Skočit na obsah

Hlavy na Demone

• Please log in to reply
20 odpovědí na toto téma

#1 Host_Quixote_*

Host_Quixote_*
  • Host

Odesláno 01.01.2005 13:43

V ramci Demonackych hakov je znamy problem s hlavami. Chcel som sa spytat kde je jadro tohto problemu. Prameni to v snahe spristupnit datadiskove hlavy v nedatadiskovej Demone? Ak ano, neda sa cela tato snaha z hakov odstranit, ked uz Demona bezi na datadiskoch?
  • 0

#2 Host_Mole_*

Host_Mole_*
  • Host

Odesláno 01.01.2005 15:29

Je to pridani novych hlav z HAKu na misto urcene pro hlavy z datadisku.
Prepsat cisla radku v 2da.
  • 0

#3 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 07.01.2005 13:47

Je to pridani novych hlav z HAKu na misto urcene pro hlavy z datadisku.
Prepsat cisla radku v 2da.

Nebylo by mozny vclenit do haku vsechny ty hlavy z cepu, jak je v tom vyberu co se nahrava do override?
  • 0

#4 Host_Mole_*

Host_Mole_*
  • Host

Odesláno 07.01.2005 14:05

Nebylo by mozny vclenit do haku vsechny ty hlavy z cepu, jak je v tom vyberu co se nahrava do override?

Bylo, ale neznamena to, ze se bez toho override zobrazi pri tvorbe postavy. Znamenalo by to pouze, ze se budou zobrazovat ve hre, pokud se prislusne upravi 2da. Vsem a to i tem, kteri nemaji CEP.
  • 0

#5 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 07.01.2005 14:20

Bylo, ale neznamena to, ze se bez toho override zobrazi pri tvorbe postavy. Znamenalo by to pouze, ze se budou zobrazovat ve hre, pokud se prislusne upravi 2da. Vsem a to i tem, kteri nemaji CEP.

Aha tak to je problem. Skoda.
  • 0

#6 Host_Rydiss_*

Host_Rydiss_*
  • Host

Odesláno 07.01.2005 14:29

vsetky tieto problemy si sam sebe vyriesis, ked tie hlavy v override proste budes mat. ja by som ich hrozne rada pouzivala, ale pokial to nebudu mat vsetci, neni to ono.
  • 0

#7 Host_Garfield_*

Host_Garfield_*
  • Host

Odesláno 07.01.2005 14:32

vsetky tieto problemy si sam sebe vyriesis, ked tie hlavy v override proste budes mat. ja by som ich hrozne rada pouzivala, ale pokial to nebudu mat vsetci, neni to ono.

Ono staci mit nainstaleny CEP. V overide (uz jsem to tu jednou rikal) to ma smysl jen pokud si dotycny vytvari postavu a chce mit hlavy v nabidce. Jinak doporucuji do overide pokud mozno cpat co nejmene veci, dokaze to znatelne zpomalit hru.
  • 0

#8 Host_Mole_*

Host_Mole_*
  • Host

Odesláno 07.01.2005 15:33

Ono staci mit nainstaleny CEP. V overide (uz jsem to tu jednou rikal) to ma smysl jen pokud si dotycny vytvari postavu a chce mit hlavy v nabidce. Jinak doporucuji do overide pokud mozno cpat co nejmene veci, dokaze to znatelne zpomalit hru.

Tak to neni. Ja CEP mam a hlavy - v nem vytvorene - nevidim.
Tohle nema cenu rozebirat, pokud se to proste neprida do HAKu. Pak uz by instalator HAKu zaridil, aby prislusny soubor byl v override.
  • 0

#9 Host_Quixote_*

Host_Quixote_*
  • Host

Odesláno 07.01.2005 15:58

No, hlavne by bolo pekne zacat tym aby hlavy boli WYSIWYG
  • 0

#10 Host_Morfeus_*

Host_Morfeus_*
  • Host

Odesláno 31.01.2005 15:38

Mole ma pravdu. Musite to soupnout i do override abyste je videli. Myslim ze to zase neni nic tak tezkyho.
Nekolik hracu na Demone me napriklad jiz upozornilo ze nevidi hlavu me DM postavy :lol:
  • 0

#11 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2005 00:02

Ja si tam klidne vrazim co kde najdu, ale bylo by lepe organizovat to nejak hromadne.
  • 0

#12 Host_Mole_*

Host_Mole_*
  • Host

Odesláno 01.02.2005 08:35

Tak si tam vsichni vrazime co kde najdem...
  • 0

#13 Host_Quixote_*

Host_Quixote_*
  • Host

Odesláno 01.02.2005 09:48

Tak si tam vsichni vrazime co kde najdem...

Molousku, prosim ukecaj ich nech to hlavne vratia do stavu, ked dostanes tu hlavu ktoru si pri tvorbe postavy vyberas.
  • 0

#14 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2005 15:04

Mozna by se ani nemuselo Lopykovi platit pivo aby to strcil do instalatoru, treba by stacilo jenom soupnout dotycnej soubor na stazeni na web jak jsou odkazy na stazeni haku?
  • 0

#15 Host_Morfeus_*

Host_Morfeus_*
  • Host

Odesláno 02.02.2005 11:51

hlavy z CEPU
  • 0

#16 Sallow

Sallow

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 266 Příspěvků:

Odesláno 03.02.2005 12:28

Chtel bych se zeptat jak docilit toho, aby se mi na Demone zobrazovala spravna hlava (z datadisku). Kdyz jsem si ji vybral tak se mi ve hre zobrazi nejaka uplne jina a protoze je cela postava zalozena prave na tehle hlave :D tak se bez ni proste neobejdu. Mohl bych poprosit nejake hodne DM aby mi hlavu dodatecne zmenilo? Nebo je jeste nejake jine reseni?
  • 0

#17 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 03.02.2005 12:46

Musis to vozkouset na testu a zapamatovat si ten typ kterej musis vybrat aby se ti pak dobre zobrazila ta druha hlava. Je to takove zpestreni :)
  • 0

#18 Sallow

Sallow

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 266 Příspěvků:

Odesláno 03.02.2005 12:53

Aha. A ty datadiskovy hlavy tam urcite jsou nebo jsou prepsany nakejma nasema hlavama z haku?
  • 0

#19 Sallow

Sallow

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 266 Příspěvků:

Odesláno 03.02.2005 14:25

Tak jsem zjistil, ze na Demone (resp. s demona haky) jsou vsehovsudy asi 3 hlavy z datadisku a ostatni jsou nejake custom. Kdyz jsem zkousel modul s demona haky v singlu tak mi to nabidlo vsechny demonacke hlavy spravne uz pri tvorbe postavy, ale ta hlava z datadisku co chci tam neni :( Neslo by to dat dokupy tak aby byly na vyber vsechny hlavy z NWN i obou datadisku vcetne tech custom? Pripadne tam ty custom vubec nedavat a nechat jen ten zaklad co nabizi NWN+SoU+HotU. Stejne takovou hlavu pouziva asi jenom Dumgar tak by holt chodil bez hlavy no :D
  • 0

#20 Host_Jindragon_*

Host_Jindragon_*
  • Host

Odesláno 03.02.2005 19:14

Obavam se ze to nebude tak jednoduche.
  • 0

#21 Host_Quixote_*

Host_Quixote_*
  • Host

Odesláno 03.02.2005 20:23

Obavam se ze to nebude tak jednoduche.

Ja si prave myslim, ze to nemoze byt zlozite. Asi slubim Molemu 3 piva aby to spravil, alebo co.

je to pridani novych hlav z HAKu na misto urcene pro hlavy z datadisku.  Prepsat cisla radku v 2da.

• 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních