Skočit na obsah

Fotka

Eragon

• Please log in to reply
115 odpovědí na toto téma

#31 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 09.12.2006 00:39

Prosím ortodoxní zastánce Hard Core Fantasy, aby sem ani nepřispívali, kazíte mi topic...jdeme si film užít, ne ho zkritizovat už předem :cool:
  • 0

#32 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 09.12.2006 00:53

Dobře, budu už přispívat jen jako zástupce milovníka dětské literatuy.

Eragon je frikulín, to musim vidět!
  • 0

#33 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 09.12.2006 09:48

Dobře, budu už přispívat jen jako zástupce milovníka dětské literatuy.

jsem frikulín, to musíte vidět!

Zobrazit příspěvek

:cool:
  • 0

#34 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 09.12.2006 10:24

co třeba Artemis Fowl? to je daleko lepší věc na filmový zpracování než nějaká otřepaná fantasy :cool:
  • 0

#35 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 11.12.2006 14:20

co třeba Artemis Fowl? to je daleko lepší věc a filmový zpracování než nějaká otřepaná fantasy  :wink:

Zobrazit příspěvek

a davaj to ted v kine?
  • 0

#36 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 11.12.2006 17:24

a davaj to ted v kine?

Zobrazit příspěvek

tam místo "a" mělo bejt "na", už sem to opravil :happy:
a tim sem chtěl naznačít, že je to daleko vhodnější pro film, leč bohužel...zatim nenatočili (pokud vim), ale doufam, že natočej.. ikdyž někdy lepší netočit (třeba Kingovi Časožrouti byl řek bych Cčkovej film :wink: )
  • 0

#37 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 11.12.2006 17:37

tam místo "a" mělo bejt "na", už sem to opravil    :happy:
a tim sem chtěl naznačít, že je to daleko vhodnější pro film, leč bohužel...zatim nenatočili (pokud vim), ale doufam, že natočej.. ikdyž někdy lepší netočit (třeba Kingovi Časožrouti byl řek bych Cčkovej film  :wink: )

Zobrazit příspěvek

Hehe, to se mi ještě docela líbilo, ale to bude asi tím, že jsem to nečetl.

Jinak povedená byla Bouře století, podle mě. To mělo tu pravou Kingovskou atmoféru. No a potom památná věta z Domu v růžích, "no však ji klepnem po hlavě a vybzučíme ocaď jako včeličky".
  • 0

#38 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 11.12.2006 20:18

Hehe, to se mi ještě docela líbilo, ale to bude asi tím, že jsem to nečetl.

Jinak povedená byla Bouře století, podle mě. To mělo tu pravou Kingovskou atmoféru. No a potom památná věta z Domu v růžích, "no však ji klepnem po hlavě a vybzučíme ocaď jako včeličky".

Zobrazit příspěvek

sice jsem necetl knizku,ale podle me film Dum v ruzich byl celkem povedeny,ted me tak napada nakonec ten film Eragorn bude vypadat jako filmove zpracovani Odyssey:2001 a vsichni se tam zblaznite :wink:
  • 0

#39 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 12.12.2006 15:08

jako ortodoxni zastance HC fantasy sem radsi ani nebudu prispivat kazil bych tomimu topic.....,o) knihy se brachovi doma povalujou ale vypadaj docela na dlouho takze bych spis koukl na film at vim o co de ale stejne si pockam az to bude stahly na pc :wink:
  • 0

#40 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 13.12.2006 16:47

Pátek nebo sobota?;)
  • 0

#41 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 13.12.2006 17:20

Pátek nebo sobota?;)

Zobrazit příspěvek

nemůžu ani jeden den...takže si skáknu nejspíš zítra s jinou společností :wink:
  • 0

#42 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 13.12.2006 17:54

Cituju uvodni vetu kriticky Mirky Spacilovy dnes na CRo1:

"Zklamala sem se. A to tak, ze hodne."

No ono to takhle psany nevypada, ale kdybyste slyseli ten jeji ton a pak naslednou sprchu totalni kritiky... A nejlepci na tom bylo, ze to byl jako nakej propagacni porad k tomu filmu a lidi soutezili o vstupenky na tenhle "film"...

A tak ta redaktorka jako zpovidala tu novinarku a ptala se treba: "Nekteri lide, kteri necetli treba pana prstenu se v prvnim filmovem dile trochu ztraceli v postavach, nehrozi to treba taky u Eragonu? Nevadi, ze sem knihu necetla?"

A Spacilka: "No, tak to urcite nevadi, ztratit se nemate kde, knizku rozhodne neni potreba cist. (uz znacne otravenym tonem, ze ta redaktorka porad nechape co je to za shit)".

No a pak se teda jako rozloucili, ze jo a hned tam nekdo volal do souteze o ty listky a ta redaktorka se toho vyherce ptala: "a cetl ste tu knizku?" "Ne, bohuzel ne." "No tak to nevadi, zrovna nam tu pani Spacilova rikala, ze to nema cenu cist knizku..."

Chm. Takhle to fakt neni vtipny.

Ale kdybyste slyseli tony hlasu tech lidi, tak byste se taky nasmali. A ja se pak dlouho smal nad tim, ze "pani Spacilova rikala, ze nema cenu cist knizku" ale o tom, ze se tam dobrejch pet minut snazila predevsim lidi odradit od zbytecny cesty na FILM, to vesele ignorovala a dal propagovala "soutez o listky na tenhle film roku"...

Chm. No neni ti vtipny no :)

Ale ja se smeju, chuligani!
:wink:
  • 0

#43 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 14.12.2006 08:21

Hehehehe, no já už udělal jedno botu a šel jsem na film, na který jsem fakt jít neměl, avšak mám takový pocit, že i kdyby tohle byl sebevětší brak, tak se to onomu omylu nevyrovná:)

Jinak mám nemilou zprávu, a to, že nakonec ani já nemám čas v sobotu ani v neděli :wink: můžu jen v pátek někdy mezi 3.a 6.odpoledne, takže asi padá to, že se tam slezu s někým ve větším počtu :happy:
  • 0

#44 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 14.12.2006 08:38

Nechcete radsi dat ty penize me nez za kino? :wink: Cheche :happy:
  • 0

#45 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 14.12.2006 09:33

Nechcete radsi dat ty penize me nez za kino?  :wink: Cheche  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Když se mi to nebude líbit, na dalším srazu ti koupím pití za cenu lístku na Eragon :happy:
  • 0

#46 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 14.12.2006 10:15

Kurňa, Spáčilová tomu dala v MF 50% ? Hmm, třeba to nebude tak špatný jak jsem myslel :wink:

Většinou něco uplně strhá a já se pak v kině v pohodě bavim. Asi je to tim, že já tam chodim vypnout, prostě vypínám mozek a nechám voči ať koukaj třeba na přerostlý vopice, nebo nějaký jiný šílenosti. Když chci film, u kterýho je potřeba myslet, nebo když po něm mám depku eště 2 dny, tak si ho pučim na DVDčku nebo mrknu na filmovej klub.

Takhle jsme se se Spáčilkou rozešli třeba u Pirátů dvojky, nebo u Miami Vice. Zato Rock Podvraťáků označila za příjemný film pro celou rodinu (nebo tak nějak. Každopádně vysoký hodnocení)
  • 0

#47 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 14.12.2006 10:41

Pak napiste jak se Vam to libilo. Asi se take zajdu podivat, ale reference se hodi.
  • 0

#48 Host_Hanahh_*

Host_Hanahh_*
  • Host

Odesláno 14.12.2006 23:25

Tady je kinobox ze stránek české televize s recenzí právě na tento film. (link sem sbíral když to šlo živě, tak je možný, že se změní, ale spíš ne, kdyžtak to tam najdete pod Kinoboxem ze 14.12.).
  • 0

#49 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 15.12.2006 09:21

Zase trilogie, všude samá trilogie. A zase čekat by vočko rok na další pokračování.

Celkový zážitek...líbilo se mi to, bylo to pěkné:) ale zdálo se mi, že se to až moc táhne, pěkný souboj na konec, ten mág začíná být můj vzor :banned: :grin: dokonce je vidět, jak ho to hezky poznamenává :wink:

Jen dvě věci mi neseděli....dráček, nebo spíš dračice....pěkně udělaná atd....ale podle mě byl stejně nejlépe udělanej drak ten v Dračím srdci...nikdy nezapomenu jak letí po straně a přistává na jedné noze, na které pak poskakuje než se zastavuje a se vztyčeným "drápem" cituje přísahu :happy:

A pak "dobrý mág", takovej týpek zarostlej v kroužkové košili a holí, ale že by něco vykouzlil...ts ts ts ...asi nemá featy kouzlení v boji, vylepšené kouzlení v boji, klidné kouzlo a samospouštěcí klidné kouzlo :laugh:

Vlastně víc věcí:) ještě klasický mladý začínající hrdina nepřijmající svůj úděl..."nééé, já vám na to s*ru, nikam nejdu" a pak je zněj nej hrdina....nebo třeba to, že je tam hromada bojovníků a jen hlavní postavy jsou prostě největší nejlepší nejagilnější nejsilnější bijci, i když vypadají že by se facce neubránili:)
  • 0

#50 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 15.12.2006 10:00

Vlastně víc věcí:) ještě klasický mladý začínající hrdina nepřijmající svůj úděl..."nééé, já vám na to s*ru, nikam nejdu" a pak je zněj nej hrdina....nebo třeba to, že je tam hromada bojovníků a jen hlavní postavy jsou prostě největší nejlepší nejagilnější nejsilnější bijcii když vypadají že by se facce neubránili:)

Zobrazit příspěvek

holt asi dobrej build no :P
  • 0

#51 Host_SilverLady_*

Host_SilverLady_*
  • Host

Odesláno 15.12.2006 10:34

dle recenze ušmudlanější průměr
  • 0

#52 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 15.12.2006 10:51

No, ja som si Eragona pozrel vcera vecer a budem este velmi dlho lutovat ze som nan vyhodil peniaze a cas. Je to najhorsi film co som videl za poslednych 10 rokov (a to som videl par poriadnych kravin). Na 2 diel nepojdem ani keby mi za to mali zaplatit...

Ludia, nechodte na to... a ak to chcete silou mocou vidiet, radsej si to stiahnite.

V podstate slo o prerozpravanie obsahu (vzhladom na to ze kniha je celkom hruba, bolo to ako z rychlika) knihy s trapnymi "bombastickymi" scenami...
  • 0

#53 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 15.12.2006 11:24

Cheche :wink:
  • 0

#54 Skald

Skald

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 161 Příspěvků:

Odesláno 15.12.2006 11:30

V podstate slo o prerozpravanie obsahu (vzhladom na to ze kniha je celkom hruba, bolo to ako z rychlika) knihy s trapnymi "bombastickymi" scenami...

Zobrazit příspěvek

čekáš snad něco víc? Nevím, u takového žánru přece nemůžeš chctít aby ti film sdělil něco víc než kniha.

Já jsem četl teda obě knížky, a ne že by se mi nelíbily, ale ani mě nějak nevzali. Když totéž splní film, tak se naplní moje očekávání.
  • 0

#55 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 15.12.2006 11:30

nebudu cist ty vase kidy tady :), ale me stacilo se kouknout na trailer abych si udelal obrazek
  • 0

#56 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 15.12.2006 11:53

Smarja, hlavne ze tu pred tim varujeme a nektery lidi na to sou schopny jit a pak litovat.... Komu neni rady...
  • 0

#57 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 15.12.2006 11:54

Smarja, hlavne ze tu pred tim varujeme a nektery lidi na to sou schopny jit a pak litovat.... Komu neni rady...

Zobrazit příspěvek

A proto se jim co? Smejeme checheche, dobre jim tak :wink:
  • 0

#58 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 15.12.2006 12:04

Jako srovnávat knihu a film je nesmysl:) nemusím to číst,abych věděl, že kniha je několikanásobně lepší:)
  • 0

#59 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 15.12.2006 13:37

malokto tu nieco zrovnava : film sam o sebe je ohodnotitelny ako sracka uplne bez toho, aby si cokolvek vedel o knihe. a niekedy ho netreba ani vidiet, staci si precitat nejaku recenziu a pozriet trailer a hned je to jasne.
a to plati rovnako o akomkolvek inom filme, ci je to fantasy, sci fi alebo nieco ine, ci je to podla knihy alebo nie.
  • 0

#60 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 15.12.2006 14:36

Zobrazit příspěvek

Ja som sa nan dostal tak nejak nahodou... mladsi brat nan velmi chcel ist tak som ho nan zobral. (cakal som ze to bude zle, ale nie az tak)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních