Skočit na obsah

Dilema v boji

• Please log in to reply
43 odpovědí na toto téma

Anketa: Co je lepsi? (33 členů volilo)

Co je lepsi?

1. Znicit nejprve nejsilnejsiho nepritele a pak slabsi. (24 hlasů [72.73%])

Procento volících: 72.73%

2. Znicit nejprve slabsi nepratele a pak silnejsi. (9 hlasů [27.27%])

Procento volících: 27.27%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#1 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 22.11.2005 14:20

Asi kazdeho kdo kdy hral nejakou hru napadla otazka "nebylo by lepsi zabit nejdriv nepritele ktery mi udela nejvetsi poskozeni" a pak teprve ty slabsi a vzapeti je nahrazena dalsi otazkou "nebylo by lepsi nejdriv zabit slabsi nepratele ktere moc nevdrzi a pak se plne venovat tomu nejsilnejsimu?"

Jaky ja vas nazor nebo recept na tohle?

TENTO TOPIK SE ZABIVA HRAMY OBECNE NIKOLIV NWN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Příspěvek upravil zpirit: 25.11.2005 01:12

• 0

#2 Host_Dumgar_*

Host_Dumgar_*
  • Host

Odesláno 22.11.2005 14:24

Zobrazit příspěvek

Huh. No to je neco ;)

No tak zalezi jestli ty slabsi me zatim nevodrovnaj, zatimco budu busit do toho silnejsiho a naopak. Jestlize pak nastane situace ze zatimco nez znicim vsechny slaby me sejme ten silnej a naopak jestli nez zabiju toho silnyho me zabijou ti poskoci, tak pak nastava tzv. "jina situace"...
  • 0

#3 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 22.11.2005 14:44

Asi kazdeho kdo kdy hral nejakou hru napadla otazka "nebylo by lepsi zabit nejdriv nepritele ktery mi udela nejvetsi poskozeni" a pak teprve ty slabsi a vzapeti je nahrazena dalsi otazkou "nebylo by lepsi nejdriv zabit slabsi nepratele ktere moc nevdrzi a pak se plne venovat tomu nejsilnejsimu?"

Zobrazit příspěvek

No....hele jak kdy vem si treba u severskejch skretu du nejdriv do samana a pak ten zbytek
ale treba proti hraci kterej si treba vyvola elementa tak si na par ran dam elementa a az pak du na hrace
takze proste zalezi na situaci
  • 0

#4 Pomeranč

Pomeranč

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:
  • Interests:fotbal

Odesláno 22.11.2005 15:00

pokud na tebe utoci ten silnej i ty slaby tak asi nejdriv toho silnyho pokud mas chvili cas tak jednoznacne nejdriv ty slabsi a pak si vychutnat joa :innocent2:
  • 0

#5 Host_Xaim_*

Host_Xaim_*
  • Host

Odesláno 22.11.2005 15:26

Anketa je spatne, podle me je treba znict/eliminovat nejnebezpecnejsiho i kdyz treba neni nejsilnesi nebo nejslabsi.
  • 0

#6 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 22.11.2005 15:31

??? Pro me je nejsilnejsi vzdicky ten co je pro me nejnebezpecnejsi.
Predevsim jde o to ze ostatni padnou rychlejc a muzu se tak zbavit jejich dmg driv nez se pustim do nejsilnejsiho i kdyz do me zatim bude mlatit.Nekdy je tezky uhealovat to vsechno kdyz do vas mlati 3najednou ale kdyz date ty slabi tak pak se to treba uhealovat da.

Příspěvek upravil zpirit: 22.11.2005 15:34

• 0

#7 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 22.11.2005 15:37

??? Pro me je nejsilnejsi vzdicky ten co je pro me nejnebezpecnejsi.
Predevsim jde o to ze ostatni padnou rychlejc a muzu se tak zbavit jejich dmg driv nez se pustim do nejsilnejsiho i kdyz do me zatim bude mlatit.Nekdy je tezky uhealovat to vsechno kdyz do vas mlati 3najednou ale kdyz date ty slabi tak pak se to treba uhealovat da.

Zobrazit příspěvek

No ale co ak ta ten silny zabije skor ako ti zabijes slabych .. ono je to vzdy kompromis a takto vseobecne k zaveru nedojdes, ma to privela parametrov od ktorych to zavisi :innocent2:
  • 0

#8 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 22.11.2005 15:40

Proto sem to dal do vedeckyho krouzku mezi hlavy korunovane.
  • 0

#9 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 22.11.2005 15:49

Ahaaa.... Uz som pochopil, preco ma pri bojoch zabiju vzdy ako prveho. Som najnebezpecnejsi/najsilnejsi... :innocent2:
  • 0

#10 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 22.11.2005 15:58

Proto sem to dal do vedeckyho krouzku mezi hlavy korunovane.

Zobrazit příspěvek

No len som chcel naznacit ze je to privelmi specificke tak neviem o com sa mame bavit, snad nie o vsetkych kombinaciach :innocent2:

- Napr. ja by som siel prve po devastatorovi, alebo silnom magovi ak by som nemal dostatok imunit
- Ale takemu PMku je jedno ake kritikaly ma super, a preto pojde po tych, co maju vacsi priemerny dmg za kolo
- Dalsi sa mozu bat zbrani s onhit parametrami, taky dispel moze byt pre niekoho neprijemnejsi ako dostat nejaku peknu ranu.
- Ak su ti slabi napr. sneakeri, tak mozu byt hodne nebezpecni, aj keby triafali len na 20 a podobne ...

Skus si zostavit nejaky rebricek pre konkretnu postavu a mozno sa pohnes dalej, na vrchu by mali byt ohrozenia, ktore ta zabiju najrychlejsie a ti im mas malu sancu odolat (death magic, devast, vorpal)
  • 0

#11 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 22.11.2005 16:19

Tak zaprve me nezajima nwn ale hry obecne a zadruhe ke vsemu se da udelat nejaka pekna rovnice:D
  • 0

#12 Host_Quixote_*

Host_Quixote_*
  • Host

Odesláno 22.11.2005 16:51

Rovnica je lahka. Ma dve strany. Je to vlastne nerovnica. Na jednej strane je.
realny damage silnejsieho (ocisteny od netrafenia a tak) / cas potrebny k jeho zabitiu

na druhej
1/2 damage vsetkych slabsich / cas potrebny k ich zabitiu

podla toho co je vacsie, to treba zabit skor. Plati pre vsetky hry :innocent2:
  • 0

#13 Host_Linnah_*

Host_Linnah_*
  • Host

Odesláno 22.11.2005 17:31

Hmm, zaujimava otazka ... odpoviem prikladom :

Svatyna -

1. pobijete temnych a ohnivcov a nakoniec Daga

2. sa najpv vrhnete na Daga a potom dorazite zbytok.

Raz som zazil situaciu, kde druzina skusila postupovat podla scenara cislo 1 a veru dopadlo to neslavne :innocent2:
  • 0

#14 Host_Axloth_*

Host_Axloth_*
  • Host

Odesláno 22.11.2005 17:47

myslim ze je to jasny, zabiji se v poradi sestupne podle pomeru [zabitelnost/nebezpecnost], ve vsech hrach

- nejdriv se likvidujou magove/delostrelectvo - malo vydrzi a dokazou napachat hodne skod
- az naposled plechovky/tezky tanky - jsou relativne tezkopadnejsi a mnohem vic vydrzi
  • 0

#15 Host_bullov_*

Host_bullov_*
  • Host

Odesláno 22.11.2005 18:43

ve strategiích:

Zabít nejsilnějšího, abych pak přešel na jeho místo a vychutnával si to že jsem nejsilnější.

v akcích: tam je mi to jedno :innocent2:
  • 0

#16 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 22.11.2005 19:15

Hmm, zaujimava otazka ... odpoviem prikladom :

Svatyna -

1. pobijete temnych a ohnivcov a nakoniec Daga

2. sa najpv vrhnete na Daga a potom dorazite zbytok.

Raz som zazil situaciu, kde druzina skusila postupovat  podla scenara cislo 1 a veru dopadlo to neslavne    :innocent2:

Zobrazit příspěvek

No kdyz sem se tama dostal s Muhdym a spol tak sme to tak delali
  • 0

#17 Host_Xaim_*

Host_Xaim_*
  • Host

Odesláno 22.11.2005 19:38

nebezpecnost/zabitelnost

Zobrazit příspěvek

to je presnejsi, pravda.
  • 0

#18 Calvin

Calvin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 247 Příspěvků:
  • Interests:NWN :-)

Odesláno 22.11.2005 20:49

vono je to nekdy zradne pac ten , ktery se muze jevit jako snadny, te sunda za par sekund :innocent2:
Nejlepe zabit oho koho zabijes rychle :smile:
  • 0

#19 Host_Rahwin Qaj Taw_*

Host_Rahwin Qaj Taw_*
  • Host

Odesláno 23.11.2005 12:55

Vsetci sa pletiete...
Najprv treva presvedcit slabsich, ze ich uchranite od silnejsieho ktory by ich po vasej porazke zabil...
Potom dat o ich zrade vediet silnejsiemu, ktory sa bude mstit. Az budu slabsi prosit o pomoc, nechat ich svojmu osudu, a az ich silnejsi znici, napadnut ho kym je oslabeny...
Tak sa to robi...;p
  • 0

#20 Host_Axloth_*

Host_Axloth_*
  • Host

Odesláno 23.11.2005 14:18

Vsetci sa pletiete...
Najprv treva presvedcit slabsich, ze ich uchranite od silnejsieho ktory by ich po vasej porazke zabil...
Potom dat o ich zrade vediet silnejsiemu, ktory sa bude mstit. Az budu slabsi prosit o pomoc, nechat ich svojmu osudu, a az ich silnejsi znici, napadnut ho kym je oslabeny...
Tak sa to robi...;p

Zobrazit příspěvek

:clover: :wink:
  • 0

#21 Host_Xaim_*

Host_Xaim_*
  • Host

Odesláno 23.11.2005 15:21

:drinks_cheers: :clover: :wink:
  • 0

#22 Host_Esokobra_*

Host_Esokobra_*
  • Host

Odesláno 23.11.2005 16:13

No asi bych nejdrive znicil toho silnejsiho a pak slabsiho kdyby byly jen dva! ale pak taky nastava otazka kdyby byl jeden nejsilnejsi a houf slabsich tak to bych asi busil do slabsich a pak do silnejsiho! :drinks_cheers: :wink: :clover:
  • 0

#23 Host_Nonreva_*

Host_Nonreva_*
  • Host

Odesláno 24.11.2005 07:53

je to uplne jedno, stejne si je musis drzet od tela vsechny, jak bosaka tak jeho poskoky. kalkulovat s tim, co te vic zrani je uz boj predem prohranej
  • 0

#24 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 24.11.2005 08:09

No ale dulezity je usetrit si hp ,mp ,poty ,kouzla atd takze pokud jedna varianta bude efektivnejsi budu lip pripravenej na dalsi boj nebo usetrim nejaky ty prasule.
  • 0

#25 Yucht

Yucht

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 402 Příspěvků:

Odesláno 24.11.2005 08:55

no, ja idem podla nebezpecnosti npc/pc
  • 0

#26 Host_Thorik_*

Host_Thorik_*
  • Host

Odesláno 24.11.2005 10:16

Tenhle system od nejsilnejsiho po nejslabsi jde jen v NWN, aspon teda doufam, ze se to ma tykat NWN tenhle vyzkum :clover: Protoze vetsinou mate tak velky AC ze vas ty slabsi vetsinou netrefi a soustredite se na nejsilnejsiho.

Pokud bych vzal PnP kde je AC tak v prumeru 25-30 (nestackujou se boosty atd. podle kampane a co dovoli DM) takze v prumeru vas trefi skoro kazdy monstrum od 5 HD takze nejdrive, pokud to situace dovoli (malokdo riskuje AoO pobihanim po bojisti jako v nwn :drinks_cheers: ), prskavku a pak jak to prijde pod mec ci jinou zbran. :wink:
  • 0

#27 Host_Valerie.CZ_*

Host_Valerie.CZ_*
  • Host

Odesláno 24.11.2005 23:33

a jak poznaš ktery je silnějši a ktery slabši když je vidiš poprve
  • 0

#28 Yucht

Yucht

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 402 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2005 00:46

kliknem pravym a zistim CR npc/pc. v danom momente zhodnotim, ci je to prskavka, devastator alebo sneaker. podla toho sa chovam. ked to nestiham, mam jednoducho smolu a jednam podla toho, aku mam postavu ja. ked som devastator, spolieham na velke AB a ze trafim kritak. ked som sneaker, neostava mi ine iba sneakovat a ked som socka, leti mord a pracka.
vsetkym, ktori v tom nemaju jasno odporucam BoW. tam si ujasnite veci :)
  • 0

#29 Host_Valerie.CZ_*

Host_Valerie.CZ_*
  • Host

Odesláno 25.11.2005 01:11

kliknem pravym a zistim CR npc/pc. v danom momente zhodnotim, ci je to prskavka, devastator alebo sneaker. podla toho sa chovam. ked to nestiham, mam jednoducho smolu a jednam podla toho, aku mam postavu ja. ked som devastator, spolieham na velke AB a ze trafim kritak. ked som sneaker, neostava mi ine iba sneakovat a ked som socka, leti mord a pracka.
vsetkym, ktori v tom nemaju jasno odporucam BoW. tam si ujasnite veci :)

Zobrazit příspěvek

Tak zaprve me nezajima nwn ale hry obecne

TUTURUTUTU :clover:
  • 0

#30 Host_zpirit_*

Host_zpirit_*
  • Host

Odesláno 25.11.2005 01:12

TENTO TOPIK SE ZABIVA HRAMY OBECNE NIKOLIV NWN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních