no a co? porad nechapu kam tim miris, to se bojis ze CIA svrhne Paroubka a dosadi nekoho svyho? budu jim hazet kvetiny pod nohy...
a co ze "democratically elected"? to byli Hitler a Gottwald taky...
bohuzel jsou USA nejmocnejsi tak musi delat svetovyho policajta at to kdokoliv chce nebo nechce, protoze kdyz nebudou, tak zas nekdo bude kricet: "my tady trpime a mocna amerika na nas sere"... a jak dopadl americkej izolacionismus dobre vime: WW2...

Nebojím se. Nedávám do souvislosti s radarem. Snažím se pohybovat na objektivní rovině.
Pokud si vzpomínáš, tak jsme se bavili o důvodech proč mám, řekněme, proti-americké názory. Zkrátka idylický obraz Ameriky pro mě už skončil. Nic víc, nic míň. Pokud ti mnou uvedené důvody nestačí, tak bohužel. Každopádně nevidím důvod nadále pokračovat.
Ještě si zkus pohrát s tím Pinochetem.
A alegorická pohádka na konec.
Žily byly dvě rodiny. Obě pěstovaly brambory. Jedna rodina se o ně dělila tak, že každý večer hrála různé soutěže a podle dosažených bodů si brambory rozdělila. Druhá rodina se rozdělila stejným dílem a pak hrála karty.
"A tatí, proč oni se o ně dělí rovným dílem?"
"Vidíš synku, přines vidle."
ed. Pokud bych chtěl přejít do tvé roviny, tak bych mohl říct, že jsi zabedněný tupec nasáklý propagandou modré totality, který si pod pojmem komunismus představuje to, co Američan pod terorismem. Nicméně je to pod mou úroveň.
Koukni semka:
Kerala a uvidíš, že to kupodivu funguje.
A teď překvápko na závěr volil jsem ODS, to je podpásovka co?