Skočit na obsah

Fotka

Nesmělé alchymistické pokusy

• Please log in to reply
27 odpovědí na toto téma

#1 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 27.01.2006 10:52

Gerald Mirindin clen Oliosova radu, dává ve známost, že velmi rád připraví lektvary pro zájemce, kteří jej budou chtít směnit za bylinky. Cena stanovená kolegou je odpovídající, takže i má cena je 30 bylinek za lektvar.
  • 0

#2 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 14.07.2006 09:09

Alchymistický Mistr Gerald oznamuje svůj návrat z dlouhých cest a plně souhlasí s cenami své vážené kolegyně Ninwe.
  • 0

#3 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 15.08.2006 07:17

Na nástěnce se objevil vzkaz:

Velmi rychle potřebuji větší množství trýzele a ohnivce . Jsem připraven dát 40 zlatek za kus. Velmi spěchá.

Edit: doplněn rozsah bylin

Příspěvek upravil geralt01: 18.08.2006 10:06

• 0

#4 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 03.09.2006 19:52

Na svých dalekých cestách jsem potkal velkého Mistra bylinkáře, jenž mi po dlouhodobém přemlouvání a uplácení prozradil jeden z vele neznámých ale vele cenných lektvarů. Rozhodl jsem se, že již nadešla ta správná chvíle, aby byl tento nabídnut bohatší vrstvě alicijských občanů.

Cenu stanovuji na celých 10 měšců. V případě většího odběru, řádově čítajícím několik desítek kusů bych byl ochoten uvažovat o slevě.

Přiložené soubory

• 0

#5 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 02.12.2006 21:19

Výkup bylin

Ve známost se dává, že Mistr alchymistického řemesla opět vykupuje byliny. Velký důraz je kladen na byliny vzácné, tak zvané zlaté, ale nepohrdnu ani bylinami obyčejnějšími. Zásoby netopýrníku nenoste, ještě jsem jej nestihl spotřebovat. Ceny jsou závislé na množství a kvalitě bylin, nikde Vám však vícero nedají! Vyhledejte mě v chrámu, či pošlete vzkaz po mém poslíčkovi, věrném chlapci, kterého najdete na tržišti. Holub z jihu je krajné možnost.

S Oliosovým jménem na rtech

Gerald, Mistr alchymie

Připsán seznam aktuálních bylin:

trýzel
studnička

• 0

#6 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 10.12.2006 16:25

Prodej ze skladových zásob:

Lektvar vidění neviditelného 100 zl / kus - k okamžitému odběru 100 kusů
  • 0

#7 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 22.12.2006 22:33

Výprodej skladových zásob:

lektvary úplného vyléčení 300 kusů
lektvary kritického léčení 100 kusů
lektvary kůry 100 kusů
lektvary rychlosti 50 kusů

prodej za nejvyšší cenu.... avšak cenu jež neurazí mistrovský výrobek...
  • 0

#8 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 24.12.2006 10:29

Nutně sháním a dobře zaplatím za:

trýzel 30 zlatek / kus
studnička 15 zlatek / kus
dušinka 20 zlatek / kus

• 0

#9 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 03.01.2007 13:12

Stařec se ještě jednou přišourá k nástěnce a připíchne na již potrhané vzkazy nový papír.

Slovutný Velmistr řemesla Alchymistického ve známost dává, že přijme 1 až 2 učedníky do svých služeb. V případě Vašeho zájmu, pošlete mi dopis do chrámu.

Ještě jednou pohlédl na poslední vzkaz.

Jo jo, co se budu trápit s někým kdo o to nestojí, sám si vyberu své učedníky a zasvětím je do tajů řemesla alchymistického. Jen ať si to dobře přečtou, snad mě nebudou teď nahánět po všech čertech, cestách a tržištích, sám si v klidu ve své komůrce po přečtení všech dopisů vyberu.
  • 0

#10 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 03.01.2007 13:42

Dnešním dnem počínaje dávám na vědomost, že již lektvary k běžnému prodeji neposkytuji. Na spolupráci jsem se dohodl výhradně s Babulí na trhu, které jsem přislíbil, jako svému pravidelnému a platícímu zákazníkovi, dodávat léčivé lektvary v neomezeném množství.
  • 0

#11 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 03.01.2007 13:53

*do chrámu přiletělo káně a na noze mělo přivázaný lístek*

Dozvěděl jsem se, že opět sháníte učedníka Mistře a bylo by mi ctí, kdybych se jím mohl stát já. Na případné dotazy milerád odpovím.

Soren z háje druidů

*po sundání lístku káně vyčkává na odpověď*
  • 0

#12 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 03.01.2007 14:29

Na nástěnce se objevil další listeček...

Velmitře Geralde,
pořád se domnívám, že se mám co učit.

podepsán..
..Janus

• 0

#13 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 03.01.2007 14:51

Hm... tak Mistr Gerald hledá učedníka? Proč ne *trpaslík si promne vous* Když mě nepřijme za učedníka, nějak to přežiju, proč to nezkusit...
Drahý Mistře Geralde, rád bych se stal vaším učedníkem, trpaslík Paldorn *podškrábne dopis a pošle ho po poštovním holubu*
  • 0

#14 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 04.01.2007 10:10

Velmistře, další pošta Vám došla. Nyní ji chodí nějak vícero, že? tázavě na mě pohlédne malý ministrant.
Máš pravdu synu, nečekal jsem, že zájem bude až tak obrovský.... ale což je dobré vědět že jsou a znát opravdové zájemce o řemeslo a ne jen o tu malichernou složku materiálního zisku. Díky ti. Mladý chlapec chápavě pokýval hlavou a pomalu za sebou zavřel dveře.

Prohrabuji se tou haldou dopisů, jež se do chrámu dostaly různými způsoby. Někteří nechtějí vejít ve známost, nu dobrá nebudu je prozrazovat. Každý sám musí vědět co je pro něho dobré, se jim valstně ani nedivím.

Jak různorodé je to spektrum alchymistů, létají mi myšlenky hlavou. Různý stupeň znalosti jest u nich, píšou i někteří z těch o kterých myslím, že jsou mi rovni, to opravdu potěší starce na duši..... Zvážit to musím důkladně a možná více promyslet, snad šlo by připravit více.....
  • 0

#15 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 09:42

Snad to již bude vše, rozložil jsem lejstra po stole.
Nu s tímto počtem se již dá něco provést anebo si opravdu vybrat jen jednoho či dva.... tož dilema obrovské, leč jak jej rozlousknout.... času není mnoho, neočekával jsem takové nadšení..... nu možná jedno, jedno řešení by bylo....

....vytáhl jsem brk a počal psát....

Drazí kolegové,

vašich přihlášek je mnoho, mnohem více než jsem čekal. Nu snad je to i lépe, jelikož o mnohém to svědčí. Jsem potěšen, že stále je mnoho těch, kteří neberou láskyplnou práci, jen tak pro nic za nic. Myslím, že dobrý alchymista by neměl postrádat několik zásadních vlastností. Proto vy, vy všichni jež jste mi psali, připravte si prosím tři lektvary. A to lektvar, jež je Vám nejdražší, lektvar jež je Vám nejužitěčnější a lektvar, který je pro Vás nejobtížnější. Až budete tyto lektvary mít, pošlete mi prosím vzkaz a domluvíme se na termínu individuální schůzky. Dobré je i znat, proč jste volili ten či onen lektvar.

S pozdravem

Gerald, alchymistický Mistr na odpočinku

• 0

#16 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 19:08

*Trpaslík se snaží psát co nejvíce úhledným písmem, ale moc mu to nejde*
Drahý Mistře Geralde, rád bych se s Vámi sešel, a předvedl Vám lektvary jež jsem si vybral, bohužel Vás s nimi seznámím až na našem setkání. Nemám mnoho volného času, ale s Vámi se sejdu rád kdykoliv, děkuji za Vaši odpověď a za poctu jež mi byla Vámi udělena, Těším se na naše brzké setkání...
PS: nejsou to nijak extra dobré lektvary, za prvé toho zas až tak neumim, a za druhé si myslím, že je jedno jaký Vám předložím lektvary, neb o mojí výřečnosti půjde, alespoň doufám.
*rozesměje se když to dopíše a odešle dopis*
  • 0

#17 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 05.01.2007 19:12

*tentokrat s dopisem přiletěl sokol*
Mistře lektvary mam připravené, již jen čekám, kdy se budeme moci střetnou a velice se na to těším

Soren z háje druidů

*po sundání papíru pták opět odletěl*
  • 0

#18 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2007 10:39

Pohled znovu sklouzl na hromadu dopisů.

Již to nemohu odkládat, musím si ten čas rozdělit, snad ve středu večer bych na pár kolegů čas našel a vyslechl si odpovědi na své otázky a se zájmem prohlédl jejich výtvory.....
  • 0

#19 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 10.01.2007 18:41

Na dveřích chrámu se objevil další vzkaz...

Mám pro Vás přípravené ty lektvary velmistře.

Janus

• 0

#20 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2007 14:21

První společný rozhovor s prvními dvěma kolegy proběhl. Těším se na další pokračování.
  • 0

#21 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2007 15:06

Vykoupím maximálně možné množství trýzele! Maximální výkupní ceny na trhu nebudou trvat dlouho!

trýzel 40 zlatek / kus - minimální dodávka 50 kusů, maximální 10 000 kusů

• 0

#22 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 23.04.2007 13:58

oprášil jsem papír na nástěnce...

to je divný takovej ranec peněz a skoro nikdo se neozve? že by přestala růst? tak tedy ještě studničku sháním.... hele nástěnkáři, koukej tu moji nabídku píchnout pořádně vysoko a ničím nezakrejvat, ať všichni vědí, že Otec Gerald něco shání a potřebuje!

Výkup trýzelu a studničky - 40 zlatek / kus

Gerald

• 0

#23 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 23.04.2007 20:29

*při prohlížení nástěnky Xawiel narazí na pergamen Mistra Geralda*
Hm...pár bylinek bych měla *otevře batůžek a prohrabuje jeho obsah*
*na nástěnku narychlo připíše*
Mistře Geralde, vlastním pár bylinek, konkrétně Trýzel, jestli o něj máte zájem, ale asi jen o 6-7 květů, dejte mi vědět.
Děkuji Xawiel.
  • 0

#24 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 23.04.2007 20:40

*Cedric se zastaví u nástěnky a začte se. Vyprskne smíchy když si přečte nabídku od Xawiel, pobaven odchází pryč do lesů*
  • 0

#25 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 08:22

Geralt projde kolem nástěnky a jen nechápavě zakroutí hlavou.

6 kusů, povzdychne si, to asi opravdu nerostou, ale taková cena, to je snad jasné, že to platí při dodávce alespoň 50 kousků
  • 0

#26 Salwer

Salwer

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 17:14

*Pokoukne po nástěnce a náhle se zastaví*

Chmm... Já já , bych měl tak 50 až 100 kousku trýzelu.
Reggis F.
  • 0

#27 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 17:24

Shade prochází kolem nástěnky a podívá se na vzkaz od Geralda.... "Vážený pane Kolego mám hodně trýzelu a Studniček opravdu nevím co sním napište kolik za něj dáte a já vám ho prodám Shade."
  • 0

#28 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2007 17:39

Shade prochází kolem nástěnky a podívá se na vzkaz od Geralda.... "Vážený pane Kolego mám hodně trýzelu a Studniček opravdu nevím co sním napište kolik za něj dáte a já vám ho prodám Shade."

Zobrazit příspěvek

*kolen nastenky jde drobna hobitka vsimne si tohoto vzkazu a zacne se silene smat*
To musi bejt strasnej pitomec *hryzne do jablka a podiva se o par radku vejs kde je napsana cena* dokonce i ja umim cist. *hodi ohryzek po nastenkarovi a zmizi ve stinu*
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních