Skočit na obsah

Fotka

upravit implozku

• Please log in to reply
159 odpovědí na toto téma

#31 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2006 08:58

Proste to uz je jak ve WoW. Klerik je takove jednoduche povolani pro male deti a ouha, oni se zabijej implozkou, tak jim udelame radost at se nezabijeji. Von je klerik prece slaboucky. (na lvl cup 30 se to projevi mnohem vice, na 40ce sou preci jen vetsi savy)

Zobrazit příspěvek

pche, prý že jsem malé dítě, počkej až tě potkám :rolleyes:
  • 0

#32 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2006 08:59

Jses si jistej svym dusevnim zdravim? :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

proč by ne?já jako mág trénoval vzdálenosti na sršící koule,výbuch negativní energie a firebally stejně takhle...a když jsem je nepálil k sobě, tak k bojující bandě, prostě kam až to můžu střelit, aby to zranilo nepřátele a ne mě nebo mé přátele
  • 0

#33 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2006 09:00

Jo jsem. Proc?

Zobrazit příspěvek

Mno.. trenovat implozi nekolik hodin. Trochu ujete na muj vkus.
  • 0

#34 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2006 09:01

proč by ne?já jako mág trénoval vzdálenosti na sršící koule,výbuch negativní energie a firebally stejně takhle...a když jsem je nepálil k sobě, tak k bojující bandě, prostě kam až to můžu střelit, aby to zranilo nepřátele a ne mě nebo mé přátele

Zobrazit příspěvek

fakt trenoval jo? hm.... ještě že arena je teda o něco menší :rolleyes: než tvůj potřebný prostor
  • 0

#35 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2006 09:12

fakt trenoval jo? hm.... ještě že arena je teda o něco menší  :rolleyes: než tvůj potřebný prostor

Zobrazit příspěvek

hehe,nene,kdepak :angry:

to se trénuje ve víru bitev...buď tě seřvou spolubojovníci nebo jsi prostě tak dobrý od přírody a neustále se zlepšuješ...např. u krysáků, v průchodu dveřmi se brání zuby nehty a já pálím tato kouzla skrze dveře do vzdálenosti,abych zasáhl všechny krysáky u dveří,ale ne mé obránce, a to...musíš mít v genech :yes:
  • 0

#36 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2006 09:22

Mno.. trenovat implozi nekolik hodin. Trochu ujete na muj vkus.

Zobrazit příspěvek

jaký je rozdíl mezi treninkem imploze nekolik hodin a mlácením do potvor mečem několik hodin?
  • 0

#37 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2006 09:27

jaký je rozdíl mezi treninkem imploze nekolik hodin a mlácením do potvor mečem několik hodin?

Zobrazit příspěvek

ze raz trenuje postava, a raz hrac :rolleyes:
  • 0

#38 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2006 09:30

ze raz trenuje postava, a raz hrac  :angry:

Zobrazit příspěvek

hm dovolím si úplně nesouhlasit, leč obé trénuje postava i hráč.... :rolleyes:
  • 0

#39 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2006 09:30

ze raz trenuje postava, a raz hrac  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

no ale i v případě imploze trénuje postava...přece si jí nehodí pod nohy a nezabije se,že jo...to by byl hodně špatný klerdík
  • 0

#40 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 25.08.2006 09:34

Ale další kleriková postava onoho hráče už má ten dar od narození co? :rolleyes:
Hlavně to nepřehánějte...psychiatrické oddělení je blíž, než se zdá :angry:
  • 0

#41 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 25.08.2006 10:38

http://www.nwnwiki.org/Death_ward

Zobrazit příspěvek

no takze to "bylo" standart :rolleyes:
  • 0

#42 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2006 12:26

Kdyz uz navrhujes takovou nesmyslnost, tak bys aspon mohl uvest jaky zachranny hod bude hazet? Nerikej, ze si vymyslel novy typ. (overpowering save) Krom toho haze se temer vzdy proti urcite TO a ne jen hod dX. Koukam, ze tady uz lidi sili.  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

mno to ne, ale kdyz je to tak u zbrani, proc ne u tohohle? mi rekni jaky typ savu je to zniceni zbrane...nebo to jako zbrane maji overpowering save tady? hm?
  • 0

#43 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2006 12:28

No ale jistojiste s tim by musela prijit uprava TS, kdy by umoznovala videt neviditelne ale ne hide postavy.
A s tim delay, mno ja myslel ze by to fungovalo tak ze se schovas okamzite, ale pak kdyz se objevis tak ti HIDE nebude fungovat po dobu jednoho kola. Ne zpozdeni, to me prijde nevhodne zvoleny.

Zobrazit příspěvek

v tomhle neni problem, proste tsko zrusit a nahradit tim kouzle videni neviditelneho (sry anglickej nazev neznam, maj to treba bardi tak se juknete) ja to rikam porad
  • 0

#44 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2006 12:33

Za to já nemůžu, ale přijde mi to normální...a žo tobě ne...to už není můj problém...mág má prostě možnosti kouzel...stejně tak si to pak může dát bojovník když na něj útočí nějaký zmetek z dálky lukem a po každém výstřelu jde zase do HIDU, protože je to SD...TS tam má nějaký smysl a je tam za účelem vidění právě takových lidí...furt chcete něco někomu vzít a zvýhodnit pro sebe jinou postavu...tak to tak nechte...nebo pošlete tell mágovi, ať si nedává TS aspoň 10 minut :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

na tom nic normalniho neni, mag ma prohlednout MAGICKOU barieru neviditelnost..nebo to jako ts fungoje jako takovy roentgenovy voči, že videj skrz strom, za kterej se mu schova hranicar?
  • 0

#45 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2006 12:35

Mno by som chcel vidiet co by si robil keby ta bez problemov zabijal zlodej s neupravenym hipsom, a ty by si vobec nic nemohol ak by si nemal o 20 vyssi spot ako on hide ..

Zobrazit příspěvek

vsak se tu nemluvi jen o uprave tska ale take o uprave hipsu, pokud by se po kazdym vynoreni nemohl zase hipsem 2 kola schovat, pak by mel i takovej bojovnik sanci...a dost slusnou, pac hipsari toho krome stinovyho poskakovani moc nesvedou...teda...vetsinou...
  • 0

#46 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 25.08.2006 12:37

No a jeste by to chtelo opravit ten docela prijemny bug co maji hisperi atd ... :rolleyes:

Osobne mi spojeni HIPS a TS zas tolik nevadi jako jine veci uplne nekde jinde.
  • 0

#47 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2006 12:44

No a jeste by to chtelo opravit ten docela prijemny bug co maji hisperi atd ...  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

Ty Josifku. Jsem vzdycky udiven z toho ze napises nejaky tvuj velkolepy postreh, v podstate nic nereknes a das tam ikonku "cool" jako ze jses nad veci.

Jako co tim bugem myslis? Autofollow? Nebo neco desne tajnyho?
  • 0

#48 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2006 12:45

Ty Josifku. Jsem vzdycky udiven z toho ze napises nejaky tvuj velkolepy postreh, v podstate nic nereknes a das tam ikonku "cool" jako ze jses nad veci.

Zobrazit příspěvek

To ze aj ked spotnes zlodeja a utocis na neho, tak on ti da sneaky
  • 0

#49 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 25.08.2006 12:46

Zobrazit příspěvek

No desne tajny to asi neni, myslim, ze kazdy hipser to zna.
A tenhle bug mi prijde horsi nez, to ze me nekdo s TS vidi, kdyz se hipsnu.
  • 0

#50 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2006 12:46

To ze aj ked spotnes zlodeja a utocis na neho, tak on ti da sneaky

Zobrazit příspěvek

Jam yslim ze tohle plati jen u TSka. Tohle je totiz jen cista teorie.. kolik z Vas ma zazito ze spotnulo zlodeje co zrovna na nej utocil? Je to overene nebo je to podlozene jen na zaklade zkusenosti s TS?
  • 0

#51 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 25.08.2006 12:50

Jam yslim ze tohle plati jen u TSka. Tohle je totiz jen cista teorie.. kolik z Vas ma zazito ze spotnulo zlodeje co zrovna na nej utocil? Je to overene nebo je to podlozene jen na zaklade zkusenosti s TS?

Zobrazit příspěvek

Nooo nevim co mas ty za zkusenosti, ale ja mam takovehle:

Tvor co ma TS, tomu dam sneak pouze do flatu nebo pres rohy, dvere nebo kdyz je flanked nebo kdyz vyrazne vyhraji iniciativu.

Tvor co ma pouze spot a listen, ja se hipsnu, prestoze on me vidi, utoci na me a dava mi dmg, ja mam svoje utoky jako sneakove.
  • 0

#52 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2006 12:53

No desne tajny to asi neni, myslim, ze kazdy hipser to zna.
A tenhle bug mi prijde horsi nez, to ze me nekdo s TS vidi, kdyz se hipsnu.

Zobrazit příspěvek

Vis to mas zt toho ze vsechno vztahujes na PvP ci co. Kdybys nemyslel jen na tohle. Ale uz jsem to popisoval. Klasicke schema: Na demone nefunguje zadny zlodejsky cech, nebo nejaky vyzvedacsky spolek. Proc? Kazdej zlodej je nahratej, at ma jakkykoliv schopnosti, protoze kazdej klerik, mag, zaklinac, druid umi kouzlit TS.

Me treba bavi hrat zlodeje, spiony, hranicare, stopovat lidi, nenapadne je pozorovat (ano v realu jsem voayer :rolleyes: ) zjistovat informace, atd. V soucasne dobe to neni proste mozny.
A s tim se ztraci plno zabavy. Informace jsou mnohdy casto silnejsi nez nejaka hruba sila. Ale to na Demone neplati.
  • 0

#53 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2006 12:54

Tvor co ma pouze spot a listen, ja se hipsnu, prestoze on me vidi, utoci na me a dava mi dmg, ja mam svoje utoky jako sneakove.

Zobrazit příspěvek

A odkud to mas podlozene? Nevaris nahodou ze vzduchu jak je tvym zvykem?
  • 0

#54 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2006 12:57

Ze hry? Ne to ne, precetl jsem si to na zachodech na hlavnim karlovarskym nadrazi.

Zobrazit příspěvek

myslel jsem si to... ono tomu doliku v lavicce na trhu se neříká nadarmo "Suppiina díra"
  • 0

#55 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2006 13:05

Me treba bavi hrat zlodeje, spiony, hranicare, stopovat lidi, nenapadne je pozorovat (ano v realu jsem voayer :angry: ) zjistovat informace, atd. V soucasne dobe to neni proste mozny.
A s tim se ztraci plno zabavy. Informace jsou mnohdy casto silnejsi nez nejaka hruba sila. Ale to na Demone neplati.

Zobrazit příspěvek

Mno to treba upravit, ze sa straca plno zabavy, ale tebe a nie inym :yes: . Mno este je moznost upravy ako napr. na Antiworlde, TS sa sprava rovnako ako default, ale trvanie je na kola - cize je prakticky pouzitelne len ked to nutne potrebujes = niekto ta napadne, alebo ides na miesta, kde vies ze su neviditelne potvory.
Ale inac to pozorovanie je celkom sranda, napr. v meste malokto pouziva TS :rolleyes:
  • 0

#56 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2006 13:09

Ty ses tak chytrej a vtipnej az to tady praska dverma.

Kdyby sis to misto tech pritroublych poznamek sel radeji zkusit do hry.  :rolleyes:

A dost me tedy prekvapuje, ze ty jako "zkuseny" hrac, o tomhle velice prijemnem bugu, nic nevis.  :yes:  :angry:

Zobrazit příspěvek

Mno nemal sneakerov tak to nespozoruje :yes:
  • 0

#57 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2006 13:12

Vis to mas zt toho ze vsechno vztahujes na PvP ci co. Kdybys nemyslel jen na tohle. Ale uz jsem to popisoval. Klasicke schema: Na demone nefunguje zadny zlodejsky cech, nebo nejaky vyzvedacsky spolek. Proc? Kazdej zlodej je nahratej, at ma jakkykoliv schopnosti, protoze kazdej klerik, mag, zaklinac, druid umi kouzlit TS.

Zobrazit příspěvek

Stačí lektvar proměny na umber hulka a ts je pro všechny... :rolleyes:
  • 0

#58 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2006 13:17

mel...

jen si rad z Josifka utahuju, je takovej prčovní. Navic to ze to rekne on neznamena ze je to pravda.

Zobrazit příspěvek

Mno ja to napr. videl v spojitosti s ohnivcami ... zlodej siel v hide, ohnivec ho zpozoroval (nema TS takze spotol) a zacal po zlodejickovi strielat, ten siel dalej, ked bol pri ohnivcovi sa "vynoril z tiena" a zasadil ohnivcovi zakerne utoky (aj napriek otmu ze ohnivec strielal po nom) .. otazka je len ci je to tak vzdy, alebo je to nahodny bug to uz je na zlodejoch avsak stretnu na Demone NPC alebo PC v PvP ktore ta spotne je vcelku problem.

PS: ale jedno ti neberiem, tie bonusy na hide u rangera z kuziel su ti nanic :rolleyes:
  • 0

#59 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2006 13:33

No nevim kdo tady mlati slamu bez toho aniz by znal fakta, co?

Zobrazit příspěvek

já vím Garrete, já vím, teda čtu.....

no stačí otevřít si jakýkoli topic a podívat se na tvé příspěvky :rolleyes:
  • 0

#60 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2006 13:41

Fakt se mi to zdá jako vytáhlé z nějaké komedie...TS a HIDE...tak co...nebudu okrádat mágy...jdu si na ubohé bojovníčky a doufám,že nemají svitek....bude tu pokaždé někdo brečet,že chce něco zrušit,protože se mu to nelíbí, když má takovou a makovou postavu, že tenhle a tenhle může dělat tohleto a támhleto a tím mu zkazit jeho skvělý pocit z postavy a z jejích schopností?
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních