Takže?

NWN EE A DEMONA
#1 Host_Playname_*
Odesláno 03.09.2020 19:18
Odesláno 03.09.2020 19:50
A máš někoho kdo to udělá?
#3 Host_Playname_*
Odesláno 03.09.2020 20:12
Jinak bych se neptal :)
Odesláno 03.09.2020 20:23
trosku se bojim ze nebude stacit nahrat modul do tool setu EE a tim konvertovat malicko to rozved dle vseho co o tom vim je s tim strasne prace..
Odesláno 03.09.2020 20:29
jen pro info myslim ze jsem to kdysi zkousel (nedalo mi to a musel jsem si to prubnout :D ) a jako neco to udelalo ale jedsine ceho jsem docilil bylo ze jsem mohl natvrdo nahrat svet ale nic nefakcilo :D
#6 Host_Playname_*
Odesláno 03.09.2020 20:31
Ano proste to spustit v EE a ono ti to nahaze errory ty pak opravis prepsanim hodnot v SQL ... Stara verze by jela samozrejme porad dal i kdyby se to nepovedlo ale nema se snad co nepovest ... komunikujeme s lidmi z NWN EE diskordu pokud na ne mate otazky odkaz je zde https://discord.gg/hxTt8Fr
Příspěvek upravil Playname: 03.09.2020 20:32
#7 Host_Playname_*
Odesláno 03.09.2020 20:34
A jak uz jsem psal bavil jsem se o tom i se shadowem ktery v tom ma zkusenost.. na moji otazku jak dostat starou verzi na EE byla tato odpoved : no vicemene jen tim ze si stahnes nwn dedicated server pro nwn:EE
Odesláno 03.09.2020 20:36
demona ale ma klasickou dtb NWN ... aa rozhodne neni mozne aby bezela klasicka a ee edice soucasne to je skoro nesmysl .. bud jedno nebo druhe protoze udrzovani obou je dle meho blbost .. dost lidi co tu hraje ma klasickou edici nekteri vicekrat spis to chce ozivit soucasnou a prubezne klidne delat na prechodu na EE ... nerikam ze jsem proti EE ale dost lidi hraje klasiku ja osobne mam radsi klasickou nez EE sak ten rozdil v grafice je temer nulovej ;)
#9 Host_Playname_*
Odesláno 03.09.2020 20:41
Samozrejme ze kdyz nebude zajem nic se menit nebude :) Ja jen ze tu ta moznost je
Odesláno 03.09.2020 20:42
A jak uz jsem psal bavil jsem se o tom i se shadowem ktery v tom ma zkusenost.. na moji otazku jak dostat starou verzi na EE byla tato odpoved : no vicemene jen tim ze si stahnes nwn dedicated server pro nwn:EE
ja se s ni take bavil o tom co makal na akr pro EE a rozhodne to nebylo jen tohle sak si sosni nekde EE edici a zkus si to
a nezapomen ze zrovna Shadow toho umi docela dost co se tyce NWN ;)
no tim pro dnesek koncim konverzaci tohle by chtelo udelat nejakou rozsahlejsi konverzaci s vicero lidma v nake sekci pro WB aby se tam rozepsalo co vse by to obsahovalo ... ja mam zato ze shadow na tom aby to slapalo to tak jako na klasicke verzi tak mu to docela dalo zabrat nejde o to nahrat jen svet ale aby se zrovoznilo uplne vse a to nepocitam ani to ze to potrebuje uplne jine zelezo na kterem to bude bezet je to asi tak 50x narocnejsi shadow to ma snad na 2 serverech Haky musi nejak posilat z jineho stroje myslim nebo nejka jsme to resili asi pred rokem ?.. hm nevim uz
#11 Host_Playname_*
Odesláno 03.09.2020 20:58
demona ale ma klasickou dtb NWN ... aa rozhodne neni mozne aby bezela klasicka a ee edice soucasne to je skoro nesmysl .. bud jedno nebo druhe protoze udrzovani obou je dle meho blbost .. dost lidi co tu hraje ma klasickou edici nekteri vicekrat spis to chce ozivit soucasnou a prubezne klidne delat na prechodu na EE ... nerikam ze jsem proti EE ale dost lidi hraje klasiku ja osobne mam radsi klasickou nez EE sak ten rozdil v grafice je temer nulovej ;)
Meni se tam NWNX kterou demona pouziva a to je problem ... Samozrejme ze se budem snazit ozivit soucasnou demonu ...ale kdyz je tu ta moznost a neznamena to zadne ukonceni tehle soucasne tak proc to nezkusit s tim EE? A kdyz se ukaze ze je to na prd a nic nefunguje tak se na to proste vybodnem?Nebyt nwnx nic neresis jen proste zmenis exaky pod kteryma to spoustis
Odesláno 19.09.2021 08:54
Tak jak to pokračuje ?
Odesláno 23.10.2021 23:02
Demona je plne kompatibilni s nwnee k urcitemu datu.
Bohuzel, NWNEE verze je plne vazana na git verze old version NWN.
Odesláno 30.10.2021 16:58
Demona je plne kompatibilni s nwnee k urcitemu datu.
Bohuzel, NWNEE verze je plne vazana na git verze old version NWN.
Co to teda znamená :)
Odesláno 23.12.2021 23:23
nwnee.demona.cz:25121 byla aktualizovana na posledni verzi
Bohuzel zatim opet manualne.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních