Skočit na obsah

Fotka

Salek

• Zamčené téma Téma je zamčeno
48 odpovědí na toto téma

#31 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2006 20:51

Good idea.
Kdyby se neodecitala procentualni cast hracova zivota, ale zivoty se mu po pruchodu pasti nastavili na pevnou hodnotu napr ten 1 zivot, tak ani v sebevetsim lagu by se nikomu nic nestalo. :tongue:
Hlediska dusledku je totiz stejne jedno, jestli se hracovi na 9. lvl odecte 95% zivota, nebo se mu nastavi na 1-2 zivoty. :cool:

Zobrazit příspěvek

jenze oni se mu v podstate nastavuji dva zivoty
  • 0

#32 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 21.10.2006 21:31

jenze oni se mu v podstate nastavuji dva zivoty

Zobrazit příspěvek

Jak uz tady padlo, je mozne videt ten script? :cool:
Podle me ten lag zpusobi, ze ta podminka probehne dvakrat. (klasicky "dvojslap na perzistentni past" ) A dvakrat se mu tak odecte od plneho poctu zivotu onech 95 % nebo kolik je tam nastaveno a proto umre. Pokud by se po spusteni nehledelo na aktualni stav zivotu, ale tyto se nastavily na pevno napr na 2 zivoty - TargetHitPointsLeft nebo jak se to jmenuje, tak i kdyby se spustila 10x, tak by to nikoho nezabilo. ...Pokud se teda na obet nerozleti netopyr a dotycneho nezabije. I to se mi uz stalo. :tongue:
Hlavni je, aby se zivoty po slapnuti na past neodebiraly, ale jejich hodnota se nastavovala na pevny pocet...
  • 0

#33 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 22.10.2006 08:47

Hlavni je, ze to tak driv bylo, ja si pamatuju ze sem se po ni prochazel treba petkrat po sobe (kdyz byla jeste primo u toho vlezu) a pote uz mi nic nedelala, srazilo mi to na jeden zivot a nazdar. Tudiz nekdo to zrejme zmenil na neco jako "gettotalhitpoints(prďola) - 2" a asi pro to mel duvod?
  • 0

#34 Host_Pajdava Marry_*

Host_Pajdava Marry_*
  • Host

Odesláno 22.10.2006 09:04

jestli sem tam já husa omylem nevysipala par pasti . . . *skrabe se na hlave*
  • 0

#35 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 22.10.2006 09:20

Hlavni je, ze to tak driv bylo, ja si pamatuju ze sem se po ni prochazel treba petkrat po sobe (kdyz byla jeste primo u toho vlezu) a pote uz mi nic nedelala, srazilo mi to na jeden zivot a nazdar. Tudiz nekdo to zrejme zmenil na neco jako "gettotalhitpoints(prďola) - 2" a asi pro to mel duvod?

Zobrazit příspěvek

Jenze takhle to Dedku bylo vzdycky, protoze to jinak udelat nejde ;) Pokud to nekdo dokaze vymyslet lip, ma moznost ;)
  • 0

#36 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 22.10.2006 09:39

jestli sem tam já husa omylem nevysipala par pasti . . .    *skrabe se na hlave*

Zobrazit příspěvek

mno jo ja ti vlastne rekl ze by nebylo na skodu kdybysme si to tam pojistili :cool:
  • 0

#37 Host_Pajdava Marry_*

Host_Pajdava Marry_*
  • Host

Odesláno 22.10.2006 09:53

*nahodi pohled typu oči plaché laně* ano prosím . . .
  • 0

#38 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 22.10.2006 10:43

po pravde ja tam taky dal par pasti ale opravdu jen par :tongue: a jen ty nejsussi :cool: ale kdyz mate dva zivoty staci malo a uz lezite ze
jinak rekl bych ze kdyz spusti ta past parkrat po sobe a zabije vas je to pricina nejakyho lagu taky se mi to stalo
  • 0

#39 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2006 22:26

Bodejť, hodnyho nepálí....
  • 0

#40 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2007 19:12

porad ta past zabiji. Neni to ale tak ze by mi dala dve rano na jeden klik ale mel jsem nejakej tik ci co a kliknul jsem 2x. Nez mi past odecetla ty HP tak zacala odecitat znovu do plneho poctu. Tudiz jsem dostal 2x 36 o kdyz mam 38 HP. Zkuste tedy aplikovat dmg az po projiti brany a ne jeste pred jejim projitim.
  • 0

#41 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 10.05.2007 19:20

sezen si salekuv prsten a ta past ti nic neudela
  • 0

#42 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2007 20:02

to vim, ale nejdriv ho musim vymlatit z toho panaka z toho panaka. Nicmene tohle neni reseni te chyby.
  • 0

#43 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2007 20:14

Ja tou branou lezl hodne casto a krom 2 hp mi nijak neublizila.Tiky budou zrejme problem mezi monitorem a zidli :wow:
  • 0

#44 Eliter_Optimus

Eliter_Optimus

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 851 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2007 20:55

To neni chyba to je lag-dycky choď krokem až dokud ti nedá první šlupku pak se to většinou nestane
  • 0

#45 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2007 21:13

To neni chyba to je lag-dycky choď krokem až dokud ti nedá první šlupku pak se to většinou nestane

Zobrazit příspěvek

Zrejme si u pana saleka dlouho nebyl.Ona Magicka ochrana doznala jistych zmen.A drivejsi verze ubrala 2x proto,ze to proste nekdo obesel.Aspon ja jsem to tak 2x vychytal,hrac to obesel kolem (proste to ochc*l) a dalsi hrac kterej sel za nim to schytal 2x.A to i klidne za situace 5 lidi ve hre,tudiz lag vyloucen na 90%
  • 0

#46 Darion

Darion

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 10.05.2007 22:28

Ja tou branou lezl hodne casto a krom 2 hp mi nijak neublizila.Tiky budou zrejme problem mezi monitorem a zidli  :wow:

Zobrazit příspěvek

vsak pisu ze jsem na ty dvere kliknul 2x, podle meho by se to zraneni melo aplikovat az po prechodu do dalsi lokace a tim by se predeslo takovymto nedorozumenim
  • 0

#47 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 07:20

Je potreba odlisit nedorozumeni od nemohoucnosti. Jestlize je nekde neco, co ti po kliknuti sebere zivoty, tak na to proste dvakrat neklikej. Nechapu, co by pomohla tvoje uprava, pac to by se tu pak zas objevil nakej expert s "jesismarja, ja sem mel ultratik a dvakrat prosel tam a zpatky a zabilo me to".
  • 0

#48 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 07:40

Uplně nejlepší řešení... Nelozte tam :P Choďte na skřety ;)

Sem to ale chytrák co ? :wow:
  • 0

#49 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 22.07.2007 10:44

Opraveno.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma