*maly netopierik zakruzil nad hlavou tenkej tmavej postavy, na nohe ma priviazany listocek. pergamen je zazltnuty ale velmi kvalitny, pismo je vedene tenkou tusovou linku, mozno trochu roztrasenou ...*
Dobry den,
je mozne, ze ste o mne uz poculi. Ak nie nevadi. Moja reluptacia nie je dolezita. To, co vam chcem napisat, ma rydzo sukromny charakter.
Dokonca si dovolim tvrdit, ze sa to moze osobne dotykat aj vas.
Mam jeden navrh a ak budeme spolupracovat, obe by sme mohli nieco ziskat.
Iste si spominate na Dumgara, ktory pred rokom za tragickych okolnosti ukoncil svoj zivot. Mam dovod domnievat sa, ze to bol vas priatel. Pre mna znamenal omnoho viac, bohuzial prilis neskoro som si to uvedomila, co dodnes trpko lutujem.
Myslim, ze by nam obom prospelo, keby bol opat medzi .. zivymi, alebo nemrtvymi, ak chcete.
Som klericka a dlhe mesiace som sa venovala studiu smrti, nekromancerskych praktik a najma dolezitej otazke navratu mrtvych na tento svet.
Trufam si povedat, ze som nasla sposob ako Dumgara vratit z hrobu sem medzi nas. Nebude to jednoduche, nebude to zadarmo. Ale ja verim, ze to bude za to stat.
Pocula som zvesti o vasej... premene. Dufala som, ze je to pravda, pretoze to je jedina cesta, ako to mozeme urobit. Existuje tajomne kuzlo, ktore dokaze obratit prud energie... takze vas bozk smrti, ktory by inak vysal zivot z cloveka, moze mrtvemu navratit jeho silu.
Navrhujem, aby sme to skusili. Vy ziskate do svojich radov upira, mozno spat priatela. A ja budem dufat, ze si bude pamatat iste veci, co sa udiali, kym nemal hmotne telo. Najma ak ho vytiahneme z toho pekla neexistencie.
Vsetko co treba, su moje a vase schopnosti, ruku v ruke, spravne pouzite.
Prosim porozmyslajte o tom a napiste mi.
S pozdravom
*nasleduje podpis a cervena peciatka*