Skočit na obsah

Fotka

Hlavy ku stažení

• Please log in to reply
24 odpovědí na toto téma

#1 Marry

Marry

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 161 Příspěvků:

Odesláno 06.10.2005 20:58

Ať si všici vidíme do obličeje... :biggrin:

http://nwvault.ign.c....Detail&id=4519
  • 0

#2 Host_Dumgar_*

Host_Dumgar_*
  • Host

Odesláno 07.10.2005 11:22

Ja nevim, me se to nezda moc stastny... Vemte si kolik lidi si stahuje portrety... Treba portret Linnah byl stazen 20x. To znamena ze odhadem tak 4/5 lidi ten portret nevidej, kdyz ji potkaj. No dobre, to neni zadna tragedie, ale u hlav se mi to zda jako DOST trapny, kdyz nekdo vidi behat nekoho bez hlavy.

Spis se divim, ze na to mate nervy to porad nekomu vysvetlovat, kdyz vas ve hre potka a zahulaka "Jeee, mamiii, von ten pan nema hlavu!"

Ale kdyz mate, tak mate no ;) A nebo at se stanovi jeden soubor hlav a ten by byl "povinej" hodil by se na web k hakum ke stazeni...

Proste tak. Jen plkam. Snad me nekdo pochopil...
:biggrin:
  • 0

#3 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 07.10.2005 11:57

Ja nevim, me se to nezda moc stastny... Vemte si kolik lidi si stahuje portrety... Treba portret Linnah byl stazen 20x. To znamena ze odhadem tak 4/5 lidi ten portret nevidej, kdyz ji potkaj. No dobre, to neni zadna tragedie, ale u hlav se mi to zda jako DOST trapny, kdyz nekdo vidi behat nekoho bez hlavy.

Spis se divim, ze na to mate nervy to porad nekomu vysvetlovat, kdyz vas ve hre potka a zahulaka "Jeee, mamiii, von ten pan nema hlavu!"

Ale kdyz mate, tak mate no ;) A nebo at se stanovi jeden soubor hlav a ten by byl "povinej" hodil by se na web k hakum ke stazeni...

Proste tak. Jen plkam. Snad me nekdo pochopil...
:biggrin:

Zobrazit příspěvek

souhlasim :laugh: ne kazdy se musi dostat na forum, aby nasel hlavicky na stazeni, bylo by nejlepsi to rovnou vnutit, bezhlavci jsou prisernost :) hlavne by se mohl udelat poradek ve hlavach, at se nekdo nedesi, ze dostal spicatu klobrc misto slusive pasky pres oko :blink: :laugh:
  • 0

#4 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 07.10.2005 12:04

Ja nejak nevim co je na tom spatnyho. Co nejvetsi rozmanitost a vyber vyzoru panaka je podle me dulezitej a prispiva k barevnosti modulu.

Ten odkaz tady obsahuje vsechny hlavy z CEPu, jednou ho stahnes, jednou nahrajes do override a nafurt mas vystarano, zadni bezhlavci te neobtezujou. Co je na tom tezkyho nebo neprijemnyho?

Btw, udelat poradek v hlavach znamena editovat 2da a myslim ze momentalne neni nikdo kdo by se tomu chtel venovat.
  • 0

#5 Host_Dumgar_*

Host_Dumgar_*
  • Host

Odesláno 07.10.2005 12:10

Deeku, s tema hlavama jsem chtel rict, ze proste vetsina si je proste nestahne, kdyby ses rozkrajel... Pak mi to naopak prijde ze misto pozitivni "barevnost" je to spise ke skode... Ale jak rikam, kazdyho vec, kdyz mu nevadi ze na nej lidi koukaj jako na bezhlavyho...

Jo, jinak sem casem hodim jak jsou ty hlavy na Demone doopravdy. Takze v nich sice nebude poradek, ale kdo bude mit zajem pro nejakou neobvyklou hlavu, tak tu najde screen vsech, co na Demone jsou...

Edit: Zkusim Jindru nebo nekoho kdo ma pristup k webu poprosit aby ten soubor s hlavama pridal k downloadum haku. D.

Příspěvek upravil Deekin: 07.10.2005 12:14

• 0

#6 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 07.10.2005 12:31

Ja nejak nevim co je na tom spatnyho. Co nejvetsi rozmanitost a vyber vyzoru panaka je podle me dulezitej a prispiva k barevnosti modulu.

Ten odkaz tady obsahuje vsechny hlavy z CEPu, jednou ho stahnes, jednou nahrajes do override a nafurt mas vystarano, zadni bezhlavci te neobtezujou. Co je na tom tezkyho nebo neprijemnyho?
Btw, udelat poradek v hlavach znamena editovat 2da a myslim ze momentalne neni nikdo kdo by se tomu chtel venovat.

Zobrazit příspěvek

spatneho rozhodne ne, rozmanitost je fajn, ale ne kazdy se dostane sem a ne kazdy rozumi tomu, co se po nem chce. Pokud by se nejaky balicek s vetsim vyberem hlav primo vnutil , byla by rozmanitost a ani novi by nemeli problem s vetsim pocem bezhlavych :)
  • 0

#7 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 07.10.2005 12:41

Vsak Deekin u Dumika pise, ze zkusi zaridit, aby se tento balicek pripsal k HAKum. Takze kdo si bude stahovat HAKy uvidi, ze by mel jeste hlavicky, ne ? :biggrin: POdle meho je to takto idealni.

A vubec me nejaka Orebica ci Berenika bez hlavicek nevadi, aspon treba Berenika nevypada tak vysoka oproti Tery :laugh: :blink:
  • 0

#8 Host_Quixote_*

Host_Quixote_*
  • Host

Odesláno 08.10.2005 21:57

Zobrazit příspěvek

Bordel s demona hlavami je uplne zbytocny a navrhujem najst sposob ako prinutit Moleho, aby to opravil. Myslim, ze to je v jeho silach a ani by to nemalo dlho trvat. Ja som ochotny za tym ucelom prispiet jedno piwko.

Pritlac! M.
  • 0

#9 Wertin

Wertin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 358 Příspěvků:

Odesláno 19.02.2006 16:20

Stejně su zvědavej kolik lidí si to stáhne. :clover:
  • 0

#10 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 19.02.2006 16:40

Stejně su zvědavej kolik lidí si to stáhne.  :clover:

Zobrazit příspěvek

No tie hlavy by mali byt v Demona hakoch, takze uz to treba stahovat len ak si chces vytvorit postavu s takou hlavou
  • 0

#11 Host_fky___*

Host_fky___*
  • Host

Odesláno 19.02.2006 16:49

Kdyz uz jsme u hlav. Videl jsem tu nekde kdysi davno ze nekdo vytvoril balik portretu .. je tu jeste nekde ? Chtelo by to zas neco takovy udelat.
  • 0

#12 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 19.02.2006 16:58

Kdyz uz jsme u hlav. Videl jsem tu nekde kdysi davno ze nekdo vytvoril balik portretu .. je tu jeste nekde ? Chtelo by to zas neco takovy udelat.

Zobrazit příspěvek

No mas to na www.nwn.cz treba nebo pak portretech mas jednotlivy.
  • 0

#13 Host_fky___*

Host_fky___*
  • Host

Odesláno 19.02.2006 17:12

Na nwn.cz je ten balik to je pravda ale chce to aktualni balik portretu co maj hraci na demone.
  • 0

#14 JETR

JETR

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 436 Příspěvků:

Odesláno 19.02.2006 17:17

ted uz hlavy nemusis stahovat je to implementovano v modulu takze se vsichni vidime i kdyz mas ciste instalnuty nwn :clover:
  • 0

#15 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 19.02.2006 17:22

ted uz hlavy nemusis stahovat je to implementovano v modulu takze se vsichni vidime i kdyz mas ciste instalnuty nwn  :clover:

Zobrazit příspěvek

On mluvi, ale o portretech akorat pise do topicu s hlavama. :wink:
  • 0

#16 JETR

JETR

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 436 Příspěvků:

Odesláno 19.02.2006 17:34

On mluvi, ale o portretech akorat pise do topicu s hlavama. :yes:

Zobrazit příspěvek

haha aha mno tak to nikdy nebude aktualni kazdy si stahne novy portret to aby se aktualizoval ten balik co dva dny :wink: :yes:

ps:aha cetl jsem jen posledni prispevek tak me nenapadlo ze to musou byt portrety no :clover:
  • 0

#17 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 19.02.2006 17:40

haha aha mno tak to nikdy nebude aktualni kazdy si stahne novy portret to aby se aktualizoval ten balik co dva dny  :yes:  :yes:

ps:aha cetl jsem jen posledni prispevek tak me nenapadlo ze to musou byt portrety no  :clover:

Zobrazit příspěvek

No dalo by se to aktualizovat treba kazdej mesic, ale nikomu se to asi nechce delat. Me uz napadlo ze bych udelal nakej novejsi balik ale nak nemam cas asi a tak proste :yes:

ps: se stane :wink:
  • 0

#18 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 19.02.2006 18:30

No dalo by se to aktualizovat treba kazdej mesic, ale nikomu se to asi nechce delat. Me uz napadlo ze bych udelal nakej novejsi balik ale nak nemam cas asi a tak proste :clover:

ps: se stane :wink:

Zobrazit příspěvek

no ja jich naposled mel tolik ..no tak 400 MB,ale format to vzal,ale byl to peknej balicek..no uz vidim jak takovy mnozstvi stahujete(a bylo to v rarech) a stejne mi hodne portretu chybelo a ted uz na to pecu,jsme linej stahovat i ten dobrovolny hak :yes:
  • 0

#19 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 19.02.2006 18:59

no ja jich naposled mel tolik ..no tak 400 MB,ale format to vzal,ale byl to peknej balicek..no uz vidim jak takovy mnozstvi stahujete(a bylo to v rarech) a stejne mi hodne portretu chybelo a ted uz na to pecu,jsme linej stahovat i ten dobrovolny hak  :wink:

Zobrazit příspěvek

sakra vždyť mé NWN s datadisky a vším má skoro 8GB....a je tam hodně hlav a portrétů atd...a tohle mám myslim taky stažené :clover:
  • 0

#20 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 19.02.2006 19:03

no ja jich naposled mel tolik ..no tak 400 MB,ale format to vzal,ale byl to peknej balicek..no uz vidim jak takovy mnozstvi stahujete(a bylo to v rarech) a stejne mi hodne portretu chybelo a ted uz na to pecu,jsme linej stahovat i ten dobrovolny hak  :wink:

Zobrazit příspěvek

buh vi co si taky tahal za blbosti :clover:
  • 0

#21 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 19.02.2006 21:10

buh vi co si taky tahal za blbosti :clover:

Zobrazit příspěvek

jaky blbosti,jel jsem na vault,tam zadas portraits a nahore ve vyberu ze chces zobrazit vsechnio a stahuj si kamarade,je tam toho hrozna spousta a ty co jsme mel ja si Tome nemel,protoze si o tmhle nevedel,si mel jen to oc sem mel ja ze zacatku.. :yes: ale ted mam jen to co mas ty :wink:
  • 0

#22 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 19.02.2006 21:27

jaky blbosti,jel jsem na vault,tam zadas portraits a nahore ve vyberu ze chces zobrazit vsechnio a stahuj si kamarade,je tam toho hrozna spousta a ty co jsme mel ja si Tome nemel,protoze si o tmhle nevedel,si mel jen to oc sem mel ja ze zacatku.. :yes: ale ted mam jen to co mas ty :wink:

Zobrazit příspěvek

Tak teda nevim na koho reagujes pac tam mas muj prispevek, ale pak tam zase rikas Tome. :clover:
  • 0

#23 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 19.02.2006 22:41

Tak teda nevim na koho reagujes pac tam mas muj prispevek, ale pak tam zase rikas Tome. :wink:

Zobrazit příspěvek

abych nemusel reagovat dvakrat tak jsme dal odkaz na tebe a druha cast vety se tyka Tomiho :clover:
  • 0

#24 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 19.02.2006 22:44

abych nemusel reagovat dvakrat tak jsme dal odkaz na tebe a druha cast vety se tyka Tomiho  :clover:

Zobrazit příspěvek

Njn ale o vaultu sem ti rek ja, takze to stejne moc nesedi. :wink:
  • 0

#25 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 20.02.2006 00:41

Njn ale o vaultu sem ti rek ja, takze to stejne moc nesedi.  :wink:

Zobrazit příspěvek

Jen mu dej.....

jsi béčko Magnáte.......a já stejně věděl o všem dřív než ty jsi vůbec poprvé slyšel "Neverwinter Nights" :clover:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních