Skočit na obsah

Fotka

Kahal

Kahal

• Please log in to reply
4 odpovědí na toto téma

#1 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2020 23:04

Hnus

Je to tu samí ubožák. Každý koho jsem tu potkal chtěl něco dokázat.

Takovej nesmisl. Tady je konečná a musíš vyždímat  z  toho co máš maximum.

Tady na ostrově nesmíš koukat na levo , na pravo. Tam kde je teplo a jidlo. Chlast. Tam je dobře .Magie je kámoška a zaleží jak ji využiji.

Hnus, k z neužítí je vcšude kolem.

Ráj

• 0

#2 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 23.12.2020 01:38

Ty  vole to je bomba.

Moje schopnosti  si dokáží všichni zaplatit.

Já jen čumim a sesílám rychlost. To jim stačí a sem tam nějakou tu mysl či smrtku. Nebo průhlednost.

Nakonec splodím meč a ostatní jsou nadšení.

To je ráj.

Platěj mi za to že čumim jak bojujou.

• 0

#3 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 18.04.2021 09:43

Prý poklad.

Už mam nahrabáno dost. Už se i dost  nudím. Ale moji zvědavost  zaujalo vyprávění jednoho individua s ocasem.

Začalo to tím že ten ocasatec s holí a pohyby opice si najímal doprovod do krypty. Najal si mě a nějakého klerdu. 

Do třetího patra krypty jsme došli bez povšimnutí. Dveře které nejsou vidět se před náma otevírali sami.

Před náma byla rozlehlá krypta a sakra přeplněná nemrtvakama. Nic co by nevyřešil vyčarovaný meč. Přivolaná můmie dorazila to co klerda načal.

Opičák se jen mihl když bylo po boji a vybral bedny. 

Venku jsem odmítl jakoukoliv odměnu protože to byl směšný boj, ale chtěl jsem odpovědi.

rozpovídal se. Vše je to prý moc složitý, ale vše co potřebuji vědět se dozvím ve slatu v hospodě u jedné dívčiny.

To je slibný začátek nového dobrodružství.

• 1

#4 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 03.06.2021 22:08

Kahal
Zas rutina - doprovod do doupěte vlkodlakú. Není problém.
Ale on byl ,když se dostavilo o polovinu mín účastníků. Však to nějak zvládnem.První patro dělalo neobviklé problémy. Pár kouzel to spravilo. Poslední patro nás pocuchalo nejvíc ,ale  za bránu jsme se dostali. Než jsem stihl všechny podpořit svou magií naběhla na nás nějaká mrcha co seslala kyselinovou bouři. To jediné mě mohlo vyřadit, a taky vyřadilo.Při   vedomí jsem sledoval jak všichni kolem mne odpadaj.Snažil jsem se pohnout. Ani hov. o jen jsem stál stuhlí jak začátečník.Až se nepřátelská pozornost obrátila ke mně. Neustál jsem to. Kouzla pusobí ale nevim jak dlouho.Pokud stratim na síle tak se tam vrátim a všechny je vybiju to prisahám.

• 0

#5 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 26.06.2021 06:45

Další příložitost

Prý Lord či Lady. Psát umím. Mozkové závity mám. Asi bych se měl ucházet o místo Lorda. Už jen vymyslet nějaký to že pomůžu Alicii vzkvétat. No prostě být před radou jak mílijus.

Alisie bude moje  pokud budu chtít.

A že se mi asi chce.

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních