Skočit na obsah

Fotka

WMP 11 a problém

• Please log in to reply
34 odpovědí na toto téma

#31 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 02.10.2006 22:31

btw. Mac OS pracuje jen na Apple pocitacich?

Zobrazit příspěvek

Never mkovovi. V linuxu rozchodis i Macose :oP

Jinak kdyby bylo hodne zajemcu muzem udelat nejaky topic o operacnich systemech, jejich kladech, zaporech, co kdo kde ukradl a tak ... :wow:
  • 0

#32 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 02.10.2006 22:33

aha... no ale vyrobce je apple ne?

Zobrazit příspěvek

Jojo ten co okopiroval ikony. :wow:
  • 0

#33 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 03.10.2006 20:22

Ano zkousel sem ale pokud to beru jako OS pro neznalyho uzivatele tak je ta mandriva pratelstejsti.Tohle ma i celkem omezeny ovladace.Mandriva v pohode nainstalila i modrej zub coz Unbuntu ee.Skoda zes mi o tom nerek kdysi kdyz jsem tu prosil o radu...Ale co si clovek najde sam tak pak vi jak priste hledat...A me osobne se nelibi gnome a predelavat to na kde ..to si zvolim radsi jiny distro...

Zobrazit příspěvek

No tobe se nelibi nikdy nic a vsechno je podle tebe nedokonaly. Je videt, ze nicemu nevenujes ani minimalni pozornost, nebot kdybys si ty stranky procetl, vedel bys ze existuje neco jako KUbuntu, XUbutnu, ...

Jinak Mandriva ma mnohem horsi podporu nez ubuntu. Uz jenom tahle hlaska je docela spatna.
Poznámka: chybí-li vám v nainstalovaném Mandriva One lokalizace k někerým programům (např. OpenOffice.org) musíte doinstalovat lokalizační balíčky z Internetu, viz dokumentaci (prodávaná verze tímto problémem netrpí). Verze Mandriva One pro platformu x86_64 není k dispozici, ale díky zpětné kompatibilitě lze použít verzi pro i586.

A me Bluetooth na Ubuntu normalne funguje, asi mas nejake nestandartni. :wow:
  • 0

#34 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2006 15:33

Takže něco pro chytré hlavičky.

Od jisté doby, prostě z ničeho nic, tak když si pustím WMP 11 tak mě začně tenhle prográmek zabírat téměř 100% výkonu procesoru a paměti asi 40 mega. Zkoušel jsem odinstalovat WMP 11, ale dělali to i WMP 10. Netušíte čím to může být? Zkoušel jsem vir, hledat pomocí NOD, nic nenašel, pak jsem zkoušel Ad-aware, taky nic.

Zobrazit příspěvek

Jej dělal sem formát a ted používám taky WMP dokud nestáhnu jiný prográmky a ehm jede mi procák taky na 100% a to i potom co vypnu WMP.........
  • 0

#35 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2006 17:55

No abych prispel take svoji troskou do mlyna.Ano Linuxi jsou lepsi nez Okna,ano je u nich problem,ze na nich nesputite vsechno co na voknech,i proto(a ne jen proto,viz uz vys) s epouzivaji okna.Ale nadavat na okna "profesionalnim" zpusobem,kdyz nidko z vas neprogramoval zadny operacni SW je myslim dost pokrytecke,coz samozrejme nemeni nic na tom,ze nejsou zrovna moc kvalitni,bezpecne atd.Jinak co se media playeru tyce,nemam s nim takove problemy,take ho pouzivam,jen ponekud dlouho louduje media.Jinak osobne preferuji na filmy dvdplayer a na hudbu pouzivam ty WMP,protze se nemuzu stotoznit s ekvalizerem na winampech.
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních