Skočit na obsah

Fotka

Sbohem

• Please log in to reply
42 odpovědí na toto téma

#1 Atert

Atert

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 577 Příspěvků:

Odesláno 15.08.2011 15:00

Zdravím všechny , kdo si to budou číst.

Ano, odcházím úplně z Demony, dokonce jsem už odinstaloval kompletně NWN a to z jednoho prostého důvodu. Nemám žádnou postavu, se kterou bych mohl hrát. Ano, udělal jsem ten prohřešek a přehazoval mezi svými postavami a byl jsem za to potrestán smazáním postav. Na hraní dalších od 1lvl nemám sílu ani momentálně čas. Jen mne fascinuje, že to Terymu a ostatním začalo vadit až teď, u mne po tolika letech hraní. Vždyť moje první postava, Nero M´Atreid, původně Nero Megil měl pořadové číslo 1246 a začínal jsem s ním hrát někdy v roce 2003/2004, už ani nevím. Škoda. Asi je na Demoně hodně hráčů, co aktivně hrají a s těmi, co neměli tolik síly a času u compů sedět dlouhé hodiny a proto si chtěli pomoct přehozením nějaké té věci, s těmi se teď začne plýtvat a pomalu začne Demona směřovat do kopru.To si myslím.

Já vím, moc často jsem nehrál a ani tolik kamarádů jsem neměl, s několika výjimkami. Těm několika se tímto omlouvám, že jsem se nestačil rozloučit. Bylo mi potěšením s Vámi hrát.

acc Rysavci
  • 0

#2 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 15.08.2011 15:22

Me prekvapuje ta fascinace. Tim jsi chtel rict, ze jsi prehazoval veci uz od 2003/2004 a az ted jsme si toho vsimli? Ja mam spoustu jine zabavy, nez je ta o prohlizeni stovek tisic radku logu jen tak z preventivnich duvodu jeslti nekdo neprehazuje. Takze az ted jsem si vsimnul zaznamu z nedavne doby. Mozna to byla ale kritika na to, jak neefektivne to hlidame?
  • 0

#3 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 15.08.2011 15:31

...acc Rysavci

Zobrazit příspěvek

tak ty si mě taky zklamal:(
  • 0

#4 Xanos

Xanos

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 52 Příspěvků:

Odesláno 15.08.2011 15:57

To že tady hraješ dlouho ještě neznamená ze mužes začít přehazovat itemy a tak dále :wink: :grin: to je asi všechno co bych k tomu řekl :grin:
  • 0

#5 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 15.08.2011 18:02

Sbohem, myslím to vážne.... :D :D :D :D

tohle už tu bylo tolikrát, stejně nakonec přilezou zpátky

představ si, že já tu měl postavy i v době, kdy pořadový čísla ani neexistovaly. Přežil jsem dvakrát wipe a nikdy mi nevadilo začít znova od první úrovně. I když začít a "začít" se supportem silnější postavy je jiný kafčo co? :P

řekni, ulevilo se ti, když ses tu tak vyplakal tím emotivním rozloučením?
  • 0

#6 Atert

Atert

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 577 Příspěvků:

Odesláno 15.08.2011 18:23

Jen si rýpejte, jen se pokoušejte mne urazit... pche. Já Vám ukážu... :wink:
  • 0

#7 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 15.08.2011 18:31

ahoj a drzim palce, snad vies v čom, neh sa dari :wink:
  • 0

#8 Atert

Atert

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 577 Příspěvků:

Odesláno 15.08.2011 18:47

ahoj a drzim palce, snad vies v čom, neh sa dari  :wink:

Zobrazit příspěvek

Díky kamaráde, snad je smůla protržena ;-)
  • 0

#9 Neileeen

Neileeen

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 168 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 07:11

Sbohem, myslím to vážne.... :D :D :D :D

tohle už tu bylo tolikrát, stejně nakonec přilezou zpátky

představ si, že já tu měl postavy i v době, kdy pořadový čísla ani neexistovaly. Přežil jsem dvakrát wipe a nikdy mi nevadilo začít znova od první úrovně. I když začít a "začít" se supportem silnější postavy je jiný kafčo co? :P

řekni, ulevilo se ti, když ses tu tak vyplakal tím emotivním rozloučením?

Zobrazit příspěvek

Já nepřilezl :P
  • 0

#10 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 17.08.2011 14:56

Já nepřilezl :P

Zobrazit příspěvek

kdybys nekecal, před třemi měsíci jsi byl ve hře :P
  • 0

#11 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:
  • Interests:Je mi líto lidí kteří nepijí. Ti jak se ráno probudí tak stejně mizerně se budou cítit celý den....Frank Sinatra

Odesláno 27.08.2011 00:04

Zdravím všechny , kdo si to budou číst.

Ano, odcházím úplně z Demony, dokonce jsem už odinstaloval kompletně NWN a to z jednoho prostého důvodu. Nemám žádnou postavu, se kterou bych mohl hrát. Ano, udělal jsem ten prohřešek a přehazoval mezi svými postavami a byl jsem za to potrestán smazáním postav. Na hraní dalších od 1lvl nemám sílu ani momentálně čas. Jen mne fascinuje, že to Terymu a ostatním začalo vadit až teď, u mne po tolika letech hraní. Vždyť moje první postava, Nero M´Atreid, původně Nero Megil měl pořadové číslo 1246 a začínal jsem s ním hrát někdy v roce 2003/2004, už ani nevím. Škoda. Asi je na Demoně hodně hráčů, co aktivně hrají a s těmi, co neměli tolik síly a času u compů sedět dlouhé hodiny a proto si chtěli pomoct přehozením nějaké té věci, s těmi se teď začne plýtvat a pomalu začne Demona směřovat do kopru.To si myslím.

Já vím, moc často jsem nehrál a ani tolik kamarádů jsem neměl, s několika výjimkami. Těm několika se tímto omlouvám, že jsem se nestačil rozloučit. Bylo mi potěšením s Vámi hrát.

acc Rysavci

Co se tyka prehazovani tak 90 % hracu co znam s tim NIKDY nemnelo zadnej a sice ani ten nejmensi problem. Ciste omylem jste kapli na spicku ledovce. Prehazuje se tu stale jen staci trosku premyslet kdyz si poslanou vec nebo zlatky vyzvednu za 14dni nebo pozdeji tak si ani nechci predstavovat jak dlouho by jste museli sedet a cist vsechny logy ve hre nebo presuny zlatek v bance atp. Dlasi zpusob je poslat to pres vic postav nejlepe na vice uctech a nebo to prohodit stylem A hodi cosi B a nasledne ucty vyrovna C vuci D. Jak psal Rysavec ne kazdej ma cas travit x hodin denne ve hre a kdyz chce jit nekam s trosku vysim lvl a nevalet se na zemi s vecne romlacenou hubou kvuli nedostatecny vybave tak se nejaky to prehozeni jen nabizi. Verejne se priznavam ze sem prehazoval veci itemy magovky veci na craft a zlatky.
Mozna by prospela anonymni anketa kde by se kazdy vyjadril na tema jestli nikdy nic neprehodil. Podle mne je dulezita zabava a ne strach z trestu a nechapu proc by si moje postavy nemohli navzajem trosku pomoct a proc je nechapat ve stylu rodiny nebo klanu. Jde jen o to tomu dat oficialni podobu i kdyz se to deje v takove mire ze si myslim ze uz je to jedno kdo si neco prehodit chce ten si cestu vzdycky najde a je to podle mne na zvazeni kazdeho hrace jestli to udela nebo ne. Misto spiclovani a fizlovani kdo si nedej boze snad neco prehodil by ste se mozna mneli venovat vic hre nebo vytvareni dalsich dungu. Sice uz tu skoro vubec nehraju a kdyz tak jedine v nocnich hodinach ale nepamutuju si kdy jsem naposled videl ve hre DM .....vzpominam rad na Aykova a Paulova zpestreni asi jako na nejlepsi zabavu co sem na demone vubec zazil ......
Co se tyka prehazovani na mezinarodnich serverech neznam WoW ale jsem vic jak rok na perfectworldu kde se da az na velmi vzacne vyjimky prehodit doslova vsecko dokonce existuje item ktery vam umoznuje presun veci mezi postavami v ramci jednoho acc
Podle mne to trosku souvisi s ceskou povahou kdy si soused nechce poridit vlastni prase kvuli ty praci kolem nej ale radeji si preje aby to vam to vase rychle chciplo.
Wipem tezko neco vyresite stejne tu craft funguje vetsinou jen na urovni ja brachu bracha na mne ,jen by trvalo pul roku nez by ti kteri maji na to cas naexpili tech priblizne 100 esenci co je na hornickou vybavu potreba.
Takze men pripiste na seznam hrisniku a maznate mne taky vsecky postavy - jen dejte pozor at s vanickou nevylejete i to dite
  • -5

#12 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 27.08.2011 05:50

Prispevek trosku mimo misu.
- netusim kde si sebral ze 90% hracu prehazovani nevadi
- modul neni prizpusobenej na prehazovani, tim ze si neco prehodis, ubiras sance na vydelek ostatnim
- chapani postav na jednom uctu jako rodinny klan je v soucasny situaci nesmysl, to by se muselo jasne definovat a vsichni si podle toho chovat (vsechny postavy by museli mit spolecnou historii, rasu, atd., coz je zbytecne omezujici)
- nikdo nikoho nespizuje ani nefizluje, toto si vyprosuju!
- zadny wb ti nebude delat novy dungy a zadny dm ti nebude delat questy, pokud hraci nedodrzujou pravidla a ochcavaj kde co muzou (zkus se vzit do jejich kuze, je to strasne demotivujici)
- ve slusny spolecnosti je normalni dodrzovat predem domluveny pravidla
- DM si troufam tvrdit sou ve hre kazdej bozi den (samozrejme kdyz hrajes v noci, tak to se nemuzes pak divit, s tim nic udelat nemuzeme)
- Perfectworld neni Demona, hruska neni jabko, Pepik nejni Franta, atd.
- Wipe nikdo nechce/neplanuje
- Nikdo tu nikomu nic nezavadi, s ceskou povahou tu snad jedine souvisi tvoje chovani - ojebavat system a jeste se tim chlubit, jakej ses sikula, co si vzdycky cestu najde
- Existuje tema, kde se hraci snazej navrhnout zmenu a prehazovani mezi svejma postavama povolit -> co kdybys misto bezduchyho mlaceni slamy radeji zapnul mozkovnu a udelal neco pro sebe a ostatni a prispel do diskuze? Pokud vymyslite/shodnete se na uprave systemu/pravidel, nemam problem s jejich aplikaci. Pravidla se muzou klidne upravit, ale dodrzovat se musi. Tema najdes tady.
- Tvoji posledni zadost presouvam do prislusneho topicu.
  • 3

#13 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:
  • Interests:Je mi líto lidí kteří nepijí. Ti jak se ráno probudí tak stejně mizerně se budou cítit celý den....Frank Sinatra

Odesláno 27.08.2011 08:35

Prispevek trosku mimo misu.
.... mozna sem to mnel napsat jinam ale prislo mne fair kdyz uz mazete postavy acc Rysavci za vec kterou sem udelal taky se k nemu pridat a priznat se k tomu.
- netusim kde si sebral ze 90% hracu prehazovani nevadi
.....kdyby tu mrak lidi nemnelo maslo na hlave a priznali se k tomu jako ja tak by ses asi divil a mozna by se muselo i tech 90% jeste prehodnotit smerem nahoru.

-- ve slusny spolecnosti je normalni dodrzovat predem domluveny pravidla
.......ve slusny spolecnosti ano ale mozna by ste si mneli sundat ruzove bryle a uvedomit si ze prehazovani je zde absolutne bezna a standartni zalezitost jen si jaksi vetsina dava majzla.

- - - nikdo nikoho nespizuje ani nefizluje, toto si vyprosuju!
...a proto ze se toto nedeje tak jen ciste nahodou z dlouhe chvile procitate logy atp. ...pokud nahodou delate neco jinyho tak se o tom jaksi nezminujete a vytvari to dojem ze "ochrana" je vase jedina napln prace

- - - Nikdo tu nikomu nic nezavadi, s ceskou povahou tu snad jedine souvisi tvoje chovani - ojebavat system a jeste se tim chlubit, jakej ses sikula, co si vzdycky cestu najde

.....nemnel sem umyslu se prsit jak sem dobrej jen vam nazorne predvest ze vase snaha o zastaveni prehazovani je predem prohranej boj a zbytecne usili jen sem na rozdil od jinych hracu kteri se tvari jak je to desne pohorsuje a delaj totez nemnel problem se k tomu priznat.
  • -5

#14 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 27.08.2011 08:48

no tak kdyz trebas hrajou 4 lidi kazdy s 2 postavama tak se stane, ze proste nejaka ta bylinka nebo kaminek se proste nejak prehodi, ale aby si nekdo umyslne craftil pro svoji druhou postavu tak to je uz hnus a pokuud najdes neco co s tou druhou postavou a na te prvni to dlouho shanis a nikdo to nema tak kdyz je v pravidlem ze DM muzou povolit vyjimku a slusneje o jednu vecicku za rok pozadas tak ti za nejakych normalnich podminek myslim ze ten obchod udelaji, ale jako prehazovat si veci abych mel neco na druhe postave top hned rychle je celkem bezpredmetny, kdyz budete mit jednu psotavu za 2tydny v top vybave jak dlouho myslite ze vas to bude bavit?
  • 0

#15 Glorfindel

Glorfindel

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1021 Příspěvků:

Odesláno 27.08.2011 08:51

Co je na tom doprcic porad tak tezkyho pochopit??!!! Prehazovani je v pravidlech ZAKAZANY...server Demony je provozovanej ZDARMA lidmi kteri tomu venuji svuj volny cas a pravidla urcuji. . ....nelibi se ti to? NEHRAJ tu.
  • 3

#16 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 27.08.2011 08:54

(...) vase snaha o zastaveni prehazovani je predem prohranej boj (...)

Me spis prijde, ze predem prohranej boj je snaha vytvorit pro ostatni zadarmo nejakej kus slusny zabavy. Kdybych nad vsim, co mi prijde jako 'marna snaha, kterou stejne hraci oserou' mel mavnout rukou, tak uz tu davno nikdo nehraje - protoze by neexistoval mesec, neexistovalo by imigracni, neexistovalo podepisovani, vsichni by si vesele prehazovali/duplovali/cheatovali a asi tak pred peti rokama zjistili, ze to vlastne pak je hra o nicem, kdyz si muzes s trochou snahy hned vsecko zaridit - a modul by davno zkapal.

Sak me je to jedno, prehazujte si klidne vesele cokoliv, kdyz na to dojdu, dostanete banana, kdyz na to nedojdu, tak se v podstate sami kratite zabavu.

Toto me strasne nebavi, ale strasne. Chci vyrabet lokace, chci vymyslet dalsi paradni globalni quest jako byl kdysi s ingarem a elfama, kdy lidi utikali domu ze skoly/z prace jen aby se mohli co nejdriv nalogovat.... A vubec se mi nechce resit lidi, jako si ty. Ale vubec. Jenze bohuzel musim, neb to skonci jako pred poslednim wipe, kdy kolici jako ty rozhazovali velky cerny krystaly v pristavu, cimz zkazili hru vsem ostatnim. Takze asi tolik k pravidlum.
  • 1

#17 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 27.08.2011 08:59

A jestli je pravda ta volovina, ze 90% hracu prehazuje - OK, 90% hracu zabanujeme, nemam s tim problem. Radsi tu budu mit pet hracu dokupy, kteri budou hrat fer, nez hafo kvuli kterejm budu muset porad cumet do logu a skriptovat kdejaky ochrany, aby nemusel co mesic bejt wipe.
  • 3

#18 Martius

Martius

Starší učeň

• DM
  • PipPipPip
  • 210 Příspěvků:

Odesláno 27.08.2011 09:17

...
Jak psal Rysavec ne kazdej ma cas travit x hodin denne ve hre a kdyz chce jit nekam s trosku vysim lvl a nevalet se na zemi s vecne romlacenou hubou kvuli nedostatecny vybave tak se nejaky to prehozeni jen nabizi.
...

Tenhle argument, ktery se ted casto v reakci na udelene tresty za prehazovani pouziva, je dost zcestny. Na nizkem levlu jde solo a rychle vydelat opravdu dost penez a clovek muze mit velmi slusnou vybavu uz na 9 levlu ( na ktery se jde take dostat bez problemu ).

Uprimne, prijde mi, ze prehazovani je spis dusledkem netrpelivosti a touhy po tom, mit co nejrychleji co nejlepsi postavu za minimum usili.
  • 1

#19 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 27.08.2011 09:35

Urcite neni nic prijemneho cist prispevky ktere jsou vysmechem snaham o prosazeni dodrzovani pravodel.Opravdu ale nemas problem s tim, ze by hracu ubylo az tak extremne? Sice mam pocit ze si velka cast DM vystaci se svyma postavickama a podporou hry od svych kolegu, ale porad si rikam ze se pohybuji na periferii spolecenstva, tak moje pozorovani nemusi byt blizke pravde.
Myslim ze vec prehazovani neni takova jak ji licis. Napriklad argumentace o ubirani vydelku ostatnim je neuplna. Pokud by slo o idealni stav dodrzovani pravidel, tak by mozna vec mela logiku, uz jen vznikem legalnich skupin, ktere se vzajemne podporuji ale tuto logiku ztracim. Proto si svym usilim a svymi postavami vytvarim konkurencni skupinu- kartel a vyrovnacam skore. Nedostatkem tohoto je potreba prehazovat. Nasledne si uvedomuji, ze skupinove hrani je vyhodnejsi, rychleji expi ten kdo ma lepsi vybavu a boosty, hle, par lahvi a mam i toto, opet musim prehazovat. Je to jen jeden uhel pohledu na vec, ale mozna trocha pravdy v nem je. ROzhodne je pravdou ze ze vetsi spravedlnost nez snaha najit hrisniky je mensi mnozstvi pravidel. Vyhodu z nedodrzovani omezeni vzdy nekdo mit bude - hrisnik, clen spolupracujici skupinky, clen pratel DM.... , pokud omezeni neexistuje vyhodu maji vsichni a neni ublizenych. Jo tu vetu o anarchii za tim prispevkem citim sam.
  • -1

#20 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 27.08.2011 09:36

Tenhle argument, ktery se ted casto v reakci na udelene tresty za prehazovani pouziva, je dost zcestny. Na nizkem levlu jde solo a rychle vydelat opravdu dost penez a clovek muze mit velmi slusnou vybavu uz na 9 levlu ( na ktery se jde take dostat bez problemu ).

Uprimne, prijde mi, ze prehazovani je spis dusledkem netrpelivosti a touhy po tom, mit co nejrychleji co nejlepsi postavu za minimum usili.

Uprimne nebyt to zakladni povaha lidstva chodime dodnes s kyjem v ruce spat do jeskyne.
  • 0

#21 Martius

Martius

Starší učeň

• DM
  • PipPipPip
  • 210 Příspěvků:

Odesláno 27.08.2011 10:45

Uprimne nebyt to zakladni povaha lidstva chodime dodnes s kyjem v ruce spat do jeskyne.

Ja jsem se vyjadroval k argumentu, ktery psal Hattori (resp Rysavci) a prehazovani obecne. Nevim, co to ma spolecneho s vyvojem lidstva.

Příspěvek upravil Martius: 27.08.2011 10:45

• 0

#22 HattoriHansa

HattoriHansa

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 150 Příspěvků:

Odesláno 27.08.2011 12:15

......... OK, 90% hracu zabanujeme, nemam s tim problem........
tohle vyjadrovani a uvazovani mne silne pripomina lampasaka na vojne pri PŠM ale ten mnel RSDr.
---------

vysvetlivky pro ty kteri uz nastesti netusi o co jde

PŠM - politicke školeni mužstva
RSDr. - doktor politickych a socialnich ved
  • -4

#23 Toryel

Toryel

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 767 Příspěvků:

Odesláno 27.08.2011 12:53

Čo ťa štve? Ty si sa už lúčil, nie?
  • 1

#24 Glorfindel

Glorfindel

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1021 Příspěvků:

Odesláno 27.08.2011 14:26

......... OK, 90% hracu zabanujeme, nemam s tim problem........
tohle vyjadrovani a uvazovani mne silne pripomina lampasaka na vojne pri PŠM ale ten mnel RSDr.
---------

vysvetlivky pro ty kteri uz nastesti netusi o co jde

PŠM - politicke školeni mužstva
RSDr. - doktor politickych a socialnich ved

Tobe to asi proste nedojde vid? Pravidla jsou pevne dana a jsou tu od toho aby se dodrzovala. Kdyz je nebude 90% lidi dodrzovat, tak se zabanuji..kdyz je nebude dodrzovat 99% lidi, tak se zabanuji. Ja na tom nevidim nic divnyho. Pravidla sestavili lidi co spravuji modul a pravidla povazuji nezbytna k zabezpeceni jeho hratelnosti. Tym Demony je vzdy pripraven a ochoten diskutovat s hraci nad zmenami a vylepsenimi v modulu a na oplatku pozaduje pouze to, aby hraci dodrzovali pravidla. Tim, ze pravidla nerespektujes tyto lidi urazis a znehodnocujes praci, kterou do modulu vlozili. To, ze mas potom jeste tu drzost se tu stavet do role kritika povazuju za nehorazny..

Příspěvek upravil Glorfindel: 27.08.2011 14:27

• 4

#25 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 27.08.2011 15:15

A tohle sou ty případy proč se netěším cokoliv pro hráče dělat, protože mě všechnu snahu chrstnou do ksichtu jen proto, že ... škoda slov.
  • 0

#26 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 27.08.2011 17:00

jezis co tu resite, tohle je topic kde muzete napsat tak leda:
Ahoj.
  • 0

#27 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 27.08.2011 17:03

Tohle je topic tak do zumpy spis
  • 0

#28 Sir Hrouda

Sir Hrouda

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1199 Příspěvků:
  • Interests:Eleanessa,Lister
    Raina Hroudová
    Sir Hrouda II.
    Excelentissima(Tissi)
    Lajka,Sirius
    Pomsta, Myta

Odesláno 27.08.2011 18:00

Hehe pamatuju jak Hattori logl svoji singl loot postavicku a za chvilku spamoval na klientu že ho ty vybraný dungy se*ou a že to odinstalovává : )
Jsme mu to vybraly ve čtyřech chvilku před tím...
Že ho vůbec berete vážně...
Ani do žumpy Marxi, spíš rovnou celé smazat.
  • 0

#29 Haf_tu_plaj?

Haf_tu_plaj?

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 202 Příspěvků:

Odesláno 27.08.2011 19:20

nežerte to tolik
  • 0

#30 wooh

wooh

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 178 Příspěvků:

Odesláno 27.08.2011 19:30

Ty to moc žereš, kdyby si to nežral, tak už ani nepíšeš na toto fórum ... :innocent:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních