Skočit na obsah

Fotka

okradanie mrtvol

• Please log in to reply
165 odpovědí na toto téma

#31 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2007 13:25

Lop

Z nastroju skodicich ostatnim postavam zustava tedy pouze moznost vzit mrtve postave penize co ma u sebe. K tomu snad jen jedine. Bonzovat na foru ze Franta Pepa z Kobylina mi vzal prachy kdyz jsem lezel zdochlej v DO...je bezpredmetny. Franta Pepa proste vylootoval mrtvolu stejne jako jakoukoliv jinou. Pokud mrtvola nechce byt lootovana, penize si proste necha v bance.
vs.

Gobbo
Další poznatek:
Při kvestu, většího nebo menšího, se (alepson pod moji taktovkou) bude orkadat jedine herne, tedy Rp stylem. Kdokoliv, kdo bude "lootit" mrtvoly hracu na to dojede dost skarede. At uz tim ze mu seberu nejaky itemy nebo par levliku.
tak ted vážně nevím

Zobrazit příspěvek

Mluvim o kvestu, kdy se lidi snad i bavi, tedy... kdyz pak pribehne nekdo, nezainteresovany do pribehu/kvestu a zacne padle okradat jen pro to, aby on sam mel co nejvic a pak utekl, tak to samozrejme nenecham jen tak. Co se tyce lootovani mrtvych, co padli pri expeni, je to jejich vec.
  • 0

#32 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2007 13:27

Tak číst znovu a znovu, není možné, aby ti to unikalo donekonečna.

Zobrazit příspěvek

Pokial mu to neunika pomedzi zadne vrecka na texaskach... :wow:
  • 0

#33 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2007 13:28

Mluvim o kvestu, kdy se lidi snad i bavi, tedy... kdyz pak pribehne nekdo, nezainteresovany do pribehu/kvestu a zacne padle okradat jen pro to, aby on sam mel co nejvic a pak utekl, tak to samozrejme nenecham jen tak. Co se tyce lootovani mrtvych, co padli pri expeni, je to jejich vec.

Zobrazit příspěvek

ono je nad postavičkama který kvest mají napsáno že mají kvest?...nemělo by to být v pravidlech? ten kdo má kvest je mimo svět demony?
nechci rejpat ale zajímá mě to
  • 0

#34 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 11.06.2007 13:29

Ja za sebe okrádat mrtvoli nemužu je to proti memu presvedceni atuz hraju za hodnou nebo zlou postavu svuj stin prekrocit neumim druha vec je ze vazne spatne snasim byt okradan zvlaste od lidi co si predtim vylejvaji srdicko na foru ze sami byli okradeni a kdyz se jich slusne zeptam proc? odpoved zni delaj to tak vsichni a me taky okradli :laugh: to je opravdu nechutne.

Pro me to neni zabavne byt okraden takze beru ze to neprinasi radost a orgie ani druhym a o to tu jde predevsim o zabavu.

:blink: ps kdyz ma to super relogujici EX DMko potrebu blbe kecat na foru a okradat druhy :wow: bit se do hrudi za porusovani pravidel a sam si s nimi hlavu nedelat me to naladu neskazi ze :excl: mozna jen zazivani
  • 0

#35 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 11.06.2007 13:31

Ja za sebe okrádat mrtvoli nemužu je to proti memu presvedceni atuz hraju za hodnou nebo zlou postavu svuj stin prekrocit neumim druha vec je ze vazne spatne snasim byt okradan zvlaste od lidi co si predtim vylejvaji srdicko na foru ze sami byli okradeni a kdyz se jich slusne zeptam proc? odpoved zni delaj to tak vsichni a me taky okradli :wow: to je opravdu nechutne.

Pro me to neni zabavne byt okraden takze beru ze to neprinasi radost a orgie ani druhym a o to tu jde predevsim o zabavu.

:grin: ps kdyz ma to super relogujici EX DMko potrebu blbe kecat na foru a okradat druhy  :excl: bit se do hrudi za porusovani pravidel a sam si s nimi hlavu nedelat me to naladu neskazi ze  :laugh:  mozna jen zazivani

Zobrazit příspěvek

Neuvěřitelný češtinářský skvost :blink:
  • 0

#36 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2007 13:33

ono je nad postavičkama který kvest mají napsáno že mají kvest?...nemělo by to být v pravidlech? ten kdo má kvest je mimo svět demony?
nechci rejpat ale zajímá mě to

Zobrazit příspěvek

Vetsinou se tam neco deje, neco co naznacuje ze je pritomno DM. Pokud pride nekdo, kdo hraje postavicku, tak pro nej neni zatezko vest nejaky dialog nez jen prijit a sebratr mrtvole penize. To nasejri nejen hrace, kteri lezi mrtvy, ale i me, protoze ja se snazim o nejakej kus zabavy a ted nekdo jen tak prijde a zkazi jim hru, kdyz jim veme trebas celozivotni uspory (mluvme o low lvl hlavne)

Jako urite by nebylo zly pockat si az DM zabije nejaky hrace s NPC a pak se prichomitnout a sicky obrat a doufat ze nezjisti kdo to byl :)
  • 0

#37 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 11.06.2007 13:35

Neuvěřitelný češtinářský skvost :laugh:

Zobrazit příspěvek

:excl: jojo vis jak se divim ze me neomlatili diplomku o hlavu kvuli cestine? :blink: holt zazraky se deji a to i vetsi než samovzniceni starosty Waršavy a pršení sleďů

nicmene sem se tim pokusil alespon neco rict k tematu ty akorat pindáš :wow: veci ktere postradaji vztah k tématu čiliž ženská
  • 0

#38 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2007 13:37

:blink: ps kdyz ma to super relogujici EX DMko potrebu blbe kecat na foru a okradat druhy  :wow: bit se do hrudi za porusovani pravidel a sam si s nimi hlavu nedelat me to naladu neskazi ze  :laugh:  mozna jen zazivani

Zobrazit příspěvek

Ale já esce nejsem EX DM :excl:
  • 0

#39 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2007 13:37

Vetsinou se tam neco deje, neco co naznacuje ze je pritomno DM. Pokud pride nekdo, kdo hraje postavicku, tak pro nej neni zatezko vest nejaky dialog nez jen prijit a sebratr mrtvole penize. To nasejri nejen hrace, kteri lezi mrtvy, ale i me, protoze ja se snazim o nejakej kus zabavy a ted nekdo jen tak prijde a zkazi jim hru, kdyz jim veme trebas celozivotni uspory (mluvme o low lvl hlavne)

Jako urite by nebylo zly pockat si az DM zabije nejaky hrace s NPC a pak se prichomitnout a sicky obrat a doufat ze nezjisti kdo to byl :)

Zobrazit příspěvek

mě je to fuk..já neokrádám..ale takže stačí přijít a
hele mrtvola*kopne do ní* tomu už nepomůžu*modlí se za její duši* hele měšec,ten už potřebovat nebudeš.....tak nějak je ot v pořádku jo?
  • 0

#40 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 11.06.2007 13:38

Ale já esce nejsem EX DM  :blink:

Zobrazit příspěvek

kamarade ja bych to na tebe taky nikdy nemyslel :excl: bohuzel za to když sem blba nazval jmenem uz jsem byl jednou persekuovan takze :laugh: ted cilene blba blbem oznacovat nebudu :wow: a nekteri preci jen vedi kdo to je
  • 0

#41 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2007 13:39

mě je to fuk..já neokrádám..ale takže stačí přijít a
hele mrtvola*kopne do ní* tomu už nepomůžu*modlí se za její duši* hele měšec,ten už potřebovat nebudeš.....tak nějak je ot v pořádku jo?

Zobrazit příspěvek

Trebas
  • 0

#42 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2007 13:40

kamarade ja bych to na tebe taky nikdy nemyslel :laugh:  bohuzel za to když sem blba nazval jmenem uz jsem byl jednou persekuovan takze  :wow: ted cilene blba blbem oznacovat nebudu  :excl: a nekteri preci jen vedi kdo to je

Zobrazit příspěvek

Sak ja si delal srandu :)))
  • 0

#43 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2007 13:42

Trebas

Zobrazit příspěvek

fajn do lišty s tím :D...myslím že existuje lepší řešení než tohle trestat lvl dolu ztráta věcí..a dotyčného poučit..jako DM máš přece velkou moc :)
  • 0

#44 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 11.06.2007 13:42

Neuvěřitelný češtinářský skvost :laugh:

Zobrazit příspěvek

Ač celoživotní milovník jazyka českého, tyhle komentáře mi začínají malinko lézt jícnem. Připravte se tedy, paní učitelko, že Vám začnu otloukat o hlavu každý Váš jazykový přečin :grin:
  • 0

#45 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 11.06.2007 13:44

Ač celoživotní milovník jazyka českého, tyhle komentáře mi začínají malinko lézt jícnem. Připravte se tedy, paní učitelko, že Vám začnu otloukat o hlavu každý Váš jazykový přečin :grin:

Zobrazit příspěvek

:grin: *otře pot* uff ja celoživotní jazykový barbar :laugh: budu prznit náš nesrozumitelný jazyk dál
  • 0

#46 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 11.06.2007 13:44

:grin: jojo vis jak se divim ze me neomlatili diplomku o hlavu kvuli cestine?

Teď jsi mi to teda nandal :laugh: Lituji tvoji přítelkyni, pokud máš tak pěkný vztah k ženám, založený minimálně na respektu :grin: K mému pindáni... Já se vyjadřuji k věcem, kterým rozumím a proto i do jiných témat, než je toto. K tomuto nemám co říct, protože tu nechci plácat nesmysly. Češtinu ovládám trochu líp a proto si myslím, že nikomu z vás malé upozornění neuškodí. Někdy by pomohlo trochu se zamyslet nad tím, co píšete. Když už ty vaše (narozdíl ode mne) fundované příspěvky zveřejňujete. To jsi tu diplomku měl taky bez jediné čárky? :grin:
  • 0

#47 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 11.06.2007 13:45

Zobrazit příspěvek

Děkuji, ráda se nechám poučit! :laugh:
  • 0

#48 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2007 13:47

Začínáme :laugh:

K mému pindáni... Já se vyjadřuji k věcem, kterým rozumím, a proto i do jiných témat, než je toto. K tomuto nemám co říct, protože tu nechci plácat nesmysly. Češtinu ovládám trochu líp, a proto si myslím, ...

Zobrazit příspěvek

• 0

#49 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 11.06.2007 13:49

Začínáme  :grin:

Zobrazit příspěvek

Super, kdyžtak vybírej prosím jen ta označená místa, kde mám ty šílený pravopisný chyby, když už tu budeme spamovat fórum, ono se to asi nebude chtít každému číst. Díky!

Ale je fakt, že by neškodilo, kdyby si to četli všichni, ráda posloužím jako příklad pro osvětu jiných. :laugh: I když kdyby jsi vybral jiné přispěvatele, tak by asi ta názornost byla lepši.. *zamýšlí se*...

Příspěvek upravil Ammazonca: 11.06.2007 13:54

• 0

#50 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 11.06.2007 13:54

... Já se vyjadřuji k věcem, kterým rozumím a proto i do jiných témat, než je toto. K tomuto nemám co říct, protože tu nechci plácat nesmysly.

Nejlepsi akvarko pro poecilotherie je zemni terarium s mirne navlhcenou raselinou. Jako ukryt je nejlepsi pouzit vetsi dubovou kuru. Muze se pouzit i pulena skorapka kokosu. Misto raseliny je mozne dat i lignocel.
:laugh:
  • 0

#51 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 11.06.2007 13:54

Zobrazit příspěvek

:laugh: ne spiše sem ji měl samy vzorce a matematiku ale tomu bys asi nerozuměla

ad1 nicmene přítelkyni litovat nemusíš žádnou nemám a ani neplánuji v nebližších 60 letech jsem mladý :grin: krásný a perspektivní a znám lepší způsoby jak rozházet svoje úspory

ad2 jsem šovinista a otevřeně se k tomu přiznám :grin: pokud si dotyčná nezaslouží jinak a těch je minimum

ps prijde me divne proc se k cestine vyjadrujes v tematech ktera s ni nemaji nic spolecneho ale to asi zase bude zenska quasi logika a na takto tenky led se poustet nehodlam
  • 0

#52 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2007 13:57

I když kdyby jsi vybral jiné přispěvatele, tak by asi ta názornost byla lepši..

Zobrazit příspěvek

Ale no fuj :laugh:
  • 0

#53 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 11.06.2007 14:02

Ale no fuj  :laugh:

Zobrazit příspěvek

No nic prave jsem o te nejlepsi češtinářce ztratil iluze snad aspon umí vařit a prát

ps Masloni doufam ze je to chyba jinak budu za bůvola já :grin:
  • 0

#54 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 11.06.2007 14:06

:grin: ne spiše sem ji měl samy vzorce a matematiku ale tomu bys asi nerozuměla
To máš pravdu, na matiku a čísla jsem opravdu "blondýna"  :grin:

ad2 jsem šovinista a otevřeně se k tomu přiznám  :grin: pokud si dotyčná nezaslouží jinak a těch je minimum

Štěstí, že já si to asi zasloužím, protože nejen, že mne přítel respektuje jako ženu, ale i jako bytost s vlastním názorem a pohledem na svět  :laugh:

ps prijde me divne proc se k cestine vyjadrujes v tematech ktera s ni nemaji nic spolecneho ale to asi zase bude zenska quasi logika a na takto tenky led se poustet nehodlam

Ráda vysvětlím. NWN hraju chvíli, jsem úplný neznalec, kterého k hraní přivedl přítel, který bohužel hrát přestal. Takže se snažím  pochytit technické a jiné věci, které k hraní patří a které se člověk naučí za běhu. Čtení si snad i přes svoji neznalost dovolit můžu, do věcí, které jdou mimo mně a moje chápání, zbytečně nekafrám. Alě když už si něco čtu, chci tomu vědět hlavu a patu.. A protože je u nás dovolena svoboda slova, tak se k různým věcem i s tématem nesouvisejících vyjádřím  :grin: .

Zobrazit příspěvek

• 0

#55 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 11.06.2007 14:12

No nic prave jsem o te nejlepsi  češtinářce ztratil iluze snad aspon umí vařit a prát
ps Masloni doufam ze je to chyba jinak budu za bůvola já  :grin:

Zobrazit příspěvek

Nikdy jsem netvrdila, že jsem nejlepší, na to jsou tady jiní! :laugh:
  • 0

#56 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 11.06.2007 14:14

To máš pravdu, na matiku a čísla jsem opravdu "blondýna"

Mozna tobe jde o to jaky ma kdo vlasy nebo nema ale me je to uplne ukradeny me zalezi n tom jestli ten clovek stoji za mou uctu nebo nestoji. Uctu chovam k cernovlaskam zrzkam blondynam i brunetkam pokud za ni ovsem stoji

Jsem neskonale rad ze te pritel respektuje jako zenu muze te respektovat i jako muze nastesti je to jen a jen jeho problem a ne muj

:laugh: no ja říkal vždycky že sufražetky měli upalovat na místě a byl by klid nicmene máš li tu potřebu pindej dle libosti :grin: naši slabí dědové vám tu možnost dali a my už to ted asi nezlomíme

ps ty být velka šaman češtin
  • 0

#57 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2007 14:15

Čtení si snad i přes svoji neznalost dovolit můžu, do věcí, které jdou mimo mně a moje chápání, zbytečně nekafrám.

Zobrazit příspěvek

Já myslím, že jako názorná ukázka by to stačilo. Zlatá slova: "Druhým odpouštěj mnoho, sobě však nic."
  • 0

#58 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2007 14:17

Tolko k teme o okradani mrtvol. :laugh:
  • 0

#59 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 11.06.2007 14:19

To máš pravdu, na matiku a čísla jsem opravdu "blondýna" 

Zobrazit příspěvek

Asi většině došlo, že já toto myslela opravdu ironicky a dělala si srandu sama ze sebe, protože nejsem upjatá blbka, co se bere nenormálně vážně, ale to ti asi bohužel nedošlo.

Ráda bych s tebou dál vedla vtipnou konverzaci, ale pro zábavu okolních čtenářů by k tomu byli vhodní dva soupeři na stejné úrovni, zde se nám to bohužel trochu vymklo, tak snad jindy. :laugh:
  • 0

#60 Luk3_c

Luk3_c

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 239 Příspěvků:

Odesláno 11.06.2007 14:21

*bavi se* :laugh:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních