Skočit na obsah

Fotka

Carodej / roba / hul

• Please log in to reply
1 odpověď na toto téma

#1 VooDoo_cze

VooDoo_cze

Nováček

• Rod Val'ress
  • Pip
  • 79 Příspěvků:
  • Interests:Not all pee pee time are poo poo time, but all poo poo time are pee pee time.

Odesláno 28.11.2023 01:01

Ahoj.

Kdysi jsem tu jel carodejku s robou a holi. Proste klasicka Gandalfka. Nelibi se mi carodej ve fullplatu nebo s mecem. Chapu, ze je treba silnejsi, nebo ma vic toho nebo onoho, ale rad bych ne uplne marnyho carodeje, ktery bude mit v ruce hul a bude behat v robe. Rad bych golemoval se stitama na slipkach a bylo by to mozny i sem tam neco otevrel. Dekadu jsem nwn nehral, takze jsem marnej i s featama, pripadne spellama, ktery potrebuju. Byl by nekdo ochotnej poskladat mi neco rozumneho co by splnovalo pozadavky a nebyl to uplnej traged ? Nechci zaklinace. Prosel jsem buildy jak na foru, tak na discu a proste jsem nenasel to co hledam. Predem moc dekuji :)
  • 0

#2 Paul325

Paul325

Nevrlej

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3551 Příspěvků:
  • Interests:Which part of "I'm a genius" aren't you getting?

Odesláno 21.12.2023 19:24

Ahoj.

Kdysi jsem tu jel carodejku s robou a holi. Proste klasicka Gandalfka. Nelibi se mi carodej ve fullplatu nebo s mecem. Chapu, ze je treba silnejsi, nebo ma vic toho nebo onoho, ale rad bych ne uplne marnyho carodeje, ktery bude mit v ruce hul a bude behat v robe. Rad bych golemoval se stitama na slipkach a bylo by to mozny i sem tam neco otevrel. Dekadu jsem nwn nehral, takze jsem marnej i s featama, pripadne spellama, ktery potrebuju. Byl by nekdo ochotnej poskladat mi neco rozumneho co by splnovalo pozadavky a nebyl to uplnej traged ? Nechci zaklinace. Prosel jsem buildy jak na foru, tak na discu a proste jsem nenasel to co hledam. Predem moc dekuji :)

Paulus nebo jeho ségra Drago. 

Obojí umí odemknout, obojí umí přežít. 
Paulus honí AC z monka + umí pokládat pasti na svoje poklady
Drago má SD a umí zmizet.

Který herní styl bys preferoval? Obojí mě tak nějak k mágovi sedí.

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních