Vazeni panove,
jiste se vam jiz pred nejakym casem donesla zprava o sprostem obvineni jednoho z vas, lorda MacLiera Eramana z ukladne vrazdy a oloupeni nejakeho bezvyznamneho drowa.
Navic tento drow siri po meste nebezpecne a poburujici reci. Vite ze prosty lid je naklonen takovymto pomluvam verit a dovoluji si kazdeho z Vas timto pozadat o oficialni vyjadreni k teto zalezitosti, ktere by uklidnilo obyvatele mesta a zaroven dalo vsem zivlum, pokousejicim se osocovat cestneho slechtice ze zlocinu jasne na srozumenou, ze rada lordu sklada se z tech nejlepsich muzu, kterym lezi na srdci blaho Alicie, tak jak to jiz ucinil lord Cain.
V ucte vas Mathell,
spravce mesta Alicia

Sproste obvineni jednoho z lordu
Započal
Deekin
, 25.07.05 09:04
3 odpovědí na toto téma
Odesláno 25.07.2005 09:04
#2 Host_gGeorg_*
Odesláno 25.07.2005 13:28
*Hrad Vulkan pracovna*
"Zatracena chatra ! Doted sem ty Drowy co se promenadujou po Alicii toleroval. Dokonce sem je chranil pred rozhorcenyma vobcanama.Dobre mi tak." MacLier vytahl ze spodniho suplete lahev.
"Clovek kvuli tomu mutantovi dvakrat behem jednoho turnu vola o Oliosovu prizen. A Olios vi jak nerad to delam." s nezamenitelnym *plop* zatka opustila hrdlo.
"A ta kreatura si jeste stezuje ?! Priste ty cerny zmetky necham lezet, at je stvury sezerou." ctvrtka vina s bublanim opustila lahev. MacLier se zasklebil.
Jo panove. Byl sem tam. Krypta je posledni dobou opustena. Nestvur je tam snad vic jak driv. Najmul sem si ty dva zacinajici dobrodruhy Shodan a Tonnyho. At mi vycisti cestu. Jo byl tam ten drzej drow. Ani ja ani mi dva zoldaci sme na nej ruku nevstahli. Ja ho dvakrat ozivil. Tihle mutanti jsou znamy svou proradnosti. Doted se beztrestne potulovali po Alicii ale tomu je konec ! * bouchl do stolu*
"Zatracena chatra ! Doted sem ty Drowy co se promenadujou po Alicii toleroval. Dokonce sem je chranil pred rozhorcenyma vobcanama.Dobre mi tak." MacLier vytahl ze spodniho suplete lahev.
"Clovek kvuli tomu mutantovi dvakrat behem jednoho turnu vola o Oliosovu prizen. A Olios vi jak nerad to delam." s nezamenitelnym *plop* zatka opustila hrdlo.
"A ta kreatura si jeste stezuje ?! Priste ty cerny zmetky necham lezet, at je stvury sezerou." ctvrtka vina s bublanim opustila lahev. MacLier se zasklebil.
Jo panove. Byl sem tam. Krypta je posledni dobou opustena. Nestvur je tam snad vic jak driv. Najmul sem si ty dva zacinajici dobrodruhy Shodan a Tonnyho. At mi vycisti cestu. Jo byl tam ten drzej drow. Ani ja ani mi dva zoldaci sme na nej ruku nevstahli. Ja ho dvakrat ozivil. Tihle mutanti jsou znamy svou proradnosti. Doted se beztrestne potulovali po Alicii ale tomu je konec ! * bouchl do stolu*
Odesláno 28.07.2005 20:47
"Takze nic???"
Mathell vypada zdesene. Zadne oficialni vyjadreni slechtickeho stavu, podporujici lorda MacLiera?
Mathell vypada zdesene. Zadne oficialni vyjadreni slechtickeho stavu, podporujici lorda MacLiera?
#4 Host_gGeorg_*
Odesláno 14.12.2005 00:59
Odtajneno, z Hradnich svazku.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních