"Princezno, princezno Chilio" Celá zadáchaná přiběhne žena středního věku v potrhaných šatech. Zdá se jako by jí přepadli démoni.
"Co se vám stalo paní ? Vypadáte... ehm nějak potrhaně."Posmutní a snaží se uklidnit zadýchanou ženu.
"Prosím spomalte paní odpočiňte si, to chce klid, zhluboka dýchejte."Žena zhluboka oddychuje a zda se že jiš mluví srozumitelněji.
"Princezno.. d de dem. démoni zautočili na ostrov. skoro nikdo nepřežil. Váš lid vás potřebuje. Musíte nám pomoci prosím."Odříka strší paní. Chilia nasadí vážný obličej... posmutní, jako by ji do očí vlétly slzy.
"To snad ne! Jen to ne!. Nebojte slibuji že to již nebude dlouho trvat a bude vše jak má být!" Rozloučí se s paní dá jí pár měšců na nocleh a jídlo.
"Musím sehnat pomoc."Špitne pro sebe a rozeběhne se ke hradu Vulkán k nástěnce.
pozorně si pročítá všechny vzkazy znovu. Však jeden ji velice zaujal a přečetla si ho více krát.
Chilo,
bude mi potesenim. Ja s Nitkou sme v posledni dobe temer porad ve Stromoradu. Bitva s Demony bude ve srovnani s odpoledne s dvojcaty odpocinkem. Pocitej s mou podporou.
Lord MacLier Eraman v.r."Páááni. Sám lord a lady mi přijdou na pomoc. Já snad nevěřím svým očím. Jaká to čes. Hihi."
Chilia ani chvilku neváhá a vytáhne nový pergamen. Pořádně si oddychne a začne psát pozlaceným písmem.
Vážený lorde a lady. Dále pak vážený stateční občané města Alície.
Velice si vážím vaší pomoci. Ostrov Nybur je ve vážném ohrožení. Démoni pomalu ale jistě zabíjí můj lid a proto vás žádam o vaší pomoc a to dne 8. 12. ve 20:00 hodin kontinetálního času o vaší pomoc a podporu v boji proti Lordu Alomarovi, aby už jednou pro vždy nechal lid ostrova Nybur žít vlastním životem a je tedy čas se s ním vypořádat. Budu ráda za každou pomoc vás statečných hrdinů. Dále pak jako Lady města Alície bych ráda přispěla ke společné komunitě a rovnováze mezi dobrem a zlem. Slibuji že budu město opratrovat tak jako můj lid a ve společném úsilí pak dosáhneme toho krásného. Míru a klidu."
S pozdravem Princezna ChiliaPergamen opratří pěčetí připevní na nástěnku a odejde načerpat nové síly.
Příspěvek upravil *Chilia*: 05.12.2005 23:32