Eragon
Odesláno 09.12.2006 00:39

Odesláno 09.12.2006 00:53
Eragon je frikulín, to musim vidět!
Odesláno 09.12.2006 10:24

Odesláno 11.12.2006 17:24
tam místo "a" mělo bejt "na", už sem to opravila davaj to ted v kine?

a tim sem chtěl naznačít, že je to daleko vhodnější pro film, leč bohužel...zatim nenatočili (pokud vim), ale doufam, že natočej.. ikdyž někdy lepší netočit (třeba Kingovi Časožrouti byl řek bych Cčkovej film

Odesláno 11.12.2006 17:37
Hehe, to se mi ještě docela líbilo, ale to bude asi tím, že jsem to nečetl.tam místo "a" mělo bejt "na", už sem to opravil
![]()
a tim sem chtěl naznačít, že je to daleko vhodnější pro film, leč bohužel...zatim nenatočili (pokud vim), ale doufam, že natočej.. ikdyž někdy lepší netočit (třeba Kingovi Časožrouti byl řek bych Cčkovej film)
Jinak povedená byla Bouře století, podle mě. To mělo tu pravou Kingovskou atmoféru. No a potom památná věta z Domu v růžích, "no však ji klepnem po hlavě a vybzučíme ocaď jako včeličky".
Odesláno 11.12.2006 20:18
sice jsem necetl knizku,ale podle me film Dum v ruzich byl celkem povedeny,ted me tak napada nakonec ten film Eragorn bude vypadat jako filmove zpracovani Odyssey:2001 a vsichni se tam zblazniteHehe, to se mi ještě docela líbilo, ale to bude asi tím, že jsem to nečetl.
Jinak povedená byla Bouře století, podle mě. To mělo tu pravou Kingovskou atmoféru. No a potom památná věta z Domu v růžích, "no však ji klepnem po hlavě a vybzučíme ocaď jako včeličky".

Odesláno 12.12.2006 15:08

Odesláno 13.12.2006 16:47
Odesláno 13.12.2006 17:54
"Zklamala sem se. A to tak, ze hodne."
No ono to takhle psany nevypada, ale kdybyste slyseli ten jeji ton a pak naslednou sprchu totalni kritiky... A nejlepci na tom bylo, ze to byl jako nakej propagacni porad k tomu filmu a lidi soutezili o vstupenky na tenhle "film"...
A tak ta redaktorka jako zpovidala tu novinarku a ptala se treba: "Nekteri lide, kteri necetli treba pana prstenu se v prvnim filmovem dile trochu ztraceli v postavach, nehrozi to treba taky u Eragonu? Nevadi, ze sem knihu necetla?"
A Spacilka: "No, tak to urcite nevadi, ztratit se nemate kde, knizku rozhodne neni potreba cist. (uz znacne otravenym tonem, ze ta redaktorka porad nechape co je to za shit)".
No a pak se teda jako rozloucili, ze jo a hned tam nekdo volal do souteze o ty listky a ta redaktorka se toho vyherce ptala: "a cetl ste tu knizku?" "Ne, bohuzel ne." "No tak to nevadi, zrovna nam tu pani Spacilova rikala, ze to nema cenu cist knizku..."
Chm. Takhle to fakt neni vtipny.
Ale kdybyste slyseli tony hlasu tech lidi, tak byste se taky nasmali. A ja se pak dlouho smal nad tim, ze "pani Spacilova rikala, ze nema cenu cist knizku" ale o tom, ze se tam dobrejch pet minut snazila predevsim lidi odradit od zbytecny cesty na FILM, to vesele ignorovala a dal propagovala "soutez o listky na tenhle film roku"...
Chm. No neni ti vtipny no :)
Ale ja se smeju, chuligani!

Odesláno 14.12.2006 08:21
Jinak mám nemilou zprávu, a to, že nakonec ani já nemám čas v sobotu ani v neděli

Odesláno 14.12.2006 08:38

Odesláno 14.12.2006 10:15

Většinou něco uplně strhá a já se pak v kině v pohodě bavim. Asi je to tim, že já tam chodim vypnout, prostě vypínám mozek a nechám voči ať koukaj třeba na přerostlý vopice, nebo nějaký jiný šílenosti. Když chci film, u kterýho je potřeba myslet, nebo když po něm mám depku eště 2 dny, tak si ho pučim na DVDčku nebo mrknu na filmovej klub.
Takhle jsme se se Spáčilkou rozešli třeba u Pirátů dvojky, nebo u Miami Vice. Zato Rock Podvraťáků označila za příjemný film pro celou rodinu (nebo tak nějak. Každopádně vysoký hodnocení)
Odesláno 14.12.2006 10:41
Odesláno 15.12.2006 09:21
Celkový zážitek...líbilo se mi to, bylo to pěkné:) ale zdálo se mi, že se to až moc táhne, pěkný souboj na konec, ten mág začíná být můj vzor

Jen dvě věci mi neseděli....dráček, nebo spíš dračice....pěkně udělaná atd....ale podle mě byl stejně nejlépe udělanej drak ten v Dračím srdci...nikdy nezapomenu jak letí po straně a přistává na jedné noze, na které pak poskakuje než se zastavuje a se vztyčeným "drápem" cituje přísahu

A pak "dobrý mág", takovej týpek zarostlej v kroužkové košili a holí, ale že by něco vykouzlil...ts ts ts ...asi nemá featy kouzlení v boji, vylepšené kouzlení v boji, klidné kouzlo a samospouštěcí klidné kouzlo

Vlastně víc věcí:) ještě klasický mladý začínající hrdina nepřijmající svůj úděl..."nééé, já vám na to s*ru, nikam nejdu" a pak je zněj nej hrdina....nebo třeba to, že je tam hromada bojovníků a jen hlavní postavy jsou prostě největší nejlepší nejagilnější nejsilnější bijci, i když vypadají že by se facce neubránili:)
Odesláno 15.12.2006 10:00
Vlastně víc věcí:) ještě klasický mladý začínající hrdina nepřijmající svůj úděl..."nééé, já vám na to s*ru, nikam nejdu" a pak je zněj nej hrdina....nebo třeba to, že je tam hromada bojovníků a jen hlavní postavy jsou prostě největší nejlepší nejagilnější nejsilnější bijcii když vypadají že by se facce neubránili:)
holt asi dobrej build no :P
Odesláno 15.12.2006 10:51
Ludia, nechodte na to... a ak to chcete silou mocou vidiet, radsej si to stiahnite.
V podstate slo o prerozpravanie obsahu (vzhladom na to ze kniha je celkom hruba, bolo to ako z rychlika) knihy s trapnymi "bombastickymi" scenami...
Odesláno 15.12.2006 11:24

Odesláno 15.12.2006 11:30
čekáš snad něco víc? Nevím, u takového žánru přece nemůžeš chctít aby ti film sdělil něco víc než kniha.V podstate slo o prerozpravanie obsahu (vzhladom na to ze kniha je celkom hruba, bolo to ako z rychlika) knihy s trapnymi "bombastickymi" scenami...
Já jsem četl teda obě knížky, a ne že by se mi nelíbily, ale ani mě nějak nevzali. Když totéž splní film, tak se naplní moje očekávání.
#55 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 15.12.2006 11:30
Odesláno 15.12.2006 11:53
Odesláno 15.12.2006 12:04
Odesláno 15.12.2006 13:37
a to plati rovnako o akomkolvek inom filme, ci je to fantasy, sci fi alebo nieco ine, ci je to podla knihy alebo nie.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních