Skočit na obsah

Fotka

Eragon

• Please log in to reply
115 odpovědí na toto téma

#1 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 07.12.2006 16:25

Tak lidi z Prahy a okolí, kdo by chtěl jít na film nějak hromadněji? :cool:
  • 0

#2 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 07.12.2006 16:28

jelikož to vidět chci tak když se něco sleze :cool:
  • 0

#3 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 07.12.2006 16:32

Tu som, tu som!
  • 0

#4 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 07.12.2006 16:42

Hlavne vyber ten termin jak jsou vsechny kina za 50 Kc :cool:
  • 0

#5 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 07.12.2006 17:29

Hlavne vyber ten termin jak jsou vsechny  kina za 50 Kc :cool:

Zobrazit příspěvek

to je úterý a NIC NEBUDE :shades:
  • 0

#6 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 07.12.2006 18:18

No jedna babka povidala, ze to ma bejt od 7.12. do 13.12. za tech 50Kc. Bohuzel, ale premiera Eragona je az 14.12., takze to stejne asi nepude mno. Jinak kdyby se slo nejak ve velkym a zrovna bych ten den nemel co napraci, tak bych taky urcite zasel. :cool:
  • 0

#7 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 07.12.2006 22:24

Tak lidi z Prahy a okolí, kdo by chtěl jít na film nějak hromadněji? :cool:

Zobrazit příspěvek

Zveš mě? beru.
Jinak už sem to před tejdnem stáhnul,ale nejde mi to rozbalit kvůli heslu který je v hádance na jedněch stránkách........ :shades:

Tday kdyby si chtěl někdo pohrát..............to byl text jako pssword

http://www.stormpay.com/?2706484

For password,register there,and then log in,
click on the affiliate program,
the password is in the topics 4th word
"StormPay - A huge ****** opportunity for you!!!"

It takes 3 minutes.
  • 0

#8 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 07.12.2006 23:13

fuj studo, fuj, styď se!

některé filmy se prostě nestahují a slušný člověk se na ně koukne v kině a kdyžtak až potom na počítači, fuj, styď se Studo, styď se, S T U D O !
  • 0

#9 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 07.12.2006 23:32

fuj studo, fuj, styď se!

některé filmy se prostě nestahují a slušný člověk se na ně koukne v kině a kdyžtak až potom na počítači, fuj, styď se Studo, styď se, S T U D O !

Zobrazit příspěvek

Ses v Cechach,tady s epajcuje vsechno a slusni lide nejsou a kina sjou predrazene
  • 0

#10 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 00:24

fuj studo, fuj, styď se!

Zobrazit příspěvek

Radši mi napiš heslo ty bejku
  • 0

#11 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 08:12

fuj studo, fuj, styď se!

Zobrazit příspěvek

Nektery veci je lepsi si precist a nekazit si pak dojem spatnym filmem.
  • 0

#12 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 10:52

a niekdey je mozno lepsie precitat si aspon trochu originalne fantasy a nekazit si chut plagiatom
  • 0

#13 Alwin

Alwin

Tovaryš

• Kronikář
  • PipPipPipPip
  • 536 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 11:05

Taky bych rekl, ze nektere veci je mozna lepsi ani necist.
  • 0

#14 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 11:11

Nektery veci je lepsi si precist a nekazit si pak dojem spatnym filmem.

Zobrazit příspěvek

No jako to ano, už jsem viděl několik filmů podle knihy, kterou jsem přečetl....ale zase nejsem takovej zapřísahlej ortodox, abych začal hned kritizovat film jak tam tohleto a támhleto zkazili, jdu na film, jdu si ho užít....nejdu na něj s tím, že to stejně neudělali tak dobře, jako to bylo v knize a nebudu se na to plátno kysele koukat:) raději nesrovnávám film a knihu, je to totiž nesrovnatelné, když ano, tak s velkou rezervou:)
  • 0

#15 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 11:12

Taky bych rekl, ze nektere veci je mozna lepsi ani necist.

Zobrazit příspěvek

třeba Strážní věž nebo Probuďte se :cool:
  • 0

#16 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 11:56

třeba Strážní věž nebo Probuďte se :shades:

Zobrazit příspěvek

HEEEJ!!! Alwin tam robi sefredaktora, tak si to laskavo nechaj pre seba!!! :cool:
  • 0

#17 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 12:23

HEEEJ!!! Alwin tam robi sefredaktora, tak si to laskavo nechaj pre seba!!!  :cool:

Zobrazit příspěvek

to se má(te) čím chlubit :laugh: :shades:
  • 0

#18 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 14:49

zásadní otázka zní..Do hlubiny se de před a nebo po filmu :D
  • 0

#19 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 15:33

jinak doporučuju věcičky z Krynu (Dragon Lance) nebo Faerunu (Forgotten realms)... a pak taky cyklus Brány smrti, runová magie přesně vystihuje mojí představu zaklínače... asi bych si moh už konečně sehnat Arx Fatalis :cool:
  • 0

#20 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 15:49

slysel jsem ze je to pitomost...slysel jsem ze je i ta kniha pitomost...videl jsem plakat s cernochem v platovy zbroji coz me dokonale odradilo...ale jestli se dohodnete a pujde na to grupa z demonky tak jsem mozna i ochotnej jit s vama, takze si toho vazte a 1 ku 1 se mnou pocitejte ;)
  • 0

#21 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 16:09

slysel jsem ze je to pitomost...slysel jsem ze je i ta kniha pitomost...videl jsem plakat s cernochem v platovy zbroji coz me dokonale odradilo...ale jestli se dohodnete a pujde na to grupa z demonky tak jsem mozna i ochotnej jit s vama, takze si toho vazte a 1 ku 1 se mnou pocitejte ;)

Zobrazit příspěvek

Tak tak, knížku jsem pod vlivem mediální masáže taky přečet, ale vůbec mě to nenadchlo.
Přišlo mi to jak vytvořený Random fantasy story generatorem. Všechno už tady bylo.

I když my už asi máme profesionální deformaci, a vymyslet originální fantasy příběh kterej bysme už někde neviděli je asi těžký. Pro "normální" lidi to může bejt docela fajn...

A nesouhlasim s tim, jak je paolini označovanej za geniálního autora, že tohle byl schopnej napsat v 19 letech. Když by se třeba Alwin vybičoval, napíše to taky a mělo by to větší šťávu :cool:
  • 0

#22 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 16:17

Nenapsal to nahodou v 15 letech? A napsat povidku a roman je trochu rozdil ne? A me se to libilo.
  • 0

#23 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 16:18

Tak tak, knížku jsem pod vlivem mediální masáže taky přečet, ale vůbec mě to nenadchlo.
Přišlo mi to jak vytvořený Random fantasy story generatorem. Všechno už tady bylo.
-----
A nesouhlasim s tim, jak je paolini označovanej za geniálního autora, že tohle byl schopnej napsat v 19 letech. Když by se třeba Alwin vybičoval, napíše to taky a mělo by to větší šťávu  :cool:

Zobrazit příspěvek

Zacal to psat v patnacti, dokoncil IMO tak v 16.
Ono to neni uplne spatny, cist se to da...takovy prijemny nenarocny vyplach mozku po tezke dusevni namaze v praci :shades:
Typicka hero-fantasy se spoustou klise, ale cte se to dobre.

a za genialni na ten vek bych to povazovala, cetla jsem par praci od stejne starych (a da se i rict celkem nadanych) autoru a myslim, ze Paolini skutecne talent ma ;)

(edited)
  • 0

#24 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 16:21

I když my už asi máme profesionální deformaci, a vymyslet originální fantasy příběh kterej bysme už někde neviděli je asi těžký. Pro "normální" lidi to může bejt docela fajn...

A nesouhlasim s tim, jak je paolini označovanej za geniálního autora, že tohle byl schopnej napsat v 19 letech. Když by se třeba Alwin vybičoval, napíše to taky a mělo by to větší šťávu  :cool:

Zobrazit příspěvek

mamka mi to taky vnucivala, ty moderní bestsellorvý pohádky fakt nějak nepobíram (Eragon,Letopisy Narnie).. stačí si i v takvym zapadákově, jako je Děčín zajít do knihovny a najdeš tam suprový počiny od dvojky Wheisová a Hickman a podobně, jinak ze scifi doporučuju P.K. Dicka, a z hororu jednoznačně Stephena Kinga :shades:
  • 0

#25 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 16:27

mamka mi to taky vnucivala, ty moderní bestsellorvý pohádky fakt nějak nepobíram (Eragon,Letopisy Narnie).. stačí si i v takvym zapadákově, jako je Děčín zajít do knihovny a najdeš tam suprový počiny od dvojky Wheisová a Hickman a podobně, jinak ze scifi doporučuju P.K. Dicka, a z hororu jednoznačně Stephena Kinga  :cool:

Zobrazit příspěvek

Narnii chces nazvat moderni bestsellerovou pohadkou? :D Narnie je zalezitost roku 1950-1955 ;o)
  • 0

#26 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 16:33

Ale samozrejme ze se to neda srovnavat s vecma, jako je Gaimanova Neverwhere :cool:
  • 0

#27 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 16:44

Narnii chces nazvat moderni bestsellerovou pohadkou? :D Narnie je zalezitost roku 1950-1955 ;o)

Zobrazit příspěvek

jasně, ale je to nový vydání a dlouho se drželo na cele peletonu.. nevim nevim, řek bych, že dobrá kniha nepotřebuje nový vydání, lidi si jí najdou sami :cool:
  • 0

#28 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 16:51

jasně, ale je to nový vydání a dlouho se drželo na cele peletonu.. nevim nevim, řek bych, že dobrá kniha nepotřebuje nový vydání, lidi si jí najdou sami  :cool:

Zobrazit příspěvek

Ok, pojd se vsadit - ja myslim, ze puvodni komplet vydani Narnie nesezenes ;o)))

Naopak, kvalitni knizky by se cas od casu mely vydavat znovu...vetsinou starsi vytisky nebyvaji k sehnani, protoze stastni majitele si je dobre strezi ;o)) a tohle jsou kouzelne detske knizky, opravdu bu byla skoda, kdyby mely zustat uz jen ve vypraveni a skrinich pametniku ;o)
  • 0

#29 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 18:35

Nenapsal to nahodou v 15 letech? A napsat povidku a roman je trochu rozdil ne? A me se to libilo.

Zobrazit příspěvek

No dobře, hnidopichu, povídka a román je rozdíl no. Ale zase von v 15 dokončil střední školu, rodiče měl zazobaný, takže nemusel chodit na brigády do Makra, moh sedět doma na zadku a dělat si co chce, tak psal no. V těhle podmínkách bych to napsal taky :cool:

A Eragonovi neupírám, že je napsanej tak jako... čtivě, čte se to lehce, vobčas jsou tam hezký místa. Ale prostě už jsem asi přežranej fantasy, tak to ve mně nenechalo žádnej hlubší dojem (narozdíl třeba od zmiňovanýho Gaimana, kterej se vám vryje pod kůži) - todle mi tak prostě prosvištělo hlavou.

Ale nikomu to neberu, chraň bůh.
  • 0

#30 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2006 21:11

Kdo chtel to heslo na Stormpay? :) trosku jsem po tom patral. Je to fake :)
je tam divny to ze to ma byt DvD rip a ma to jen nejakejch 700 mega a btw DvD jeste vubec nevyslo :) na Piratebay je taky na stahnuti a je u toho diskuze o tom ze to lidi zkousely a zjistili ze je to FAKE tzn, klidne to smaz :D
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních