Skočit na obsah

Fotka

stíny minulosti

Hio

• Please log in to reply
29 odpovědí na toto téma

#1 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 28.06.2019 18:11

Jsem tu už dlouho, moc let na obyčejného smrtelníka.

Už dlouho se do ničeho nevměšuji.Potom co mě vyhnaly enti ze srubu, jsem našel útočiště u druidu. Možná tam plyne čas jinak.Ale jsem stale tu. 
Jsem tu rád ,ale nemam rád když někdo usiluje o mou hlavu.
 Nějací seveřani mi křižují mé stezky a napadají mne bez jakéhokoliv důvodu.
Naposledy mě jeden  pronásledoval  skrz horu, až k  trpošům Hromové kovadliny.Nebýt ogarů tak mě ten šmejd dostal.
Budu se muset poptat ve mestě zda na mě někdo nevipsal odměnu.
Ale proč by zrovna na mě . Starej chodec nad hrobem.

Příspěvek upravil Hiosu: 30.06.2019 15:02

• 3

#2 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 11.08.2019 23:13

Zase jsem chtěl někomu pomoct.A každý dobrý skutek je po zásluze potrestán.

Stále tu mám přátelé, kteří mne znají a pomohou.

Dostalo se ke mě, že jeden z jižanů navštívil Alícii a shání dobrodruhy.Ale nakonec, že ho stráž odvedla do chládku.Šel jsem se přesvědčit a ono opravdu. Drzý chlápek v červenočerné zbroji, potetovaným ksichtem a bez vlasů se dožadoval svobody. Byl dost drsnej, ale to se od obyvatel jižní pevnosti dá očekávat.Prý ho poslala Katerina z pevnosti, naverbovat nějaké ty borce co se postaví démonům a černému rytíři.Mně se v tu chvíli vybavila Ter. A má neschopnost dotáhnout něco do konce.Pak jsem jižana moc nevnímal.Jen ten moment slibu pomoci.

Jižan , že prý  si mě vybral na nějakou misi a pokud znám někoho kdo by se chtěl postavit samotnemu peklu ať ho přemluvím  k stejné šílenosti jako jsem se zavázal já.

Třeba najdu konec cesty.

Třeba najdeme nového Lorda. Alície ho potřebuje.

Nebo Ji.

• 2

#3 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 20.08.2019 19:51

Pavouci

Další havěť ,která ohrožuje  les. Našlo se pár hrdinů co chtělo les trochu vyčistit a já blázen se k nim přidal.První patro jeskyně plné pavouků jsme prošli jak nůž máslem. Druhé s drobným zakopnutím, či špatně přečteným znamením jak na ně.Pořád dobrý.Další patro už mě nahánělo husí kůži ,ale pořád jsme postupovali s úsměvem na rtech.Pak přišla zvědavost. Co to prozkoumat dál. A když už nám to tak jde - jen nakouknem.

Tak hnusnou mrchu jsem ve svém dlouhém životě neviděl.Mohla by se snad rovnat i drakovi. Ten skřek  co ta mrcha vydávala bylo poslední co si pamatuji.

Všichni jsme určitě padli.

Jsem zas tu jen díky Oliosovi.

• 1

#4 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 03.11.2019 20:09

-

Jak se minulost stále opakuje , už jsem psal několikrát. Moudra starších nikdo nevnímá. Neposlouchá. Sleduji vše z povzdálí.

Už né tak neviditelný . Spíš stár než  mlád.Pln zoufalství z minulosti. Jsem na té správné straně ?- Harfeníci měli pravdu.Nezasahovat ,jen sledovat. Zasáhnout až bude rovnováha narušena.

Vyčkávám. Sleduji.

Démona se mění.Stíny minulosti ožívají.

Příspěvek upravil Hiosu: 04.11.2019 13:12

• 0

#5 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 13.11.2019 23:49

Tak se mi doneslo , že někdo, komu dlužím hrozně moc .Je zas v Alícii.

Moc tomu nevěřím, ale protože tak dlouho žiji já. On také může.lord.

Zlo. Doufám že se stráž mýlila , je to přeci jen řádka let.Ale když si pamatují mě budou i jeho.

Nee nevěřím tomu že by se tu zas objevil.

Nechci.

Oliosi stůj při nás.

Staré časy se doufám nevrátí. Chraň nás před časy budoucími.

Pořád mne zžírá to ,že on jediný ví kde Leady leží.

• 0

#6 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 18.11.2019 18:58

Výstraha?

Byl jsem zase zkontrolovat stav pavouků v hlubokým lese . Stejný nápad měli dva nabušený orci,druid,pekelnice a dvě ostrý dámy co mi byly do pasu.Jo a dva takoví otrhanci ani pořádnou výbavu neměli.

Pavoučí jeskyně byla vyčištěna  během chvilky a každý z nás se těšil na čerství vzduch. Venku nás a hlavně mě čekalo překvapení v podobě temné elfky s lukem. Že prý shání koželuha Hiose. ,,Aaa někdo shání kůže" , řekl jsem si.Rozešel jsem se směrem k ní.Kupodivu začala couvat .Začala něco mumlat o tom ,že chce mluvit jen se mnou a houkla  směrem k partě, co vylezla se mnou, ať odejdou.To už vypadalo divně a ostatní to brali jako příkaz - výhrůžku .

Napětí mezi námi se dalo krájet.

(Příroda si vždy umí vybrat ten nejlepší moment).Z křoví vyskočil vlk a přímo mezi nás.Dva šípy, vystřelené z poza zad elfky ,vlka usmrtili. Elfka nebyla sama a rozpoutalo se střelecké peklo.Luk který zasáhl vlka zasáhl i mě. Já si stihl vystřelit tak třikrát než mé tělo ztratilo sílu stát.Nejdřív řev ,pak ticho.

Šílená bolest těla, pískot  v uších.Ale přesto jsem zaslechl jak někdo  řve:,,Ty idiote proč ho křísíš´´.Vše jsem měl jak v mlze .Vyděl jsem jen siluety postav.Jedna z nich mi řekla, že mě pozdravuje starý známí. V zoufalství jsem vytáhl dýky a máchal jimi kolem sebe.Tma a ticho.

Když jsem nabil vědomí,byli kolem mě i ti co se postavili na mou stranu.Všichni stejně zmatení.Nikdo nedokázal říct co se přesně stalo.Jen jedno bylo jistý, všichni jsme padli hubou na zem a v duši to zanechalo šrám.

Já si svou "hanbu" zakryl a rychle obvázal celou ruku.Skupina dobrodruhů se rozdělila v lese a každý šel svou cestou.

Já se pomalu šoural a přemýšlel nad tím co se událo.Proč jsem musel přijít o prst a kdo má být ten starý známí?

To že nemá smysl nic nahlašovat mi bylo jasný. Takovým popisům vrahů  jsme se ve stráži vždy bavili.V Alícii vypadají všichni jako zabijáci.

Nic jsem nenahlásil ale obešel jsem si celou stráž až po královskou gardu. 

Snad se brzy něco dozvím

• 0

#7 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 29.11.2019 16:55

Pořád nic.

Plno otázek , žádné odpovědi.

Nikdo ze strážných nezažil nic podezřelého , bo podezřelou temnou, nikdo nic neviděl, nic nového  za výtržnosti, nic kdo by neutrácel jinak než po úspěšným tahu na jeskyni nějaké z příšer.

Ale přeci. Ty nejvšímavější -,,Jo chodí tu, Nato že je temná mrcha tak se za to ani nestydí .Jooo luk má ale jinak nevím zda je to ona."!

,,Dva trhani tu hýřili prachama , ale nakonec vše prochlastali s ostatníma a od té doby jsem je tu neviděl.""

,,Aren - ne - hmmm nee ale! I když děda povidal ,že ňákýho starýho Lorda viděl a na A začínal.!

Pořád nic ,ale už tomu začínám věřit.

Kéž by udělal nějakou chybu.

• 0

#8 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2019 20:48

Postoj

Jak se k tomu všemu mam postavit.

Ta ,která vyprovokovala souboj a mě to stalo malíček ,se bez problémů promenáduje na trhu.S dalším šmejdem, jak jsem zaslechl, okrádaj všechny kolem Alície. Všichni víme - tušíme- podezříváme.Ale město nic. žádný zatykač,prostě  nic.

Jejich drzost mě až překvapuje.Jak jsi jsou sebou jisti ,že je nikdo nesleduje.

Aren -žádná chyba- prostě taky polevil. Poznal jsem ho.Byl to on , přímo na trhu.Sjednával nějaký kšefty.Držel jsem se v dostatečný vzdálenosti.Ta temná mrcha se kolem něj točí jako by byla uhranutá.

Další se k nim přidávají a není jich málo.Samí takoví individua co se druží vždy pospolu.

Dál pozoruji ,dál nezasahuji. Alície by jsi s tím měla poradit sama.

Pokud ne- stejně to není můj problém.

Leda by mi řekl, kde ji hledat.

Jak ho donutit?Nezasahovat, ono se něco najde.

Stejně to už nikoho nezajímá.

Asi jen mě.

Vše ostatní je mi  stejně jedno.

Nebo ne?

Jaký postoj k tomu všemu zaujmout?

• 0

#9 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 22.02.2020 00:32

Čas.

Čas vše vyřeší.

Potkal jsem starou známou.Z dob Armády. Teť velí Jihu. A jde jí to dobře.Ikdyž .Jih se mění. Pomáhá Alícii ale začal ho někdo zneužívat.

Alicie vyčkává. Jižani brání útoky z jihu. Jih ovládá nová síla. Nové vyznání.Nebo staré?.

Dál je třeba vše sledovat a vyhodnocovat.

• 0

#10 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 06.04.2020 18:32

10 000 000,-

Byl jsem zrovna vybrat poklad v rudých horách. Strážci pokladu byli pro společnici co mne doprovázela , jen lehkou rozcvičkou v jejím umění  zabíjet. Potom co padl poslední strážce pokladu slečna C ani nechtěla podíl.

Už jsme se měli k odchodu když nám cestu zastoupila nabroušená ženština a hned zhurta ,že nás sejme ,že jsme banditi .Hned jsem ji poznal a její reakce mne ani nepřekvapila.Až když jsem se rozesmál  nad její rozpáleností , tak najednou pookřála.

Isbelah se omlouvala hned jak mne poznala.A hned,že má potíže s Jihem a s penězi pro výpravu .PRO ARENA.        A že bych ji v tom mohl být nápomocen.Nechtěl jsem odmítnout při pomoci Alícii v odvracení jižní hrozby.Ať už je to kdokoliv.

Ale proč mám pomáhat mému největšímu nepříteli.  Ve mně se vše vařilo.             Tak jsem si alespoň vyslechl oč jde.          Ten HAJZL chce 10 000 000 zlatých na podporu v tažení na jih.

Isbelah mu taky nevěří a ujišťovala mne ,že má vše pod kontrolou.

Aren není nikdy pod kontrolou.Vždy má zadní vrátka a vždy jiné... úmysly. 

Slíbil jsem pomoc ,ale že se jen pokusím.         Oslovit nějaké obchodníky můžu,ale těžko někdo přispěje .

A možná asi i chci aby ta výprava neuspěla a ten had tam natáhl brka.

Možná.

• 0

#11 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 24.04.2020 16:24

Akrie

Další setkání po letech.Sestra mé milované a mě nejbližší . Považovala mne za mrtvého.Nedivím se .

Seznámíla mne se vším co se událo  před lety a o co tu jde nyní. O co usiluje Is a Aren.Slíbila i pomoc pri oslovení zámožných aby pustili nějaký ten zlaťák.

Věřím Is , ale Arenovi ne.

Když neseženu prachy na jeho výpravu , tak mne to vůbec nebude mrzet.

• 0

#12 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 02.05.2020 23:13

Volba mága?

Nakonec se zrušila. Přišel jen jeden ze zahalených. Ten jeden od nás se hlásí k jiné skupině.

Prý kodex. 

Ta elfka co výběr řídila , neměla s Aliciskyma nic společnýho. V tom zas bude ...On.

Schválně jsem se tam ukázal.Nebudu se už jen  skrývat

.

Ukázal se tam i Černý.

Magie z něj srší a ze mne lehká žárlivost.

*Přesto ani jeden jsme se nepředvedli.*

Nakonec vše skončilo bez výběru kohokoliv.

Bloumal jsem po Alícii a přemýšlel prč mág,.Věž není.

Cech mágů maká na ostrově.Stačí.

Nakonec jsem skončil ve slatu a vyrušil někoho při jednání.Protože jsem starej a nemotornej , všimla si mě jedna z těch osob ,které jsem vyrušil.

Byl To Aren a ta černá čubka co kolem něj krouží a někdo třetí .Hodně malý.

Ta černá mrcha si mně všimla  a hned šla po mně.Zaběhl jsem za brány slatu a  za bránou vytáhl meče.Stráž mne už zná a jak mne zahlídli vytahli zbraně a lokli si lektvaru co prohlídne vše.

Jen se předemnou ta mrcha objevila  a výhružně vyprskla *ať nestrkám rypák do cizích věcí*a zmizla za bránou.

Chvilku my trvalo než jsem se tam mrknul znova.Už tam byl jen Aren a ten malej. Zmizli v pánském klubu.Mne tam nepustili.

Budu muset někoho ukecat nebo uplatit.Někoho si najmout.

Potřebuji informace.

• 0

#13 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 16.05.2020 22:08

Já to nechápu.

Proč on . Proč On má být ten záchrance Alície .

Ten který ji vedl do záhuby.

On.Copak nikdo si nepamatuje.

Já prostě nemohu. Nechci. Ty zlaťáky nedostane. A Když tak ne ode mně.

I kdyby měla Alicie padnout.On nesmí být ten co to zachrání,!!ON ne

Příspěvek upravil Hiosu: 17.05.2020 12:58

• 0

#14 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 28.09.2020 21:57

Rozklad

No to se nám to pěkně zamotává. Včera jsem byl shánět nějaké informace ve slatu. Prý tam mely problémy s nějakým nájezdem.

U Husy nebylo zrovna moc ochotných osob za pivo se rozkecat. Až na jednoho půlorka. Jméno jsem z něj nedostal , ale bude mi dlužnej pokud pro něj udělám jednu službičku. Jen někoho najít a vyřídit mu vzkaz.

Druhý den na to tu máme potíže se Stromořadem  a Pevnost Rudého draka zas dostála své pověsti. Moc by mne zajímalo co se stalo se starou velitelkou.

Nástupce- ani nevim kdo to je -hned odřízl město od zásobování. To zas bude všechna zvěř kolem Alície vybita.

Největší nepřítel Alície vždy čekal na takový rozklad zevnitř. Jih určitě taky vystrčí drápky.

A co Aren jakou roly v tom on zase bude mít on. Jaký problémy nám chystá Stromořad. Oč jde přesně rebelům. Kdo další zamíchá kartama.?

• 1

#15 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 02.10.2020 19:06

Tak nám Jižani ukázali čeho jsou  schopni . S nikým se nepárali . Útok byl rychlí a řízený. Já se jim připlet do cesty. Ani jsem nestačil  spočítat kolik jich je a ležel jsem hubou v hlíně.

Po jejich řádění mněli felčaři dost práce dlouho do noci. Někoho prý i odvlekli do pevnosti Rudého Draka.

Přesně jsem tušil kdo se začne ukazovat jako ochrance Alicie a řešitel problémů. Arenova taktika ,zaháčkovat si radní se vždy osvědčila.                                                                                            Takhle to nějak začalo i minule.

Mám moc otázek a málo odpovědí.

Vzkaz co jsem měl předat jsem předal a asi bude čas si vybrat dluh. Informace.

Příspěvek upravil Hiosu: 02.10.2020 19:08

• 0

#16 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 05.10.2020 18:22

Setkání

Další setkání s nepřítelem- Alicie. Řekl toho docela dost,ale pro mne nic nového. Vše, co se kolem děje, je Arenova práce. Spolupráce, zrada, úplatek. Ujednání jiných podmínek příměří, či obchodu než dotyčný chtěl či zamýšlel. Arenův rukopis.

Půlork navrhl řešení. Také se mu Aren moc nezamlouvá. Chtěl to vyřešit nařknutím Arena z Obchodu s Jižany. Přesně s jídlem, které zadržovali.  Podpořil jsem tu myšlenku, ale už jsem měl výhrady, že Aren se jen tak dostat nedá. Jak moc jsem byl blízko pravdy se ukázalo hned druhý den. Když Aren obvinil někoho ze svých řad z obchodu s Jižany. Jídlo byl ten problém a od stráží jsem se dozvěděl, že prý bylo otrávený.....pěkně si to pojistil. Zas dva tahy před - každým ze svých ne-přátel.

Měl jsem zas o čem přemýšlet. V chrámu snad příjdu na jiné myšlenky . Byl tam.  S Arenem jsme si vyměnili pohledy a každý z nás věděl, co si myslí ten druhý.

Musel jsem navštívit toho nebožáka Warta. Ve vězení jsme pokecali a každý z nás se utvrdil v tom, co se tu opravdu děje. Má jediná pomoc byla rada, jak ven! Olios s ním.

Po dlouhém bloumání po Slatu. Postava. Ze stínu splozená, Né Jen Tanečník. Né sám Pán Černý. Aspoň se tak představil. Mě byl znám jako pan ****.časi se mění.

Potvrdil to co jsem se domníval. Plus že víno maj ňácí dobrodruzi.. To nám hraje do karet.

Hra je rozehrána. Nejlepší má rada.

Odstranit Arena dřív -

než získá moc.!

• 1

#17 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 09.10.2020 17:39

Wart zdrhnul.

Útěky z vězení mu jdou. Prý odplul na lodi , víc jsem se nedozvěděl.

Konečně se něco Arenovi nepovedlo. 

Ten se zatím předvádí jako uvědomělý občan a rozdává jídlo na trhu. Čím asi byly ty koblihy plněný.

Příspěvek upravil Hiosu: 10.10.2020 10:53

• 0

#18 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2020 09:48

A je to tu. Z Arena je Regent .No jen malý krůček od toho vyhnat  Rebely a stát se Lordem.

Byl jsem tak blízko mu vrazit kudlu do krku. Tak blízko a pln nenávisti k této zrůdě. Dovolil si mě oslovit na tržišti  abych ho následoval do Vulkánu.

Na hradě následovalo oťukávání kolik toho vím a naznačení že můžu za Wartův útěk. A že jsem vlastně povinen Alicii a další keci jen aby mě pak donutil jít proti Rebelům v Rudovicích v první linii a s tajným posláním. Arenova tajná poslání moc dobře znám. Slušně jsem odmítl. Asi se mu to moc nelíbilo. Oba jsme měli co dělat udržet své emoce na uzdě. 

Je těžké něco podniknout proti Arenovi ,když dělají rebelové problémy a Aren je řeší. 

Další spojenec by mohl být Wart , který se vrátil do Alície  pod ochranou Stromořadu.   To musela být další rána pro našeho Regenta Arena. Škoda ,že jsem neviděl výraz v jeho ksichtě ,když se to dozvěděl.

S Wartem bychom mohli uklidnit to s tím vínem. K tomu potřebuji informace ze slatu . A dotyčný ne a ne se ukázat.

• 1

#19 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 26.10.2020 20:18

Stromořad

Setkání s Wartem proběhlo. Byl hodně opatrný než se svěřil co ví o Arenovi a co potřebuje vědět.

Čeká mě cesta do Stromořadu .Jsem zvědav k čemu to bude. O vínu vím kuloví, jen to ,že znám někoho, kdo ví. A ten někdo se odmlčel.

U Jižanů se nic nemění. Jen se s Arenem předhánějí kdo pokosí víc přívrženců. 

Do toho ty hořící sochy. 

• 0

#20 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2020 19:24

Nepřítel mého nepřítele je můj přítel

Tak ze Stromořadu sešlo. Wart byl vyštípán z Alície a jak jsem si potvrdil , přidal se k Jižanúm. U nich skončila i moje stopa po Daintym.

Naštěstí to zatracený vino už je ve Stromořadě a co mne hodně potěšilo , je odměna za Arenovu hlavu 500mešců. ON se z toho stejně vylže nebo vyplatí.

Jih mne zajímal a nakonec sem se tam dostal. Při jednom z nájezdů Rebelů na Alícii mě sejmuli jak malého kluka. Pěkně ranou za týlo. 

Probral jsem se v cele s nějakou dívčinou. Ani jsme nestihli poklábosit a už nás rozdělili. Hromotluk Hrog se ujal mého výslechu. Hned jsme si ujasnili mé možnosti a povinosti . Všechny otázky byly ohledně Arena . S radostí jsem vyklopil všechnu špínu co na Arena vím.  Na oplátku jsem se dozvěděl ,že pulčík byl ve stejné cele ,ale že hostem pevnosti už není.

Nakonec jsem dostal zajimavou nabídku, kterou je potřeba pořádně zvážit. 

• 0

#21 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 12.11.2020 21:58

Nevěřit nikomu.

Na miskách vah být vždy uprostřed.

Nabýdka pěkná, ale neuskutečnitelná. VÁM z JIHU se nedá věřit .

Musím to skousnout. Aren musí uspět. Rudovice musí být osvobozeny. Jih není co býval a nedá se mu věřit.

Rada není jednotná a snad se se zvolením Arena Lordem  neunáhlí a bude čas ho šíkovným způsobem uklidit.

Vše se musí naplánavovat. Ale bez všech ostatních. Sám za sebe. Za  T.

• 0

#22 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 19.11.2020 20:51

Cíl

Jižani zpět v pevnosti.

Rudovice volné.

Aren smrtelně zraněn.

Co víc si můžu přát.

Snad jen,, ať ten hajzl chcípne.''

Ať si vezme všechna svá tajemství do hrobu. Hlavně ,že se minulost, nebude opakovat.!!!

Pokud tomu tak nebude budu mu muset pomoct. Dokud se nedokáže ubránit já můžu uspět.

Nevím zda jsem toho schopný ale nenávist k němu je ....

Smrt 

• 0

#23 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 25.11.2020 20:59

Smrt?

Pozvánka od pana Krále. Omarona. Prý překvapení!!!

Proslíchalo se ,že prý Arena někdo zbalil. Že stopy končí na Jihu. Že ZRADA. ŽE povedlo se nemožné.

Doufal jsem v to . A skutečnost.

Dorazil jsem k pevnosti se smíšenými pocity.

Vysmátý Omaron mne přivítal jak starého kamaráda. Když mne zavedl do síně kde mi představil osobu naší nedávné úmluvy , zalapal jsem po dechu.

Aren se snažil všemožně se vymlouvat a přesvědčovat o tom ,že jsem jeho zachránce. Omaron zas mlel něco o pomstě a že když já pomohu jemu , že pomůže mně s pomstou.

Z toho všeho jsem byl dost rozhozenej a vnímal jsem každé druhé slovo. Jediné co mne přimnělo vnímat byl moment kdy se mi dostal do ruky Arenův denník. I po jeho pokusu ho spalit na uhel jsem žasl co vše si dokázal zaznamenat.

Byl mi odebrán!

Pak už jsem nevnímal. Nebylo proč.

Hlavou se mi honili dvě věci. Jak ho zabít hned a jak vyváznout bez úhony.

Omaron mne však hned vyvedl z omylu. Vše je připravené a rozhodni se hned. A nebo taky není důvod aby jsi opouštěl brány pevnosti.

Nejdřív jsem to zkusil s odporem ,že nepřistoupím na žádné podmínky.

Výsměch a opovržení. Ba i dobírání si  Omarona  zesnulou Lady Ter. Mne přesvědčilo! Že vezmu jeho nabídku. 

Dokáži li dosadit Jareye na pozici Lorda. Můžu počítat se srubem v Hlubokým a místností jen pro Arena.

Já měl zatemníno.

Potvrdilo se to co jsem cele roky věděl. 

A já nedokázal mu tu dýku do jater zasadit.

Neudělal jsem nic a přistoupil na podmínky dalšího vyšinutého.

Co jsem vlastně dokázal?

Příspěvek upravil Hiosu: 18.12.2020 20:22

• 0

#24 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 23.12.2020 01:12

Zvraty

To snad ani sám Olios nevymyslí.

Co se děje.

Aren je mi naservírován na podnose s okovy. Já nedokáži nic. 

Jen Uzavřít smlouvu s šílencem.

Ta končí jeho smrtí a začíná honem po krku těch co byli na špatném místě ve špatnou dobu.

Nebo tomu tak chtěli.?

Teď kam. Co dělat? Jde mi po krku , to vím už dávno,. De všem po krku. 

Bude se tvářit jako zachránce .

Kam se mám uklidit. ?

Les je profláklý . Hrog je ....  Skusím se sejit a kontaktovat ostatní co jim jde o kejhák.

Zase  vyhrál. 

Příspěvek upravil Hiosu: 23.12.2020 13:26

• 0

#25 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 04.03.2021 23:41

Zas , zas, zas

Skrývat se nemá cenu.

Opouštím pevnost .

Bál jsem se ,že po mě půjde , ale ne, nejsem vůbec důležítý. Dozvěděl jsem se vše co jsem chtěl vědět. Potvrdil jsem si vše co jsem se dozvěděl .

Mám být ten soudce ? Mám napravovat chyby?

Alície dělá ty samé chyby jako před lety a nikdo se nikdy nepoučí.

Vím je jen jedno.

Někdo to bude muset ukončit. Jeho. Je.

Já se rozhodl ,že už se do ničeho plést nebudu.

Minulost nezměním , budoucnost nechme mladším.

• 0

#26 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 25.04.2021 21:43

Zlost , vztek. bezmocnost.

To vše se ve mě mísí. Chtěl bych  se pomstít. Splnit svůj slib a vraha Lady navždy poslat do pekel. Už vím, že on za to  může. !!! Ale kdo z nááás něco zmůže.

Ja jo,  já už nemám co stratit. Jsem tu  až moc dlouho. Asi proto co mám udělat.

Musím .

Ty mladší nic nechápou.

Je potřeba se obětovat. ?

Příspěvek upravil Hiosu: 26.04.2021 05:27

• 0

#27 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 04.08.2021 22:55

Nabídka
Tak jak jsem chtěl stát opodál . Tak mě to dění kolem vtahuje zpět.
Dostal jsem pár informací o cechu. Nikdy jsem se jim na kobylku nedostal , Ale. Znal jsem. Znám jednoho co se tam vyzná.
Doneslo se mi něco a Arenovi . Už jen jeho jméno mě neskutečně vytáčí.
Je tu možnost nějakého vyjednávání.
Já už opravdu nevím. Poslechnu si  o co přesně jde.Třeba se setkám i se starým známím.

• 0

#28 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 12.08.2021 23:19

Setkání

Nedá se říct ,že by to proběhlo po mím. Musel jsem do Slatu. Obcházel jsem všechna temná místa. Nic.  Tak jindy.

Už se blížím k bráně a tu se otevřou dveře a z nich  se mihla postava. Hned jsem přehazoval helmu. Ta na  ... od Ter je na to  lepší.

Zdravím příteli.

Zdravím starý příteli. Výměna pohledů.!!! Tak co pro mně máš. ?

Jdeš rovnou k věci.*zmizel*

Rozhlédl jsem se*Stál přímo zamnou*. !Mám pro tebe zajimavou nabídku .Ale teď  musím řešit něco jiného. 

Tak pokecáme někdy jindy. 

Dobrá¨.

Zavspomínáme u Maugrima.

Budu čekat.

• 0

#29 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 12.07.2022 23:44

Hiosu

Stará známá postava se vynořila ze stínů:" zdravím starého přítele".Hio se otočil a po levém boku zahlédl starého známého. Dřív by ho zahlédl ještě než by se chtěl sám ukázat, ale nyní jen dokáže tápat kdo to asi bude. Cítí přítomnost tanečníka ale neodhalí. Pokec byl v pohodě, jen informace. Však i ta jsou cenná. Vyklopil co ví a odměnu si vybere až to bude potřebovat. Není blázen, odměna je prd, proti službičce a dohodě s panem Černým!  Je lepší si to vybrat dýl, až když ti teče do bot.

Příspěvek upravil Hiosu: 27.02.2023 18:30

• 0

#30 Hiosu

Hiosu

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 796 Příspěvků:

Odesláno 10.02.2023 21:34

Hiosu

Stíny tě dostanou.

Vzpomínky, melancholie!

Už se potuluji na tomto světě až moc dní, víc než bych si kdy dokázal představit.
Nekonečný boj o to kdo má pravdu, kdo je v právu ,  kdo má nárok.Již dávno jsem se stáhl do ústraní.Unavený a všem spíš naobtíž.
Stíny minulosti mě vytáhli zpět. Né, už né. 

Končím. Ikdyž nechci.
 Dál už to ale  nedám.
 Tak tohle je ten konec. 
Můžeš dosáhnout čeho chceš a přesto . . čas vše ... 
čas vše..... vymaže?
Tímto
mě čas už dávno vymazal.

Spočinu na mém nejoblíbenějším místě. 
Mezi stromy u srubu.
 Nejkrásnější místo z hlubokého lesa.
Jediné co nerad opouštím je tan les.
A proto spočinu tam kde budu sám a přitom se vším co mám rád.

Už je konec.?
Konečně.

• 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních