posudte sami
#1 Host_Svetluska_7.roj_*
Odesláno 17.09.2005 21:04

Odesláno 17.09.2005 21:05
Odesláno 17.09.2005 21:07
Odesláno 17.09.2005 21:13

Odesláno 17.09.2005 21:17
Přiložené soubory
Příspěvek upravil Garret: 17.09.2005 21:18
Odesláno 17.09.2005 21:33
(ale nerikam ze na 100% jenom mi to uz rikalo vic lidi)
Edit: jo podle vyjadrovani to je ona
#9 Host_Janca75_*
Odesláno 18.09.2005 05:58
Odesláno 18.09.2005 08:09
jasne ze je to viconia :)Mam za to ze je to viconia, takze neni treba dalsich slov....
(ale nerikam ze na 100% jenom mi to uz rikalo vic lidi)
Edit: jo podle vyjadrovani to je ona
jak dostane ban presunese na jiny server a jak vyprsi dostane zase dalsi takze se takhle presouva

#12 Host_Viaconia12_*
Odesláno 18.09.2005 08:51
Dovolim si poupravit:Jsem ta známa Kaliki Lightwinter.........nevim proc ale, dnes mi hru celkem dost otravil hrac ktery je Viconia ktery si zalozil postavu ktera neni schopna nikam ist sama tak preto otravuje lidi ktory sou mudry dobre sikovni atd.. Postavou Sarevok mi povedala že sem rozmazlena "píp"tak sem mu nato rekla že bude ban ale on to nebral vazdne a dále se mi posmival a nemám ktomu co rict dit to vidite na screenu , po té co jsme se domluvila s kamaradom sel sla na chvili afk a ktomu prisel ten otravnej sarevok Mildur se ptal ze kdo mi pomuze do jazera pri tam je sipar pak sem prisla a nekdo pozval toho otravniho Sarevoka ai kdiz sem si to neprala lebo, minule kdiž sem snim bila mal veci ktore dostal zadarmoo a nezasluzil si je tot je moj nazor proste nemam ho rada ale je to tak tak proto so mnou nemohl teda s milduder na druzinu a vypravu a ho nevzali sebou........Neustale se me pta tak 6krat denne jestli s nim do druziny nepujdu....a tak jsem ho ted nevzala a takhle takto dopadlo musela sem napsat DM ktory rek at to dam na forum pak Deynorovy ktory si me zastal a rek sarevokovy at si to urovna v hlave necelich 5 mi se mi omluvil ale , ja jeho omluvu neprijal lebo, sem holka a nenecham se urazet a proto se mu omluvil lebo se zlakol toho namachrovaneho Deynora ......sakrys neni to zbytecny meli ste mu dat pri prvem banu pernamenty a nemusela sem zakladat nový topic strata casu mohla sem tedka spamumat na cliente a ne na fore.
![]()
Odesláno 18.09.2005 08:54

Odesláno 18.09.2005 09:07
Aspon jednu rozumnou vetu nejses schopen dat dohromady?
#15 Host_Viaconia12_*
Odesláno 18.09.2005 11:35
#17 Host_Corriel_*
Odesláno 18.09.2005 13:46
Btw: Občas mě až jímá hrůza, se kterými individui se na Demoně setkávám. A to ještě kdoví, co mě teprve čeká

Odesláno 18.09.2005 14:32
myslim ze nikdo takovej se nenajdeAsi je to offtopic, ale z příspěvku od Viaconie nejsem moc moudrej. Nenašel by se nějaký dobrák-tedy spíš dobrodruh, ktery by mi to přelouskal do srozumitelnějšího jazyka? Předem díky.
Btw: Občas mě až jímá hrůza, se kterými individui se na Demoně setkávám. A to ještě kdoví, co mě teprve čeká

Odesláno 18.09.2005 16:11
Odesláno 18.09.2005 17:47

Příspěvek upravil Godzilla1: 18.09.2005 17:48
#22 Host_Viaconia12_*
Odesláno 18.09.2005 18:34
no ja si se Sarevokem zahral u krysaku a bylo to uplne v poho doufal sem ze se polepsil ale timto me sklamal Kaliki je prima hrac a toto mu rikat nemusel
takze sry Sarevoku ale sem pro ten bann pro tebe a to sem se te chtel zastat uz jen z toho duvodu abych se mohl hadat s DMkama
Stejnak si to zaslužila už jen prot že je zavistivá:A nevím proč mam ban na gz asi jen proto že neznášim punks a nekdo jo proste rasizmus.Dále se ktomu nevyadrujte. ....z nwn a sem skončil nadobro asi si zustanu v realite.. čaute
#23 Host_Viaconia12_*
Odesláno 18.09.2005 19:20
Stejne si to zaslúžila tak ja jak ban,už len.stoho že je zavistivá.A nevím prečo mam ban aj na gz asi proten včerajši screen kde sem nadaval na punks který neznašam a nekdo jo tak asi rasizmus.Dále se mi nelíbilo kdiž me hned odsuzovali na acc Viconia12 stoho dúvody že, sem mel pretim ban ale,ja se chtel zmenit nikdo mi nedal priestor Okrem Gozili.Z nwn sem skončil na dobro vím, že ste vsetci sťastníno ja si se Sarevokem zahral u krysaku a bylo to uplne v poho doufal sem ze se polepsil ale timto me sklamal Kaliki je prima hrac a toto mu rikat nemusel
takze sry Sarevoku ale sem pro ten bann pro tebe a to sem se te chtel zastat uz jen z toho duvodu abych se mohl hadat s DMkama

P.S odkaz pre Sephu písat možem co chcem jak chcem a kedy chcem.!!!

Prosim ktemuto topicu se už nevijadrujte a nemažte ho prosim moderatorou.
Zbohom a z pozdravem Vaš Daredevil,Diablo,Viconia alias Andariel a SisiII,Shadows Mask,Dragon Balrog.Sarevok-Demona
zbohom a z pozdravem Vaš Diablo,alf.Sarevok,born...-Kandelária
Každý jednou zemre,zaleži natem kdi stretne SAREVOKA!
Odesláno 18.09.2005 19:42

Oprava posledni vety tou sem to trosku prepiskl promin Kaliki

Příspěvek upravil Godzilla1: 18.09.2005 22:52
Odesláno 18.09.2005 19:55
je to ako argentynsky serial proste nekonecne....
Odesláno 18.09.2005 23:24

2. Když se dívám na ten screen tak si říkám co tam ve městě dělá ten zvěřinec ? hm ?

Odesláno 19.09.2005 11:43
Stejne si to zaslúžila tak ja jak ban,už len.stoho že je zavistivá.A nevím prečo mam ban aj na gz asi proten včerajši screen kde sem nadaval na punks který neznašam a nekdo jo tak asi rasizmus.Dále se mi nelíbilo kdiž me hned odsuzovali na acc Viconia12 stoho dúvody že, sem mel pretim ban ale,ja se chtel zmenit nikdo mi nedal priestor Okrem Gozili.Z nwn sem skončil na dobro vím, že ste vsetci sťastní
![]()
P.S odkaz pre Sephu písat možem co chcem jak chcem a kedy chcem.!!!Asi neví že komunizmus skončil kdiž nevís tak ty povím už neni komu. už je Kapitalizmus.
Prosim ktemuto topicu se už nevijadrujte a nemažte ho prosim moderatorou.
Zbohom a z pozdravem Vaš Daredevil,Diablo,Viconia alias Andariel a SisiII,Shadows Mask,Dragon Balrog.Sarevok-Demona
zbohom a z pozdravem Vaš Diablo,alf.Sarevok,born...-Kandelária
Každý jednou zemre,zaleži natem kdi stretne SAREVOKA!
No ja ti nevim kdzbz byla demona bejt rozumnyho omezeni vyjadrovani a tak tak kvuli takovym jako jsi ty by uplne zaniklo RP.
Vem si ze by sis klidne mluvila tak jako ted po telu normalne treba na trhu...
#28 Host_Corriel_*
Odesláno 22.09.2005 02:33
Viconia12: je tru nekdo????
Viconia12: Je tu nekdo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,llllllmmmmmmmmmm,,,,,,,,,,,,,,,,,,,??????????????????
Viconia12: je tu nekdo kuaL????????????????????
Viconia12: je tu nekdo???????????
Viconia12: je tu nekdo prosim musim se neco zeptat???
Viconia12: &POMMMKIONB je tu nekdo pomoc???
Viconia12: tak nikdo??
Viconia12: Je tu nekdo?
Ascayavie: co je ?
koso.sk: postavy ti boli vymazane a o mesiac ked uplynie trest budu nahrane nazad ... teda ak je to tvoj problem :-D
Viconia12: nejde mi dohry proc???
Ascayavie: B A N !!!
Viconia12: a ... a uz sem asi vriti co?
Ascayavie: nepochybne
Viconia12: a pomuzete mi s necim mate rychli net?
Vstoupil hráč tigris2
Ascayavie: kolko je podla teba rychly ?
Viconia12: no potrebuji stahnout haky s arkahlie do 10mg je ich tam moc pomozes?
Ascayavie: ale ty to potrebujes mat stiahnute, nie ja
Viconia12: mi bis ich poslal cez mial alebi icq je ich tam hodne a maju do 10mg pomozes prosim?
koso.sk: lol
Viconia12: pls help mi
Ascayavie: si robis srandu ?
Viconia12: proc?
Ascayavie: stahovat to musis tak ci tak, je jedno ci to pojde odo mna alebo priamo z ich stranky :)
Viconia12: ale ide mi o cas tak bis mi jen poslal ne?
Ascayavie: ne
Viconia12: a ked stahujem 2 veci naraz o kolko to ide pomalsie?
Ascayavie: co si mal z matiky v skole ?
Viconia12: co ide to pomalsie???ludia?
Viconia12: ... co ste tu nekdgi ked neviete citat?
Viconia12: *negri
Viconia12: sedlaci vyjebani
Ascayavie: hehe
Viconia12: nato vis odpovedat
Viconia12: jedneho bi to ... uz stahujem 2,5hodini jeden cep
Ascayavie: uplne vazne, ty mas IQ prazdnej skatule od topanok, vazne ti nemam uz co povedat
Viconia12: ano ale ide to pomalsie??
Viconia12: do pi......vije.....skur......nakazenej
Viconia12: Kdo vymislel Ban nech mi to povi je to taka kravina ze hmmm
Viconia12: DM su siti naco su dobry ked su tu vobec neni ked uisc clovek potrebuje???
Viconia12: Ja se snad stanu Dm dit sem tu castesie nez oni
Odpověď zní: Lepší je, se nesnažit pochopit. Mohlo by dojít k trvalé újmě na zdraví

#29 Host_Tomco_*
Odesláno 22.09.2005 06:01

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních