak sebralo, dáme si na něj pozor. Ve jménu Oliose! Smuteční pruvod jsem s dědkem zakončil baladou jak má bejt. Všem to trhalo srdce. Po utření slz jsem se s přáteli oderali na Vulkán na již připravenou "smuteční" hostinu. Chůděra Ter, snad se alespoň dívala tam zhora. Ten večer byl vskutku povedený.

Několik dní poté, když naše myšlenky vychladly. Jmenoval jsem nové ochránce. Myslím, že pan S,G a slečna E mě dostatečně upevní pozici na trůně. To je velký zlom, získávám stále nové a lepší spojence a přitom upevňuji ty staré. Mám tu práci i pro malého šéfíka, vypadá to, že slečna Narie a Hattori něco kujou. Nesoudím to jen z nedávného napadení mých přátel, ale i podle jejich naprosto pruhledného chování. Tak jednoduché existence nebude problém odstranit.

Je tu něco co si mohu odškrtnout. Daně, vězení, špehové...to vše je plně pod moji kontrolou. Zbývá zmanipulovat stráže..ale k tomu již postačí daně cheche.Dál tu je výběrové řízení na zakázku od města. Zatím mě výrobky předvedl jen kovář Lorzub, ostatní zřejmě nemaj zájem. To je to tak vokaté doprdele?

Konec intrik! Je na čase se znovu podívat po někom, kdo tu pekelnou cestu od jihu vyřídí za mě...kur..!

Přiložené soubory

• 0

#60 Aren

Aren

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 417 Příspěvků:

Odesláno 07.12.2008 22:44

Podle informatorů a zlata co jsem za ně zaplatil z daní našich milovaných občanů se chystá nějaká bouda. Utřídím si informace a trošku zamíchám kartama, chtějí si hrát? Tak hrajme...
Jinak dnes byl zajímavej den ve znaku boje. Nejdřív jsme šli po krku Gagovi, kterej nám přichystal nejedno překvápko se svým rajcovním bestiářem. Pak tu z nenadání přišel útok drowů z lesů. Schromáždili jsme menší armádu a podařilo se je s menšíma ztrátama porazit. Cesta stále nic, magická ochrana drží.

Mnoho snů se stalo skutečností, některé je třeba si uzpůsobit....

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  sen.jpg   144.77K   81 Počet stažení
  • Přiložený soubor  boj.jpg   318.39K   85 Počet stažení
  • Přiložený soubor  zrcadlo.jpg   28K   82 Počet stažení

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních