WMP 11 a problém
Odesláno 02.10.2006 08:59
Od jisté doby, prostě z ničeho nic, tak když si pustím WMP 11 tak mě začně tenhle prográmek zabírat téměř 100% výkonu procesoru a paměti asi 40 mega. Zkoušel jsem odinstalovat WMP 11, ale dělali to i WMP 10. Netušíte čím to může být? Zkoušel jsem vir, hledat pomocí NOD, nic nenašel, pak jsem zkoušel Ad-aware, taky nic.
#2 Host_Josifek_*
Odesláno 02.10.2006 09:02
To uz je Winamp 11 ? Naposled byla 5, uz to nejak nestiham sledovat.Takže něco pro chytré hlavičky.
Od jisté doby, prostě z ničeho nic, tak když si pustím WMP 11 tak mě začně tenhle prográmek zabírat téměř 100% výkonu procesoru a paměti asi 40 mega. Zkoušel jsem odinstalovat WMP 11, ale dělali to i WMP 10. Netušíte čím to může být? Zkoušel jsem vir, hledat pomocí NOD, nic nenašel, pak jsem zkoušel Ad-aware, taky nic.
Odesláno 02.10.2006 09:03
Odesláno 02.10.2006 09:03

#5 Host_Josifek_*
#12 Host_Josifek_*
Odesláno 02.10.2006 10:50

BTW dle meho to nemusi byt jen WMP ale zkus jestli to nedela jina aplikace.
Zkus prehrat danej soubor v necem jinem mozna je to uz ciste kodekem..
ja mam problemy treba zase s WME.
Odesláno 02.10.2006 11:54

Navíc ani já nepotřebuju nějaký šílený prográmky kde se dá nastavovat všechno možný. WMP se mi líbí z hlediska designu a jedoduchosti. Jinak používám ještě Winamp, ten ještě tak splnuje moje naroky na vzhled programu.
Odesláno 02.10.2006 12:10
No jo... jenže nauč mladou používat jinej program na hudbu než má zažitej
Navíc ani já nepotřebuju nějaký šílený prográmky kde se dá nastavovat všechno možný. WMP se mi líbí z hlediska designu a jedoduchosti. Jinak používám ještě Winamp, ten ještě tak splnuje moje naroky na vzhled programu.
WMP na hudbu? To je jeste horsi nez sem myslel ;) Mozna je jednodussi ji naucit ovladat winamp nez resit nefunkcnost wmp ;)
Odesláno 02.10.2006 14:24
#22 Host_Josifek_*
Odesláno 02.10.2006 18:27
Windowsy. Aspoň já a dalšách 60+% (můj skromný odhad) uživatelů to tak zřejmě vidí.Muzes mi rict aspon jeden produkt vyse zminovane firmy ktery stoji za instalaci ?
To, že jaksi nemají (neberou na zřetel) konkurenci a tudíž to tam funguje jako tenkrát v JZD, je věc druhá.
edit: cheche, beru zpět

http://www.novinky.c...7264_3r3mb.html
#24 Host_Josifek_*
Odesláno 02.10.2006 19:32
A ostatní systémy? Většinou potřeba jistá znalost počítačů, tobě jako zkušenému uživateli přippadnou windows na prd, ale jiným je fuk jestli támhle to má díru nebo ne. Kdo pracuje s Windows běžným způsobem, tomu jejich instalace vydrží pěkně dlouho.
A vybírat z nějakých plno verzí nějakýho linuxu... no thx.
#26 Host_Josifek_*
Odesláno 02.10.2006 19:49
Bohuzel za to muze ale agresivni politika firmy MS, ktera prosazuje svoje produkty kde muze a nedava dnes beznemu uzivateli prakticky na vyber. Koupis si notebook, mas tam wokna. Chces na notebooku linux, priplat si.Možná je třeba uvědomit si že Windows se prostě staly synonymem pro počítač pro ty, kteří se jim nevěnují tolik jako např. ty. Pracuje se s nima ve škole, pokud se člověk nezaměřuje na IT tak se s jiným systémem skoro nesetká.
A ostatní systémy? Většinou potřeba jistá znalost počítačů, tobě jako zkušenému uživateli přippadnou windows na prd, ale jiným je fuk jestli támhle to má díru nebo ne. Kdo pracuje s Windows běžným způsobem, tomu jejich instalace vydrží pěkně dlouho.
A vybírat z nějakých plno verzí nějakýho linuxu... no thx.
A co se tyka ostatnich systemu. Kdyz pocitace byli v plenkach, tak je pouzivala jen hrstka vyvolenych, nebot k nim meli aspon nejaky pristup. MS usnadil praci pro BFU, tim ze ukradl co mohl (hlavne ikonky, mys, atp).
EDIT : BTW k tem liuxum...nedavno se me ptal sefik z prace na linuxy...zkusil asi 4 distribuce,mezi nimi mandriva kterou sem mu doporucil nainstaloval to po dlouhem snazeni.Ale objevily se tam nejaky problemy takze to prozatim vzdal...pokud vim tak mandriva ci mandrake je mozna jedna z takovych nejvic one click instalaci.takova windousacka
A kdyz sme u toho linuxu pro bezne uzivatele s one click instalaci.
Zkuste treba tohle
Stahnete si ZDARMA toto, vypalte, vlozte do cdrom, nabootujte ze CD a vyzkousejte, pokud se vam to bude libit, snazsi one click instalaci nenajdete. Opravdu vam bude stacit pouze jeden click.

Odesláno 02.10.2006 22:03
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních