Skočit na obsah

Boostovani z bazarovejch itemu

• Please log in to reply
126 odpovědí na toto téma

#31 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2007 11:06

a kde jinde se newbik dozví spousty důležitých informací, než při shánění potřebných věcí na trhu

Zobrazit příspěvek

Ariadna? :blush: *rejp* :blush:
  • 0

#32 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2007 11:08

Pridam se k ukonceni.NEbo omezit jen na naradi a na suroviny(kuze,ruda,ingoty,hroty...).Ostatni pryc...
  • 0

#33 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2007 11:09

mno podle toho co rikal Lop, tak puvodni myslenka bazaru byla tahani penez z modulu
  • 0

#34 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2007 11:09

Alespon jsem nejak prispel k rozvinuti diskuse... (jesitnost je hrozna vlastnost :blush: )

Musim s vama po promysleni argumentu souhlasit (ackoli raketova zmena postoje neni muj obor), ale jak si vzpominam byvaly casy pred wipe (a tudis pred bazarem) vic o komunikaci a kazdy, kdo chtel naradi, si ho obstaral dostatek dopredu na dobu, kterou tomu venovat chtel...

*pomyslne zveda ruku pro zruseni*

EDIT: No co se tyka problemu odvodu penez z modulu, tak me jiny zpusob nenapada... Zacnu nad tim premyslet :blush:
  • 0

#35 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2007 11:15

Me se take bazar nelibi. U obchodovani bylo spousta zabavy.
Idealni by bylo, aby maximalni cena vyrobku byla nastavena na rekneme 10k. Nikdo nebude branit, aby tam kdokoliv cokoliv vlozil, ale maximalni cena bude tech 10k. Takze se to bude pouzivat po zelezo/zlato(snad, neznam ceny). Takze novacci si tam treba sezenou. Naradi bude, komodity. Ale zkusenejsi hraci uz budu opet krasne komunikovat mezi sebou.

Jsem pro upravu. Kompletni zruseni by mi take nevadilo.
  • 0

#36 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2007 11:17

EDIT: No co se tyka problemu odvodu penez z modulu, tak me jiny zpusob nenapada... Zacnu nad tim premyslet  :blush:

Zobrazit příspěvek

možná bych jich pár měl.... bazar se dle mě jako tento instrument neosvědčil.....
  • 0

#37 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2007 11:22

...Idealni by bylo, aby maximalni cena vyrobku byla nastavena na rekneme 10k...

Nad presne touhle hranici jsem taky uvazovala, je to tak na veci pro hrace do 10. lvl. Ale dosla jsem k zaveru, ze by se tim nic moc nevyresilo. Veci nad 10k je tam podle mne celkem male procento, takze soucasna situace by se tim zas tolik nezmenila - zneuzivani mensich itemu, mizeni veci, zasekavani pri nacitani seznamu atd. atd...to vsechno by zustalo.
  • 0

#38 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2007 11:23

Kazdopadne jsme vsici trochu odbocili... To buffovani z bazaru jsem taky jednou zkusil a prislo mi divny, ze treba pri vareni (zkousel jsem si uvarit s pujcenym prstynkem) to funguje spravne a prstynek se svlikne, ale pri snaze nakouzlit na sebe neco z opasku to opatreni neexistuje... Opetovne si zapisuji tema k zamysleni :blush:
  • 0

#39 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 21.02.2007 11:25

No podla mna to nie je take jednoznacne, Demonu hrava cele spektrum hracov od RP positive az po uplne akcnych. Bazar podla mna hlavne ta druha skupina povazuje za vybornu vec. Ja osobne som ho zase uz z principu nikdy nepouzil , pretoze som chcel vediet komu predavam.
Takze sa neda povedat , ze sa neosvedcil , akurat na forum piseme vacsinou starsi (predbazar)hraci a prislusnici tej prvej skupiny :blush:
  • 0

#40 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2007 11:26

No podle me to naboosteni z opasku a podobne neni zas tak sileny, protoze se to pouzije jednou a pak by se clovek s danou veci musel vyspat, aby se kouzlo na veci obnovilo (a to v bazaru nejde)...a samo se podle me neobnovuje ne? a tolik tech boostovacich veci zas na bazaru neni
  • 0

#41 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2007 11:27

ona klasická věta všemožných crafterů..kdy pobíhajcí newbik řve na trhu a shání věcičky: "Podívej se do bazaru" mluví za vše(nebo aspon za dost ) :))

bazar by opravdu stačil jen na nářadí..ostatní věci hezky shánět ve hře..přes tržnici na foru(inzeráty)...i když si musim postěžovat..dostat něco od obchodníků :blush:
  • 0

#42 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2007 11:27

muzeme udelat anketu...MKOVEEEEEE :blush:
  • 0

#43 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2007 11:31

ona klasická věta všemožných crafterů..kdy pobíhajcí newbik řve na trhu a shání věcičky: "Podívej se do bazaru" mluví za vše(nebo aspon za dost ) :))

bazar by opravdu stačil jen na nářadí..ostatní věci hezky shánět ve hře..přes tržnici na foru(inzeráty)...i když si musim postěžovat..dostat něco od obchodníků :blush:

Zobrazit příspěvek

Kedykolvek rad obsluzim kazdeho novacka. Svarog *skryta reklama*
  • 0

#44 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2007 11:35

Nad presne touhle hranici jsem taky uvazovala, je to tak na veci pro hrace do 10. lvl. Ale dosla jsem k zaveru, ze by se tim nic moc nevyresilo. Veci nad 10k je tam podle mne celkem male procento, takze soucasna situace by se tim zas tolik nezmenila - zneuzivani mensich itemu, mizeni veci, zasekavani pri nacitani seznamu atd. atd...to vsechno by zustalo.

Zobrazit příspěvek

Mas samozrejme pravdu. Ja chtel udelat takovy kompromis.
Napriklad ja kompletni zruseni rad privitam.
Naradi mam vzdycky nakoupene dopredu.
Podle me je to jen na Lopykovi. Chapu, ze do vytvoreni dal dost casu a usili a nebude se mu to chtit jen tak zrusit.
  • 0

#45 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2007 11:36

priznam sa necital som vsetky prispevky, ale preco rovno sa urobi uprava, ktora zabezpeci ze vsetky veci v bazare budu musiet byt zabalene, Pokial viem tak zabalene veci sa nedaju pouzivat a rozbalit sa daju az po zaplateni. Ak to uz niekto napisal tak pardon ale toto mi pride ako rozumne riesenie
  • 0

#46 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2007 11:39

priznam sa necital som vsetky prispevky, ale preco rovno sa urobi uprava, ktora zabezpeci ze vsetky veci v bazare budu musiet byt zabalene, Pokial viem tak zabalene veci sa nedaju pouzivat a rozbalit sa daju az po zaplateni. Ak to uz niekto napisal tak pardon ale toto mi pride ako rozumne riesenie

Zobrazit příspěvek

nejsem si jist ale když je věc zabalená dá se zjistit jaké má vlastnosti??
  • 0

#47 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2007 11:40

Anketa je kdyz ji schvalej tak ji uvidite :blush:
  • 0

#48 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2007 11:44

...vsetky veci v bazare budu musiet byt zabalene, ...

nevim jak tobe, ale mne prohrabavani se peti az sedmi zalozkama balicku bohate staci....je to osklive neprehledne a kdyz si predsstavim, ze by tam tak bylo vsechno....brrrrr ;o))
  • 0

#49 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2007 11:54

Idealni by bylo, aby maximalni cena vyrobku byla nastavena na rekneme 10k. Nikdo nebude branit, aby tam kdokoliv cokoliv vlozil, ale maximalni cena bude tech 10k. Takze se to bude pouzivat po zelezo/zlato(snad, neznam ceny). Takze novacci si tam treba sezenou. Naradi bude, komodity. Ale zkusenejsi hraci uz budu opet krasne komunikovat mezi sebou.

Jsem pro upravu. Kompletni zruseni by mi take nevadilo.

Zobrazit příspěvek

na cenu jo ,ale 10k asi moc, to ti tam daj právě equip, daj tam rudu- v pohodně rubicit a podobně, osbobně bych ho nechal fakt jenom na spotřební zboží- tak do 3k, aby si tam ho člověk koupit železnou zbraň a vydržel prvních pár lvlů, než sežene peníže a kováře..
  • 0

#50 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2007 14:10

Jop už jsem hlasoval pro zrušeí a nebo to co navrhla Chu se mi líbí.
Chybí mi to že když přijdu na trh tak tam jede kovář,lukř a krejčí a nabízej svý výrobky, to pak nikdy neodolám:D
Obchodování je určitě lepsí než bazar:D
  • 0

#51 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 21.02.2007 14:29

Jinak teda nic moc že bych si zaběh do bazaru naházel vlastnosti a šel expit:D eh no nic extra
  • 0

#52 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 22.02.2007 08:59

pozoruje tu spostu nozu u krku tech, kteri jsou vylozene DONUCENI obchodovat pres bazar. Jednou sem dokonce slysela, ze kdyz nekdo obchodoval na trhu, prisel DM a normalne jim kazdemu strh 1000 xp za to, ze neobchodovali pres bazar. Nebo jednou pry DMko lkidem, kteri neobchodovali pres bazar vyluxoval inventar. Tak se chci zeptat co je na tom pravdy ? :blush:

Taky mi lidi posilaji spoustu "RP tellu", kdy budu na trhu, protoze na bazaru neni vec, co chteji. Kdyz jim odvetim, ze jsem na vyprave, za 2 minuty pride ten samy tell znovu, jestli uz fakt nahodou nejdu do mesta.
  • 0

#53 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 22.02.2007 09:23

Taky mi lidi posilaji spoustu "RP tellu",  kdy budu na trhu, protoze na bazaru neni vec, co chteji. Kdyz jim odvetim, ze jsem na vyprave, za 2 minuty pride ten samy tell znovu, jestli uz fakt nahodou nejdu do mesta.

Zobrazit příspěvek

Je problem ignorovat tell?JA to taky tak delam kdyz nemam naladu nebo je to nevhodny tell...Obzvlast ty typu "jakej jsi lvl,nechces jit expit?"
  • 0

#54 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 22.02.2007 09:33

Je problem ignorovat tell?

Zobrazit příspěvek

Dle mého názoru je to jen neslušné...tedy pokud ti v něm jen nenadává do **** ***** ****** **** ****
  • 0

#55 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 22.02.2007 09:47

pozoruje tu spostu nozu u krku tech, kteri jsou vylozene DONUCENI obchodovat pres bazar. Jednou sem dokonce slysela, ze kdyz nekdo obchodoval na trhu, prisel DM a normalne jim kazdemu strh 1000 xp za to, ze neobchodovali pres bazar. Nebo jednou pry DMko lkidem, kteri neobchodovali pres bazar vyluxoval inventar.  Tak se chci zeptat co je na tom pravdy ? :blush:

Taky mi lidi posilaji spoustu "RP tellu",  kdy budu na trhu, protoze na bazaru neni vec, co chteji. Kdyz jim odvetim, ze jsem na vyprave, za 2 minuty pride ten samy tell znovu, jestli uz fakt nahodou nejdu do mesta.

Zobrazit příspěvek

Kdyz jsme spolu naposled obchodovali, nebyla to zabava? Mimochodem, porad mi dluzis ten prsten :devil:
Na tel odpovedet je otazka 1 sekundy a to stihnes i behem boje na bossu.

Kdyz po chvili opet otravuje, nereaguj. Remeslnik si sam vybira kdy bude pracovat a domluvi se kdy mu to udela. Ja se bezne domlouval na druhy real den, ze to bude pripravene. Nevidim v tom problem. A smlouvani a dohadovani ceny bylo taky fajn.
Pokud nechapes jak ovlivnil Demonu bazar, tak uz nevim co rici. Jo snad jen jednu vec. Hrajes tu preci kratce, tak to je jasne.
  • 0

#56 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 22.02.2007 09:50

Mimochodem, porad mi dluzis ten prsten  :devil:

vidis, to by se ti u bazaru nestalo . :blush: jinak je to amulet. prsten na savy neni . :devil:
  • 0

#57 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 22.02.2007 09:54

No. Kdyz ten Quick mi to za tu runu ne a ne vymenit. Vlastne co to placam! Tys ho jeste neumela vyrobit. Tak! :blush:

Joo vlastne. Vidis, je to tak dlouho ze si ani nepamatuju co sem to vlastne chtel :devil:

*To ze nebyla ve hre od te doby radsi zataji*

• 0

#58 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 22.02.2007 09:56

...

Spousta ironie, ale trosku mimo misu ;) Jiste, nikdo nas, co jsme za zruseni bazaru, nenuti pod pohruzkou trestu, ze pres nej musime obchodovat.
Teda aspon ne primo. Jenze co zbyva, kdyz s bazarem prodejci z trhu skoro vymizeli, protoze jim staci jen rychle vyrobit a dal se nemusi snazit - vsak to proda bazar.
Jiste, muzem poslat chytry radobyRP tell ve smyslu "holub prines zpravu: usij mi rudou robu. "
Bazar je sice hezka myslenka, ale ukazalo se, ze zpusobuje hodne problemu - at uz primo bugy nebo moznost ruznych zpusobu zneuziti od hracu. Navic zpusobil, ze se vytratila cast komunikace mezi hraci.
Takze myslim, ze argument "vsak vas nikdo nenuti" tady moc na miste neni ;)
  • 0

#59 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 22.02.2007 11:50

Spousta ironie, ale trosku mimo misu ;) Jiste, nikdo nas, co jsme za zruseni bazaru, nenuti pod pohruzkou trestu, ze pres nej musime obchodovat.
Teda aspon ne primo. Jenze co zbyva, kdyz s bazarem prodejci z trhu skoro vymizeli, protoze jim staci jen rychle vyrobit a dal se nemusi snazit - vsak to proda bazar.
Jiste, muzem poslat chytry radobyRP tell ve smyslu "holub prines zpravu: usij mi rudou robu. "
Bazar je sice hezka myslenka, ale ukazalo se, ze zpusobuje hodne problemu - at uz primo bugy nebo moznost ruznych zpusobu zneuziti od hracu. Navic zpusobil, ze se vytratila cast komunikace mezi hraci.
Takze myslim, ze argument "vsak vas nikdo nenuti" tady moc na miste neni ;)

Zobrazit příspěvek

Jenze sou tu i taci kterym vyhovuje neposlouchat drzkovani druhych hracu ze je to moc drahy dam to na bazar a ono se to casem proda. Prijdeme to realnemu obchodu blizsi nez to co se predvadelo pred bazarem
  • 0

#60 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 22.02.2007 11:51

Jenze sou tu i taci kterym vyhovuje neposlouchat drzkovani druhych hracu ze je to moc drahy dam to na bazar a ono se to casem proda. Prijdeme to realnemu obchodu blizsi nez to co se predvadelo pred bazarem

Zobrazit příspěvek

A co se predvadelo pred bazarem?
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních