Boostovani z bazarovejch itemu
#1 Host_zpirit_*
Odesláno 20.02.2007 23:53
Odesláno 21.02.2007 09:09
Odesláno 21.02.2007 09:16
Odesláno 21.02.2007 09:17
Odesláno 21.02.2007 09:31
Odesláno 21.02.2007 09:43
Vykasli se na ne dedo... Kdyz se to nekomu nelibi, tak at vezme do ruky Toolset a navrhne zmenu v nem...Zacinate mi pit krev, ty vase vecny ojebavky cehokoliv!
Taky se mi fakt "zamlouva" jak kdekdo tady jenom kritizuje ale neudela pro to nic...
*otvira BioWare Aurora Neverwinter Nights Toolset Module Construction Tutorial*
Odesláno 21.02.2007 09:46
Ja se priznam ze o tom vim celekm dlouho ale nevidim duvod proc si kazit hru a zneuzivat to.Mozna tolik neprohadam kdyz budu hadat ze to delaj prevazne ti novy hraci.Takova ta stara skola by klidne hrala i s hromadou bugu typu dumpovani penizku apod...Ale lidi sou taky ze chtej vsechno hned...to muzou rovnou jit na test a hrat tam...Vyjde to na stejno.
Odesláno 21.02.2007 09:49

Odesláno 21.02.2007 09:50

Odesláno 21.02.2007 10:00

Odesláno 21.02.2007 10:06

Odesláno 21.02.2007 10:19
Přesně tak, bazar jen laguje a dělá problémy, jež pak chudák Dědek musí spíš měl by, možná bude ale nejspíše nebude měnit.....Zrusit bazar, aspon to vrati obchodniky na trh a stejne jsou s tim jen problemy
![]()
vzpomíná na doby kdy si u kovadliny dalo pěkně poklábosit se spoustou pracantů, čekajících zákazníků..... a trh byl vlastně trhem.......
Odesláno 21.02.2007 10:30
Přesně tak, bazar jen laguje a dělá problémy, jež pak chudák Dědek musí spíš měl by, možná bude ale nejspíše nebude měnit.....
vzpomíná na doby kdy si u kovadliny dalo pěkně poklábosit se spoustou pracantů, čekajících zákazníků..... a trh byl vlastně trhem.......
No ono to ma i sve vyhody, i kdyz podle mne nevyhody prevazuji. Napriklad kdo shanel ve dve rano naradi na craft, protoze se mu prave zlamal posledni kousek, tak rozhodne bazar oceni...
Pokud si NEKDO stoji za tim, ze bazar musi stat, mozna bych ho omezila treba jen na veci, co nevyzaduji podpis (bez alch. vyrobku, tam je porad babule) - i kdyz by takhle asi byli dost zvyhodneni napriklad kozeluzi.
---
Jen veci co nevyzaduji podpis a vykup za pevne ceny podobne jako ma babule
Odesláno 21.02.2007 10:49
No ono to ma i sve vyhody, i kdyz podle mne nevyhody prevazuji. Napriklad kdo shanel ve dve rano naradi na craft, protoze se mu prave zlamal posledni kousek, tak rozhodne bazar oceni...
Pokud si NEKDO stoji za tim, ze bazar musi stat, mozna bych ho omezila treba jen na veci, co nevyzaduji podpis (bez alch. vyrobku, tam je porad babule) - i kdyz by takhle asi byli dost zvyhodneni napriklad kozeluzi.
---
Jen veci co nevyzaduji podpis a vykup za pevne ceny podobne jako ma babule
Babule je podle me nejlip vyresena, ale to je jen na jedno odvetvi craftu a jeste trochu se vymykajiciho z ostatnich remesel...
Ted jde fakt o to, jestli by bylo moudre zavadet podobne vykupny u dalsich craftu. Mozna by stalo za to promyslet, zdali nezrusit bazar a na naradi nezavest neco jako je Babule...
Prodej zbrani, krejcovskych vyrobku, brneni, sperku a dalsich veci preci fungoval uplne normalne jeste pred zavedenim bazaru. Kazdy, kdo stejne neco nutne potrebuje a premysli krapet dopredu, obstara si ty veci primo od vyrobce, protoze usetri zprostredkovaci naklady na vlozeni do bazaru.
Na druhou stranu jako vyhodu bych uvedl snad dostupnost veci pro newbíky, kteri tak nejak nemusi tusit jak to tu chodi a koupi veci z bazaru, protoze netusi, ktery hrac umi co a v kolik tak asi hodin byva ve hre a onen argument, kdyz nekdo chce neco poridit v nocnich hodinach (coz by me osobne nenastvalo a sel bych spat)...
Jinak myslim, ze zruseni bazaru se uz hodnekrat probiralo a je to jen jedna z cest... Kazdopadne bych ho asi nerusil, protoze uz s nim bylo tolik prace (od jeho nascriptovani a upravami az do dnesniho obcasne mimoprovozniho stavu) a svoji praci plni celkem dobre (nebyt lidi, kteri tam cpou nesmysly za nesmyslne ceny). Snad jen dat hlavy dohromady

Ale je to jen navrh a vim ze tomu prd rozumim.... jdu se ucit v Toolsetu, Dragoo me jinak bude proklinat

Odesláno 21.02.2007 10:49
no... zavzpomínejme do dob kdy bazar nebyl...No ono to ma i sve vyhody, i kdyz podle mne nevyhody prevazuji.
také chtěli jít horníci craftit sehnali si dost nářadí v předčase a stejně tak i ostatní povolání.... takže podle mě je to jen "výhoda" pro líný....
a výhody zrušení.... obnoví se trh jako prostředek regulace, opravdoví mistři budou zase vážení a známí, tržiště ožije přítomností mnoha lidí, oživí se hra....
Odesláno 21.02.2007 10:51
... Kazdopadne bych ho asi nerusil, protoze uz s nim bylo tolik prace ...
Jo, rekla bych, ze tohle je presne ten duvod, proc jeste stoji...ale je jesitnost ten spravny argument proc bugujici a jinak nevyhodnou vec udrzovat v behu?
Odesláno 21.02.2007 10:51
no... zavzpomínejme do dob kdy bazar nebyl...
také chtěli jít horníci craftit sehnali si dost nářadí v předčase a stejně tak i ostatní povolání.... takže podle mě je to jen "výhoda" pro líný....
a výhody zrušení.... obnoví se trh jako prostředek regulace, opravdoví mistři budou zase vážení a známí, tržiště ožije přítomností mnoha lidí, oživí se hra....
Takhle jsem to myslel

Odesláno 21.02.2007 10:54
No mas pravdu, ale ja (kdybych neco myslel dobre a dalo mi hodne prace neco takoveho vytvorit, zprvu to pracovalo bez problemu a kazdy kvitoval tuhle novou zmenu) bych se hodne tezko presvedcoval ze tolik prace a dobre minenych zmen by se melo zase zrusit....Jo, rekla bych, ze tohle je presne ten duvod, proc jeste stoji...ale je jesitnost ten spravny argument proc bugujici a jinak nevyhodnou vec udrzovat v behu?
Odesláno 21.02.2007 10:59
No mas pravdu, ale ja (kdybych neco myslel dobre a dalo mi hodne prace neco takoveho vytvorit, zprvu to pracovalo bez problemu a kazdy kvitoval tuhle novou zmenu) bych se hodne tezko presvedcoval ze tolik prace a dobre minenych zmen by se melo zase zrusit....
To uz je udel, ktery myslim zna kazdy programator. Obcas se proste i dobre minene zmeny zahodi, protoze se ukazou jako ne-dobre.
Odesláno 21.02.2007 11:01

Odesláno 21.02.2007 11:02
Na druhou stranu jako vyhodu bych uvedl snad dostupnost veci pro newbíky, kteri tak nejak nemusi tusit jak to tu chodi a koupi veci z bazaru,
zde bych viděl jeden z hlavních důvodů proč bazar zrušit... jak již správně Voodoo poznamenal hra má vbýt také o komunikaci... a kde jinde se newbik dozví spousty důležitých informací, než při shánění potřebných věcí na trhu - kterýá ožije přítomností lidí, ne jen nudících se měňavců... bude se ptát, bude nakupovat, a bude získávat odpovědi.... a hra se posune trochu zpět do roviny jak je možné získat přátele..... družinu pro boj, kamarády pro craft....
dnes je to takové.... já dám rudu na bazar on si ji někdo koupí a ti lidé se vlastně ani neznají ač by spolu mohli výborně spolupracovat a HRÁT! já osobně jsem převážně takovouto komunikací nalezl spousty přátel, díky kterým jsem pronikal do tajů démony... řemesel.... zábavy....
Jinak myslim, ze zruseni bazaru se uz hodnekrat probiralo a je to jen jedna z cest... Kazdopadne bych ho asi nerusil, protoze uz s nim bylo tolik prace (od jeho nascriptovani a upravami az do dnesniho obcasne mimoprovozniho stavu) a svoji praci plni celkem dobre (nebyt lidi, kteri tam cpou nesmysly za nesmyslne ceny). Snad jen dat hlavy dohromady
a neco s tim vymyslet
![]()
dávat důvod - nemůžeme to zrušit, protože to dalo moc práce..... je myslím hrozná blbost.... každá práce si zaslouží ocenění, ale práce jež se neosvědčila nebo nahradila stav jež byl dříve lepším je prostě posazena na vedlejší kolej....
Lope! mrkni na to svoje dítko, vyrostlo, ale možná by stálo za to jej přehodnotit, hlasuji za ukončit!
Odesláno 21.02.2007 11:03
...co dodat
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních