Skočit na obsah

Fotka

Chilia před velkou zkouškou.

• Zamčené téma Téma je zamčeno
20 odpovědí na toto téma

#1 *Chilia*

*Chilia*

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 455 Příspěvků:
  • Interests:chilia@email.cz

Odesláno 03.12.2005 18:57

Princezna Chilia, jediná panovnice ostrova NYBUR, přiběhne na trh přímo k nástěnce. Rozhlédne se kolem sebe a přípevní na nástěnku kus papíru s pozlaceným textem:

"Chilia hleda pomoc při osudové zkoušce v boji proti démonům. Prosím všechny občany kteří by byly ochotni bojovat po mém boku a zvítězit tak nad zlem nechť se podepíší na spodni část vzkazu. Pevně věřím že se někdo statečný najde a předem tak děkuji za jakýkoliv podpis."

Na konci je podpis a princeznina pečeť.

Příspěvek upravil *Chilia*: 03.12.2005 19:16

• 0

#2 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 03.12.2005 19:13

Kolem nastenky projde Laura a vsimne si papiru se zlatym textem a ji dobre zname peceti.....nevaha a precte jej.....po chvilkovem premysleni si rekne "Hmm taky mi to mohla rict osobne....Ale proc ne"

posleze se dole na vzkazu objevi podpis Laura

Příspěvek upravil HOUSTON: 03.12.2005 19:20

• 0

#3 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 03.12.2005 19:26

Any si pri pravidelnem prohlizeni nastenky vsimne vzkazu, peclive si ho precte a rekne si "No sice jsem ji to uz rikal, ze ji rad pomuzu, ale radeji se tam jeste napisu pro jistotu." a pod Lauru uhledne prida svuj podpis Anyndur Elessar
  • 0

#4 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2005 09:04

Na nastenke pribudli dalsie slova:
"V pripade, ze skupina bude zostavena tak, aby mala sancu prezit, mozete so mnou pocitat. Zalohu 5000 zlatych chcem vopred. Aeglos.
  • 0

#5 Lania Benset

Lania Benset

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2005 13:37

Princezna Chilia, jediná panovnice ostrova NYBUR, přiběhne na trh přímo k nástěnce. Rozhlédne se kolem sebe a přípevní na nástěnku kus papíru s pozlaceným textem:

"Chilia hleda pomoc při osudové zkoušce v boji proti démonům. Prosím všechny občany kteří by byly ochotni bojovat po mém boku a zvítězit tak nad zlem nechť se podepíší na spodni část vzkazu. Pevně věřím že se někdo statečný najde a předem tak děkuji za jakýkoliv podpis."

Na konci je podpis a princeznina pečeť.

Zobrazit příspěvek

tajný zvěd donesl Lanii kopii zprávy té samozvané princezny

*Jak sem to četla sem smíchem málem brečela*

*Po delší chvilce když sem se už dosyta nasmála sem napsala dopis a předala ho svému prostředníkovi s tím že ho doručí osobně*

vážená dámo,na takovou práci si najměte skutečné profesionály z řad Řádů Templářů a nechtějte po těch ubohých lidíčkách z města co se živí všelijak jen ne dobrodružstvím at dou s váma na jistou smrt.
  • 0

#6 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2005 15:27

"Jooo, nějaký vzrůšo bych zase po dlouhý době rád prožil."
*řekne si Maugrim, po přečtení vzkazu u hradu Vulkán, neváhá vytáhne pergamen a píše...*

Brej den, rád Vám budu nápomocnej na takový vejpravě moje milá. Tedaa když mi to čas dovolí. Maugrim
  • 0

#7 *Chilia*

*Chilia*

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 455 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2005 15:55

Chilia se zamyslí a rozhodne se že se podívá jestli se našla nějaká pomoc.
Jde tedy rovnou k nástěnce u hradu. Pozorně pročítá všechny příspěvky a říká si.
"Pááni. Nečekala jsem že by mi někdo pomohl s nelehkým úkolem. Raději tam ještě něco dopíšu. Hihi."

Děkuji všem (zatím) za vaší pomoc. Je mi ctí mít po svém boku Alícijský hrdiny a známé dobrodruhy. Udělám vše pro to aby se vám žilo lépe a ráda bych jako Lady Alície a Princezná ostrova Nybur dopomohla k rovnováze.

Připevní vzkaz na nástěnku a odejde směrem k tržišti.
  • 0

#8 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2005 16:39

klericka ve zlato-cerne zbroji si precte vsechna jmena.
Tak tam nesmim chybet - pomysli si a pripise i svoje jmeno
Emelia
  • 0

#9 Host_Beatris Xoran_*

Host_Beatris Xoran_*
  • Host

Odesláno 05.12.2005 17:30

No projistotu i ja pripisu sve jmeno, ikdyz uz jsme spolu mluvili Rekne zena, a pripusuje jmeno na pergamen

Beatris Xoran - Alicijska bojovnice
  • 0

#10 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2005 18:01

"Na pláninu se ještě dostanou, ale zpátky už nikdo" pomyslela si Melisa když ji dráček vyprávěl co se děje ve městě.
"Zkus najít toho padlého paladina a začni na hřbitově" rozkázala kostlivci, "A ty *podívala se na dráčka* rychle mi sežeň toho mága co se potuluje po okolí".
Ten den se Melisa už jen procházela po vesnici a přemýšlela, kam umístí princeznu.
  • 0

#11 Wertin

Wertin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 358 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2005 18:54

K Wertinovi přiběhne jeho poskok z hrbem a vzhledem psa a řekne „pane pane něšo šem zašlechl“ Wertin si zacpe nos a řekne „tak zpusť smradochu co si zaslechl na to poskok zvaný Pepa Vyskoč řekne nějaká vobluda zvaná Chilia še chše štát Lady “na to Wertin zvedne obočí a řekne „no leze to s tebe jak Orci s doupěte optám se někoho kdo umí víc jak deset slov srozumitelně a tet padej smradochu a kopne ho dozatku nebo něco tomu podobného .
  • 0

#12 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2005 19:13

Pod vzkaz Chillie je připsáno jednoduše a stručně:

"Syw"
  • 0

#13 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2005 19:21

„Syw, Aeglos, Any, Maugrim ... Demoni. No prece me tu nenechaji. Tam uz jsem dlouho nebyla, uz mi to chybi.“ s usmevem pripise sve jmeno na nastenku.

Ter Leelin II
  • 0

#14 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2005 19:39

"To vypadá na výpravu jdoucí na smrt," zamumlá si postava v černém brnění, stojící před nástěnkou. Potom smutně pohlédne na své ruce, popálené od práce u výhně, olízne si popraskané rty a rozhodnými tahy připíše na seznam další jméno.

Ravi Kadara

• 0

#15 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2005 21:18

" Ste to slyšel Kevine? Prej potáhnou zase na planinu, jako by nestačilo že tu teď řádili ty bastardi z hradu v horách, ještě chtěj provokovat démony." smutně zavrtěla hlavou číšnice a zvedla potřísněné korbele ze stolu.
" Jojo slyšel, ale kdo ví... možná to bude právě tahle výprava co toho bastarda zničí."

Alomar

Blesklo Kelimu v mysli a uvědomil si o čem mluví, již dříve se doslechl o výpravách skupin válečníků a snad i bláznů na jížní pláně kde mají plnou moc démoni, málokdo se vrátil, ale ten kdo se přeci jen dokázal z těch polí dostat živí byl poctěn šlechtickým titulem v Alicii.
Ušklíbl se na korbel před sebou, skrz přilbici se mu koukalo špatně, ale nedovolil si jakkoliv, byť závanem vzduchu poškodit ještě víc tvář.
Nepatrně zaryl nehty v oprýskané a mokré desce stolu.

Proč zrovna teď?

Zavrčel.

Teď když nedokážu povolat ani jednoduché strašidlo, teď kdy by mě i krysa dokázala zabít.

Pevně sevřel čelisti a zavrtěl hlavou...

" Paní, a kdy že tam dotyční hodlají jít?" zeptal se medovým hlasem s jemnou rouškou nenávisti.
  • 0

#16 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 05.12.2005 21:24

Mec uz mi zacina rezavet. Mel bysem ho ocistit ...
Chilo,
bude mi potesenim. Ja s Nitkou sme v posledni dobe temer porad ve Stromoradu. Bitva s Demony bude ve srovnani s odpoledne s dvojcaty odpocinkem. Pocitej s mou podporou.

Lord MacLier Eraman v.r.

// pokud to nebude v patek nebo o vikendu jdu.
  • 0

#17 *Chilia*

*Chilia*

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 455 Příspěvků:

Odesláno 05.12.2005 23:24

"Princezno, princezno Chilio"
Celá zadáchaná přiběhne žena středního věku v potrhaných šatech. Zdá se jako by jí přepadli démoni.
"Co se vám stalo paní ? Vypadáte... ehm nějak potrhaně."Posmutní a snaží se uklidnit zadýchanou ženu.
"Prosím spomalte paní odpočiňte si, to chce klid, zhluboka dýchejte."Žena zhluboka oddychuje a zda se že jiš mluví srozumitelněji.
"Princezno.. d de dem. démoni zautočili na ostrov. skoro nikdo nepřežil. Váš lid vás potřebuje. Musíte nám pomoci prosím."Odříka strší paní. Chilia nasadí vážný obličej... posmutní, jako by ji do očí vlétly slzy.
"To snad ne! Jen to ne!. Nebojte slibuji že to již nebude dlouho trvat a bude vše jak má být!"
Rozloučí se s paní dá jí pár měšců na nocleh a jídlo.
"Musím sehnat pomoc."
Špitne pro sebe a rozeběhne se ke hradu Vulkán k nástěnce.
pozorně si pročítá všechny vzkazy znovu. Však jeden ji velice zaujal a přečetla si ho více krát.

Chilo,
bude mi potesenim. Ja s Nitkou sme v posledni dobe temer porad ve Stromoradu. Bitva s Demony bude ve srovnani s odpoledne s dvojcaty odpocinkem. Pocitej s mou podporou.

Lord MacLier Eraman v.r.

"Páááni. Sám lord a lady mi přijdou na pomoc. Já snad nevěřím svým očím. Jaká to čes. Hihi."

Chilia ani chvilku neváhá a vytáhne nový pergamen. Pořádně si oddychne a začne psát pozlaceným písmem.

Vážený lorde a lady. Dále pak vážený stateční občané města Alície.
Velice si vážím vaší pomoci. Ostrov Nybur je ve vážném ohrožení. Démoni pomalu ale jistě zabíjí můj lid a proto vás žádam o vaší pomoc a to dne 8. 12. ve 20:00 hodin kontinetálního času o vaší pomoc a podporu v boji proti Lordu Alomarovi, aby už jednou pro vždy nechal lid ostrova Nybur žít vlastním životem a je tedy čas se s ním vypořádat. Budu ráda za každou pomoc vás statečných hrdinů. Dále pak jako Lady města Alície bych ráda přispěla ke společné komunitě a rovnováze mezi dobrem a zlem. Slibuji že budu město opratrovat tak jako můj lid a ve společném úsilí pak dosáhneme toho krásného. Míru a klidu."

S pozdravem Princezna Chilia

Pergamen opratří pěčetí připevní na nástěnku a odejde načerpat nové síly.

Příspěvek upravil *Chilia*: 05.12.2005 23:32

• 0

#18 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2005 01:51

K nastence pristoupi zena v robe barvy zapadajiciho slunce a procita si vzkazy. Pri precteni posledniho vzkazu se zamysli: "No, moc jsem jim minule nepomohla," vzpomene si na obrovsky demonuv mec, mirici na jeji hlavu, "ale presny luk se vzdycky hodi. Na pergamenu pribyl novy podpis. Nelia
  • 0

#19 Host_Linnah_*

Host_Linnah_*
  • Host

Odesláno 06.12.2005 10:38

Takze ta alicijska chatra sa konecne zmohla na odvetny utok proti demonom ... a v cele bude stat samotny Maclier. Linnah sa len usmevala nad zubozenym telom muza, z ktoreho len pred chvilkou "vypacila" zaujimave informacie.

Budu tam vsetci, vsetci po kope ... toto je moja sanca zatala peste.

Vedela, ze to je mozno jej posledna prilezitost, ale potrebovala najst spojencov. Rebeli uz nie su to, co pred tym, je treba najst niekoho, kto by jej pomohol dokonat pomstu. S hlavou plnou myslienok sa vydala k vypalenej vesnici ...
  • 0

#20 Host_Nitetis_*

Host_Nitetis_*
  • Host

Odesláno 06.12.2005 13:30

"Nit!!" Zvedla hlavu od dopisu a podívala se na Maca.

"Vyrazíme si na výpravu!" Mac září jako malý kluk, co má asi za lubem. "Slíbil jsem Chili, že ji doprovodíme!" Sleduje co Nit na to.

"Jo tahle výprava. No proč ne. Trocha rozptýlení neuškodí." Usměje se na spící děti. "Snad tam k něčemu budu."
  • 0

#21 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2005 14:00

*Laura opet procita nastenku a opet pridava svuj podpis*
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních