Skočit na obsah

Fotka

Harey

Podivný ostrov

• Please log in to reply
2 odpovědí na toto téma

#1 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2019 09:10

Moře mě včera vyvrhlo do přístavu. Za pomocí své halapartny jsem se dokulhal až k nějakému hradu, kde mě našli stráže. 

Pamatuju si jak mě brali na ramena, pak už jsem ztratil vědomí.

Nakonec jsem se probudil na nějaké posteli, vedle mě stála kněžka a hojila moje o útesy zlámaný žebra.

Vyšel jsem ven kde jsem pochopil že se na mě zapomnělo. Ani sem se nedivil nebyl jsem tu mnoho let, hodně se změnilo.

Někteří lidé si mě pamatovali, ale také jsem se změnil. Dřív jsem byl hodný voják z legií, ale zaprodal jsem duši ďáblu a pohltilo mě zlo.

A v mé cestě mě nic nezastaví.

• 0

#2 Kuba

Kuba

Neznalý

• Hráč
  • 5 Příspěvků:

Odesláno 04.12.2020 16:57

*Harey si píše do deníku*

Díky tomu turnaji se mi podařilo najít Creve a předat jí vzkaz od Náčelníka Hroga. Informoval jsem jí o tom že pro ní není bezpečný zůstávat poblíž Alicie a Arena páč jí jde po krku a to že jí nabízíme azyl v naší nádherný pevnosti. Řekla mi že si ještě něco potřebuje zařídit předtim než pude, ale neřekla přesně co takže se bojim, jestli jsem jí nevystrašil a nezkusí někam utýct a skovat se.

• 0

#3 Kuba

Kuba

Neznalý

• Hráč
  • 5 Příspěvků:

Odesláno 04.12.2020 16:59

Harey si píše do deníku Po odchodu Creve z turnajovýho vrchu jsem tam ještě popíjel s tou dámou ve stánku, když v tom mi někdo poklepal na rameno. Byl to ten starej hraničář kterýho jsem měl najít. Zřejmě byl rychlejší, protože mluvil o nějaký dohodě s Omaronem a nechápal že z toho sešlo, ale když viděl že nevim o co jde tak chtěl odejít. Hned jsem ho zarazil s tim, že s ním potřebuju mluvit o něčem jiném. Vyrukoval na mě s tim že že nejdřív poměříme síly a potom si můžem promluvit... nastoupily sme teda do arény a nasadily přilby, každej s jinou zbraní a stylem boje sme se do sebe pustily, vypadalo to že mě sejme, ale když sem se pořádně rozmách a on se zrovna nestihl uhnout tak padl na zem. Po chvíly vstal bez jedinýho škrábance a bodavě se na mě podíval, zvedl ruku a ukázal zajímavé gesto... já se jen pousmál a šly sme si sednout ke stolu. Nabízel jsem mu pití, ale byl uraženej. Po chvíli mlčení se mě zeptal ,,Co dělá Aren venku?!" Načež jsem mu odpověděl že nemám tucha, protože umřel Omaron a že taky moc informací nemám. Ostatních rebelů jsem se ptal, ale nikdo mi nic konkrétního neřek. Hiosu mi řekl že jsem mu moc nepomohl a že sem lezl naprosto zbytečně. V tu chvíli mi došlo... ,,A jaks mě tady vlastně našel?" Našel moje jméno na zápisní tabuli a čekal ve stínech až turnaj skončí. Zajímavý... no ale já s nim potřeboval mluvit vo něčem jinym. Dostal jsem se konečně k tomu že s nim Náčelník Hrog potřebuje nutně mluvit. Podíval se s úsměvem na tváři ,,Hrog jo... tak to se ukážu?"

• 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních