Skočit na obsah

Fotka

Zloděj

• Please log in to reply
129 odpovědí na toto téma

#31 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:19

alomar ? kdo to je ?:) jinak nojo to si moc nehipsnu s utokem v obraně :) jinak mě stačí ustát vlkouše a daga :)
brudro bud IKD , nebo utok v obraně to mám odzkoušený :)

Zobrazit příspěvek

Vlkouše a Daga ustoji i Dalamarův zved harfeníků takže kvuli tomu v tomhle buildu doopravdy davat IE nemusis :o)
  • 0

#32 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:21

Vlkouše a Daga ustoji i Dalamarův zved harfeníků takže kvuli tomu v tomhle buildu doopravdy davat IE nemusis :o)

Zobrazit příspěvek

ale taky v jaký výbavě , že jo ?:)
  • 0

#33 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:22

Zobrazit příspěvek

Rikam nauc se cornsneak :o)))
  • 0

#34 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:23

Zobrazit příspěvek

Promin ,ale dnes kdy mistr Fíkus prodává verd zbrane,prilby,stity atd za 80k se opravdu o top equip bát nemusíš :happy:
  • 0

#35 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:25

tak tak ,a ktomu ze uz len samo o sebe si zlodej o poklady mat nudzu nebudes :devil:
stastny to charakter na pokladiky,pokial budes 10 level ked sa stym nebudes ponahlat mozes byt tak nabaleny ze do konca hry budes zit stoho :happy:
  • 0

#36 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:26

Promin ,ale dnes kdy mistr Fíkus prodává verd zbrane,prilby,stity atd za 80k se opravdu o top equip bát nemusíš  :happy:

Zobrazit příspěvek

mno jo tak jen tak na závěr co je lepší mithril , nebo shadow ?:)
  • 0

#37 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:26

mno co se tyce IE vs IKD...hodi se urcite oboje, spis zalezi na stylu hry...ja bych asi bral IKD pac me nebavi hrat ciste boxovaci pytel...a taky si vyskrtni ten pruzny utok nebo co to tam mas a dej misto toho blind fight.

slava fikusovi
  • 0

#38 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:27

Zobrazit příspěvek

soket
  • 0

#39 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:27

Zobrazit příspěvek

Shadow s divine butříkem ,ale musí za nim být v závorce (Haldeth Bevier)
  • 0

#40 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:28

tak tak ,a ktomu ze uz len samo o sebe si zlodej o poklady mat nudzu nebudes  :devil: 
stastny to charakter na pokladiky,pokial budes 10 level ked sa stym nebudes ponahlat mozes byt tak nabaleny ze do konca hry budes zit stoho  :happy:

Zobrazit příspěvek

já nikdy nevydržím lootovat dlouho nikdy jsem nenalootoval víc jak 150k :) a to už vážně muselo bejt a vůbec mě to nebavilo :) a hlavně se hodlám dávat SD po epiku takže taky žádná sláva jak to vypadá
  • 0

#41 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:29

soket

Zobrazit příspěvek

To ano +6 1d10 magic 1d8 divine je samozřejmě k nezaplacení :o)
  • 0

#42 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:29

mno co se tyce IE vs IKD...hodi se urcite oboje, spis zalezi na stylu hry...ja bych asi bral IKD pac me nebavi hrat ciste boxovaci pytel...a taky si vyskrtni ten pruzny utok nebo co to tam mas a dej misto toho blind fight.

slava fikusovi

Zobrazit příspěvek

Nahodou spring atack je legracni :o) Ale vazne ten blind fight je lepsi.

Ale ten mnich ... je stejne lepsi ... :happy:
  • 0

#43 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:31

slava fikusovi

Zobrazit příspěvek

proč myslíš , že je špatnej pružnej utok ? a k čemu vlastně slouží to "blind fight " ? to je snad boj naslepo nebo tak nák ne ?
  • 0

#44 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:33

To ano +6 1d10 magic 1d8 divine je samozřejmě k nezaplacení :o)

Zobrazit příspěvek

a co adamtit ten se nechystá ?:)
  • 0

#45 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:34

proč myslíš , že je špatnej pružnej utok ? a k čemu vlastně slouží to "blind fight " ? to je snad boj naslepo nebo tak nák ne ?

Zobrazit příspěvek

Tohle uz je desny PG :o))

Mas lepsi sanci ze trefis postavicky ktery jsou v invisu nebo rozmazani ( imp invix, atp).

Pokud chces byt vazne mega super pg tak si udelej 21 klerik/ 6 fighter / 3 zlodej .

Ten build co tu popisujem neni to pravy pg pro Demonu ... :happy:
  • 0

#46 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:34

Zhasnou svetla a ty uvidis kamarada od vedle s nožem v ruce :happy:
  • 0

#47 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:35

a co adamtit ten se nechystá ?:)

Zobrazit příspěvek

Nechystá . Už je přichystanej bohužel ,ale ne pro tebe :o)
  • 0

#48 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:36

Zobrazit příspěvek

a čím dává dmg ? magickým ?
  • 0

#49 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:37

Tohle uz je desny PG :o))

Mas lepsi sanci ze trefis postavicky ktery jsou v invisu nebo rozmazani ( imp invix, atp).

Pokud chces byt vazne mega super pg tak si udelej 21 klerik/ 6 fighter / 3 zlodej .

Ten build co tu popisujem neni to pravy pg pro Demonu ...  :happy:

Zobrazit příspěvek

co máš pořád s tím clerikem ?:) mě zase nejde tolik o PG , ale chci mít jednu postavičku dobře postavenou :)
  • 0

#50 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:37

Zobrazit příspěvek

Tak adam je docela trapnej, jen ex verze ma on hit slow, coz uz meli pred tim nebeske rukavice ....

A porad mi prijdou nebeske lepsi nez bile ...
  • 0

#51 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:40

Tak adam je docela trapnej, jen ex verze ma on hit slow, coz uz meli pred tim nebeske rukavice ....

A porad mi prijdou nebeske lepsi nez bile ...

Zobrazit příspěvek

Ano u mne pořad vitezi exc shadow :o) Jsem zvedavy co jsou ale zac ty černe rukavice monka .. slyšel jsem(jedna baba povidala) že mají +10 2d8 magic, slow on hit -> monk je slaby :happy:

Příspěvek upravil Haldeth: 29.04.2007 22:41

• 0

#52 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:41

Ano u mne pořad vitezi exc shadow :o) Jsem zvedavy co jsou ale zac ty černe rukavice monka .. slyšel jsem že mají +10 2d8 magic, slow on hit -> monk je slaby  :happy:

Zobrazit příspěvek

a čím dává dmg ten adamtit ?
  • 0

#53 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:41

co máš pořád s tím clerikem ?:) mě zase nejde tolik o PG , ale chci mít jednu postavičku dobře postavenou :)

Zobrazit příspěvek

No on ten cleric je proste dobrej a soucasna demona svym lvl cupem a svymi itemy jen nahrava jemu do svych slabosti.

Klerik postavy jsou na demone to jedine, nejlepsi. Oni si vybiraji partu na boss ne zlodej.

Zkus si nekdy nudneho klerika 21/6/3 , pak zkus Paladina, pak co ja vim, je to proste smrt toho 30. levelu ....
  • 0

#54 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:45

No on ten cleric je proste dobrej a soucasna demona svym lvl cupem a svymi itemy jen nahrava jemu do svych slabosti.

Klerik postavy jsou na demone to jedine, nejlepsi. Oni si vybiraji partu na boss ne zlodej.

Zkus si nekdy nudneho klerika 21/6/3 , pak zkus Paladina, pak co ja vim, je to proste smrt toho 30. levelu ....

Zobrazit příspěvek

mám 21 / 6 / 2 clerik / bojovnik / zlodej , trpose pres trpaslici sekeru kdybich to lip postavil mám kolem 400hp a odemknu boss , ale i takhle odemknu TO 46 kritiky kolem 110 s verd sekerkou a boostama , pak jsem hral třeba carodeje (22)taky v pohode to se expi taky samo , pak treba hranka / AA / carodej (22lvl) to neda skoro nic samo a je to taky spatne postaveny a nebo taky wm / zlodej / bojovnik 25lvl mám bez vybavy by to taky nic nedalo samo
  • 0

#55 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:47

Ano u mne pořad vitezi exc shadow :o) Jsem zvedavy co jsou ale zac ty černe rukavice monka .. slyšel jsem(jedna baba povidala) že mají +10 2d8 magic, slow on hit -> monk je slaby  :devil:

Zobrazit příspěvek

Ja osobne se nebranim wipe, jsem pro predelani celeho systemu ...

Predevsim odebranim cele degradace Koshova systemu ... Sesazeni lopyka ...
Predelani vsech recptu ze nejlepsi zbran bude +5.
Hlavne posileni monka a podporit excaltovane magy ....

:happy:
  • 0

#56 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:47

Zobrazit příspěvek

Ten klerik je rozhodně silnější... Na PvP/,,boss výlet,, jako dělanej ,ale ne každého baví běhat pořád po zahradě (okolí alicie),boostovat se atd..
19/10/1 a podobně se narozdil od jejich klerických bratří adaptujou i jinde například na přízraku i u tech vlkodlaků to ma podle mě příjemnější
Klerik se líp expí ,neni tak naročnej na equip , klerik na demoně doopravdy slabý neni ,ale přesto bych pořad volil toho zloděje .. Je to zabavnější
  • 0

#57 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:48

Ja osobne se nebranim wipe, jsem pro predelani celeho systemu ...

Predevsim odebranim cele degradace Koshova systemu ... Sesazeni lopyka ...
Predelani vsech recptu ze nejlepsi zbran bude +5.
Hlavne posileni monka a podporit excaltovane magy ....
:happy:

Zobrazit příspěvek

wipe by my taky nevadil , a to ostatní je my vcelku jedno lopyk my vyhovuje v tom , že my dost poradil :) koshe neznám vůbec :)
PS: ale zase když už dolezly až k tomu adamtitu a snad i černý kytce tak by musel naštvat wipe :)
  • 0

#58 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:52

Ten klerik je rozhodně silnější... Na PvP/,,boss výlet,, jako dělanej ,ale ne každého baví běhat pořád po zahradě (okolí alicie),boostovat se atd..
19/10/1 a podobně se narozdil od jejich klerických bratří adaptujou i jinde například na přízraku i u tech vlkodlaků to ma podle mě příjemnější

Klerik se líp expí ,neni tak naročnej na equip , klerik na demoně doopravdy slabý neni ,ale přesto bych pořad volil toho zloděje .. Je to zabavnější

Zobrazit příspěvek

No jeste ze nas 19/1/10 mate tak radi a vzdy nas berete do party radeji nez ty kleriky s ressem a podobnejma nesmyslama ...

Prosim te, oba tu hrajem dost dlouho a tohle mi prijde jako ponizovani obou z nas ...
  • 0

#59 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:54

No jeste ze nas 19/1/10 mate tak radi a vzdy nas berete do party radeji nez ty kleriky s ressem a podobnejma nesmyslama ...
Prosim te, oba tu hrajem dost dlouho a tohle mi prijde jako ponizovani obou z nas ...

Zobrazit příspěvek

Hraju tu 10war/13roug/7wm a za žadneho pošahaneho klerika bych to nevyměnil a to myslim važně.
Klerika s ressem opravdu nepotřebuju .. S umrtností velké problémy nemam a navic ress stoji 9k coz je nic
  • 0

#60 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 29.04.2007 22:55

Zobrazit příspěvek

je pravda , že když jse de na boss , nebo expit k vlkoušům , morlag , kryptu , svatyni tak všude jsou potřeba náký imky a jelikož klerik může i odemknout a i ustát daga , vlkouše atd.. tak je podstatě zloděj k ničemu dag má na zákeřák imku , nemrtvý taky a nemá imky
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních