Zavedeni kontroly CD klicu
Odesláno 30.06.2005 12:19
Btw. Ja jsem jednoznacne pro.
Odesláno 30.06.2005 12:26
Odesláno 30.06.2005 12:41
ak ti vadi pocet hracov, da sa to riesit aj inak... takto znizis pocet hracov, ale prides aj o kopu dobrych hracov a kamaratov
jednoznacne "NIE"
P.S.: Kazdou chvilou ocakavam navstevu cestovatela casom - Moleho.
Odesláno 30.06.2005 12:41
Proc by meli doplacet hraci, kteri si hru koupili na ty co maji palenku?
Vestina lidi s kterymi hraji, a jsou tu delsi cas ma originaly.
#6 Host_Quixote_*
Odesláno 30.06.2005 12:50

Ja som za a dovody su velmi prozaicke. Pretoze ja originalky mam a pretoze mam pocit, ze s ludmi co maju nwn kupene sa mi hra lepsie.
#7 Host_Kosh_*
Odesláno 30.06.2005 12:52
#8 Host_Mole_*
Odesláno 30.06.2005 12:52
Tak jo. Rekneme si to na rovinu.P.S.: Kazdou chvilou ocakavam navstevu cestovatela casom - Moleho.
Jediny ne, o kterem jsem kdy v souvislosti s timto tematem premyslel, bylo, kdyz se mela kontrola CD-keye zrusit. Podle me moznost "stahnout a hrat" pritahuje nevhodny typ hracu.
Hlasoval jsem jednoznacne pro ANO.
To jenom pro ty, kteri nemaji stroj casu jako ja.
Odesláno 30.06.2005 12:58
okrem toho, nie je pre gamezone lepsie, ak ma viacej hracov a tym padom budu mat vacsiu prioritu riesit nase problemy....
ak ti vadi pocet hracov, da sa to riesit aj inak... takto znizis pocet hracov, ale prides aj o kopu dobrych hracov a kamaratov
jednoznacne "NIE"
P.S.: Kazdou chvilou ocakavam navstevu cestovatela casom - Moleho.
Riesenim problemov myslis co konkretne? kedze je to rok v urcitych casoch nehratelne a ze by s tym nieco robili som si nesvsimol
Ale suhlasim s nazorom ze v gamezone je im asi jedno ci to laguje alebo nie, im ide skor o pocet nacitani banneru v klientovi
Odesláno 30.06.2005 12:59
1. Su tu aj ludia, ktori si mozu zahrat tak raz, dvakrat za tyzden. Oplati sa im kupovat originalka?Proc by nemohl, muze si za par korun koupit original a hrat dale ne?
Proc by meli doplacet hraci, kteri si hru koupili na ty co maji palenku?
Vestina lidi s kterymi hraji, a jsou tu delsi cas ma originaly.
2. Ako doplacaju tyto hraci? Tym, ze to laguje? Je jednoduchsie to hodit na palenkarov, chapem...
3. Takze tvoji kamarati su za vodou. Ostatni a ich kamarati ta nezaujimaju.
Este maly doplnok. Chapem, ze je tu zopar hracov, stara garda, ktori hraju spolu stale, aj s novymi postavami - vzdy sa daju dokopy. Myslite aj na tych, ktorych ste medzi seba nepustili? Ak tu zostane iba par skalnych a novych hracov budete brat iba okrajovo (ano, takto to je, i ked vam sa to mozno nezda) a nebudete ich brat do partie, myslite, ze ich to tu bude bavit? Ak sa zavedie kontrola, ostane tu mozno 25 ludi - pre ludi mimo vasej "gardy" bude problem zohnat veci z kraftu, kamarata na expenie ci hranie, pretoze ak aj niekoho slusneho najde, tak bude levelom uplne inde... Cim viacej ludi, tym viacej moznosti s kym sa zabavit, kto ti ukove mec, ci usije robu, s kym zajst zabijat obrov atd. Opytajte sa takeho Marcusa, ako casto ho pozvete niekam na vypravu... alebo Kayro.... alebo Thorika.... Chapem, ze ty, Rydiss, Sillativ, Tinwe, Beeboow a jeho postavy, Ran, a dalsi ste zohrati, ale aj ostatni potrebuju kamosov a takto by o nich mohli prist.
#11 Host_Mole_*
Odesláno 30.06.2005 13:12
Odesláno 30.06.2005 13:13
Odesláno 30.06.2005 13:14
Odesláno 30.06.2005 13:16
#15 Host_Mole_*
Odesláno 30.06.2005 13:18
Niekto tu spominal, ze hraci bez originalok su kvalitou hry horsi. Poznam niekolko skvelych hracov, ktori tu maju dobre meno (co sa RP hry tyka) a pritom idu z palenych. Nechcem ich menovat.Riesenim problemov myslis co konkretne?
Ak chcete zvysit kvalitu RP hry, nebolo by to lepsie urobit na zaklade ich schopnosti hrat za postavu a nie za zaklade toho, ci vlastnia originalku alebo nie? Nechcete v tom pripade radsej striktne vyzadovat RP hru a ooc by sa trestalo banom? Zvysite kvalitu RP hry a znizite pocet hracov, co hraju "na [sedmikráska]". Ak vam ide o to, tak sa to da urobit takto. Mam vsak pocit, ze tu ide o to, ze niekto si kupil formicky a na pieskovisku vidi, ze niekto sa hraje s cudzimi a rovnako dobrymi....
Odesláno 30.06.2005 13:21
Odesláno 30.06.2005 13:22
Odesláno 30.06.2005 13:23
stale niekto odchadza a prichadza, bude sa tam dat dostat.
nad 30 hracov to laguje tak, ze hranie je cisty humus.
Odesláno 30.06.2005 13:26
Krivdis nam woodo. Jednou z mej nejvetsich radosti na serveru, jako hrace i ted jako dmka bylo a je objeveni novejch lidi, ktery hrajou dobre. Maloco se, aspon u me vyrovna ty radosti potkat novacka, jehoz panak ma osobnost, vzpominky a historii, podle ktery se chova.Este maly doplnok.
Chapem, ze ty, Rydiss, Sillativ, Tinwe, Beeboow a jeho postavy, Ran, a dalsi ste zohrati, ale aj ostatni potrebuju kamosov a takto by o nich mohli prist.
Odesláno 30.06.2005 13:28
Odesláno 30.06.2005 13:30
Asi si nepamatujes dobu kdy bylo default nastavene 35 a lidi sedeli v klientu a nadavali ze nemuzou do hry? Ja jo.tvrdim, ze problem lagov sposobenych velkym poctom hracov sa vyriesi, ak sa bude dat zalozit hra pre maximalne 30 ludi.
stale niekto odchadza a prichadza, bude sa tam dat dostat.
nad 30 hracov to laguje tak, ze hranie je cisty humus.
Odesláno 30.06.2005 13:33
Odesláno 30.06.2005 13:36
Fakt si myslim, ze ty si jedna z mala vynimiek. U tych ostatnych je vidiet, ze ked si urobia novu postavu, tak hned maju naj kraftovu vybavu, i ked ich nova postava teoreticky nema sancu si na nu zarobit. Zase raz nemam chut menovat, ale su tu napriklad bojovnici, co hned maju verdicitove zbrane, len preto, ze su starymi kamosmi znamej kovacky a pritom novy hrac alebo hrac mimo gardy moze snivat, ze ako bojovnik si na to bez craftu zarobi. Nehovor mi, ze si si toho nevsimol. Nad touto formou metagamingu sa tu zatvaraju oci...Krivdis nam woodo. Jednou z mej nejvetsich radosti na serveru, jako hrace i ted jako dmka bylo a je objeveni novejch lidi, ktery hrajou dobre. Maloco se, aspon u me vyrovna ty radosti potkat novacka, jehoz panak ma osobnost, vzpominky a historii, podle ktery se chova.
Odesláno 30.06.2005 13:37
Z ruznych duvodu :)
Ale asi hlavnim je moje skodoliba radost kdyz si koupim drahej listek na MHDcko a toho sycaka vedle me co jede na cerno chytne revizor. Bohuzel se to nestava moc casto.
Odesláno 30.06.2005 13:40
Fakt si myslim, ze ty si jedna z mala vynimiek. U tych ostatnych je vidiet, ze ked si urobia novu postavu, tak hned maju naj kraftovu vybavu, i ked ich nova postava teoreticky nema sancu si na nu zarobit. Zase raz nemam chut menovat, ale su tu napriklad bojovnici, co hned maju verdicitove zbrane, len preto, ze su starymi kamosmi znamej kovacky a pritom novy hrac alebo hrac mimo gardy moze snivat, ze ako bojovnik si na to bez craftu zarobi. Nehovor mi, ze si si toho nevsimol. Nad touto formou metagamingu sa tu zatvaraju oci...
jasneeeee!!! tak to preto su tie lagy! uz chapem...
Odesláno 30.06.2005 13:43

Kdyz to snizi naval novejch hracu tak je to jenom dobre, a i kdyz ne, tak jenom z principu by to tak melo bejt, jak rika Sepha
Paleni je spatne, aaano?

Odesláno 30.06.2005 14:09
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních