Skočit na obsah

Fotka

Louceni - vypnuti serveru

server

• Please log in to reply
1 odpověď na toto téma

#1 porkac

porkac

Správce serveru

• Vedoucí DM
  • PipPipPipPipPip
  • 911 Příspěvků:
  • Interests:Je pouze jedina pravda vesmir je nekonecny..

Odesláno 27.08.2020 11:01

*
POPULÁRNÍ

Zdravim jak jsem psal jiz drive musim s politovanim potvrdit  ze opravdu musim ukoncit prozatim podporu z me strany na server demona ..  Jelikoz se stehuji pernamentne z Pardubic kvuli financim ,ale hlavne kvuli zdravotnimu stavu do prirody na chatu .. cele se to odlozilo o 2 mesice temer pac se musela chata prebudovat a z casti zrekonstruovat na trvaly pobyt .. tak doufam ze Paul jiz sehnal nejaky hosting jinde .. az se zabydlim a zaridim nejaky internet tak vemu demonu klidne opet pod sva kridla mista na server tu mam dost dokonce by sme meli server napajeny solarnim systemem :) .. ale musim upozornit ze to asi nebude uplne snadne .. neb tu kde mam chatu je minimalni moznost porizeni nejakeho lepsiho internetu s pevnou IP uvidim budu resit az budu prestehovan je tu pevna linka ale buch vi jestli to pres ni pujde ...i dalsi moznosti se nabizeji ale jsou pomerne nakladne na zrizeni ..inu uvidime.. Kazdopadne mi bylo potesenim po tech cca 5 let mit server doma a poskytovat vam tak hrani na stare dame.. nekdy to bylo o nerva to priznavam .. ;) ale delal jsem to rad neb Demona je moje srdcova zalezitost takze ke dni 30-31.8. server vypinam .. mejte se krasne lidicky a snad za nejaky cas se sejdeme na serveru Demony at uz u mne ci nekde jinde  :hi: 

s pozdravem 

provozovatel serveru  Porkac

• 9

#2 porkac

porkac

Správce serveru

• Vedoucí DM
  • PipPipPipPipPip
  • 911 Příspěvků:
  • Interests:Je pouze jedina pravda vesmir je nekonecny..

Odesláno 01.09.2020 10:38

Tak jo lidi je to tu do 10 min to musim jiz vypnout , ale nebojte snad se to nahodi do tydne nekde jinde ..

• 1

Also tagged with one or more of these keywords: server

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních