Skočit na obsah

Fotka

Barbaři

Rod

• Please log in to reply
3 odpovědí na toto téma

#1 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 18.08.2022 18:25

Barbaga Zrození !!!!Nedá se to zastavit. Jde to ven. / Na půl cesty ,tam kde skonal/ křeče/ nechci to cítit / odolává jak jen barbar může/ a že ženská dokáže´/Jsou venku!!! Potomek Hroga a Barbagy. Jsou dva. Každý ať se postará sám o sebe. Jsou venku a starejtese. Pokud přežijete , pro něj mám obouruční sekeru po otci. Pro ní helmu. Každej ať ukáže co si zaslouží!!!!!Nenávidím všechnya a vše. Miluju jen své zrozence.

Příspěvek upravil Hiosu: 19.08.2022 01:12

• 0

#2 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 18.08.2022 18:29

Barbaga
Zrození
!!!!Nedá se to zastavit. Jde to ven. / Na půl cesty ,tam kde skonal/ křeče/ nechce to cítit / odolává jak jen barbar může/ a že ženská dokáže´/
Jsou venku!!!
Potomek  Hroga a Barbagy. Jsou dva.
Každý ať se postará sám o sebe.
Jsou venku a starejte se.
Pokud přežijete , pro něj mám obouruční sekeru. Pro ní helmu. Každej ať ukáže co si zaslouží!!!!!
Nenávidím všechna a vše.
Miluju  jen své vyvržence . A přitom je nenávidim

Příspěvek upravil Hiosu: 19.08.2022 01:17

• 0

#3 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 18.08.2022 18:30

ONA
Tak brouci být dobrá!Ale jen pro mimina.
Kostlivci být pro smích.
Ten Selek, dobrá zásoba lektvarú.
Skřeti  dobře potrénovat. Muset přidat do skupina aby my dosáhnout pokladnici.
Nikdo si mně nevsímat a je tu sranda.Máma nemít pravda. Alicia být dobrá na odpich. Já tu žít jak prase v jetel.Bratr asi nepřežit. Ale v to  nespolíhat.

Příspěvek upravil Hiosu: 23.09.2022 20:05

• 0

#4 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 18.08.2022 18:31

Barbaga Zrození !!!!Nedá se to zastavit. Jde to ven. / Na půl cesty ,tam kde skonal/ křeče/ nechci to cítit / odolává jak jen barbar může/ a že ženská dokáže´/Jsou venku!!! Potomek Hroga a Barbagy. Jsou dva. Každý ať se postará sám o sebe. Jsou venku a starejtese. Pokud přežijete , pro něj mám obouruční sekeru po otci. Pro ní helmu. Každej ať ukáže co si zaslouží!!!!!Nenávidím všechnya a vše. Miluju jen své zrozence.

• 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních