Skočit na obsah

Fotka

Radar USA v ČR

• Please log in to reply
74 odpovědí na toto téma

#31 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2007 16:55

ale nezabudaj ze my Slovaci nemame u vas hlasovacie prava, tak ze az tak vela vas zas nebude  :blush:

Zobrazit příspěvek

no vidíš a už je i program

Za spojení bratrů čechů a bratov slovakov, případně za hlasovací práva v daných zemích..... to by tak nějak vystihovalo i tu stranu
  • 0

#32 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 12.02.2007 17:13

koukam ze godzilla se naucil novej vyraz: demagogie... skoda ze nema paru co to znamena a mysli si ze je to naka urazka nebo co...

a analogii mezi skodlivosti zareni z mobilu a skodlivosti zareni z radaru fakt nevidis? oboji je hovadina, ktere jsou nekteri lidi ochotni verit...

o magnetronu jsem psal... a psal jsem i proc zadnej radar neohreje to co mikrovlnka...

nikde jsem nepsal ze to nema ZADNEJ ucinek, vsechno ma NEJAKEJ ucinek... ale tenhle o kterym se bavime je zrovna naprosto zanedbatelnej

A moje duvera v USA je vicemene nulova, radar mi je ukradenej. Naopak mam neomezenou duveru v lidskou naivitu a zmanipulovatelnost. Byt antiamerikanista je totiz dneska "in".

Zobrazit příspěvek

Ach jo ja nikdy nerekl ze radar = mikrovlnka ja jen rikam ze to neni tak uzasne ruzovi jak to rikas a tvrdis ty. Nevim jestli je protiamericky nazor dneska in faktem je ze si k nemu vcelku schopne dopomahaji sami nemam je nejak moc v lasce a pro radar nejsem jsem ale pro to at rozhodnou lidi jestli ho tu chteji at uz uz maji jakekoliv informace nebo nemaji meli by rozhodnout oni
  • 0

#33 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2007 17:47

radar je kravina, to dneska obejde x let starej stalth systém, sem už antimerikanista (myšleno politicky a mentalitou) už dost dlouho, cíl teroristickejch útoků u nás rozhodně nechci, navíc náš systém tamara (nebo jak se jmenuje) je daleko praktičtější, navíc stavět něco na Zemi... asi bych mířil na oběžnou dráhu nebo tak :blush:
  • 0

#34 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2007 17:59

radar je kravina, to dneska obejde x let starej stalth systém, sem už antimerikanista (myšleno politicky a mentalitou) už dost dlouho, cíl teroristickejch útoků u nás rozhodně nechci, navíc náš systém tamara (nebo jak se jmenuje) je daleko praktičtější, navíc stavět něco na Zemi... asi bych mířil na oběžnou dráhu nebo tak  :devil:

Zobrazit příspěvek

Keby si sa nad tym trochu zamyslel tak to zrejme nenapises. Inac dakujeme za expertnu analyzu :blush:
  • 0

#35 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 12.02.2007 18:05

. Inac dakujeme za expertnu analyzu :blush:

Zobrazit příspěvek

:devil:
  • 0

#36 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 12.02.2007 18:24

radar je kravina, to dneska obejde x let starej stalth systém, sem už antimerikanista (myšleno politicky a mentalitou) už dost dlouho, cíl teroristickejch útoků u nás rozhodně nechci, navíc náš systém tamara (nebo jak se jmenuje) je daleko praktičtější, navíc stavět něco na Zemi... asi bych mířil na oběžnou dráhu nebo tak  :devil:

Zobrazit příspěvek

Tak v tomhle jsi trosku prestrelil prehledovy radar tamara a tenhle pro sledovani balistickych raket sou docela odlisne systemy.
PS doufam ze rudi bratri dodaj Terroristum takovy ty sovje stary rakety Topol M :blush: chci videt tu uspesnost americkych radaru pri odhalovani cilu
  • 0

#37 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2007 19:01

Tak v tomhle jsi trosku prestrelil prehledovy radar tamara a tenhle pro sledovani balistickych raket sou docela odlisne systemy.
PS doufam ze rudi bratri dodaj Terroristum takovy ty sovje stary rakety Topol M  :blush: chci videt tu uspesnost americkych radaru pri odhalovani cilu

Zobrazit příspěvek

právě, jenom se snažim říct, že další vsílač můžete obejít letem ve větší vzdálenosti nebo nátěrem, způsob sledování pomocí přijímání mi připadá užitečnější :devil:
  • 0

#38 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 12.02.2007 19:05

právě, jenom se snažim říct, že další vsílač můžete obejít letem ve větší vzdálenosti nebo nátěrem, způsob sledování pomocí přijímání mi připadá užitečnější  :blush:

Zobrazit příspěvek

:devil: :devil:
  • 0

#39 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2007 19:08

:devil:  :devil:

Zobrazit příspěvek

dobře dobře, má to prd dosah no, už mlčim, můžete si dál vesele konspirvat :blush:
PS:a co kdyby sme si tu raketu pěkně natřeli? :sad: nebo to je ten systém, co funguje na infra?
Ono každopádně dneska ti terorista nebude vyvíjet raketu s dostřelem do Ameriky, prostě unese letadlo, maj to "zadarmo"; obrovskej psychologickej efekt.... řek bych, že terorismus má nebezpečnější zbraně.... :tongue:
  • 0

#40 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 12.02.2007 20:01

právě, jenom se snažim říct, že další vsílač můžete obejít letem ve větší vzdálenosti nebo nátěrem, způsob sledování pomocí přijímání mi připadá užitečnější  :devil:

Zobrazit příspěvek

*kdesi ve vycvikovem tabore Al-kajda*
- Tak sefe, mame tu raketu pripravenou. co ted?
+ Ted ji musime poradne natrit. Nejlip na modro, at splyne s oblohou. Udelame z ni poradnou stealth raketu.
- Ale jak ji pak posleme ? Sme moc blizko. Ten radar je jen 8 653 km od nas.
+ to uz mame vymysleny. Nejdriv ji posleme na Mars . Az odtamtud bude moci bezpecne zasahnout neverici.
- mohli by ale zamerit radio, ktere sme na raketu primontovali.
+ bez obav, vyndal sem baterky. Ted je uplne nezameritelna....

:devil: :blush:
  • 0

#41 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2007 20:22

*kdesi ve vycvikovem tabore Al-kajda*
- Tak sefe, mame tu raketu pripravenou. co ted?
+ Ted ji musime poradne natrit. Nejlip na modro, at splyne s oblohou. Udelame z ni poradnou stealth raketu.
- Ale jak ji pak posleme ? Sme moc blizko. Ten radar je jen 8 653 km od nas.
+ to uz mame vymysleny. Nejdriv ji posleme na Mars . Az odtamtud bude moci bezpecne zasahnout neverici.
- mohli by ale zamerit radio, ktere sme na raketu primontovali.
+ bez obav, vyndal sem baterky. Ted je uplne nezameritelna....

:devil:  :devil:

Zobrazit příspěvek

důkaz spojitosti rakety a terorismu :blush: , tohle je o velmocích a jejich tahanicích
  • 0

#42 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 12.02.2007 22:22

Byt antiamerikanista je totiz dneska "in".

Zobrazit příspěvek

To jsem si myslel před zhruba rokem a něco taky, a pak se na mě začly valit informace. Už jsem IN a dokonce o vlastní vůli : )

Malá ukázečka : )
  • 0

#43 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2007 15:53

k té americké kultuře :smile:
http://vicclap.hu/link/2090/
  • 0

#44 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 13.02.2007 16:04

k té americké kultuře  :smile:
http://vicclap.hu/link/2090/

Zobrazit příspěvek

a dival ses nekdy na porad : "Nikdo neni dokonaly?". V jakekoli populaci dokazes najit par uplnych trotlu, tem pak polozit primitivni otazky a rikat pak, jak je ten narod blby .... Zajimalo by me, kolik lidi z toho klipu melo aspon vystudovanou high school ( stredni skolu).
  • 0

#45 Host_Axloth_*

Host_Axloth_*
  • Host

Odesláno 13.02.2007 16:06

nemam touhu nejak obhajovat americany, ale tohle si o to rika...

maslo: ten link jako znamena co? valecna historie naroda, kterej si musel vyvalcit vlastni existenci? se podivej na stejnej seznam akci kohokoliv jinyho, tohle nerika vubec nic...

wulfgar: ze maji USA znacnej podil dementu je jasna vec... ale kdo nema? nikdy jsi nevidel "Nikdo neni dokonaly"? tohle je jen otazka vyberu nejvtipnejsich odpovedi... opet to neznamena vubec nic. Osobne jsem poznal nekolik amiku a vsichni meli obrovskej prehled a byli inteligentni...
  • 0

#46 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2007 16:27

jasně, Amerika je v současný době země se suprovejma podmínkama pro vědce, mě jenom zaráží patriotismus a četnost "sem hrdý na to, že jsem Američan", když se jedná vlasně o snůšku přistěhovalců (i těch hloupejch, i těch chytrejch...) ale musíte uznat, že jistý věci by třeba čech věděl a američan ne... co se týče válek, tak nevím, jestli tomu tak je odjakživa, ale připadá mi, jako by prosba o pomoc ve WW2, která Ameriku vojensky nastartovala (do té doby měli prd s vekym P) rozpoutala jejich snahu vměšovat se absolutně do všeho...
ten radar má minimálni spojitost s terorismem, i kdyby to měla být továrna na dudlíky, tak sem proti, pokud budou chtíl něco extra, výjimku z legislativy... jenže češi lezou do xxxx komukoli bez ohledu na to, jak s náma kdejakej stát vytřel podlahu a porušil, co se dalo.. sme moc laxní :smile:
  • 0

#47 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2007 16:28

a dival ses nekdy na porad : "Nikdo neni dokonaly?". V jakekoli populaci dokazes najit par uplnych trotlu, tem pak polozit primitivni otazky a rikat pak, jak je ten narod blby .... Zajimalo by me, kolik lidi z toho klipu melo aspon vystudovanou high school ( stredni skolu).

Zobrazit příspěvek

high school tam ma tušim 70%-+ obyvatelstva, její úroveň je mizivá :smile:
  • 0

#48 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2007 16:28

Pekna protiUSAcka debata. Sice je mi vetsina k smichu, ale aspon je co cist.

Vsechny tyhle "propagandy" pro me nemaji zadnou vahu, protoze dokud nebude podlozena nejakymi vlastnimi zkusenostmi, nebo treba u te ankety vsemi odpovedmi a ne jen temi, co nas maji pobavit, tak treba i reknu - Jooo amici. Jsou stejne tupi jako treba nekteri z nas :)

Jinak me vzdycky pobavi, kdyz se nejaky cudlik ostatnim snazi podsouvat svoje nazory a chrli ty svoje moudra, jak epileptik sliny. Koukate na jejich filmy? Koukate. Obdivujete jejich auta? Obdivujete. Tak bych mohla pokracovat dal, ale celkem to postrada smysl, pac predpis je predpis a vul zustane volem :)
  • 0

#49 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2007 17:00

a i tak ohriva jen molukuly vody

Zobrazit příspěvek

Tohle uz mi dlouhou dobu vrta hlavou,protoze i kdyz dam do mikrovlnky keramickou nadobu tak se taky ohreje,cokoliv jsem zkousel tak se ohralo a nepovazoval jsem to za objekty vyzkumu s primesi tekutiny....
  • 0

#50 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2007 17:11

Docela mě tu všichni bavíte... Tak dlouho jsem se nezasmál... Ano, jsem antiamerikanista, není to ovšem kvůli politice, ani tomu, že se vždycky do všeho se*ou... Jde o to, že vědí prdlajz a myslí si, že vymysleli vesmír... Prostě mi vadí ten přístup.
Na radar reaguju neutralně, protože to má jak pozitiva tak negativa... Všechno už jste tady probrali, jen se prostě nebudu stěhovat do rizikovejch oblastí, aby mi před sámoškou nebochlo auto s nějakou plastikovinou, jak to běžně vidíme ve státech, který jsou proamerický a lezou amerikánum do zadku a islámistum na nervy... :smile:

Nic víc nechci, jen abych přežil v klidu, míru a aby moje ségra nevybuchla v londýnskym metru (prej každou druhou jízdu zastavujou kvuli podezreni na trhavinu)...

Howgh!
  • 0

#51 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 13.02.2007 17:17

jen se prostě nebudu stěhovat do rizikovejch oblastí, aby mi před sámoškou nebochlo auto s nějakou plastikovinou, jak to běžně vidíme ve státech, který jsou proamerický a lezou amerikánum do zadku a islámistum na nervy...  :smile:

Nic víc nechci, jen abych přežil v klidu, míru a aby moje ségra nevybuchla v londýnskym metru (prej každou druhou jízdu zastavujou kvuli podezreni na trhavinu)...

Howgh!

Zobrazit příspěvek

Presne TOHLE rikali Britove a Francouzi, kdyz jim Hitler prednesl, ze jestli neodevzdame pohranici, vypukne valka. Oni prece chteli jen trochu klidu a do niceho se nemichat a tak proc mu ho nedat,ze ....

To ze pred nebezpecim stahnes zadek, neznamena , ze se te netyka. Ano, mozna na chvili budes v pomyslnem relativnim bezpeci.... ovsem ne nadlouho. Fakt mi pripada, ze lidi desne rychle zapominaji na minulost...
  • 0

#52 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2007 17:23

No takze radsi bez radaru je to bezpecnejsi :smile: kazdy vi ze to je jen pro amerika ze nas to chranit nema dokud tady ty amiky nemame tak se skoro nemam ceho bat, proc by zrovna na nas utocili ze :-) .
Sice ta raketa ma vyuchnout ve vesmiru atd ale ne vsechny litaj tak vysoko jka oni propagujou a jak je uz psano kdyz zaklonite hlavu a flusnete kam to spadne??? :blush:
  • 0

#53 Host_Axloth_*

Host_Axloth_*
  • Host

Odesláno 13.02.2007 18:29

Byste si meli uvedomit, ze CR si na nakou uplnou neutralitu a "nam tu jeste nic nebouchlo, tak po nas nic nechtejte" hrat nemuzem. Jsme na hranici mezi vychodem a zapadem, balkan taky nedaleko. Nemame na cem stavet abysme mohli byt neutralni a delat ze se nas okolni svet netyka. Je potreba si vybrat stranu a nemusime se stavet nijak extremne. Kdyz si budem hrat na neutraly a srat na spojence, tak by se mohlo stat, ze az nekomu v asii rupne v mozku a rozhodne se, ze komunismus je pro nas prece jen nejlepsi volba nebo ze tu je moc malo vericich, tak nam samozrejme nikdo nepomuze. Proc by nam nekdo pomahal kdyz nejsme ochotni si tu nechat postavit ani blbej radar? Nejak zapominate ze mezi spojencema je uplne bezny ze si navzajem stavi zakladny, poradaji cviceni atd... takze tohle je o tom jestli spojenci jsme nebo ne...
  • 0

#54 Nuada

Nuada

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 288 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2007 18:31

Presne TOHLE rikali Britove a Francouzi, kdyz jim Hitler prednesl, ze jestli neodevzdame pohranici,  vypukne valka. Oni prece chteli jen trochu klidu a do niceho se nemichat a tak proc mu ho nedat,ze  ....

To ze pred nebezpecim stahnes zadek, neznamena , ze se te netyka. Ano, mozna na chvili budes v pomyslnem relativnim bezpeci.... ovsem ne nadlouho. Fakt mi pripada, ze lidi desne rychle zapominaji na minulost...

Zobrazit příspěvek

Nemuzu zapomenout na to, co jsem neprozil, coz me neomlouva... (nas narod je nepoucitelny, pokud jde o tohle...), preci se rika, kdo si nevazi sve vlastni minulosti, je odsouzen k tomu ji opakovat...

Muj postoj k radaru je negativni, ale je ovlivnen nedostatecnymi poznatky, ktere se ke me dostaly. Proste v tom vidim hlavne dalsi potencialni teroristicky cil, jelikoz jsem jeste nenabyl zadnych pozitiv, ktere by rikali, ze to prinese predevsim prospech... a nemyslim tim jenom sebe... (zas na druhou stranu by bylo smutne, kdyby to melo slouzit pouze pro ochranu USA...)

Jsem pro referendum, protoze to je vecí kazdeho obcana v nasi zemi, ale rad bych videl vyjadreni odborniku (pokud mozno nestrannych). Kazdej lojza totiz do ty problematiky nevidi... Ostatne takhle byly lobi pro vetrny elektrarny, ale lidem se nereklo, ze to budou stometrovy kravy, budou delat kraval, energie bude draha jak prase, vyuziti pri nasich podminkach asi 20% a veskera ergonomie znicena... Proste bych rad videl opravdu nestranne posudky a argumenty z obou taboru at uz pro a nebo proti...

Jo a na zaver... Nikoho jsem nenapadal, prosim ostatni o totez, jen jsem tady napsal svuj nazor a nikoho jsem tim nechtel nazhavit do osocovacich manevru, diky :blush:
  • 0

#55 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 13.02.2007 19:54

Jo a na zaver... Nikoho jsem nenapadal, prosim ostatni o totez, jen jsem tady napsal svuj nazor a nikoho jsem tim nechtel nazhavit do osocovacich manevru, diky  :blush:

Zobrazit příspěvek

eh, ja jsem te nijak napadat nechtela. :blush: Pokud ti to tak prislo, tak promin.

Jen mi proste nazor, ze postaveni radaru pro nas znamena bezbecnostni hrozbu, prijde uplne zcestny. Teroriste jsou lide pred kterymi , bude-li se ze strachu ustupovat a prizpusobovat politicka a jina dalsi rozhodnuti JIM, budou ziskavat stale vetsi silu.
Nabizi se krasne srovnani s radikalnimi islamisty. Pokud vzpominas na karikatury Mohameda v Danskem tisku a co to vyvolalo a jak ma ted cela Evropa nadelano v gatich a otazka islamu se ted stala pro tisk tabu.
Neustoupit vyhruzkam ani o pid. To je jedina prijatelna politika v boji s terorismem.
  • 0

#56 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2007 22:33

Neustoupit vyhruzkam ani o pid. To je jedina prijatelna politika v boji s terorismem.

Zobrazit příspěvek

Ja uz dlouho rikam ze maj na blizky vychod hodit neutronovy bomby ale nikdo me neposloucha....
  • 0

#57 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2007 23:22

maslo: ten link jako znamena co? valecna historie naroda, kterej si musel vyvalcit vlastni existenci? se podivej na stejnej seznam akci kohokoliv jinyho, tohle nerika vubec nic...

Zobrazit příspěvek

Vypíchnu z válečné historie Americkou představu o demokracii, kterou tak rádí mávají na všechny strany:

1954 -- The CIA and the U.S. State Department with help from the United Fruit Company orchestrate the 1954 coup in Guatemala against the United Fruit Company's major enemy, the democratically elected, leftwing, populist President Jacobo Arbenz. Colonel Carlos Castillo Armas takes the helm and becomes the first in a long line of U.S. supported Guatemalan military rulers.

Jistě můžeš namítat, že Amerika byla v ohrožení komunisty...koneckonců to byli nacisti taky.

1963 -- Iraq. The C.I.A. supports a coup in Iraq against the democratically-elected Qassim government

1968 -- Iraq. The C.I.A. successfully supports coup in Iraq against the government of Rahman Arif to bring the Ba'ath Party to power, with Saddam Hussein eventually taking the helm.

A jak se to jmenoval ten starý dobrý diktátor? ... A jo, pan Augusto.
  • 0

#58 Host_Axloth_*

Host_Axloth_*
  • Host

Odesláno 14.02.2007 00:36

no a co? porad nechapu kam tim miris, to se bojis ze CIA svrhne Paroubka a dosadi nekoho svyho? budu jim hazet kvetiny pod nohy...

a co ze "democratically elected"? to byli Hitler a Gottwald taky...

bohuzel jsou USA nejmocnejsi tak musi delat svetovyho policajta at to kdokoliv chce nebo nechce, protoze kdyz nebudou, tak zas nekdo bude kricet: "my tady trpime a mocna amerika na nas sere"... a jak dopadl americkej izolacionismus dobre vime: WW2...
  • 0

#59 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2007 00:47

no a co? porad nechapu kam tim miris, to se bojis ze CIA svrhne Paroubka a dosadi nekoho svyho? budu jim hazet kvetiny pod nohy...

a co ze "democratically elected"? to byli Hitler a Gottwald taky...

bohuzel jsou USA nejmocnejsi tak musi delat svetovyho policajta at to kdokoliv chce nebo nechce, protoze kdyz nebudou, tak zas nekdo bude kricet: "my tady trpime a mocna amerika na nas sere"... a jak dopadl americkej izolacionismus dobre vime: WW2...

Zobrazit příspěvek

Nebojím se. Nedávám do souvislosti s radarem. Snažím se pohybovat na objektivní rovině.

Pokud si vzpomínáš, tak jsme se bavili o důvodech proč mám, řekněme, proti-americké názory. Zkrátka idylický obraz Ameriky pro mě už skončil. Nic víc, nic míň. Pokud ti mnou uvedené důvody nestačí, tak bohužel. Každopádně nevidím důvod nadále pokračovat.

Ještě si zkus pohrát s tím Pinochetem.

A alegorická pohádka na konec.

Žily byly dvě rodiny. Obě pěstovaly brambory. Jedna rodina se o ně dělila tak, že každý večer hrála různé soutěže a podle dosažených bodů si brambory rozdělila. Druhá rodina se rozdělila stejným dílem a pak hrála karty.
"A tatí, proč oni se o ně dělí rovným dílem?"
"Vidíš synku, přines vidle."

ed. Pokud bych chtěl přejít do tvé roviny, tak bych mohl říct, že jsi zabedněný tupec nasáklý propagandou modré totality, který si pod pojmem komunismus představuje to, co Američan pod terorismem. Nicméně je to pod mou úroveň.
Koukni semka: Kerala a uvidíš, že to kupodivu funguje.
A teď překvápko na závěr volil jsem ODS, to je podpásovka co?
  • 0

#60 Host_Axloth_*

Host_Axloth_*
  • Host

Odesláno 14.02.2007 01:00

Zkrátka idylický obraz Ameriky pro mě už skončil. Nic víc, nic míň.

Zobrazit příspěvek

no idylickej/negativistickej (tzn cernobilej) obraz o cemkoliv by mel velmi rychle koncit, vsechno je mnohem vic "sedy", relativni a komplikovany nez se zda... ale videt veci cernobile je prece mnohem jednodussi...
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních