Skočit na obsah

Fotka

Prihlasovani

• Please log in to reply
13 odpovědí na toto téma

#1 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 04.02.2006 20:43

Asi to bude trivialni problem, ale dycky kdyz vlezu na forum tak sem jako anonym a je docela opruz se porad prihlasovat. Driv me to nedelalo, vim ze se tam ma zaskrtnout ze si me to ma pamatovat atd, to secko snad mam, ale porad bez vysledku. Tak estli by ste mi mohli negdo poradit co si mam kde zaskrtnout abych byl dycky uz prihlasenej automaticky budu rad. Dikesz
  • 0

#2 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 04.02.2006 21:36

Asi to bude trivialni problem, ale dycky kdyz vlezu na forum tak sem jako anonym a je docela opruz se porad prihlasovat. Driv me to nedelalo, vim ze se tam ma zaskrtnout ze si me to ma pamatovat atd, to secko snad mam, ale porad bez vysledku. Tak estli by ste mi mohli negdo poradit co si mam kde zaskrtnout abych byl dycky uz prihlasenej automaticky budu rad. Dikesz

Zobrazit příspěvek

zkus vymazat vsechny hesla v prohlizeci ktery pouzivas a nakliknout a zaskrtnout to vsechno znova treba to pomuze
  • 0

#3 Host_Brud_*

Host_Brud_*
  • Host

Odesláno 04.02.2006 21:43

Zalezi na tom, z jake adresy pristupujes na tohle forum.

Pokud napises do prohlizece napriklad www.nwn.cz/forum ale "kolacky"(cookies) mas ulozene pro stare adresy (neverwinter.cz, demona.neverwinter.cz, ... ) tak te neprihlasi.
Muzes to mit i naopak tj. ted pri prihlasovani se ti "kolacky" ukladaji pod nwn.cz, ale pokud zase prizachazis z jine adresy nez nwn.cz, tak se neaplikuji.

A pokud pouzivas inteligetni prohlizec, jako treba Firefox, tak nemusis mazat vsechny hesla v prohlizeci.

:clover:
  • 0

#4 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 04.02.2006 21:44

jj zmaz cookie hesla ktore si browser pamata.
nahod forum... zadaj heslo password... daj nech si to pamata.a ked sa prihlasis tak to daj do bookmarku
Enjoy!
  • 0

#5 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 04.02.2006 21:45

Mno mne to kedysi tiez blblo a vyriesil som to tak, ze som na forum pristupoval tymto linkom: http://www.nwn.cz/fo...dex.php?act=idx .. neviem ci to este pomoze, ted nemam problemy
  • 0

#6 Strinx

Strinx

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 904 Příspěvků:

Odesláno 05.02.2006 19:32

Na to jsem se chtěl taky zeptet, když si forum vypnu několikrát za den a pokaždý se znova logovat mě neba... Tak schválně zkusím rady hlav pomazaných
  • 0

#7 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 05.02.2006 19:39

jestli vam to dela jeste od dob, kdy se sem lezlo pres IP, tak si poradne zkuste smazat susenky. :clover:
  • 0

#8 Strinx

Strinx

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 904 Příspěvků:

Odesláno 05.02.2006 19:42

Já sušenky mazal, dobře, tak to smažu natvrdo...

*po 2 min*
Tak jsem to promázl a nic
  • 0

#9 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2006 13:10

dobry uz to jede, bylo to tim, ze sem mel v oblibenejch ulozenou jeste tu adresu pres to IP takze se to asi buhvijak presmerovavalo a to tomu asi nedelalo moc dobre.

Takze resume - smazat susenky, oplatky, DISCO a jiny fujtajbly, a prepsat adresu v oblebenejch na www.nwn.cz/forum a melo by to snad ject

Jo a dikes vsem za rady
  • 0

#10 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2006 13:12

A nejaka odmena? :clover:
  • 0

#11 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2006 13:17

Odmena je to ze te ted muze hrat dobrej pocit, to je prece k nezaplaceni, zvlast v tehle mrazech (si vem kolik usetris za plyn/elektrinu) :clover:
  • 0

#12 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2006 13:28

Odmena je to ze te ted muze hrat dobrej pocit, to je prece k nezaplaceni, zvlast v tehle mrazech (si vem kolik usetris za plyn/elektrinu) :wink:

Zobrazit příspěvek

Nooo faakt no dik Rane ze sme ti mohly pomoct a zohriat sa dobrym pocitom. :clover:
  • 0

#13 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2006 13:34

Jo rado se stalo, jeste to chce sehnat nejakyho DM co neni moc teplej, ze by se chtel jako taky trosku ohrat a dat mi nejaky ty XP, no snad se zadari :)
  • 0

#14 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 06.02.2006 16:48

Ok ked stretnem naira alebo lopa tak ti vybavim nejaky questik.Musime si pomahat. :clover:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních