Skočit na obsah

Fotka

Arcanum

• Please log in to reply
49 odpovědí na toto téma

#31 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 09.06.2007 19:50

Popravdě řečeno, založil jsem postavičku, vydržel asi 2 minuty úvodního rozhovoru a hra šla z harddisku. Už jsem na nějaké větší hraní starý a raději mám ty odreagovačky akční, na občasné zabíjení času - BloodRayne2, Starcraft multi, Demona.

Samozřejmě se těším na SC2 jak čert, ale kupodivu třeba na Fallouta 3 ani moc ne.

NWN2 jsem dohrál do prvního úkolu pro město - nalezení kupce či co.

Co se RPG her týče, tak hodně udělalo online hraní; prostě "povídat" si s NPC, mi už moc prima nepřijde, to musí být fakt hodně nabušená hra - jako třeba Fallout1 a 2.

Zobrazit příspěvek

chyba chyba chyba rekl bych ze arcanum se vyrovna falloutu a to obstojne akorat je tak 2x vetsi mozna vic tech mozýnosti je tam vazne uzasne
  • 0

#32 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2007 12:46

Co se RPG her týče....

Zobrazit příspěvek

Třeba takové NWN můžeš projít i s kamarády, což může být zajímavé.
  • 0

#33 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2007 15:23

Popravdě řečeno, založil jsem postavičku, vydržel asi 2 minuty úvodního rozhovoru a hra šla z harddisku. Už jsem na nějaké větší hraní starý a raději mám ty odreagovačky akční, na občasné zabíjení času - BloodRayne2, Starcraft multi, Demona.

Samozřejmě se těším na SC2 jak čert, ale kupodivu třeba na Fallouta 3 ani moc ne.

NWN2 jsem dohrál do prvního úkolu pro město - nalezení kupce či co.

Co se RPG her týče, tak hodně udělalo online hraní; prostě "povídat" si s NPC, mi už moc prima nepřijde, to musí být fakt hodně nabušená hra - jako třeba Fallout1 a 2.

Zobrazit příspěvek

Ach maslostroji nééé ,chyba chyba ,suhlasum s godzil(om) ,to si nemal robit ,Arcanum sa podla mna naozaj vyrovna a je lepši nez fallout jedna ,je tam o dost moznosti a silne konkuruje falloutu len musis si to zahrat aspon trochu dalej ,neviem čim to je ale kazdy kto si zahra arcanum na začiatku tu hru odpiše a nedotiahne ju dalej ,mozem povedat kebyze sa dostaneš aspon do Tarantu a začneš robit questy pre Batesa hra ta nepusti uz do konca ,ja som spravil prvykrat chybu tiez ze som si tu hru odlozil na neskor ,potom som si ju zahral znova a to ju hrajem uz teraz opat po nejakej dobe ... je mi smutno ked to nikto nedohra :grin: ono ten začiatok nevypada vobec slavne ale fakt ked je človek uz dalej a vidi tam ako sa menia prostredia ,od trpaslicich jakyn az po lesy quintarry plne elfov ,alebo po temne zakutia Vendigrothu kde najdete davne technologie ,ta hra ma lepšiu atmošku nez fallout .. fallout je proste vsetko zničene postapokalypticke ale Arcanum prekvapi prave tym ako sa meni grafika v dalsich castiach hry,mozem povedat ze začiatok moze odradit,preto buducim zaujemcom kto by to rozbehol radim hrajte to aspon dva dni a nedajte sa odradit :grin:
  • 0

#34 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 10.06.2007 15:28

Třeba takové NWN můžeš projít i s kamarády, což může být zajímavé.

Zobrazit příspěvek

...

Zobrazit příspěvek

Když Vám řeknu, že jsem nehrál ani BG, ani Planescape Torment, ani Icewind Dale, tak Vás to přesvědčování asi přejde :grin:
  • 0

#35 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2007 15:29

Když Vám řeknu, že jsem nehrál ani BG, ani Planescape Torment, ani Icewind Dale, tak Vás to přesvědčování asi přejde  :grin:

Zobrazit příspěvek

Pockej pockej ty si nehral Planescape Torment ? Tak to si koukej zahrat. To je snad jedina hra kde jsem si poridil ceskej preklad, protoze to vazne stalo za to. :o)
  • 0

#36 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2007 15:49

No ja chtel Planscape rozjet poradne od znova, ale v rozliseni 800*600, to je vazne utrpeni. :grin:
  • 0

#37 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2007 16:20

No ja chtel Planscape rozjet poradne od znova, ale v rozliseni 800*600, to je vazne utrpeni. :grin:

Zobrazit příspěvek

Ale prd, hrál jsem to znovu nedávno a po hodince už ti ani nepřijde, že grafika je stará. Vtáhne tě to tak jako tak :grin:
  • 0

#38 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2007 16:22

Ale prd, hrál jsem to znovu nedávno a po hodince už ti ani nepřijde, že grafika je stará. Vtáhne tě to tak jako tak :grin:

Zobrazit příspěvek

mas CRT nebo LCD?
  • 0

#39 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2007 16:39

mas CRT nebo LCD?

Zobrazit příspěvek

LCD
  • 0

#40 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2007 16:44

LCD

Zobrazit příspěvek

ja takisto :grin: a jo planescape je supr,take hry proste neprestanu bavit,mne na grafike nezalezi preto si stale rad zahram fallouta a arcanum ,ja skor patrim ktym hračom ktory uprednostnuju pribeh a hratelnost pred grafikou novou v ktorej je všetko neskutočne real ,ale pritom bezduche strilečky atd... take nemusim vobec,ono ja si zahram niekedy raz za cas hry z 1992 aj ..
  • 0

#41 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2007 16:46

ja takisto  :grin:  a jo planescape je supr,take hry proste neprestanu bavit,mne na grafike nezalezi preto si stale rad zahram fallouta a arcanum ,ja skor patrim ktym hračom ktory uprednostnuju pribeh a hratelnost pred grafikou novou v ktorej je všetko neskutočne real ,ale pritom bezduche strilečky atd... take nemusim vobec,ono ja si zahram niekedy raz za cas hry z 1992 aj ..

Zobrazit příspěvek

tak to muzes klidne parit dungeon mastera, a s 286 si vystacis doted. :grin:
nerikam ze uprednostnuju grafiku, ale i na ni zalezi.
btw: hrajete ve fullscreen nebo okně?
  • 0

#42 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 10.06.2007 16:51

Co se týče starších her, taky hraju Starcradt 640*480 na 19" LCD a zvykne si člověk. Obzvlášť, když tomu dá prostor - u mě je to tak 80 centimetrů
:grin:
  • 0

#43 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 10.06.2007 16:54

tak to muzes klidne parit dungeon mastera, a s 286 si vystacis doted. :grin:
nerikam ze uprednostnuju grafiku, ale i na ni zalezi.
btw: hrajete ve fullscreen nebo okně?

Zobrazit příspěvek

fullscreen :grin: a v pohode 286ku ale nech to neseka ,jinak vazne nemam problem si zahrat takto stare hry,ale hovorim u mna ked nieje hratelnost dobra tak ee,ani grafika to nezachrani ,napr taky zlaty golden axe a podobne,to boli hry!!
  • 0

#44 vetko

vetko

Neznalý

• Hráč
  • 5 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 11:16

Conan????? Golden AXE? :laugh: :grin: :grin: to uz nee sak to ma asi tak 4 farby ta hra,,,, *nemoze sa prestat smiat* No ja som to arcanum skusal ale neda sa mi to hrat lebo ma rozculuje ta hrozna grafika,,nehovorim ze je na prvom mieste grafika ale je to dost dolezita vec co sa hier tyka a musi byt aspon na takej pozeratelnej urovni
  • 0

#45 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 12.06.2007 11:22

Zobrazit příspěvek

neni to tak davno co jsme si zase dohral Fallouta jedna ja nevim ale me uz ta grafika nejak nebere to mate to sami jak s jinejma vecma napriklad strategie ktera me kdy nejvic pobavil byla ceska Orginal war lepsi sladeni boju vyzkumua deje jsem nikdy nepotkal a to same je pro me arcanum takovych uzasnych moznosti co tam je :grin: ty srandy kdyz si moc technolog nabehnes do magickyho kramku a prodavac se muze potentovat s tim ze mu kazis praci nebo dotaznik pri pouziti vlaku pro dopravu mezi mesty :laugh: jak vono to bylo krom jineho kolik mate vyvolanych ci nemrtvych spolecniku a podobne fakt je uzasne rozsahle :grin: a teda naopak singl NWN me absolutne nechytl

ps Conan amra nehral si prosimte nekdy za hobbita v tom Arcanu?
  • 0

#46 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 13:43

neni to tak davno co jsme si zase dohral Fallouta jedna ja nevim ale me uz ta grafika nejak nebere to mate to sami  jak s jinejma vecma napriklad strategie ktera me kdy nejvic pobavil byla ceska Orginal war lepsi sladeni boju vyzkumua  deje jsem nikdy nepotkal  a to same je pro me arcanum takovych uzasnych moznosti co tam je  :grin: ty srandy kdyz si moc technolog nabehnes do magickyho kramku a prodavac se muze potentovat s tim ze mu kazis praci nebo dotaznik pri pouziti vlaku pro dopravu mezi mesty  :grin: jak vono to bylo krom jineho kolik mate vyvolanych ci nemrtvych spolecniku a podobne fakt je uzasne rozsahle  :grin: a teda naopak singl NWN me absolutne nechytl
ps Conan amra nehral si prosimte nekdy za hobbita v tom Arcanu?

Zobrazit příspěvek

Musim sa priznat ze za hobita som neskusal hrat vobec ,presiel som to za half-elfa ,hral som chvilu za elfa plus som presiel ten modul Vormantown s technologickym trpaslikom,a na skousku i Half-Ogre ,je tam neco jineho co je zaujimave? :blink: Ono je fakt škoda ze ludia odkazu tu hru kvoli grafike ,podla mna ma viacej moznosti nez fallout,taky vetko je maniak do falloutu a arcanum ho nezaujal ,moznoze pred dvoma rokmi by ho este paril ale v dnešnej dobe to ludi odradi,podla mna tam nieje az taka zla grafika ,dokonca si myslim ze ta grafika je prijemna na pozeranie a mam ktomu aj mode fullscreen takze mate to na full obrazovke aj ked mate male monitory,ja mam LCD a tak to mam uplne obrovske a mam prehlad a hraje sa to vyborne ,hral som to aj na 17-ke normal a viem ze je to rozdiel,takze bud LCD alebo fullscreen mode :grin: ale ja som to prešiel aj takčitak natom aj natom ...

Jinak co preferujes technologiu a kedtak aku ,ja si myslim ze najuzitocnejsie su gunsmithy,smithy,explosives ,popripade herbologia kvoli liecivam a mechanical kvoli arachnidovi ,ale skvela vec je natom ze mas moznost kupit tie manualy a nieje to az taky problem ,najviac tych schemat ktore najdes v hre je prave od gunsmithy a explosives ..
  • 0

#47 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 12.06.2007 16:38

Musim sa priznat ze za hobita som neskusal hrat vobec ,presiel som to za half-elfa ,hral som chvilu za elfa plus som presiel ten modul Vormantown s technologickym trpaslikom,a na skousku i Half-Ogre ,je tam neco jineho co je zaujimave?  :blink:  Ono je fakt škoda ze ludia odkazu tu hru kvoli grafike ,podla mna ma viacej moznosti nez fallout,taky vetko je maniak do falloutu a arcanum ho nezaujal ,moznoze pred dvoma rokmi by ho este paril ale v dnešnej dobe to ludi odradi,podla mna tam nieje az taka zla grafika ,dokonca si myslim ze ta grafika je prijemna na pozeranie a mam ktomu aj mode fullscreen takze mate to na full obrazovke aj ked mate male monitory,ja mam LCD a tak to mam uplne obrovske a mam prehlad a hraje sa to vyborne ,hral som to aj na 17-ke normal a viem ze je to rozdiel,takze bud LCD alebo fullscreen mode  :laugh:  ale ja som to prešiel aj takčitak natom aj natom ...

Jinak co preferujes technologiu a kedtak aku ,ja si myslim ze najuzitocnejsie su gunsmithy,smithy,explosives ,popripade herbologia kvoli liecivam a mechanical kvoli arachnidovi ,ale skvela vec je natom ze mas moznost kupit tie manualy a nieje to az taky problem ,najviac tych schemat ktore najdes v hre je prave od gunsmithy a explosives ..

Zobrazit příspěvek

jojo gunsmith protoze ta posledni pistolka co najdes schema stoji za to taky jsem jel elektrikare kvuli tesla gunnu ale prilis dobre to nebylo arachnidy i automatona i automatona s slonobijkou jsem mel a nemohl si je vynachvlati hlavne baleni arachnida do baglu kvuli preprave abys za nej nemusel calovat jizdenku :grin:

vybusniny a herbologii sem nechaval na ostatnich vybusniny sem teda mel jedne bod protoze ty molototvovy koktejly se obcas hodily

jinak sem to taky hral za elfa lucistnika ktery v tom starym meste najednou zjistil ze s jakymkoliv lukem automatony nezrani tak se narychlo preucoval na maga ale byl to porod a skoro nehratelny :grin:

podle meho mag je silny technolog je neznicitelny tank a cokoliv mezi tim se me zdalo zbitecny jo a ptam se na hobita protoze oni tam meli takovou krasnou vlastnot probodeni ale nidky sem to nezkousle nicmene i tam byly hobbiti lip vyreseny nez v nwn a nemohli nosit boty
  • 0

#48 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 19:00

jojo gunsmith  protoze ta posledni pistolka co najdes schema stoji za to taky jsem jel elektrikare kvuli tesla gunnu ale prilis dobre to nebylo arachnidy i automatona i automatona s slonobijkou jsem mel a nemohl si je vynachvlati hlavne baleni arachnida do baglu kvuli preprave abys za nej nemusel calovat jizdenku  :grin:

vybusniny a herbologii sem nechaval na ostatnich vybusniny sem teda mel jedne bod protoze ty molototvovy koktejly se obcas hodily

jinak sem to taky hral za elfa lucistnika ktery v tom starym meste najednou zjistil ze s jakymkoliv lukem automatony nezrani tak se narychlo preucoval na maga ale byl to porod a skoro nehratelny :grin:

podle meho mag je silny technolog je neznicitelny tank a cokoliv mezi tim se me zdalo zbitecny jo a ptam se na hobita protoze oni tam meli takovou krasnou vlastnot probodeni ale nidky sem to nezkousle nicmene i tam byly hobbiti lip vyreseny nez v nwn a nemohli nosit boty

Zobrazit příspěvek

hahaaha no to som fakt neskušal ,jinak si myslim ze taky mag ktory ovlada kuzla necromantic white a necromantic black je dost silna postava ,magovia to maju jednoduchsie v hre akurat v tom ze sa sam vyhealuje a nema zapratany inventar kopu technologickymi vecami :grin: jinak ja som to skusal tak stredne zahrat najprv ze DEX naplno kvoli puntikom plus trochu na ostatne skilly bojove melee a dodge a potom som si nechaval body na koniec hry aby som ich hodil bud do technologie alebo magie :blink: a tak zistil co sa mi oplati ,technolog je jednoznacne cesta trochu komplikovanejsia ale so slonobijkou alebo tou puskou z Vendigrothu nemas problem s nicim a je to paradicka ,teraz mam postavu half-elfa ,sustredenu na melee dodge ,plus charisma na max aby som mal co najviac spolocnikov ,dalej mam presvedcovanie naplno a to kvoli tomu aby som spravil vsetky questy na najlepsie hodnotenie kedze podla toho zalezi koniec hry aky bude v urcitych mestach ,je to jednoznacne vyhoda mat vela spolocnikov najma ked kazdy z nich ovlada tie technologicke triedy a ty si nemusis davat bodiky do techn. ,ja to riesim tymi manualmy a ostatne mi spravia spolocnici ,aspon stych prvych styroch kedze viacej nevedia,presiel si to s hlupou postavou to jest napr obrom?Tie zapisky do denika stoja zato a ako rozprava :laugh:
  • 0

#49 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 21:22

Ac jsem o Arcanum slysel jen samy chvalozpev, tak jsem ho nehral. Ale rad verim. Troika je snad jediny team, ktery by mohl prinest dobu starych RPG zpet. Mam pocit, ze jsou taky jedini, kteri vytvorili PC RPG na D&D pravidlech v turn-based systemu, coz se treba BioWare nikdy neodvazili. Kazdopadne tihle borci zalozili novy team a nyni makaji na IZOMETRICKEM! sci-fi TURN-BASED! RPG - Dropship.
http://www.laidback-gaming.com/
  • 0

#50 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 06.08.2007 10:51

Ac jsem o Arcanum slysel jen samy chvalozpev, tak jsem ho nehral. Ale rad verim. Troika je snad jediny team, ktery by mohl prinest dobu starych RPG zpet. Mam pocit, ze jsou taky jedini, kteri vytvorili PC RPG na D&D pravidlech v turn-based systemu, coz se treba BioWare nikdy neodvazili. Kazdopadne tihle borci zalozili novy team a nyni makaji na IZOMETRICKEM! sci-fi TURN-BASED! RPG - Dropship.
http://www.laidback-gaming.com/

Zobrazit příspěvek

Oh tak na tohle som zvedavy :dntknw:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních