Skočit na obsah

Fotka

Doupě lapků

• Please log in to reply
2 odpovědí na toto téma

#1 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 20.03.2022 13:27

Táto skrýša, vyvrhelov, zlodejíčkov a rôznych individuí bola dlho ukrytá pred zrakmi okoloidúcich.

Až do chvíle kým sa ju poradilo nájsť a preskúmať jednému štastlivcovi. On sa k nim vlastne pridal, kedže ho s nimi spájala túžba po hadaní veľkého pokladu. Spolu vyrážali pod rúškom noci hľadať podľa nájdených nákresov ukryté poklady, sranda je v tom, že nik nevie kto to zakopáva, no je viac a viac hladačov týchto cenností.

Tejto bande čudákov velí divný poloork Yrdok, je to maniak čo sa vykopávania truhlíc týka, vraj sa s nim dá dohodnúť ak máte čo ponúknuť, taký dobrák no keď ho urazíte spozáte jeho sekeru.

Presná poloha ich skrýše nieje známa, štastlivec ktorého to štastie opustilo, zomrel otrávený v slate, stihol čo to prezradiť strážnikom, no polohu nie.

Hmmm...  tá skrýša určite prekypuje zlatom.

• 0

#2 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 01.04.2022 16:32

Hospoda u Kohouta.

,,Kámo slyšelsto ,prý ňáká nová partička zlodějů a vrahů tady řádí.,,
,,Ale [sedmikráska], já slyšel že je tu ňáká skupinka co vykopává poklady a pak si je ukládaj do své jeskyně.,,
,,Ale [sedmikráska], jso to hrdlořezi jako každý jiný tady.,,
Anke se natočí k sousednímu stolu.
,,Už jsem je byla navštívit s kámoškou. Jako drsny.! Ti smradi co se mi dokazali schovat do stínu mě srali nejmíň. Ti lučišníci byli taky dost leví.Ale ti bouchači z řad půlorků si mě podávali.,,
Drsný chlapek ji přeruší.
,,Ale prý tam jsou i ňejaký ženský s bičem, co na tebe naběhnou a seřežou tě jak v salonu ve slatu.,,Nahodí přitom ksicht  uspokojení.
Anke pokračuje.
,,Ts, ty jsme seřezali my a ty čáryfuky- rááádoby čáryfuky jsme taky hned sejmuli.,,
Drsný chlápek.
,,A ty si tam jako bylo jo.,,
Anke.
,,Si piš a prolezli jsme to křížem krážem.,, 
,,Nejvíc mě překvapil ten jejich .. no asi vůdce.Dal se snáma do řeči a vyměnil jeden svůj poklad za starou mapu.Hlupák.,,
,,Však my ho eště navštívíme.,,
Řádně si prihne z žejdlíku,dopije a hodí zlatou minci po barmanovi.
Drsný chlápek.
,,Ta zas kecá,,
,,No ale pro jistotu hoďte naní očko kam chodí ať vím kde to mám prubnout prohledat.,,

• 1

#3 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 27.05.2022 21:43

19. květen 2022
  1. Anke z Amnu

Jo byli jsme tam znova. Vám řeknu já se v tom vyžívala. To byl sekec mazec a sekec doslova. Pomaloučku vpřed a šup sem šup tam a všichni se váleli. Jooo Trpaslice se vyznaj a není radno je podceňovat. Prostě pohoda jsme to protancovali až k Havranům. Moji kamarádi. Né všichni. To pochopili. Všichni jsou mí nepřátelé... Co jsou pro ti mně. Supr že za mapu dostanu prašule na ruku. Jooo velitel sem tu jááááá.

Příspěvek upravil Hiosu: 27.05.2022 21:43

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních