Bitva o jezero Mintarin
Odesláno 11.01.2005 23:35
Pripravte se moji Ochranci, bitva o jezero brzy zapocne.
Odesláno 13.01.2005 18:33
Co se tohoto incidentu tyce tak tady je vysvetleni, v pripade, ze to nekomu neni jasne, ale to by melo protoze jsem s tim myslim vsechny cleny Ochrancu seznamil. V jednodchosti Anna je nas potencialni budouci spion u Rebelu. Predtim se doopravdy nerozesla s Noxem v dobrem, protoze ji zapomnel nabidnout post u Ochrancu a tak se v zapalu vasne dala k Rebelum. Samozrejme ji nemuzeme uplne verit, ale zda, se ze pozdeji sveho neuvazeneho cinu zalitovala a tak nam nabidla svou pomoc. S Noxem se udobrili a ted jelikoz Rebelove mezi sebe Annu jeste naplno neprijali sehrali tohle odvazne divadlo aby tak posilili jeji duveryhodnost v jejich ocich. Mozna to trochu prehnali, ale uz se stalo. Pokladam ale za ponekud nestastne, ze Nox s Annou tuhle akci uskutecnili bez meho vedomi a ze jednim z jejich dusledku je, ze vrha spatne svetlo na samotne Ochrance.
Kdyz uz jsme u tech spionu, tak me kontaktoval Aeglos s tim, ze jako kozeluh dodava Rebelum zbozi. Dohodli jsme se na tom, ze se nimi bude nadale spolupracovat pricemz na jednom z predani na Rebely nastrojime lecku a prepadneme je. Nemusim snad pripominat, ze se jedna jak v pripade Anny tak Aeglose o prisne tajne informace.
Odesláno 13.01.2005 19:48
Odesláno 13.01.2005 21:21
s pozdravem Sid de Angelis (:-...
Odesláno 14.01.2005 09:58
Odesláno 14.01.2005 10:02
Lorde dakujem za vysvetlenie ostatnym ochrancom......a este ktomu chcem dodat iba tolko ze o tom ze to hodi na forum som nevedel a ani sme sa natom nedohodli toto si este s Annou musim vyriesim :-tDnes jdu z doupěte obrů a potkám jednoho z ochránců,Noxe.Zařve na mě :"stuj Anno",ale ja pokračuji dále,nebude na mě nikdo pokřikovat.Na odpočivadle mě doľene a hned mě obviňuje,ľe pomáhám rebelům.Je to chudák,dal se na karieru a neví,kdy skončit,řekla jsem si.Zbláznilse.Jenľe nepřestal a my se uľ dávno nemáme rádi,já ho přímo nanávidím,tak jsme si trochu vyměnili názory.Mezitím se bostl a pak řekl,ľe pomáhám rebelům a srazil mě k zemi.Prý a» odprosím,nikdy.A nakonec mě zabil.To mají být ochránci?Beztrestně vás napadnou,stačí si vymyslet lľi a je to.
Co se tohoto incidentu tyce tak tady je vysvetleni, v pripade, ze to nekomu neni jasne, ale to by melo protoze jsem s tim myslim vsechny cleny Ochrancu seznamil. V jednodchosti Anna je nas potencialni budouci spion u Rebelu. Predtim se doopravdy nerozesla s Noxem v dobrem, protoze ji zapomnel nabidnout post u Ochrancu a tak se v zapalu vasne dala k Rebelum. Samozrejme ji nemuzeme uplne verit, ale zda, se ze pozdeji sveho neuvazeneho cinu zalitovala a tak nam nabidla svou pomoc. S Noxem se udobrili a ted jelikoz Rebelove mezi sebe Annu jeste naplno neprijali sehrali tohle odvazne divadlo aby tak posilili jeji duveryhodnost v jejich ocich. Mozna to trochu prehnali, ale uz se stalo. Pokladam ale za ponekud nestastne, ze Nox s Annou tuhle akci uskutecnili bez meho vedomi a ze jednim z jejich dusledku je, ze vrha spatne svetlo na samotne Ochrance.
Kdyz uz jsme u tech spionu, tak me kontaktoval Aeglos s tim, ze jako kozeluh dodava Rebelum zbozi. Dohodli jsme se na tom, ze se nimi bude nadale spolupracovat pricemz na jednom z predani na Rebely nastrojime lecku a prepadneme je. Nemusim snad pripominat, ze se jedna jak v pripade Anny tak Aeglose o prisne tajne informace.
A este sa chcem ospravedlnit Sidovy za moje spravanie na trhu pri slovnej poticke s Annou,ale bohuzial musel som hrat divadlo pred ostatnymi a situcia my nedovolovala aby som sa spraval inak.
S pozdravom Nox Goldwing
#7 Host_Tinwe_*
Odesláno 14.01.2005 14:28
Odesláno 14.01.2005 14:54
*Mrkne na Tinwe a s vaznym vyrazem ve tvari povi:*Savle hore! Nandame jim to co se do nich vejde!
Hele, tys uz nekdy videla nejakou armadu, ktera nepadne pred duem rozzurenych hobitek.
*Pichne Tinwe loktem do bricha, odskoci a zacne se chychotat. Tinwe ji s usmevem honi a hrozi ji jako nejakemu ulicnikovi. Chvilku takhle behaji dokolecka kolem Glorfindela a pisti jako rozverne deti.*
#9 Host_Ridix_*
Odesláno 14.01.2005 15:30
#10 Host_Seraph_*
Odesláno 14.01.2005 16:22
Odesláno 15.01.2005 14:13
Jinak Vas prosim abyste sem psali vse podstatne co se Ochrancu tyce at uz to jsou dulezite poznatky ze hry, napady a tak dale.
Odesláno 15.01.2005 19:08
S pozdravem Sid de Angelis (:-...
#13 Host_Tinwe_*
Odesláno 16.01.2005 15:11
Odesláno 17.01.2005 12:00
Odesláno 17.01.2005 14:13
Side ako to myslis ze to NEMYSLIM VAZNE....?Keby som to nemyslel vazne vobec by som to sem nepisal....To je v pořádku Noxi,omluva se přijímá,sice jsem si myslel ľe to nemyslíą váľně..................ale i tak díky.Sid

Odesláno 17.01.2005 15:41
s pozdravem Sid (:-...
#17 Host_Tinwe_*
Odesláno 25.01.2005 12:41
Odesláno 25.01.2005 17:48
Od pátku je sejąn nnezapoměnte na to!!!!!
#19 Host_Morfeus_*
Odesláno 29.01.2005 16:21
Je to pravda? Myslim ze ne, ale ptam se.
Odesláno 30.01.2005 10:22
#21 Host_Morfeus_*
Odesláno 30.01.2005 10:52
Hrac jmenem Michael Thoracius se me na to ptal, pry mu nekdo z ochracnu sdelil ze jiz nikoho neprijimate a on si chtel zalozit vlastni obrance nebo neco na ten zpusob.
Koukni ev. na nej, samozrejme se rozhodni sam zda je vhodny typ pro ochrance, to nechavam zcela na tobe.
Odesláno 01.02.2005 13:09
Vsichni davejte na Belleneara pozor a o jeho jakkoli podezrelem chovani zde prosim informujte.
Příspěvek upravil Glorfindel: 01.02.2005 15:51
#23 Host_Ridix_*
Odesláno 02.02.2005 09:35
A ohledne Bellenara- styka se s rebely vice nez je zdravo.. rebelove se o nej nezajimaji ve smyslu obirani, ale je to myslim klerik a zda se ze si ho rebelove cvici do svych rad. Jednou jsem ho byl lecit v prusmyku v Morlagu a jako nahodou se k nam pripojil Haldir. Myslikm ze mu Haldir pomohl v treninku. Za par dni nabyl mnoho zkusenosti. Vycvik novych rebelu pro ne je snazsi ne si kdo muze myslet.
Jsme presvedcen, ze se chysta pripoit pod jejich veleni.
Odesláno 02.02.2005 10:02
Co se Belleneara tyce tak jeho trvale spolceni s Rebely je velmi pravdepodobne + ve svetle toho co jsi Ridixi napsal. Takze ho povedeme v "evidenci" :) ale zatim vuci nemu proste nepodnikejte razantnejsi kroky pokud k tomu sam nezada duvod. Muzete ho ale zkusit napriklad poradne "zmacknout", treba neco zajimaveho vysype :).
Odesláno 20.05.2005 07:13
Měl bych zájem jít udělat lord quest,jako další stupen svého pusobení mezi ochránci,akorát nevím jestli to ještě vůbec funguje a jde to udělat po všech těch změnách co stále probíhají.
Uvítám samozřejmě pomoc vás všech,at už radou či činem.
ochránce Sid de Angelis v.r.
P.S. // ted za Sida skoro nehraju páč nemám co dělat.Kdyby s tím šlo něco udělat,budu moc rád
#26 Host_gGeorg_*
Odesláno 23.05.2005 10:28

#28 Host_gGeorg_*
Odesláno 26.05.2005 21:38

#30 Host_gGeorg_*
Odesláno 14.12.2005 00:57
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních