Upozorneni, verze pro X86_64 architekturu je ve vyvoji ...
Příspěvek upravil En.Kidu: 11.03.2005 14:54
Odesláno 11.03.2005 10:55
Příspěvek upravil Brudrafon: 11.03.2005 11:04
Odesláno 11.03.2005 14:41
Odesláno 25.01.2007 23:06
A tobe to facha ?Verze klienta pro GP
gpclient.lubosd.net
Odesláno 26.01.2007 06:57
Az tak daleko jsem se nedostal...vcera jsem nainstalil linuxa a nasel klienta a sosnul linuxove spousteci binarky.Ale jeste tam nemam 3D akceleraci...ovladace od nvidie si porad na neco stezujou takze resim zatim to...A tobe to facha ?
Uprimne se necham seznamit, jak to delas ze se ti hra spusti. Protoze ani po strace procesu to nevydalo zadnou rozumnou hlasku ....
Odesláno 26.01.2007 11:32
Ja programovat v podstate neumim ale snad neni tak velky problem napsat FUNKCNI program,ne?Dle meho to zvladne i jeden clovek ktery NECO umi.A nerikejte ze na GP nikdo takovy neni...Oni su radi, ze im vobec funguje ten windowsacky klient .. a mam taky pocit, ze v minulosti tomu tvorcovi Linux klienta ponukali spolupracu, ale netusim ako to dopadlo.
Odesláno 26.01.2007 11:51
No uz nekolikrat jsem ti rikal ze pouzivani titulu josef je nepresne, ten nick je Josifek, ne Josef ani neco jineho.Ja programovat v podstate neumim ale snad neni tak velky problem napsat FUNKCNI program,ne?Dle meho to zvladne i jeden clovek ktery NECO umi.A nerikejte ze na GP nikdo takovy neni...
Mimochodem tenhle linuxovej klient vypada lip jak ten jejich windowsackej...Ale dle slov josefa nefunguje,coz me stve...
A kdyz jim nekdo nabidne ze to udela.To pak musi byt na velitelstvi stupidni pokud to odmitnou...
Odesláno 26.01.2007 18:27
Promin...No ja to netusim.Jen to beru z pohledu cloveka kterej by si rad zahral i pod jinym OS nez je Windows.No uz nekolikrat jsem ti rikal ze pouzivani titulu josef je nepresne, ten nick je Josifek, ne Josef ani neco jineho.
A protoze si me vyse uvednym nastval, tak ti jenom odpovim, ze mudrlantujes jako mistr Tomi nad vecmi, kterym ani zdaleka nerozumis. Preber si to jak chces, ale tvrdit, ze velitelstvi GP je stupidni, kdyz neco odmitne, je dukazem toho, ze opravdu netusis, kde je zakopany pes.
Odesláno 27.01.2007 00:34
cd /home/user/nwn
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních