Skočit na obsah

Fotka

Alicijské pvp zony

Trh Přístav PVP zona PVP přístav

• Please log in to reply
38 odpovědí na toto téma

Anketa: Alicijské pvp zony (38 členů volilo)

Má přístav a trh v Alicii být PVP zonou?

1. Ano (7 hlasů [18.42%])

Procento volících: 18.42%

2. Ne (29 hlasů [76.32%])

Procento volících: 76.32%

3. Mám jiný návrh (Napíšu) (2 hlasů [5.26%])

Procento volících: 5.26%

Má být PVP zona jen v přístavu ?

1. Ano (5 hlasů [23.81%])

Procento volících: 23.81%

2. Ne (15 hlasů [71.43%])

Procento volících: 71.43%

3. Mám jiný návrh (Napíšu) (1 hlasů [4.76%])

Procento volících: 4.76%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#1 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 31.01.2012 21:19

Tak po konzultaci s dědkem teď uvažujeme nad následujícím.
Jestli tržiště a přístav mají být PVP zonou. Podle výsledků ankety nejspíš i dojde k žádané upravě/zůstane to být.

Zvlášt s ohledem na to, že po trhu se mohou nenápadně pohybovat rebelové, které stráže obchodního cechu nekontrolují.
  • 0

#2 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2012 22:28

vzhledem k tomu že Alicie nemá žádný vedení..výše poplatku z banky de do kapes soukromým osobám a je to celý prolezlý korupcí a tak je chráněn jen hrad :)
  • 0

#3 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 31.01.2012 22:29

Nevím zda to jde ale PvP zonu z těch lokací udělat jen v noci, za dne hlídá pořádek obchodní cech a v noci mají kriminální živly volno (případně rebelové)
Než by to někdo napsal tak - bez omezení smrtící magie, klerik muže na trhu zabíjet i ted :-)

vzhledem k tomu že Alicie nemá žádný vedení..výše poplatku z banky de do kapes soukromým osobám a je to celý prolezlý korupcí a tak je chráněn jen hrad :)

Tak nějak jsem to myslel... jo ale s navazností na PvP, přecijen obchodu mordování za bíleho dne nesvedčí (straž nehonit rebely)

Příspěvek upravil Sir Hrouda: 31.01.2012 22:31

• 0

#4 Salwer

Salwer

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2012 22:35

Já potkat rebela na trhu nebo v přístavu tak bych ho hned rubal hlava nehlava : ) za mě ANO
  • 0

#5 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2012 22:50

Jo a první mrtvej na bánší bude Tonda Ukec, nehledě na hromady newbů, slípek a dalších NPC. Ale zrovna dnes jsem nad tím uvažoval :) Jen by mě zajímal záměr - aby se rebelům líp obchodovalo? Chápu relativní nenávaznost hradeb, sice přístav byl ohraničen bránou a mosty, zbývala jen cestička kolem hradeb. Zbyly by Alicii vlastně 2 lokace, U Hradu a Rezidence. No žádná sláva.

Btw rebelové mají přístav pro good přístupný?
  • 0

#6 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 31.01.2012 22:57

Já potkat rebela na trhu nebo v přístavu tak bych ho hned rubal hlava nehlava : ) za mě ANO

néé asi .. :) já tma potkat alicijského tak ho taky řežu :)

Tak nějak jsem to myslel... jo ale s navazností na PvP, přecijen obchodu mordování za bíleho dne nesvedčí (straž nehonit rebely)

To asi nepůjde ale návrh pěknej
  • 0

#7 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2012 23:17

Hlasoval jsem pro "jiny navrh": V podstate by tyto lokace mimo hradby mesta mohly byt PvP, nicmene nedava smysl, aby obyvatele byli nuceni vykonavat remeslo mimo hradby mesta. Logicke je, ze bazlivi remeslnici se stahnou tam, kde je bezpecno a je zcela pravdepodobne, ze takovi obyvatele si udelaji druhe trziste uvnitr hradeb.
  • 0

#8 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2012 23:19

Dát všem strážníkům trvalý TS, zvýšit AC a aby nezatýkali hned co spatří rebela :)
  • 0

#9 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 00:35

Uz teď je problém najít nějakýho craftera ........ by mne zajímalo kdo by po téhle změně craftil
  • 1

#10 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 07:16

co riesite rebelov? konecne si pridu na svoje kapsari :devil:
  • 0

#11 Víl Amál

Víl Amál

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 07:21

Já jsem proti, jelikož jsou určitě lidi, které PvP nezajímá, a pokud by proti nim bylo někdy i třeba omylem aplikováno, může je to natolik naštvat, že půjdou hrát jinam a o to my asi nestojíme. Já samozřejmě zvažoval pro a proti, ale převažují spíš ty proti.

Jinak s posilováním stráží nesouhlasím a aby měli permanentní TS s tím už vůbec ne. Je třeba uvědomit si, že je to kouzlo celkem vysokého levelu. Pokud by se někdo rodil s touhle vlastností, pak by zajisté nežil pro to stát se městskou stráží. jedině že by je někde klonovali. To už by na sobě mohli mít rovnou Cloudkill a Greater stoneskin a kyselinový štít jako maj Duergaři mágové. To jak si ho kouzlí je podle mého v pořádku. občas vypijí lahvičku a ta trvá nějakou dobu.
šlo by to udělat tak, že by místo stráží byli s pomocí Cechu obsidiánových holí vyrobeni Železní golemové. Sice by to pro město byl ze začátku velký výdaj, ovšem takový magicky vytvořený golem nespí, nejí, nerozlišuje mezi neviditelností nebo hide a dává pozor pořád...
Zde je zároveň jeden z příkladů kam jdou naše daně z banky. Ono vybavit každý den všechny stráže 2-3 lektvary TS je celkem nákladná záležitost. (že páni alchymisté)
  • 1

#12 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 07:28

Hlasoval jsem pro "jiny navrh": V podstate by tyto lokace mimo hradby mesta mohly byt PvP, nicmene nedava smysl, aby obyvatele byli nuceni vykonavat remeslo mimo hradby mesta. Logicke je, ze bazlivi remeslnici se stahnou tam, kde je bezpecno a je zcela pravdepodobne, ze takovi obyvatele si udelaji druhe trziste uvnitr hradeb.

A v čem to je jiné? :huh:
Asi jsem namrzlej, ale opravdu mi uniká, co tím chce autor docílit - v pozitivním slova smyslu asi jen to, že rebelové budou moct k Dámě. Jinak netuším, proč Vás tak deprimuje, že se v invisu může rebel pohybovat po trhu. To může i po rezidenci. To mě přivádí spíš k návrhu dát rebelům nějakou jinou Dámu, rebelskou, třeba nějakou "dámu" ze Slatu... no to ať už promyslí jiní :laugh:
  • 0

#13 Víl Amál

Víl Amál

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 07:33

No, možná dámu jakol lokaci přesunout do Slatu, kam se stejně víc hodí...
  • 0

#14 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 09:53

Ale to už tady bylo víckrát, že dáma by měla bejt dostupná i rebelům, ale asi by to byla moc drastická změna :)
  • 0

#15 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 10:06

Nie, z mnohych dovodov. Napr. ktory crafter bude craftiti v pvp zone? Straze obchodneho cechu su tam od toho, aby udrziavali poriadok. Pointa spolocneho neutralneho rpiestoru bola v tom, aby sa tam obchodovalo a vyuzivali sa spolocne sluzby, nie aby sa tam ludia mlatili. Dalsie okolite lokacie nech pvp su, ale zrovna v tychto dvoch nevidim zmysel ani prinos.
  • 4

#16 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 10:31

A v čem to je jiné? :huh:
Asi jsem namrzlej, ale opravdu mi uniká, co tím chce autor docílit - v pozitivním slova smyslu asi jen to, že rebelové budou moct k Dámě. Jinak netuším, proč Vás tak deprimuje, že se v invisu může rebel pohybovat po trhu. To může i po rezidenci. To mě přivádí spíš k návrhu dát rebelům nějakou jinou Dámu, rebelskou, třeba nějakou "dámu" ze Slatu... no to ať už promyslí jiní :laugh:

Prave, ze to neni o moc jine. Ja se vyjadruju jako ucastnik ankety na polozenou otazku a to tak, ze PvP trziste v tom stavu, jako je dnes, je, dle meho, nelogicke..
  • 0

#17 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 10:45

Prave, ze to neni o moc jine. Ja se vyjadruju jako ucastnik ankety na polozenou otazku a to tak, ze PvP trziste v tom stavu, jako je dnes, je, dle meho, nelogicke..

Ano, mas pravdu, ze toto je tema k diskuzi. Oplati se vic delat ksefty pobliz hradeb s tim, ze muzes kseftovat s kdekym, aneob za hradbama s tim, ze ses v bezpeci a muzes ksefotvat jen s mestem tolerovanyma lidma? Hadam, ze z realnyho sveta dava historie za pravdu tobe :)

To by ovsem nasi situaci vubec nepomohlo, to bysme se dostali tam, kde sme byli :D (teda trziste na rebelum nepristupnym miste)

Imho by bylo resenim full PvP trziste pred hradbama s tim, ze kdyz tam nekdo bude krast, bude mit sanci, ze ho straznej chyti, kdyz tam nekdo na cokoliv zautoci, tak ho straznej automaticky zabasne, atd... To sme ale zase u toho, ze to teda uz muze bejt rovnou noPVP zona. :)
  • 0

#18 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 11:30

Možná máš pravdu (EDIT - Ter Leeloo), imho to ale logické je. Nerozumím, proč by se Alicie, centrum chamtivosti a ostatního dobra, mělo otevírat rebelům a jiným vyvrhelům. Tržiště a přístav jsou chráněnými strategickými místy, je bráněna většina příchozích cest, stráže jsou i na place. Místa jsou určena pro obchod a craft, z toho titulu by je město mělo ochraňovat. Nehledě na to, že po strategické stránce by jejich zpřístupněním mohlo probíhat obléhání ze všech stran.
K hráčským důvodům - k příspěvku Lycridis není co dodat. Akorát se tam zase začne krást a lidi budou remcat, popřípadě je to odradí. Ale to je jen můj "ho".

Příspěvek upravil Havran: 01.02.2012 11:31

• 0

#19 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 11:57

prosil bych netahat do toho rebeli...nevím o tom že bysme za poslední rok zaútočili na alicii ..či útočily na kohokoliv....jeslti chcete argumetnovat tak argumentujte těma šmedjama co okrádaj..luxojou inventáře a chovaj se tak že ničí hru ostatním...předem děkuju

P.S. nedávno sme měli asi pětihodinovej kvest...3 lokace od alicie na jižní...vyslali sme i posla do alicie pro pomoc, moc jít na trh možná by někdo dorazil

P.S2 pokud de o dámu pro rebeli za to sem bojoval už onehdá a co si pamatuju tak ste mě strhali tím že dáma je alicijská a rebel tam nemá co dělat...

tak ted to máte
  • -1

#20 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 13:17

Tyhle úpravy jsou na relax-play server (podle mého názoru) omezeně použitelné. Ale co tak uvažovat o čistě RP lokacích? Kdo by nechtěl/neměl náladu by byl mimo a na těchto místech by bylo třeba full-RP městečko/vesnička...
  • 0

#21 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 13:26

No, tak to asi ne-e :)

Ale muzete bejt drsny a vzit to do svejch rukou - a vyhlasit Alicii za RP Oazu. Ja bych byl jedine rad. ;]
  • 0

#22 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 13:46

Navrhuju zahradit průchod z trhu k bráně u rezidence :biggrin: . Trh tím bude obehnán hradbami a vodní překážkou, bude tedy plně pod ochranou města a nebude se tak muset nic řešit :laugh:
  • 0

#23 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 13:49

Naposledy byl takhle drsnej Lord Aren blahé paměti, kterej s tím nakonec prásknul se slovy "Já se na to můžu akorát tak ....". Ten tell nejde zapomenout.

Já bych byl třeba taky rád za RP Oázu, ale z Alicie jako "startovního" města relax play serveru - to bych (ne?)chtěl vidět. A co třeba elfák? Beztak po něm dnes ani štěk nepesne...
  • 0

#24 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 13:58

A co obleženka? Hezky napůl cesty mezi dvěma středy veškerého dění.
  • 0

#25 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 14:02

Oblezena vesnice je momentalne evakuovana, jelikoz ji suzovali najezdy demonu z jihu a banditu ze severu.

Příspěvek upravil jmeno: 01.02.2012 14:03

• 0

#26 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 14:13

je to kravina moznost pvp na trhu by vedla jen k
- vybijení crafterů za ucelem zisku ( musi u sebe mít prachy na licenci, za obchod atd )
- prasarny jako zapastovani bazaru , stolků atd
- okrádání na trhu
- moznst neustale nekoho prudit u crafteni jen proto ze muzu ( staci po nemobcas vystrelit/ hodit dlouhou plosku a se stolkem proste nepromluví )

jedine + je asi že by si lidi jako curmande neotviraly hubu v no pvp zoně jen proto že ví že s ena něj nemuže

co se rebelů týče jak sem kdysi navrhoval :D posílit stráže( a nejspis je udelat i nesmrtelne vtipalci co je kolikrat mlátí z nudy sou tu uz ted ) a namísto zatýkaní pri zmerčení zbraní / rebela ůtok
+ udelat nejakou hlidanou bránku( nebo jen stráž) k východu z trhu k " alicijská brána z rezidence na východ ( aktualne ej kravina aby byly ze vsech stran straže a nehlidaný pruchod )
  • 0

#27 Razfallow

Razfallow

Starší mistr

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1693 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 16:13

na tržišti a v rezidenci bych PvP stoprocetně povolil alespoň strážím,mám postavičku která u stráží je a když si hráč vklidu odmlouvá stráží a je chráněn NoPvP zónou,znepříjemňuje to hru za strážníka(hráči si dělají co chtějí a stráž ignorují) leda až když DM přišlo tak alespoň tak hráč poslouchal,a pochybuju že DM či CS bude mít čas někoho honit po trhu když bude mtí na starosti někde nějakou rozjetou akci ^^
  • 0

#28 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 16:29

kdyz straznika vykucha je to lepsi jo ?:D
btw nemuzes povolit pvp jen nekterým ...
  • 1

#29 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2012 20:48

dal jsem ne, protože crafreři by měli mít klid na práci a mělo by to být místo kde se dají v bezpečí nosit sumy z banky a do banky. spoustu lidí by odradilo kdyby na thru byly zaparkovaný sorcky v GSku a podobný nesmysly....
nicméně aby přístav byl PvP nic nenamítám.
  • 0

#30 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 01.02.2012 21:05

Možná máš pravdu (EDIT - Ter Leeloo), imho to ale logické je. Nerozumím, proč by se Alicie, centrum chamtivosti a ostatního dobra, mělo otevírat rebelům a jiným vyvrhelům. Tržiště a přístav jsou chráněnými strategickými místy, je bráněna většina příchozích cest, stráže jsou i na place. Místa jsou určena pro obchod a craft, z toho titulu by je město mělo ochraňovat. Nehledě na to, že po strategické stránce by jejich zpřístupněním mohlo probíhat obléhání ze všech stran.
K hráčským důvodům - k příspěvku Lycridis není co dodat. Akorát se tam zase začne krást a lidi budou remcat, popřípadě je to odradí. Ale to je jen můj "ho".

Město nemá lorda a prachy pro stráž jsou rozkradene takže nějakou ochranu strategických míst bych vypustil.
V noci poctiví obchodníci spí a přes den může potlačit magii za poplatek obchodní komory cech mágů alicijských, na zloděje a nasilníky by byla stráž co tam už je (viz můj návrh na PvP jen v noci) jestli to nejde vůbec udělat tak škoda.

Co se týče strážných (Alicie i pevnosti) tak těm bych dal +10% rychlost a možnost nacastit si haste+TS při spatření potížisty, jeho dohnání a naklepání až k smrti pak teprve směr vezení (dohnán, a chycen) kde by se oběvil s 1HP.

Příspěvek upravil Sir Hrouda: 01.02.2012 21:06

• 0

Also tagged with one or more of these keywords: Trh, Přístav PVP zona, PVP, přístav

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních