Skočit na obsah

Bazar

• Please log in to reply
84 odpovědí na toto téma

#1 Host_trexy_*

Host_trexy_*
  • Host

Odesláno 14.05.2006 13:30

Včera jsem s postavou Maat prodal na bazaru 4 helmy. Když jsem se šel podívat jestli tam ještě jsou s radostí jsem shledal že ne tak si jdu vyzvednout penízky a ono kulový.... Prostě nic jakoby se do země propadly...

Dnes jsem dával na bazar krejčovské výrobky postavy Teje a situace se opakovala. Zmizelo mi několik bot obrany, roba a už nevim co všechno...

mrkněte na to ...

děkuji :laugh:
  • 0

#2 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 14.05.2006 16:12

Vypada to, ze nejsi sam. Takze ted radsi bazar nepouzivejte
  • 0

#3 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 14.05.2006 20:15

jo mě zmizelo asi tak 5 krumpáču 7 nožů sekery atd, všechno naštěstí jen mědi. Nějak nám obchodník krade
  • 0

#4 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 14.05.2006 22:02

A nejni nějaká finta v tom, že se platí za to, aby se to mohlo používat a ne dát do inventáře?

čili nějaký vykuk si to vybere, a pak to nějakým záhadným způsobem zníčí/vyhodí do koše?
  • 0

#5 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 14.05.2006 22:04

to nejde, zkus to :laugh: leda by nekdo prisel na nejakej zahadnej zpusob jak to delat. ale proc by to delal? mizi i penize za bylinky a takovy veci
  • 0

#6 Host_Aelwin_*

Host_Aelwin_*
  • Host

Odesláno 14.05.2006 23:05

jo mě zmizelo asi tak 5 krumpáču 7 nožů sekery atd, všechno naštěstí jen mědi. Nějak nám obchodník krade

Zobrazit příspěvek

Nojo Kychot Starblejd byl dycinky uspesnej kseftar :))
  • 0

#7 Lord Dragoo

Lord Dragoo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 359 Příspěvků:
  • Interests:NWN, Oblivion, Star Treky, AirSoft a mnoho dalsieho :)

Odesláno 15.05.2006 08:37

S toho kramu sa kradnut neda, resp. jedine ze by to padlo a ostal predmet v inventari a potom ho uz ten obchdnik neregistroval. Ale myslim ze aj tak by to malo ten predmed odstranit po opusteni lokacie bazar. Takze to nikto nekradne, proste je tam niekde chyba. Povedal by som ze to blbne od doby, kedy bol predavac upraveny aby nelagoval.
  • 0

#8 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2006 08:50

A co obchodníka zrušit? :laugh:
at se každý snaží prodat svůj výrobek sám.... anebo... at konečně ukážou své síly obchodníci.... mohou taky nakupovat a se ziskem jiným prodávat.... aspon to nebude jen OBCHODNIK STROMOŘADSKÝ ale trochu si užije

..no nic jen nápad.... já když videl ten podezřelý dům nikdy bych tam nic neprodal (teda nenechal) ani nekoupil....
  • 0

#9 Strinx

Strinx

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 904 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2006 12:52

Tak to mu radši ani neřeknu, že jsem mu odtamtud koupil bylinky *řekne si v duchu*
  • 0

#10 Lord Dragoo

Lord Dragoo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 359 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2006 13:01

A co obchodníka zrušit?  :laugh:
at se každý snaží prodat svůj výrobek sám.... anebo... at konečně ukážou své síly obchodníci.... mohou taky nakupovat a se ziskem jiným prodávat.... aspon to nebude jen OBCHODNIK STROMOŘADSKÝ ale trochu si užije

..no nic jen nápad.... já když videl ten podezřelý dům nikdy bych tam nic neprodal (teda nenechal) ani nekoupil....

Zobrazit příspěvek

Hmm, typicke, vyskytne sa problem tak preco mu celit, ked sa da zbabelo ujst. To ze sa s tym niekto trapil nez to naprogramoval aby to vobec fungovalo aj ked je v tom teraz bug, to ta netrapi vobec vsak.
  • 0

#11 Smajdalf

Smajdalf

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 227 Příspěvků:

Odesláno 15.05.2006 15:38

mne se tam ztratilo taky par veci :laugh:
  • 0

#12 Host_trexy_*

Host_trexy_*
  • Host

Odesláno 15.05.2006 16:28

Když sem se tam byl mrknout dneska tak už tam nebylo vůbec nic. Předpokládám že nám nikdo věci nevrátí že...

Že já v.l tam něco dával.. :laugh:
  • 0

#13 Host_Lopyk_*

Host_Lopyk_*
  • Host

Odesláno 15.05.2006 20:53

Ti co dali veci na bazar a nyni je postradaji necht se mi ozvou na ICQ.

Do budoucna. Pri vlozeni predmetu na bazar obchodnik nyni sdeluje cislo zakazky. Toto cislo si vyfotte nebo zaevidujte, lze podle nej v pripade nejasnosti vyhledat celou historii daneho predmetu.
  • 0

#14 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 06.06.2006 11:16

Tak a a mé první 3 vrbové luky(Morwen) taky pryč...dnes :laugh:
(zboží č. 1690, 1691, 1692) :cool: :wink: :laugh:
  • 0

#15 Host_sapro_*

Host_sapro_*
  • Host

Odesláno 06.06.2006 12:42

Zkoušel jsem čistě ze zvědavosti odlognout s nezaplacenýma věcma rovnou v bazaru, po nalogování mam věci u sebe, ale když pak vylezu ven, předměty se vrátí zpět do bazáče, takže podle mě byzar funguje dobře, jen bych to upravil tak, aby se nezaplacený věci při odlogu zase vratily do bazaru a nikdo tak nemoh syslovat předměty u sebe v inventáři, jak se tomu podle mě děje...
  • 0

#16 JETR

JETR

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 436 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2006 12:50

Zkoušel jsem čistě ze zvědavosti odlognout s nezaplacenýma věcma rovnou v bazaru, po nalogování mam věci u sebe, ale když pak vylezu ven, předměty se vrátí zpět do bazáče, takže podle mě byzar funguje dobře, jen bych to upravil tak, aby se nezaplacený věci při odlogu zase vratily do bazaru a nikdo tak nemoh syslovat předměty u sebe v inventáři, jak se tomu podle mě děje...

Zobrazit příspěvek

O tomhle uz jsem se bavil s Lopykem a maji to vymyšlené dobře. Když si vezmes vec z bazaru a nezaplatis ji mas ji "jen na vyzkouseni" tak ta vec tam v bazaru stale zustava. da se rict ze tobe se do invu udela duplikát ktery se znici po vylezu z bazaru. Ale takových duplikatu muze byt udelanych treba 100 (pokud se vleze 100 lidi do lokace bazar :cool:) a kdo prvni zaplati obchodníkovi ten dostane pravý výrobek. kdyz prijde někdo zaplatit duplikat a uz ho nekdo predbehl v placeni tak se jednoduse duplikat zrusi pri placeni a ma smulu.

Takze nema smysl rychle koupit levný plášť aby mi ho nikdo nevyfouknul a potom schánět kamarády kreří donesou peníze, protože ten plášť tam stále je :wink:
  • 0

#17 Host_Lopyk_*

Host_Lopyk_*
  • Host

Odesláno 06.06.2006 13:19

Tak a a mé první 3 vrbové luky(Morwen) taky pryč...dnes :laugh:
(zboží č. 1690, 1691, 1692) :cool: :wink: :laugh:

Zobrazit příspěvek

Tyhle veci sou podle logu opravdu prijaty na bazar a neprodany a pritom fuc. Kontaktuj DM ve hre, pripadne me na ICQ a vyresime to.

Stejne tak postava 'Petrikus Rydrine' ktera davala veci na bazar pred tebou.
  • 0

#18 Lord Dragoo

Lord Dragoo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 359 Příspěvků:

Odesláno 07.06.2006 13:57

Ten smradlavy zlodejsky parchant mi potiahol 7 z 22 baleni Rough Jade!!! To snad nie je pravda, kam sa to straca. Predmety mali ID transakcie od 1615 - 1636 (v tomto rozmedzi, neviem presne cisla). Postava Dragoo de Kordan II
  • 0

#19 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2006 09:31

co sa stalo s polozkami 2042-2048? 7 baleni sipov lieska/zelezo po 200gp, na bazare boli, uz nie su a dostala som od Quixota iba 1x200gp.
  • 0

#20 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books &amp; Pubs

Odesláno 12.06.2006 22:52

No nevím, jestli to nějak pomůže a jestli to s tím souvisí...ale teď jsem dal na bazar čtyři prstýnky s lapisem (2xSTR, 2xDEX) a jenom u jednoho se mi vypsalo evidenční číslo. U zbylých nic. Budu vás informovat o jejich dalším osudu. V nabídce bazaru jsou.

Přiložený soubor  bazar.jpg   175.37K   88 Počet stažení

edit: To číslo (což jde vlastně vidět i na screenu) je 2441...takže třeba kouknout jestli ta čísla +/-1 kolem jsou prstýnky? No už mlčím :)
  • 0

#21 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 13.06.2006 10:04

maslo, stalo sami to iste, ale peniaze som na druhy den dostala v poriadku.
  • 0

#22 Host_Hanahh_*

Host_Hanahh_*
  • Host

Odesláno 13.06.2006 13:12

Tak já jsem se dneska vydala prodat pár toulců na bazar, když pominu to že se šípy balí což mi opravdu vadí, tak po tom co jsem tam naházela cca 60 - 70 toulců, jsem se jala pokochat svým dílem a toulců tam bylo s těží 10. Jsou to zakázky 2492 až 2563. Je možné že začínající číslo je nižší, páč dál jsem se ve výpisu rohovoru nedostala, protože bazarnik toho celkem dost nakecá. Taky jsem mezi tim šla do banky takže je možno že tam někdo vložil něco mezi ty zakázky. Jedná se o lískové šípy se zlatými, stříbrnými, syen a rubicid hroty. Bohužel přesné počty nevim protože jsem to balila jak mi to přišlo pod ruku.
  • 0

#23 Host_Lopyk_*

Host_Lopyk_*
  • Host

Odesláno 13.06.2006 14:00

V soucasnosti moje chyba. Rozhodila se synchronizace evidovaneho poctu itemu na bazaru od skutecneho poctu ktery tam je a bazar prijima i kdyz uz davno prijimat nema.

Cela vec ma jedno technicke pozadi. Inventar placablu dokaze pojmout jen omezene mnozstvi itemu. Pri prvnim testu se dojelo na cislo 227. To byly prvni ztraty itemu na bazaru. Pak se bazar upravil tak, aby pouzival 2 inventare, coz by zajistilo s aplikaci rezervy 440 itemu na bazaru s tim, ze vic Quick uz ani nemel prijmout.

Ovsem pak vyvstal dalsi problem. Kapacita onech placablu klesla na 183 itemu. Snad diky tomu, ze je existuje nejaky obecny limit itemu v placablech na lokaci? Buh sud. Takze to byla po delsi dobe druha hlasena ztrata se zjistenou pricinou.

Mno a do tretice soucasny stav. Diky tomu ze se pri vlozeni na bazar nedopocitavalo do cisla ukazujiciho celkovy pocet itemu onen vlozeny item, nabiral Quick predmety i nad technicky ulozitelny limit.

Takze bazar uz ani pri naskladneni nezobrazuje celkem velky mnozstvi posledne prijmutych itemu, jelikoz se je proste nepodarilo do inventare placablu(zasobniku) vlozit.

Diky tomu, ze kazdy pohyb na bazaru je presne evidovany, budou ti jejichz zbozi se ztratilo odskodneni navracenim zbozi i penez za vlozeni.

Co se tyka sipu. Sip je klasicky stackovatelny item jako jakykoliv jiny stackovatelny item. Stackovatelne itemy nelze prave diky one stackovatelnosti na bazaru resit, protoze u nich nejde zajistit nepouzitelnost pred zaplacenim.
  • 0

#24 Host_Hanahh_*

Host_Hanahh_*
  • Host

Odesláno 13.06.2006 14:58

Kuju za vysvětlení :innocent2: , no alespon že dostanu věci zpět a penízky který jsem tomu bídákovi nasypala. Eee ještě jak bude probíhat vrácení věcí? :wink: Já že sem tam toho nasypala vážně dost a do invu se mi to najednou vejde. :wink:
  • 0

#25 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 13.06.2006 16:02

asi by to chcelo nejak pevnejsie urcit hranicu, kym quix vykupuje, ze :innocent2:
nedali by sa casom poriesit aj veci, ktore su na bazare dlho (rozumej zaberaju miesto a nikto ich nikdy nekupi - bodakov zub a pod.), povedzme, ze by ich quix vracal?
  • 0

#26 Host_Galadhrim_*

Host_Galadhrim_*
  • Host

Odesláno 13.06.2006 23:07

no nevim kam to napsat.. mizi mi z bazaru hafo luku jako např. silny javorovy.. no čísla už si nepamatuju.., ted mi zmizeli nějaký olšový čísla <2610 - 2613> no taky jich je skoda. :innocent2:
  • 0

#27 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books &amp; Pubs

Odesláno 13.06.2006 23:52

Hehe, dva prsteny +1 v háji. Jak se mi ty rychlé prachy líbily, tak zatím bazar odsuzuji k nepoužívání :)
Podle všeho, by je měla mít jedna postavička od Deekina
  • 0

#28 Host_Hanahh_*

Host_Hanahh_*
  • Host

Odesláno 14.06.2006 02:26

Chtěla sem jen poprosit všechny, co tam dávaj ty kraviny typu bodákovi zuby, měděné a bronzové ignoty za bambiliony zlatých, aby se na to vybodli a byli trochu soudní. Specielně ty ignoty mě tam iritujou, jejich tam vážně hodně a pořád tam přibejvaj :innocent2:
  • 0

#29 mkov

mkov

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 761 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2006 06:33

Železo ale nechat! To ma odbyt, teda to mí jo, prodavam za 20 kousku 399 (20/kus) ale nasel jsem tam nekoho kdo to asi neproda protoze to ma nad cenou jedine ze by mel nejaky kovar nouzi za 600 (25/kus)
  • 0

#30 jachym

jachym

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 106 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2006 12:03

Včera jsem, marně hledal na bazaru svůj balík kůží pod číslem zakázky 2037, šlo o černé kůže, hnědé jsem tam už dříve úspěšně prodal, a tak se mi zdál ten bazar jako bezva nápad, protože nemusím půl hod domlouvat cenu s kupcem jak hokynář. No balík tam není a o penězích také nevím. No ony to nejsou skutečný peníze , takže jsem v klidu. Informoval jsem DM ve hře jak jsem to pochopil z článku Lopyka, tam píše že i na ICQ, ale s tím ho už nebudu otravovat.
Rád bych se ale dověděl až ten bazar bude zase fungovat a budu ho moci používat, protože si myslím že je to dobrej nápad že tam je ale musí fungovat. No ale je pravda že někteří lidi tam dávají strašný věci za šílený peníze, pak se v tom musí člověk 15 minut hrabat atd, příklady nemají cenu každý řemeslník to zná
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních