Skočit na obsah

Fotka

Bitva o jezero Mintarin

• Please log in to reply
29 odpovědí na toto téma

#1 Glorfindel

Glorfindel

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1021 Příspěvků:

Odesláno 11.01.2005 23:35

Glorfindel stal na utesu a hledel do sirych dalek Severniho more. Zavedla ho sem touha po odpocinku, po namahave celodenni praci si potreboval procistit hlavu. Jeho myslenky se stocily na probihajici boje jeho Ochrancu s takzvanymi Rebely. Situace se sice vyvijela pomerne dobre, ale ne tak, jak doufal. Ted uz vedel, ze slozeni Ochrancu vybral dobre. Vsichni pracovali s velkym nasazenim a diky spolecne snaze se podarilo vytipovat nejcastejsi mista Rebelskych prepadu. Ochranci zaznamenali sve prvni uspechy v ochrane zivotu a majetku Alicijskych obcanu. Ackoli to bezesporu prispelo ke zlepseni situace, nic to nemeni na veci, ze se jednalo pouze o dilci uspechy. Rebelove jsou neunavni a prekvapive uskocni. Pokud se maji misky vah vyrazneji priklonit na stranu Ochrancu, bude treba podniknout razantnejsi kroky. A ja uz vim, co bude prvnim z nich, uvazoval carodej. Uz prilis dlouho je uzemi u jezera Mintarn v rukou tech odpadliku a poskytuje jim dobry vychozi bod pro vyboje v blizkem okoli mesta nehlede na dulezity prevoz na Elfi ostrov. Uz prilis dlouho..

Pripravte se moji Ochranci, bitva o jezero brzy zapocne.
  • 0

#2 Glorfindel

Glorfindel

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1021 Příspěvků:

Odesláno 13.01.2005 18:33

Dnes jdu z doupěte obrů a potkám jednoho z ochránců,Noxe.Zařve na mě :"stuj Anno",ale ja pokračuji dále,nebude na mě nikdo pokřikovat.Na odpočivadle mě doľene a hned mě obviňuje,ľe pomáhám rebelům.Je to chudák,dal se na karieru a neví,kdy skončit,řekla jsem si.Zbláznilse.Jenľe nepřestal a my se uľ dávno nemáme rádi,já ho přímo nanávidím,tak jsme si trochu vyměnili názory.Mezitím se bostl a pak řekl,ľe pomáhám rebelům a srazil mě k zemi.Prý a» odprosím,nikdy.A nakonec mě zabil.To mají být ochránci?Beztrestně vás napadnou,stačí si vymyslet lľi a je to.

Co se tohoto incidentu tyce tak tady je vysvetleni, v pripade, ze to nekomu neni jasne, ale to by melo protoze jsem s tim myslim vsechny cleny Ochrancu seznamil. V jednodchosti Anna je nas potencialni budouci spion u Rebelu. Predtim se doopravdy nerozesla s Noxem v dobrem, protoze ji zapomnel nabidnout post u Ochrancu a tak se v zapalu vasne dala k Rebelum. Samozrejme ji nemuzeme uplne verit, ale zda, se ze pozdeji sveho neuvazeneho cinu zalitovala a tak nam nabidla svou pomoc. S Noxem se udobrili a ted jelikoz Rebelove mezi sebe Annu jeste naplno neprijali sehrali tohle odvazne divadlo aby tak posilili jeji duveryhodnost v jejich ocich. Mozna to trochu prehnali, ale uz se stalo. Pokladam ale za ponekud nestastne, ze Nox s Annou tuhle akci uskutecnili bez meho vedomi a ze jednim z jejich dusledku je, ze vrha spatne svetlo na samotne Ochrance.
Kdyz uz jsme u tech spionu, tak me kontaktoval Aeglos s tim, ze jako kozeluh dodava Rebelum zbozi. Dohodli jsme se na tom, ze se nimi bude nadale spolupracovat pricemz na jednom z predani na Rebely nastrojime lecku a prepadneme je. Nemusim snad pripominat, ze se jedna jak v pripade Anny tak Aeglose o prisne tajne informace.
  • 0

#3 Glorfindel

Glorfindel

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1021 Příspěvků:

Odesláno 13.01.2005 19:48

Jinak uz vazne musime sebrat Rebelum to uzemi u jezera. Dneska uz tu nebudu, ale co zitra tak v 18:00 nebo proste pred tou soutezi bardu a svatebni oslavou.
  • 0

#4 Sid de Angelis

Sid de Angelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 13.01.2005 21:21

Já jsem připraven Glore,uľ se těąím.

s pozdravem Sid de Angelis (:-...
  • 0

#5 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2005 09:58

Chuanetta je take pripravena.
  • 0

#6 Nox1

Nox1

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 132 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2005 10:02

Dnes jdu z doupěte obrů a potkám jednoho z ochránců,Noxe.Zařve na mě :"stuj Anno",ale ja pokračuji dále,nebude na mě nikdo pokřikovat.Na odpočivadle mě doľene a hned mě obviňuje,ľe pomáhám rebelům.Je to chudák,dal se na karieru a neví,kdy skončit,řekla jsem si.Zbláznilse.Jenľe nepřestal a my se uľ dávno nemáme rádi,já ho přímo nanávidím,tak jsme si trochu vyměnili názory.Mezitím se bostl a pak řekl,ľe pomáhám rebelům a srazil mě k zemi.Prý a» odprosím,nikdy.A nakonec mě zabil.To mají být ochránci?Beztrestně vás napadnou,stačí si vymyslet lľi a je to.

Co se tohoto incidentu tyce tak tady je vysvetleni, v pripade, ze to nekomu neni jasne, ale to by melo protoze jsem s tim myslim vsechny cleny Ochrancu seznamil. V jednodchosti Anna je nas potencialni budouci spion u Rebelu. Predtim se doopravdy nerozesla s Noxem v dobrem, protoze ji zapomnel nabidnout post u Ochrancu a tak se v zapalu vasne dala k Rebelum. Samozrejme ji nemuzeme uplne verit, ale zda, se ze pozdeji sveho neuvazeneho cinu zalitovala a tak nam nabidla svou pomoc. S Noxem se udobrili a ted jelikoz Rebelove mezi sebe Annu jeste naplno neprijali sehrali tohle odvazne divadlo aby tak posilili jeji duveryhodnost v jejich ocich. Mozna to trochu prehnali, ale uz se stalo. Pokladam ale za ponekud nestastne, ze Nox s Annou tuhle akci uskutecnili bez meho vedomi a ze jednim z jejich dusledku je, ze vrha spatne svetlo na samotne Ochrance.
Kdyz uz jsme u tech spionu, tak me kontaktoval Aeglos s tim, ze jako kozeluh dodava Rebelum zbozi. Dohodli jsme se na tom, ze se nimi bude nadale spolupracovat pricemz na jednom z predani na Rebely nastrojime lecku a prepadneme je. Nemusim snad pripominat, ze se jedna jak v pripade Anny tak Aeglose o prisne tajne informace.

Lorde dakujem za vysvetlenie ostatnym ochrancom......a este ktomu chcem dodat iba tolko ze o tom ze to hodi na forum som nevedel a ani sme sa natom nedohodli toto si este s Annou musim vyriesim :-t
A este sa chcem ospravedlnit Sidovy za moje spravanie na trhu pri slovnej poticke s Annou,ale bohuzial musel som hrat divadlo pred ostatnymi a situcia my nedovolovala aby som sa spraval inak.
S pozdravom Nox Goldwing
  • 0

#7 Host_Tinwe_*

Host_Tinwe_*
  • Host

Odesláno 14.01.2005 14:28

Savle hore! Nandame jim to co se do nich vejde!
  • 0

#8 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 14.01.2005 14:54

Savle hore! Nandame jim to co se do nich vejde!

*Mrkne na Tinwe a s vaznym vyrazem ve tvari povi:*
Hele, tys uz nekdy videla nejakou armadu, ktera nepadne pred duem rozzurenych hobitek.
*Pichne Tinwe loktem do bricha, odskoci a zacne se chychotat. Tinwe ji s usmevem honi a hrozi ji jako nejakemu ulicnikovi. Chvilku takhle behaji dokolecka kolem Glorfindela a pisti jako rozverne deti.*
  • 0

#9 Host_Ridix_*

Host_Ridix_*
  • Host

Odesláno 14.01.2005 15:30

*Elf si vse pozorne precte, zamysli se a s vaznym vyrazem odpovi* Me schpnosti jsou k vasim sluzbam, ale nebylo by dobre aby spor s rebely narusil dnesni soutez bardu.
  • 0

#10 Host_Seraph_*

Host_Seraph_*
  • Host

Odesláno 14.01.2005 16:22

*Lady prijde za svou laskou a se spokojenym vyrazem pozoruje sve verne, jak se pripravuji na boj, pote pokyve na glora a zase odejde bez jedineho slova, jeji drahy vi ze s ni muze zcela jiste pocitat.*
  • 0

#11 Glorfindel

Glorfindel

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1021 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2005 14:13

Sice byli Rebelove v pocetni nevyhode, ale to nesnizuje samotnou nasi akci, ktera probehla ukazkove. Vsechny moc chvalim, jak za to, ze jste se dostavili (nebyt technickych problemu Sida byli bychom v plnem poctu) tak i za prokazane schopnosti v boji. Je videt, ze tvorime dobre organizovanou skupinu (ne ze bych mel predtim o tom nejake pochybnosti), coz je pro spolehlive fungovani Ochrancu naprosto nezbytne. Jeste jednou vsem dekuji, byli jste skveli.
Jinak Vas prosim abyste sem psali vse podstatne co se Ochrancu tyce at uz to jsou dulezite poznatky ze hry, napady a tak dale.
  • 0

#12 Sid de Angelis

Sid de Angelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2005 19:08

Moc mě me mrzí ľe jsem se nemoh zúčastnit této akce z mnou nezaviněných důvidů a gratuluji vám k perfektně odvedené práci,Uľ se těąím na daląí případnou akci,je třeba rebely pořádně skřípnout a potrestat je za vąechny jejich prohřeąky.

S pozdravem Sid de Angelis (:-...
  • 0

#13 Host_Tinwe_*

Host_Tinwe_*
  • Host

Odesláno 16.01.2005 15:11

Celkem me prekvapila ta roztristenost rebelu, cekala sem ze udelaj spis uzavrenou skupinku a ne ze bude kazdej na vlastni pest. Nejake poznatky a zavery z taktiky? :) Neco na co si priste dame pozor (krome toho ze ja osobne v narocnejsich bojich padam kvuli zvukovce :))
  • 0

#14 Sid de Angelis

Sid de Angelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2005 12:00

To je v pořádku Noxi,omluva se přijímá,sice jsem si myslel ľe to nemyslíą váľně..................ale i tak díky.Sid
  • 0

#15 Nox1

Nox1

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 132 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2005 14:13

To je v pořádku Noxi,omluva se přijímá,sice jsem si myslel ľe to nemyslíą váľně..................ale i tak díky.Sid

Side ako to myslis ze to NEMYSLIM VAZNE....?Keby som to nemyslel vazne vobec by som to sem nepisal.... :lol:
  • 0

#16 Sid de Angelis

Sid de Angelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2005 15:41

Promin,napsal jsem to ąpatně......myslel jsem o tom co jsi řek o Anně,a né o tvém vysvětlení pro mě.Ale bohuľel uľ musím ted s tebou souhlasit,protoľe důkaz uľ existuje ...........A co hůř,ted to ví vąichni,a uľ se i někteří ozvali.........ľe je ......

s pozdravem Sid (:-...
  • 0

#17 Host_Tinwe_*

Host_Tinwe_*
  • Host

Odesláno 25.01.2005 12:41

Vcera se stala takova nemila udalost v bance. Bylo by dobre se sejit a probrat vzniklou situaci co nejdriv, at nejsme zaskoceni az nastane cas zuctovani s tim, co ten bastard Alwin von Sterz neprozretelne privedl na svetlo sveta.
  • 0

#18 Sid de Angelis

Sid de Angelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2005 17:48

Jsem pro,středa nebo čtvrtek je akorát,jsem celej den a noc k dispozici.

Od pátku je sejąn nnezapoměnte na to!!!!!
  • 0

#19 Host_Morfeus_*

Host_Morfeus_*
  • Host

Odesláno 29.01.2005 16:21

Bylo me receno ze pry snad ste uzavreli svoje rady pro dalsi hrace.
Je to pravda? Myslim ze ne, ale ptam se.
  • 0

#20 Glorfindel

Glorfindel

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1021 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2005 10:22

Jen zpocatku kdyz Ochranci vznikali jsem trochu reguloval jejich pocet nez se pomoci "zdraveho zakladu" dobre zavedou. Jinak v jejich radach samozrejme je a vzdycky bylo dost mista pro kazdeho kdo projevi zajem a by byl prinosem.
  • 0

#21 Host_Morfeus_*

Host_Morfeus_*
  • Host

Odesláno 30.01.2005 10:52

Diky.
Hrac jmenem Michael Thoracius se me na to ptal, pry mu nekdo z ochracnu sdelil ze jiz nikoho neprijimate a on si chtel zalozit vlastni obrance nebo neco na ten zpusob.
Koukni ev. na nej, samozrejme se rozhodni sam zda je vhodny typ pro ochrance, to nechavam zcela na tobe.
  • 0

#22 Glorfindel

Glorfindel

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1021 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2005 13:09

http://www.neverwint...?showtopic=3686

Vsichni davejte na Belleneara pozor a o jeho jakkoli podezrelem chovani zde prosim informujte.

Příspěvek upravil Glorfindel: 01.02.2005 15:51

• 0

#23 Host_Ridix_*

Host_Ridix_*
  • Host

Odesláno 02.02.2005 09:35

Ohledne pana Michaela Thoraciuse.... On mi nabizel spoluzakladatelstvi "Bratrstva pomoci"... ja mu vysvetlil postoj nynejsich ochrancu a zjistil jsem ze ani nevi ze nejaci jsou. Pak se me zeptal jestli by se mohl pridat. Ja mu jen odpovedel ze ja to nevim a ze se ma stavit u Lorda.... <_<

A ohledne Bellenara- styka se s rebely vice nez je zdravo.. rebelove se o nej nezajimaji ve smyslu obirani, ale je to myslim klerik a zda se ze si ho rebelove cvici do svych rad. Jednou jsem ho byl lecit v prusmyku v Morlagu a jako nahodou se k nam pripojil Haldir. Myslikm ze mu Haldir pomohl v treninku. Za par dni nabyl mnoho zkusenosti. Vycvik novych rebelu pro ne je snazsi ne si kdo muze myslet.
Jsme presvedcen, ze se chysta pripoit pod jejich veleni.
  • 0

#24 Glorfindel

Glorfindel

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1021 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2005 10:02

S tim Michaelem jsem ja jeste nemluvil, ale z ruznych naznaku mi taky prijde, ze na to jaksi moc nema s ohledem na svoji hracskou "vyspelost". No az se s nim potkam tak budu chytrejsi.
Co se Belleneara tyce tak jeho trvale spolceni s Rebely je velmi pravdepodobne + ve svetle toho co jsi Ridixi napsal. Takze ho povedeme v "evidenci" :) ale zatim vuci nemu proste nepodnikejte razantnejsi kroky pokud k tomu sam nezada duvod. Muzete ho ale zkusit napriklad poradne "zmacknout", treba neco zajimaveho vysype :).
  • 0

#25 Sid de Angelis

Sid de Angelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 20.05.2005 07:13

Podle přání Maca se angažuju teda zde

Měl bych zájem jít udělat lord quest,jako další stupen svého pusobení mezi ochránci,akorát nevím jestli to ještě vůbec funguje a jde to udělat po všech těch změnách co stále probíhají.

Uvítám samozřejmě pomoc vás všech,at už radou či činem.

ochránce Sid de Angelis v.r.

P.S. // ted za Sida skoro nehraju páč nemám co dělat.Kdyby s tím šlo něco udělat,budu moc rád
  • 0

#26 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 20.05.2005 12:45

...
Měl bych zájem jít udělat lord quest,jako další stupen svého pusobení mezi ochránci,...

P.S. // ted za Sida skoro nehraju páč nemám co dělat.Kdyby s tím šlo něco udělat,budu moc rád

Zobrazit příspěvek

Kdyz nehrajes jak chces byt Lordem ?
  • 0

#27 Sid de Angelis

Sid de Angelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 23.05.2005 10:28

Nehraju protože lord quest nejde udělat když musíš zabít Alomara,který je nesmrtelný :king:
  • 0

#28 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 23.05.2005 10:31

Nehraju protože lord quest nejde udělat když musíš zabít Alomara,který je nesmrtelný :king:

Zobrazit příspěvek

Hmm Alomar je nesmrtelnej a kytky zmizeli.
Je to holt tezky no.
  • 0

#29 Sid de Angelis

Sid de Angelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 26.05.2005 21:38

No až tak zlý to není,mám novou motivaci,takže opět budu hrát :whistling:
  • 0

#30 Host_gGeorg_*