Skočit na obsah

NAVRH

• Please log in to reply
20 odpovědí na toto téma

#1 Host_Márty_*

Host_Márty_*
  • Host

Odesláno 10.10.2004 20:19

takze, me jmeno je Martus DoUrdo a po domluve s mymi ctenymi velevazenymi kolegy obchodniky, jsme dospeli k nazoru ze to takhle uz dal nejde... a rozhodli jsme se ze si stanovime terminy kdy kdo pojede. mozna i cech..

Zakládající členové:
Martus DoUrdo
Corben de Dallas
Quixote
Skellen

Noví členové:
Haldir

prosim je proto o vyjadreni jak by si tento system predstavovali. ja bych to videl tak nejak asi po tydnu..

a prave ted tam jsem.. hehe
  • 0

#2 Host_Márty_*

Host_Márty_*
  • Host

Odesláno 10.10.2004 20:21

terniny by se psaly sem (na nastenku cechu :) a po domluvě by ąly třeba i vyměnit..
  • 0

#3 Radeon

Radeon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 178 Příspěvků:

Odesláno 10.10.2004 20:31

Souhlasim. Ale tyden je mozna moc dlouha doba, spis bych navrhoval tak 2 az 3 dny.
  • 0

#4 Host_Quixote_*

Host_Quixote_*
  • Host

Odesláno 10.10.2004 20:38

Spolupraca obchodnikov je nieco na co s laskou spominam. Rozhodne som ochotny prispiet v tychto tazkych dobach Stromoradu skusenostami, radami a prisposobenim sa spravodlivym podmienkam. Jeden z cielov cechu by som rad videl priblizenie casti praxe obcanom Alicie, znizit tak frustraciu z patovej situacie obchodnikov, zlepsit tak ich meno a umoznit aspon aku taku vhodnu spolupracu.

Osobne by mi vyhovovalo prenesenie aspon casti dialogu do hry. A potom by mi este vyhovovalo presunutie z tretej priecky, na prvu priecku :)
  • 0

#5 Radeon

Radeon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 178 Příspěvků:

Odesláno 10.10.2004 20:57

Co treba schuzka zitra vecer rekneme v 9 hodin? A myslim ze nejsme obchodnici jen my ctyri, pokud se nedomluvime vsichni tak nejake domlouvani nema cenu. Takze kazdy kdo vlastni obchodni licenci je vitan.
  • 0

#6 Host_Márty_*

Host_Márty_*
  • Host

Odesláno 10.10.2004 21:12

jasny, to sem tam zapomel dodat, ale o vice obchodnikach sem neslysel.. takze ja sem tam asi do stredy, nebo uvidim jak to pujde.. streda maximalne. zitra spis kolem 22,ale ja nemuzu.. sem na ostrove , heh
  • 0

#7 Host_Márty_*

Host_Márty_*
  • Host

Odesláno 10.10.2004 21:18

a quixote prosim jen navrhuj. rad si poslechnu tve zkusenosti.
  • 0

#8 Host_Quixote_*

Host_Quixote_*
  • Host

Odesláno 12.10.2004 10:07

Novovzniknuty cech obchodnikov by mohol poziadat mesto o vyhradenie jedneho stanku pre obchodnikov, tak ako maju svoj stanok vsetci ostatni remeselnici. Stanok, ktory by bol vhodny na to, aby v nom mohol stat obchodnik, a kazdy prechadzajuci trhom by vedel ci je obchodnik prave k dispozicii.

Dalej by cech Alicijskych obchodnikov mal odvolat neschopneho zastupcu Alicie v Stromorade - Tondu Ukeca, ktory sa v hajeni zaujmov Alicie v Stromorade neosvedcil, svoje povinnosti si plni minimalne a stara sa hlavne o svoje sukromne zalezitosti.

Novy zastupca, by sa mal postarat o vymenu neaktualnej Alicijskej obchodnej zastavy v Stromorade a dojednat s obchodnou komorou nalezitosti, ktore Tonda Ukec nedokazal presadit. V prvom rade by mal odoslat komore navrh (erf) unikatneho predmetu - ako odznaku Alicijskeho Obchodneho Cechu.
  • 0

#9 Host_Vallheru_*

Host_Vallheru_*
  • Host

Odesláno 12.10.2004 15:30

no na nejakem terminu se dohodnout muzeme nicmene dva ddny mi pripadajaji jako velmi maly casovy usek. Vzhledem k cenam zbozi nema cenu jet tam a zpatky s nejakymi 20K kdy jen naklad na cestu tvori polovinu castky. Tyden se mi zda optimalni. Nicmene je otazkou jak zamezit vykupovanim jinym obchodnikem.
To se mi zda jako velmi obtizne proveditelne.

Corben De Dallas zvany Coblih
  • 0

#10 Host_Márty_*

Host_Márty_*
  • Host

Odesláno 12.10.2004 17:21

se stankem souhlasim, to by bylo vyborne.

tonda ukec je opravdu neschopny a bylo by vhodne ho vymenit

ale ten odznak nechapu.. k cemu by byl? jedine ho nak pripevnit na ten stanek.. hehe

a tyden mi prijde zas moc.. tak 4-5 dni co? to bych rekl ze se da udelat slusna sumicka.. kdyz to budem dodrzovat.
  • 0

#11 Host_Quixote_*

Host_Quixote_*
  • Host

Odesláno 12.10.2004 19:47

ale ten odznak nechapu.. k cemu by byl? jedine ho nak pripevnit na ten stanek.. hehe

item co budes drzat v ruke, aby kazdy poznal co si zac, ked chces byt obchodnik ako sa patri, ty moulo d:
  • 0

#12 Host_Márty_*

Host_Márty_*
  • Host

Odesláno 13.10.2004 16:50

hehe, aha :)

jo jinak se zatim zadny dalsi obchodnik neprihlasil, takze zustavam ve stromorade dokud si o to nikdo nerekne... tu dobu bych teda videl na 5dni, coz je optimalni na optimalni castku :)
  • 0

#13 Host_Vallheru_*

Host_Vallheru_*
  • Host

Odesláno 14.10.2004 19:14

hehe, aha :)

jo jinak se zatim zadny dalsi obchodnik neprihlasil, takze zustavam ve stromorade dokud si o to nikdo nerekne... tu dobu bych teda videl na 5dni, coz je optimalni na optimalni castku :)

ja nevim vy delate jak kdybyste toho vozily za 50k ja toho mam vzdycky tak za 300-500k za 5 dni to neprodam
  • 0

#14 Host_Márty_*

Host_Márty_*
  • Host

Odesláno 14.10.2004 22:45

tak voz az min.. dohodli sme se na tydnu.. coz je optimalni, bych rekl, abys vydelal a pekne sme se vystridali.. a odjezd a prijezd je optimalizovan na nedeli vecer cca 21:00 (real time). prozatim, zbytek vse upresnime po nakem srazu obchodniku, pls navrhnete terminy a urcete si poradi jak kdo pojede, ja sem se ted vratil.
  • 0

#15 Host_Quixote_*

Host_Quixote_*
  • Host

Odesláno 15.10.2004 12:14

Po tom co vo stvrtok vecer Quixote uvidel obchodnika Matusa vratit sa zo Stromoradu, nasadol na lod a odviezol sa za more. Ked pride dohodnuty cas, znova nastupi na lod a vrati sa, aby prenechal miesto dalsiemu z obchodnikov.
  • 0

#16 Host_Quixote_*

Host_Quixote_*
  • Host

Odesláno 19.10.2004 18:56

Po tom co potretikrat prisiel za kupcom majetny obchodnik Quixote a ten stale nemal peniaze, hnevlivo zahromzil. No ako je libo, pojdem do Alicie, zvolam vsetkych obchodnikov do posledneho na stvrtok vecer 21:00 do sidla obchodneho cechu v alicii nech sa situacia ozrejmi, pretoze takto si spolupracu nepredstavujem. Nedbam dohodu zrusit, ale pekne verejne a nie ze si tam kto chce napriek nej chodi. Tak a snad pridu.
  • 0

#17 Host_morgouse_*

Host_morgouse_*
  • Host

Odesláno 21.10.2004 18:37

rad bych se pridal do cech,ale nevim jak,tak mi pls poradte.diky Haldir
  • 0

#18 Host_Márty_*

Host_Márty_*
  • Host

Odesláno 22.10.2004 09:34

Jsi přijat. hehe. takze schuzi bych dal spíą na neděli večer (22.00), aľ se vrátią yuixote... sem se doslechl od haldira ľe prý je spousta nových obchodníků. řekl bych ľe o cechu ani neví. a větąina z nich je velmi, velmi nezkuąených a rád bych ěděl kde vzali peníze.. a a» ani nezkouąí řikat ľe si pučili, vąichni víme ľe je získali podvodným způsobem.
  • 0

#19 Radeon

Radeon

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 178 Příspěvků:

Odesláno 23.10.2004 18:28

Se schuzkou souhlasim a rad bych si zamluvil termin po Corbenovi, tedy od konce pristiho tydne.
  • 0

#20 Host_Vallheru_*

Host_Vallheru_*
  • Host

Odesláno 29.10.2004 19:20

Muzes klidne dorazit do Stromoradu, po te co proti mne od pondelka obchoduje clen, nebo byvaly clen cechu Quixote, obchodnice neclenka Soanel Ferrsak, je toto opatreni opravdu zbytecne. Quixote mi sdelil ze toto opatreni je davno minulosti a bylo mu zdeleno ze jiz nepatri.

To neni mysleno jako vytka ci stiznost, pouze konstatovani.

Timto officialne prohlasuji ze ja Corben de Dallas zvany Coblih neuznavam stanovy cechu a necitim se jimi nijak vazan.

Corben de Dallas zvany Coblih

Stromorad 6 mesice 19 dne v 21:00 DT v.r.
  • 0

#21 Host_Márty_*

Host_Márty_*
  • Host

Odesláno 01.11.2004 12:56

ok, tohle nema cenu.. cech se rozpadl..
officialni zprava, podrobnosti Martus DoUrdo
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních