VEREJNA SPRAVA
#1 Host_Tomco_*
Odesláno 07.01.2006 14:27
So smutnou spravou musim oboznamit lud alicijsky. Tulgar, velitel nasej velkej armady a vycvikovi nacelnik skonal v zalazi pocas vlady choreho lorda Caina. ubezpecujem vas o tom ze jeho ostatky budu pochovane primerane jeho uradu, a ze lord Cain svojich cinov pocas svojej nepricetnosti a zlej moci co ovladla jeho mysel uprimne lutuje.
Navzdori velkej zasluhe nasej armady sme nuteny tuto instituciu rozpustit kvoli nedostatku muzov schopnych jej velenia a tiez kvoli zavaznym okolnostiam, ktore su: Napadnutie verejneho cinitela, vtrhnutie do hradu po zruseni uradnych hodin a rusenie verejneho pokoja v hrade aj po doraznom upozorneni. Z tohoto dovodu je dalej Paldy byvali vojak alicijsky obzalovany z urazky verejneho cinitela a je povynny zucastnit sa exekutivneho sudu, ktory urci jeho pokutu.
Verim, ze v najblizsej dobe budeme schopny noveho naverbovania brancov do armady, zial najskor musime najst schopneho vycvikoveho velitela. termin verbovania bude urceny vopred.
Prosim vas drahi obcania mesta Alicia o zhovievavost v opravnom konani mesta po nedavnom utoku na hrad.
Dalsie novinky budu zverejnene v dalsej verejnej sprave ak to bude potreba.
s pozdravom vas verny mestsky spravca Mathell Blake v.r.
Odesláno 07.01.2006 14:39
Ani se nedivim ze se dal Muhdy na rebelovani...Lord Cain mohl projevit vetsi vdecnost za jeho zachranu a zachranu mesta... *pod vzkaz napise* A kdy se mam k soudu dostavit? *Paldy se podskrabl pod svuj vzkaz a nasupene odesel...*
Odesláno 07.01.2006 14:56
Ten správce je taky koukám pěknej ptáček, ani tam nebyl a klidně si napíše tyhle bludy. Prej rušení veřejnýho pořádku. Napadnutí veřejnýho činitele!
Pche, takový kecy. Strigi tomu nabubřelýmu strážníkovi jasně vysvětloval, že tam jsme s ním a máme tudíž právo tam být. Mával mu před očima zástavou ochránce a ten parchant strážnej si furt mlel svou. Byl přesvedčenej o svojí důležitosti a když jsme si to nechtěli nechat líbit, klidně napadl a zabil toho vojáka.
Však jsme mu to pěkně spočítali, holomkovi. Taková chátra nemá co nosit alicijský stejnokroj, lordi by ho měli hned vyrazit z města. Teda pokud se vylíže z těch ran, co pak schytal...
Ravi se škaredě usměje, pak si ale všimne kolemjdoucího strážníka, tak se nenápadně otočí a rychlím krokem odchází pryč z dohledu.
Odesláno 07.01.2006 15:14
Odesláno 07.01.2006 16:53
A kdy ma vlastne pohreb?
*Paldy pise pod vzkaz spravce* Timto zaluji velitele mestske straze o odskodne ve vysi ktere stanovi soud, Za bezduvodne napadeni straze, prislusnika armady!!! A take zaluji spravce Alicie za poskozeni dobreho jmena dnes jiz obcana Alicie. Dale zadam o vyplaceni odstupneho a zoldu ktere nam nebylo vyplaceno. Zadam o dalsi odškodnění od spravce za jiz zminovane poskozovani jmena. A o omluvu pisemnou ci ustní rozhodnuti je na soudu.Očekavam ze do jednoho dne kontinentalniho casu zde bude uvedeo datum soudu.
Vas byvali vojak nepravem obvinen. A vojak armady ktera byla z nepochpitelnych duvodu zrusena.Verny vojak Alice Paldy.
*Mne si ruce* tohle bych nikdy neudelal jenze spravce si musi uvedomit ze ne vse si muze dovolit.
Příspěvek upravil Paldy: 07.01.2006 17:02
Odesláno 07.01.2006 17:03
Zatraceně!! Tohle je moje chyba, já jsem je všechny vzal do hradu, aby jsme se podívali, jak se vede Lordovi, za kterého ještě před chvílí nasazovali život... Strážník si nedal říci a pak napadl Paldyho... V nastávajícím zmatku jsem se přestal orintovat...
Jestli někdo nese nějakou Vinu, tak já... Protože jsem tomu nedokázal zabránit. Podvolím se každému rozsudku, který správce vydá...
*napíše správci dopis s doznáním viny a převzetím odpovědnosti za tu událost*
Odesláno 07.01.2006 17:04
#8 Host_Tomco_*
Odesláno 07.01.2006 18:00
Trpazlik Strigi je sprosteni vsetkych obvineni, ktore na seba berie. Dosledky budu objasnene na sude.
Odesláno 07.01.2006 18:14
Odesláno 07.01.2006 18:29
Pisi vam ohledne blizici se ho soudu, a pral bych si kdyby jste mi dal sve kralovske slovo ze soud bude nestranny a objektivni. Bez uplatku a zastrasovani. Tim vsak nechci naznacovat ze tyto praktiky provozujete samozrejme, ale pral bych si aby soudci byly pod neustalym dohledem strazi. Dekuji
Vas oddany vojak Paldy
*Paldy sroluje dopis*
Dones to Lordu Cainovi *pobizi poslicka a predava mu dopis*
Příspěvek upravil Paldy: 07.01.2006 18:32
#11 Host_Tomco_*
Odesláno 08.01.2006 08:53
Sud aby bol nestranny? A co si ten chlap mysli ze spravca mesta je uplatny ci co. TS, to je drzost.
*a hodi dopis do najblizsieho kosa*
#12 Host_Tomco_*
Odesláno 14.01.2006 12:04
//pondelok po obede...
Odesláno 14.01.2006 13:33
Odesláno 15.01.2006 21:42
Odesláno 15.01.2006 22:04
Odesláno 16.01.2006 18:42
#17 Host_Tomco_*
Odesláno 17.01.2006 09:54
//skusky :(
Odesláno 22.01.2006 13:50
Drahy Lorde Caine
Chtel bych se vas zeptat kdy se bude konat soud, jestli se vsak bude vubec konat. A proto jsem se chtel zeptat zda-li by se tato smesna obvineni nedala stahnout... Sam doufam jiste vite, ze tento proces je predem prohrany a ze spravce nema sanci vyhrat... Svedci aji dukazy jsou ve prospech me. A proto vas zadam, pozadejte prosim spravce, aby sva obvineni stahnul, jelikoz by na to mohla doplatit mestska pokladna a zbytecne, jen si to preberte: vydaje za soud, najmuti pravnika neni take zrovna levne, tim vsak nechci naznacovat ze je mesto chude nebo neco takoveho... bez urazky... A proto vas timto zadam, aby spravce stahl sva obvineni. Dekuji
Vas cteny vojak Paldy
*Paldy sroluje dopis a poda ho poslickovi
Na poslicku dones tento dopis Lordu Cainovi...
#19 Host_Tomco_*
Odesláno 22.01.2006 14:01
Dopis nakoniec skrci do gulicky a hodi do rohu miestnosti k dalsim dotrhanym a dokrcenym papierom.*
Mam dolezitejsie veci na praci do certa...Tentoraz to asi vyriasim beztrestne ale nech sa chlapik nauci vyberat si ton v liste inak s nim zatocim.. TAKT SA PISE URADNY LIST?! VED TO NEMA FORMU..KAZDE DRUHE SLOVE JE AKO ROZKAZ GRRR...UZ HO NECHCEM VYDIET SPRATKA JEDNEHO..
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních