Zase se vratil ten sen. *Corgen se chyti za koren nosu a snazi se vytlacit vsechny obrazy, co mu po veceru zustaly v hlave, pryc*
Ten sen jak stoji a kouka . . . a kolem nej vischni umiraji. Postavy jen prijdou, zakrici a zmizi . . .zmizi jakoby nikdy nebyli a zustane po nich jen malej mastnej flek.
To mam za paktovani s tim poboznym magorem *povzdechne si* uz jsem fakt dlouho nemel tuhle nocni muru a Olios vi, ze me fakt nechybela. Kdybych se na nej vysral, nebo lip . . . kdybych ho v ty kostnici vykuchal a zkoumal dal zdejsi pohrebiste, balzamovaci ritualy . . . mohl jsem se posunout dal. Takhle se pokrok strasne zpomali! K tomu jeho obsese Rudym Drakem *oklepe se* to fakt nebude delat dobrotu a moc me to nepomuze.
*nadech a vydech*
Uz to bude deset let, co sem sem priplul a vubec nikam sem se neposunul. Jo, je tu nekde odpoved na moje otazky, jo...je tu nekde ta energie co hledam . . . co pomuze . . . co . . . *povzdechne si, zakloni hlavu a dolije do ni zbytek vecerniho zvetraleho piva* . . . co me stala vsechny co sem kdy znal . . .*koukne jestli nejde Marta a kdyz ji nezahlidne pobliz, vytahne z torny lahev palenky a prihne si* . . . To zas bude den na[sedmikráska].
* vytahne kozeny diar a zacne do nej cosi psat. Po nekolika minutach aktivniho cmarykani ho zabouchne, zasune do vnitrni kapsy kabatu a rozhledne se po mistnosti *
MARTOOO tady je hlaaaad! *zarve na cisnici* a dokud me budou straze nahanet zato, ze pecu maso na trhu tak musim chodit za tebou lasko! *zazubi se*
Přiložené soubory
Příspěvek upravil Dalamar: 25.09.2020 16:40