Skočit na obsah

Fotka

Corgen Mannix a jeho cesta

• Please log in to reply
4 odpovědí na toto téma

#1 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 18.09.2020 12:42

Zase se vratil ten sen. *Corgen se chyti za koren nosu a snazi se vytlacit vsechny obrazy, co mu po veceru zustaly v hlave, pryc*

Ten sen jak stoji a kouka . . . a kolem nej vischni umiraji. Postavy jen prijdou, zakrici a zmizi . . .zmizi jakoby nikdy nebyli a zustane po nich jen malej mastnej flek.

Corgen IC .jpg

To mam za paktovani s tim poboznym magorem *povzdechne si* uz jsem fakt dlouho nemel tuhle nocni muru a Olios vi, ze me fakt nechybela. Kdybych se na nej vysral, nebo lip . . . kdybych ho v ty kostnici vykuchal a zkoumal dal zdejsi pohrebiste, balzamovaci ritualy . . . mohl jsem se posunout dal. Takhle se pokrok strasne zpomali! K tomu jeho obsese Rudym Drakem *oklepe se* to fakt nebude delat dobrotu a moc me to nepomuze.

*nadech a vydech*

Uz to bude deset let, co sem sem priplul a vubec nikam sem se neposunul. Jo, je tu nekde odpoved na moje otazky, jo...je tu nekde ta energie co hledam . . . co pomuze . . . co . . . *povzdechne si, zakloni hlavu a dolije do ni zbytek vecerniho zvetraleho piva* . . . co me stala vsechny co sem kdy znal . . .*koukne jestli nejde Marta a kdyz ji nezahlidne pobliz, vytahne z torny lahev palenky a prihne si* . . .  To zas bude den na[sedmikráska].

* vytahne kozeny diar a zacne do nej cosi psat. Po nekolika minutach aktivniho cmarykani ho zabouchne, zasune do vnitrni kapsy kabatu a rozhledne se po mistnosti * 

MARTOOO tady je hlaaaad! *zarve na cisnici* a dokud me budou straze nahanet zato, ze pecu maso na trhu tak musim chodit za tebou lasko! *zazubi se*

Přiložené soubory

Příspěvek upravil Dalamar: 25.09.2020 16:40

• 2

#2 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 20.09.2020 23:21

Dlouho sem premyslel, kde shanet prachy na narocnejsi a narocnejsi kousky vybavy co potrebuju * prihne si *  nakonec me pomohla az drobna hmyzi lapalie, zpusobena nezkusenou druidkou.

Vypustila hmyzi roj na dynova pole, ze kterych Pepina prodavala svuj proviant * zle se zasmeje *  Se znicenym polickem, musela se uchylit paninka k . . . mene rostlinym zdrojum proviantu. 

Co ji taky jinyho zbejvalo, zejo. * pokrci rameny *

Z mesta zacaly mizet, kocky, psi, netopyri, krysy . . . ale Pepina, mela pravidelnych zasilek proviantu porad dost. * dopije pullitr, labuznicky nasaje dobre propeceny krysi ocasek a krkne si * a ja mel zdroj prijmu! * zasmeje se Corgen a placne stamgasta, ktereho prave presla chut, pres zada * 

Tomuhle se rika ekomunicky myslet voe!

• 1

#3 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 25.09.2020 16:38

Bracho, tomu nebudes verit! 

* rika Corgen zombie, ktera pomalu otaci rozni *

Normalne sem byl obhlidnout loviste, vis jak Pepina chce porad vic a vic proviantu a uz neni pomalu kde brat . . . 

* zombie nereaguje na zvuk a dal pomalu toci roznem * 

No a v tom koute hajku, kde normalne bejvaj divoky kocky a vobcas se tam zatoula nejakej jelinek 

* u povidani pomalu vytahuje porce syroveho masa na plachtu vedle rozne * 

tak tam normalne . . . tyjo jak z nejaky sileny nocni mury . . . vsude roztahane zdechliny . . . kusy kuze . . . chlupy . . . vnitrnosti po stromech 

* kazdy kus masa zbezne kontroluje, nez ho odlozi na hromadku k ostatnim * 

jako by tam radil nejakej magor a koupal se v tom . . . nebo silenej kozeluh . . . 

* zombie prestane tocit roznem  - Corgen zvedne hlavu, zkontroluje pecinku, sunda a narazi na rozen novou. V ten okamzik . . . zombie zacne zase tocit roznem * 

No, jako bylo to fakt nechutny zejo, nektery kousky uz zacinaly trosku hnit, smrdelo to tam jak v obrim doupeti po desti a pohled na to byl taky fakt nadhernej. 

* docisti posledni kousky masa, otre si ruce, zpocene celo a povzdechne si *

Covece, normalne . . . doufam, ze tam potkam toho co takhle taha mrtvoly a rozhazuje maso po lese . . . v ramci pokracovani v experimentech, bych pak asi taky rozhazel jeho streva po vetcich a Pepina by mela vetsi zasilku veprovyho! * zazubi se * Snad ho tam priste potkam.

Přiložený soubor  Zverstvo.jpg   110.42K   0 Počet stažení

Příspěvek upravil Dalamar: 25.09.2020 16:40

• 0

#4 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 27.09.2020 19:59

* Corgem cumi v marnici do balzamovacich knih. Nervozne listuje a zjevne nemuze najit co by potreboval. Za nim na stole lezi nekolik rozpracovanych tel v ruznem stadiu uprav *

Doprdele uz! Fakt sem si myslel ze se to tentokrat povede, co me unika? Melo to fungovat! *smatra prstem po strankach* Tahle operace - tenhle ritual nabrat tuhle energii . . . *prihne si z lahve na stole*

Budu se muset zase podivat do knihovny a . . . nevim. Najit proc to sakra nejde? *na cele je videt krupeje potu a nervozni tik*

Přiložený soubor  vyzkum.jpg   292.29K   0 Počet stažení

* nastvane zabouchne lidske atlasy a otevre denik do ktereho zacne nervozne cmrkat *

Zacina se trosku kratit cas a udalosti na ostrove se zacinaji nejak moc hybat. Po tom pruseru s Rudym Drakem jsem myslel, ze bude nejak cas klid, ale vono se jaksi musi vzdy neco posrat. Odchytila si me delegace z Draka, ktera v Huse jednala s vedenim Cechu Zlodeju. Byli faaaakt nasrani a bal jsem se o svoje bezpecnostni trenky, protoze na Bertoldovo prani, aby Rebelove prestali s obchodem s travou . . . jejich sef reagoval tim, ze nechal vyvrazdit pulku slatu a to se zas nelibilo Cechu. Doprdele jak sem se dostal mezi tyhle dve organizace, kdyz chci jen v klidu badat, fakt nevim. Ziskavani penez ted jde. Business s proviantem jede, Pepina nedela problemy. Lovy za mestem jsou taky uspesne a pan Vira se ukazuje jako velmi ucinny nastroj na potirani zla. Spravne nasmerovani tohohle fanatyka by se mohlo v budoucnu hodit.

* zaklapne denik, dopije lahev a usmeje se *

Pojdme se trosku protahnout ven, po vsi te praci! 

• 0

#5 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 01.10.2020 22:36

* Corgen sedi zhroucen u zdi jeskyne, sotva popada dech a premysli jak se to vse mohlo takhle posrat *

Pritom to zacalo tak krasne . . . vecer jsme se pohadali s Virou, protoze sem ho nachytal jak uzira moje pracne naloveny a pripravovany jidlo . . . prej ze neeee ze to sebral nejakej dravec co se snesl z nebe * uchechne se * jo ty starej hade, jasne. Nezapominej ze nahore je hlavne ten tvuj velkej pan a nemel bys sakra lhat ne? 

Přiložený soubor  Peceny veverky (2).jpg   105.28K   0 Počet stažení

Cestou z vypravy sem se jeste pred rozbreskem chtel protahnout at muzu jit spat do kanalu s pocitem dobre odvedene prace a nejakou tou jeleni zdechlinou do krysi smesi a malem se me zastavilo srdce . . .

Přiložený soubor  mluvici plaminek (2).jpg   136.01K   0 Počet stažení

Rikal sem si, ze sakra nejsem tak ozralej, aby na me mluvil vohen ne? Ale vono jo. * jeste zpetne si protre oci a prihne si z cutory, kterou ma plnou temer cisteho lihu * Tam . . . tam nekde se to muselo posrat. Mel sem ten vohen proste pochcat a jit dal. * potrese hlavou * Ale ja idiot jsem udelal co? Ja idiot  sem se s nim dal do reci. Prej jednu malou prosbicku, prej staci vyridit jeden malej vzkaz, tam a zpet a dostanu dobre zaplaceno jen ze neco vzkazu! * bouchne pesti do zeme a sykne jak ho rozbita ruka jeste porad boli * kur** jaaau 

Přiložený soubor  audience 2.jpg   152.81K   1 Počet stažení

Clovek te bande donese informaci . . . a jak se mu odvdecej?! Jak? Jeste takovou zasadni! . . . *mraci se a natahuje dalsi a dalsi dousky z lahve, ktera mu lehkne zatimco mu tezknou nohy* hodi me do cely se trema hrdlorezama a zkusi ze me vymlatit dusi.

Přiložený soubor  vezenska ferovka (2).jpg   134.56K   0 Počet stažení

Přiložený soubor  vezenska ferovka - vysledek.jpg   168.48K   0 Počet stažení

Nedal jsem, se jen co je pravda. Branil jsem se statecne, ale na co to bylo. Jen aby me ten obri ork stejne sejmul a voloupal ze me moje platy.  * zkoumave si prohmatne krunyr a soucasti ramenich chranicu * Urcite tady neco urval, tohle nebejvalo tak volny jak to mam ted. Sakra, budu muset brzo poridit neco jineho, nebo se to na me cele rozpadne. Ted kdyz se hodi kazda zlatka sakra. Tohle jim nezapomenu. Ne a ne a ne. Svine jedny * pomalu se zveda ze zeme * musim si najit nejaky spojence nebo se z toho poseru. Ale ci strana bude v tyhle blazniny dobe nejlepsi? * skrabe se na hlave, kdyz souravym krokem odchazi z jeskyne

Moje, moje strana bude vzdy ta nejlepsi. Tady v tehle demoni prdeli se nemuzu spolehnout na nikoho. Jen a jen na sebe . . .

Příspěvek upravil Dalamar: 01.10.2020 22:45

• 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních