Tak to me teda zajima
Odesláno 15.10.2006 08:30
#32 Host_Hercules_*
Odesláno 15.10.2006 09:31
Dokazu si predstavit ze by k takovyhle situaci nemuselo dojit. Jenze ta moje predstava se neslucuje se soucasnym smerovanim modulu. Navic moje predstava vubec nevyzniva priznive pro tenhle typ hracu.
Som zvedavy aky by mal dostat trest Tarsem ktory mal najviac fragov.Možno písal IC ale to je len chaba zamienaka na PK ciže by mali tieto pravidla platit aj pre DM
#34 Host_Hercules_*
Odesláno 15.10.2006 10:26
#37 Host_Aristo_*
#38 Host_Aristo_*
Odesláno 15.10.2006 10:31

#42 Host_Aristo_*
#43 Host_Aristo_*
Odesláno 15.10.2006 10:39
Muze me nekdo rict co si pod touto vetou predstavuje ?
Odesláno 15.10.2006 10:43
Ja si myslim ze racionalne uvazujici jedinec pozna kdy jedna spatne vzhledem k systemu ve kterym se nachazi.
#45 Host_Josifek_*
Odesláno 15.10.2006 10:44
To nevim, ale zadne pravidlo, ktere by zakazovalo bezduvodne smazani postavy, tam neni, takze debatovat, jestli nekdo porusil nejaka pravidla je uplne zcestne.8.2. Hráč je povinen chovat se v každé situaci eticky a dle morálního kodexu (neplatí pro odpovídající RP hru postavy).
Muze me nekdo rict co si pod touto vetou predstavuje ?
#47 Host_Aristo_*
Odesláno 15.10.2006 10:51
A ja zase zopakuju to co uz se jiste drive nekde psalo, jestli chcete mit v pravidelch vsechno, coz proste mozny neni, nelze predpovidat kazdou situaci jaka muze nastat. Tak to brzo bude vypadat jak v ustave CR, ktera ma takovych dodatku az to neni snad pekny.
Ja si myslim ze racionalne uvazujici jedinec pozna kdy jedna spatne vzhledem k systemu ve kterym se nachazi.
1. Nečiň druhým, co nechceš, aby oni činili tobě
Nejak na to uplne zapomel (o:
#51 Host_Aristo_*
Odesláno 15.10.2006 10:58
ze je PK nezadouci je snad jasny na pohodovym RP relax servru (vyberte si co chcete) a zakazanej bys tu mel byt ty a ten tvuj prasivej alibismus ;o)
Muzes me ukazat tu stranku kde je to napsane jaksi to nemuzu dohledat (o;
(Only for Czech and Slovak speakers)
Vítejte ve světě Demona!
Vyraž za jedinečným dobrodružstvím, kde lesklé ostří meče a tajuplná magie rozhoduje o tvém přežití.
Demona je trvalý svět, plný neočekávaných setkání, soubojů, magie a zajímavých míst k objevení.
- Server GamePark
- 24 hodin denně
- DM ve hře
- Akce a Questy
- Velmi obtížný, tvořte družiny.
- Full Player vs. Player
- Systém smrti = ztráta XP a GP
- Systém řemesel (Crafting)
- Jen pro postavy, které byly vytvořené a uložené na našem serveru.
Odesláno 15.10.2006 10:58
Som zvedavy aky by mal dostat trest Tarsem ktory mal najviac fragov.Možno písal IC ale to je len chaba zamienaka na PK ciže by mali tieto pravidla platit aj pre DM
Srovnavat hru tvoji, popripade hru Tahovu (a spol.) s hrou Tarsemovou je zcela nesmyslne...
Tarsem si uvedomoval a ve velke mire i splnoval seznam tech zakladnich bodu, ktere by mel "Demona zloun" prijmout za vlastni. Ti zabanovani, pokud mohu soudit (a to ja mohu) ani jeden.
#53 Host_Hercules_*
Odesláno 15.10.2006 11:04
Srovnavat hru tvoji, popripade hru Tahovu (a spol.) s hrou Tarsemovou je zcela nesmyslne...
Tarsem si uvedomoval a ve velke mire i splnoval seznam tech zakladnich bodu, ktere by mel "Demona zloun" prijmout za vlastni. Ti zabanovani, pokud mohu soudit (a to ja mohu) ani jeden.
JO,rekni mi co je natom jine prijdu na odpocivoadlo je tam tarsem da mi strach nic mi ktomu nepovi pak mi rekne abych vypadol da mi rozptyl pote počita do 3 sec a da mi prst smrty co je natem jine nez co sme delali mi zaplat nebo zemreš jaky je medzi tim rozdil?Asi v tom,že on je DM a ja banner.NEbo to co delal v DO bola prasarna.
Edti:a to ,že písal IC je len a len chaba zamiekna a navyse mal vgeci preto bol taky silny za kratku dobu mal veci co smrtelnici jen one snivaji takže tak a takito i MAry Jane.jak dosahli 30lvl chvilku hrali ap ak se nato vysrali bo mali vše takže tak.s Marry Jne sem expil a vedel sem jake ma veci a vedel sem ,že sama by to nenasetrila a taky docela rychlo expila ale to je mimo misu jednou sem to rek i chua ked bola ešte DM ale jaksik sa na nu zabudlo
Odesláno 15.10.2006 11:05
JO,rekni mi co je natom jine prijdu na odpocivoadlo je tam tarsem da mi strach nic mi ktomu nepovi pak mi rekne abych vypadol da mi rozptyl pote počita do 3 sec a da mi prst smrty co je natem jine nez co sme delali mi zaplat nebo zemreš jaky je medzi tim rozdil?Asi v tom,že on je DM a banner.NEbo to co delal v DO bola prasarna
Mno vzdy lepsie, ako ked ta pre teba neznama postava bez slova zabije, ureze hlavu a este sa ti pak vyhraza tellom

Odesláno 15.10.2006 11:07
Odpověd:
ze je PK nezadouci je snad jasny na pohodovym RP relax servru (vyberte si co chcete) a zakazanej bys tu mel byt ty a ten tvuj prasivej alibismus ;o)
Zajímavé, jak se ti novodobí counsoleri snaží zviditelnit, a přitom nedokáží odpovědět ani na jednoduchou otázku...
BTW. Myslíš, že pokoříš 14-ti denní dm rekord?
#56 Host_Hercules_*
Odesláno 15.10.2006 11:07
Mno vzdy lepsie, ako ked ta pre teba neznama postava bez slova zabije zabije, ureze hlavu a este sa ti pak vyhraza tellom
ale to som ja nerobil!
TO co robil Tarsem bolo PK take jake mala aj Taha sona aj Wulburka takže by sa mal poriesit aj on
A podla mna Tarsem bolo vecsie prase bo dokonce okradal uplne každe mrtvoly nebo zabil a okradol.Jo a ješte Aby som nezabudol raz sme expili z Marry jane v DO a preklikla se a psala Beebovy at ji resne za DM .LEbo sla na pasce a ja dobra duse ji sel zvednout a umrel sem tam tez a pomluvala ma u beebowa, že nejaky amater ji sel zvednout a zhebnul sam ,že ci ji nemuže ressnut takže tak
Odesláno 15.10.2006 11:13
ale to som ja nerobil!
TO co robil Tarsem bolo PK take jake mala aj Taha sona aj Wulburka takže by sa mal poriesit aj on
Ved tu ani neni rec o tebe
Mno a k Tarsemovi, on mal aspon pribeh narozdiel od vas - teda nejake RP pozadie. A ak si ty alebo niekto iny mysli, ze RP zabitie sa od PK lisi len v nejakej zazracnej vete typu "Naval prachy alebo zomri" 5 sekund pre utokom tak je asi na omyle.
#58 Host_Hercules_*
Odesláno 15.10.2006 11:14
Ved tu ani neni rec o tebe
Mno a k Tarsemovi, on mal aspon pribeh narozdiel od vas - teda nejake RP pozadie. A ak si ty alebo niekto iny mysli, ze RP zabitie sa od PK lisi len v nejakej zazracnej vete typu "Naval prachy alebo zomri" 5 sekund pre utokom tak je asi na omyle.
Jo ale pribeh sme mali aj mi to ,že raz za tyden nieco napísal tak ho to ochranuje tak si trhnete
#60 Host_Hercules_*
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních