Skočit na obsah

Fotka

Klan Kassi

• Please log in to reply
1 odpověď na toto téma

#1 VooDoo_cze

VooDoo_cze

Nováček

• Rod Val'ress
  • Pip
  • 79 Příspěvků:
  • Interests:Not all pee pee time are poo poo time, but all poo poo time are pee pee time.

Odesláno 28.11.2023 00:38

Klan Kassi

Vzdálenému pobřežnímu městu Dorsk se daří hlavně díky obchodním cestám. Ovšem bohatství města přilákalo také několik nepříliš laskavých tlup, klanů, říkejme si tomu každý po svém. Dlouhá léta se přely o prvenství 3 velké klany. Klan rudých (Nikdo neví odkud se vzali, ale všichni příslušníci klanu rudých měli plnovous jako oheň). Byli ze všech Dorskských klanů ten nejhorší. Vraždili, znásilňovali a nebrali si žádné servítky. Druhý z velkých klanů si říkal „Smetánka“. Byli to zazobaný a arogantní paznechti. Jejich moc spočívala právě v množství peněz. Podpláceli úředníky, platili si hromotluky jako bodyguardy. Dokonce platili Rudým, aby je vynechali ze svých návštěv. Třetí tlupa je klan Kassi. Náš klan… Uznávám, že jsme nebyli zrovna svatoušci, ale měli jsme svá pravidla a svou čest. Před pár měsíci nás oslovila Smetánka s nabídkou dlouhodobého příměří a s plánem, jak se jednou pro vždy zbavit Rudých barbarů. Nevěřili jsme jim, ale vidina odstranění Rudých zaslepila náš zdravý rozum. Celé to byla dávno připravovaná past Smetánky a Rudých na zbavení se nás… Vyšlo jim to. V den D jsme byli zrazeni, povražděni a vyhnáni z Dorsku nadobro. Těch pár, co z klanu Kassi přežilo se dostalo na loď, která zakotvila na pro nás zatím neznámem ostrově Démona. V našich skrýších v okolí Dorsku jsme zanechali šifrované zprávy pro případné přeživší. Zatím jsem na Démoně pouze já Baba, osobní strážce a věrný přítel vůdkyně Nyx a naše vůdkyně. Nemilosrdná bojovnice a zároveň zkušená léčitelka Nyx. Teď musíme posbírat síly a shromáždit zbylé členy klanu. Nyx teď myslí jen na odplatu, já si však myslím, že Démona nabízí stejné možnosti jako Dorsk, jen je potřeba obhlídnout konkurenci.

Příspěvek upravil VooDoo_cze: 28.11.2023 00:42

• 0

#2 VooDoo_cze

VooDoo_cze

Nováček

• Rod Val'ress
  • Pip
  • 79 Příspěvků:
  • Interests:Not all pee pee time are poo poo time, but all poo poo time are pee pee time.

Odesláno 04.01.2024 11:20

Je to už několik měsíců, co jsme dorazili na ostrov. Doufal jsem, že vztek a touha po pomstě Nyx postaví na nohy a dodá jí sílu bojovat a znovu vybudovat silný a nezávislý klan. Opak je pravdou. Tráví většinu času sama v lesích a užírá se sebelítostí. Tohle není ta Nyx, kterou jsem před lety začal následovat a obdivovat. Pro její slabost teď není čas ani prostor. Jestli chceme Kassi obnovit, je potřeba vzít věci do vlastních rukou. Před pár týdny se mi podařilo spojit s jednou z našich a dostat ji na ostrov. Nikdy jsem Droběně nevěnoval moc pozornost, trpaslíky prostě nemám rád ! Nicméně se ukázalo, že po pádu Kassi v Dorsku si Droběna zažila svoje. Je teď taková temnější, nebezpečnější… Užitečnější ! Navázal jsem zde také několik zajímavých kontaktů mimo členů Kassi. Náš čas přichází ! Teď je potřeba zajistit prostředky. Legální cesta je příliš pomalá a já nikdy nevynikal svou trpělivostí. Obhlídnul jsem zdejší banku, ale její zabezpečení je nad naše síly. Nejspíš by to bylo nad naše síly i v době našeho rozkvětu v Dorsku. Banka ale není jediný zdroj prostředků, který Démona nabízí. Kousek od Alicie jsem objevil malou hobití osadu. Ty malý bastardi maj ty jejich nory určitě napěchovaný zlatem! Hlídkuje tam pár těch skřetů, ale nic, co by nešlo se správnou přípravou zvládnout. Teď už to chce jen rozšířit naše řady (v deníku je malá nečitelná poznámka *jen ne další trpaslík !!!*).

*Baba zavře deník a s chladným úšklebkem se zadívá do prázdna.*

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních