Zloděj
Odesláno 29.04.2007 20:56
Odesláno 29.04.2007 21:06
Uprimne na Demone je tahle kombinace slaba.jen by se chtěl zeptat jak udělat kombinaci 19zloděj / 1 SD / 10 war s SD na začátku a 4utokama a vyplatí se to dát SD na začátku ?
Ten build se nikdy nevyrovna 21 kleric / 6 fighter / 3 rouge ...
Jedina vyhoda tohoto buildu je epic dodge, improved evasion a HIPS.
Je to klasicky konvencni build, ktery skonci expenim ve zlataku na elitacich, kterych uz je tam ted sakra malo. Ma to slusne AC s dobrym soketem i AB. Na 8. levelu vybiras bezmezne poklady diky hipsu.
Je to pekny klasicky zlodej, ale ten klericky je mnohem lepsi jak v invidualu tak v parte.
Uprimne bych se na tenhle build vyprdl a jel osvedceny klericky build uvedeny vyse.
Ono nic neni dobre na Demone, kdyz nejsi 15. levelovy a lepsi klerik ...

Odesláno 29.04.2007 21:13
chápu , že ta kombinace na , kterou poukazuješ tak je mnohokrát lepší přes dex = větší AB , AC a odemkne to vyšší TO přes domému , ale já bych chtěl zloděje a bez clerika tak se my zdá tadle kombinace vcelku slušná jinak jsem se ptal jak to udělat s SD na začátku a 4útokama a vyplatí se to ho dát před epikem ?Uprimne na Demone je tahle kombinace slaba.
Ten build se nikdy nevyrovna 21 kleric / 6 fighter / 3 rouge ...
Jedina vyhoda tohoto buildu je epic dodge, improved evasion a HIPS.
Je to klasicky konvencni build, ktery skonci expenim ve zlataku na elitacich, kterych uz je tam ted sakra malo. Ma to slusne AC s dobrym soketem i AB. Na 8. levelu vybiras bezmezne poklady diky hipsu.
Je to pekny klasicky zlodej, ale ten klericky je mnohem lepsi jak v invidualu tak v parte.
Uprimne bych se na tenhle build vyprdl a jel osvedceny klericky build uvedeny vyse.
Ono nic neni dobre na Demone, kdyz nejsi 15. levelovy a lepsi klerik ...
Odesláno 29.04.2007 21:18
Co se tyce Role play, je to krasne.
Od te doby co ses SD vyuzivas HIPS a dokazes si s ruznymi levely hrat.
Je to klasicky zlodej. Okradas lidi. Vetsinou ti pisou neslusne telly ze te zabijou az budou zivy, okradas mrtvoly, beres jim penize. Si spodina spolecnosti. Vrazda je pro tebe denni chleba. Bohuzel ten klerik ti dycky udela caru pres rozpocet.
Bohuzel soucasne hrace na Demone stve i okradeni o 400 zlatek a pak te honi s pravdivym po vyse zminovanem dole. :o)))
Pokud chces hrat mrchu a nezalezi ti, ze te vetsina kleriku zabije, je to idealni build. Dokaze hodne skodit, uzivit se, vydelat si a pobavis se obcas pri tech tellech.

Odesláno 29.04.2007 21:21
dej ho hned jak budes moct, asi jediny co u nej ma cenu je HIPS (kdyz budes mit 1.lvl)chápu , že ta kombinace na , kterou poukazuješ tak je mnohokrát lepší přes dex = větší AB , AC a odemkne to vyšší TO přes domému , ale já bych chtěl zloděje a bez clerika tak se my zdá tadle kombinace vcelku slušná jinak jsem se ptal jak to udělat s SD na začátku a 4útokama a vyplatí se to ho dát před epikem ?
Odesláno 29.04.2007 21:22
no já nikdy neokrádal a tak , ale klidně bych to i skusil , ale mě by zajmalo vyplatí se dát SD na začátku ? a jak to udělat , abych měl SD na začátku a 4útoky za kolo :) jinak PG je podstatě každej clerik oproti třeba barbarovy :)Ted me zpirit serval ze to beru moc PG.
Co se tyce Role play, je to krasne.
Od te doby co ses SD vyuzivas HIPS a dokazes si s ruznymi levely hrat.
Je to klasicky zlodej. Okradas lidi. Vetsinou ti pisou neslusne telly ze te zabijou az budou zivy, okradas mrtvoly, beres jim penize. Si spodina spolecnosti. Vrazda je pro tebe denni chleba. Bohuzel ten klerik ti dycky udela caru pres rozpocet.
Bohuzel soucasne hrace na Demone stve i okradeni o 400 zlatek a pak te honi s pravdivym po vyse zminovanem dole. :o)))
Pokud chces hrat mrchu a nezalezi ti, ze te vetsina kleriku zabije, je to idealni build. Dokaze hodne skodit, uzivit se, vydelat si a pobavis se obcas pri tech tellech.
Odesláno 29.04.2007 21:28
Ano da se to.chápu , že ta kombinace na , kterou poukazuješ tak je mnohokrát lepší přes dex = větší AB , AC a odemkne to vyšší TO přes domému , ale já bych chtěl zloděje a bez clerika tak se my zdá tadle kombinace vcelku slušná jinak jsem se ptal jak to udělat s SD na začátku a 4útokama a vyplatí se to ho dát před epikem ?
Ta kalkulacka je jednoducha musis mit BAB 16 do 20. levelu. Coz jestli se z hlavy nepletu je 11 zlodej 1 SD 8 fighter
Sd jde myslim nejdrive vzit na 7. levelu, takze zacnes zlodejem, pak nejaky ty bojovniky, pak zlodej, pak SD, pak uz do 20, zlodej fighter jak uznas za vhodne, jsou tam nejake vyhody a nevyhody.
Jinak pred epicem zlodeje se nevyplati v ramci PG. V ramci lepsi hratelnosti na Demone, je ten SD hodne dobry. Ta postava je prakticky do 30. levelu sobestacna. Ale da se to i bez SD pred epikem.
Rah Bin ten build ma vic zmaklej tak rekne vic ...

Odesláno 29.04.2007 21:29
dej ho hned jak budes moct, asi jediny co u nej ma cenu je HIPS (kdyz budes mit 1.lvl)chápu , že ta kombinace na , kterou poukazuješ tak je mnohokrát lepší přes dex = větší AB , AC a odemkne to vyšší TO přes domému , ale já bych chtěl zloděje a bez clerika tak se my zdá tadle kombinace vcelku slušná jinak jsem se ptal jak to udělat s SD na začátku a 4útokama a vyplatí se to ho dát před epikem ?
Odesláno 29.04.2007 21:37
SD pred epicem bych nedaval
Odesláno 29.04.2007 21:39
je to výhoda SD do 20lvl , ale jestli dobře chápu +2před epický feety a -2 a po epický tedy ?mno...ne kazdej ma s timhle buildem tak spatny zkusenosti jako Brudra .) neni to zadnej univerzalni-superman, ale svymu ucelu vetsinou vyborne postaci...s klerikem zavislym na boostech a bez ED je zbytecny to srovnavat...kazdopadne z mych skromnych zkusenosti bych rek ze neni vubec problem dotahnout to v pvm o dost dal nez k elitakum ve zlataku a pritom nemit nocni mury z dex-kleriku v pvp .)
Odesláno 29.04.2007 21:43
feety : zaměření na zbran , odemikání , specka , vylepšenej kritickej , uhýbání , pohyblivost , pružný utok , utok v obraně , vylepsenj utok v obrane ( nebo srazeni a vylepseny srazeni ? ) finty se zbrani
body do akrobacie , odemikani , odpasteni , hledani , par umd
je to dobry ? nebo to jde lip ?
Odesláno 29.04.2007 21:47
Tak ja nejsem takovej poctar a hrac jako ty. :o)mno...ne kazdej ma s timhle buildem tak spatny zkusenosti jako Brudra .) neni to zadnej univerzalni-superman, ale svymu ucelu vetsinou vyborne postaci...s klerikem zavislym na boostech a bez ED je zbytecny to srovnavat...kazdopadne z mych skromnych zkusenosti bych rek ze neni vubec problem dotahnout to v pvm o dost dal nez k elitakum ve zlataku a pritom nemit nocni mury z dex-kleriku v pvp .)
Je to dobrej build, ale holt jsou na Demeno ty klericky buildy dominantni ...
Tenhle build kdyz ma imku na strach a na smrt je hodne dobrej.
Ty Elitaci jsou jen takovy to prirovnani, ze lidi si radsi vezmou doparty kleriko zlodeje, nez tenhle build

Odesláno 29.04.2007 21:50
já osobně nikdy nesoudil lidi podle buildu jestli s nima budu expit , nebo ne jestli to byl mnich , hranka , nebo čaroděj akorát se musí přizpůsobit místo je jasný , že támhle zloděj s mnichem nepudou bez imky na slípky jinak mě se vždycky povolání co má hodně kouzel bard , čaroděj atd... přišly silnější než mlátičky bez bůhví kolika boostů :)Tak ja nejsem takovej poctar a hrac jako ty. :o)
Je to dobrej build, ale holt jsou na Demeno ty klericky buildy dominantni ...
Tenhle build kdyz ma imku na strach a na smrt je hodne dobrej.
Ty Elitaci jsou jen takovy to prirovnani, ze lidi si radsi vezmou doparty kleriko zlodeje, nez tenhle build
Odesláno 29.04.2007 21:50
Ja sem to pocital z hlavy, jo tohle zni dobre i kdyz tam jde o ten jeden feat, ja sem to stavel na neco jineho tenkrat. :o)) KDybych si ted daval relevel tak je to zase o necem jinem, i kdyz me porad fascinuje ze mam s lukem lepsi AB ne z se zbrani na kterou mam specializaci :o))no... na 4utoky by stacilo pre-epic 12rogue/1SD/7fighter...takze spis jenom +1/-1...ale i tak je to zbytecne vyhozenej epic feat .)
Odesláno 29.04.2007 21:52
máš finty se zbraní ?Ja sem to pocital z hlavy, jo tohle zni dobre i kdyz tam jde o ten jeden feat, ja sem to stavel na neco jineho tenkrat. :o)) KDybych si ted daval relevel tak je to zase o necem jinem, i kdyz me porad fascinuje ze mam s lukem lepsi AB ne z se zbrani na kterou mam specializaci :o))

Odesláno 29.04.2007 21:54
No tenhle build ma cripling a to je moc pekna vec, uz jsem ho nekolikrat videl na hracich v akci.já osobně nikdy nesoudil lidi podle buildu jestli s nima budu expit , nebo ne jestli to byl mnich , hranka , nebo čaroděj akorát se musí přizpůsobit místo je jasný , že támhle zloděj s mnichem nepudou bez imky na slípky jinak mě se vždycky povolání co má hodně kouzel bard , čaroděj atd... přišly silnější než mlátičky bez bůhví kolika boostů :)

Odesláno 29.04.2007 21:55

Odesláno 29.04.2007 22:03
to zni docela rozumnejinak je to dobře 10síla , 20obratnost , 12odolnost , 14inteligence , 8moudrost , 8charisma
feety : zaměření na zbran , odemikání , specka , vylepšenej kritickej , uhýbání , pohyblivost , pružný utok , utok v obraně , vylepsenj utok v obrane ( nebo srazeni a vylepseny srazeni ? ) finty se zbrani
body do akrobacie , odemikani , odpasteni , hledani , par umd
je to dobry ? nebo to jde lip ?
IKD (vylepseny srazeni) se celkem hodi, ale to je na tobe..
ke skillum snad uz jenom heal a spellcraft
crippling je bonusovej feat zlodeje .)
Odesláno 29.04.2007 22:08

Odesláno 29.04.2007 22:10
NO ja myslim, ze se tam vejde oboje. Z hlavy to opet nevim. Ale asi bych sel do IE nez do IKD, preci jenom to AC tohohle buildu je hodne dobre.no , ale takže hodí se víc vylepšenej utok v obraně , nebo IKD ?

Jojo, to IE je lepsi nez IKD ono se to tam myslim totiz nevejde kvuli tomu blbemu skill focusu aby si vybral pohodlneji boss ...
Odesláno 29.04.2007 22:15
alomar ? kdo to je ?:) jinak nojo to si moc nehipsnu s utokem v obraně :) jinak mě stačí ustát vlkouše a daga :)IKD ,AC to ma s dobrym equipem v nebesich takze IE neni potřeba .. stačí to i na alomara a podobne sedláky
EDIT : a v pvp se v IE spatne HIPSuje :o)
brudro bud IKD , nebo utok v obraně to mám odzkoušený :)
Odesláno 29.04.2007 22:18
Doporucuji tu IE, na vlkousich a u daga budes v tezkem klidu. Ten IKD je stejne tak trapnej, ze porad funguje dokonaly corner sneak ... To se nauc vyuzivat a i npc s TS se budes smat ...alomar ? kdo to je ?:) jinak nojo to si moc nehipsnu s utokem v obraně :) jinak mě stačí ustát vlkouše a daga :)
brudro bud IKD , nebo utok v obraně to mám odzkoušený :)

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních