hojte, ako presne funguje ta pavucina co hadze carodejka u saleka ? vzdy ked to na mna hodi nemozem odomknut, ako dlho to ma trvat ? aj ked uz ikonky ktore som v pavucine dostal tak neviem odomknut, dnes som tak na 4 x vyberal saleka , vzdy som musel von , relog a znova a zakazdym to na mna hodila, az na posledny krat teda ked som sa k tomu pokladu konecne dostal

PAVUCINOVE KUZLO
Odesláno 04.01.2019 12:11
Odesláno 04.01.2019 18:23
Odesláno 05.01.2019 00:22
Pokud se pamatuju tak to kouzlo ti při zapletení snižuje dexu tudíž nemáš dostatečný skil,ale když vyprší mělo by to jít. Ovšem pouze pokud jsou všichni "hlídači" po smrti.
Odesláno 05.01.2019 07:49
ano mam hore ikonku ze vdaka pavucine niesom fit, no aj ked zmizne a aj ked som chvilku cakal tak som stale nevedel odomknut a mal som tusim odomykanie ani nie 20, ikonka zmizla, ked som pozrel ako na tom som tak mi uz ukazovalo ze mam plnu dex a napriek tomu mi to furt neslo odmknut, tak az po relg mi to zlo zas, teda kym som zas neschytal pavucinu, nemaniekto odstopovane ako dlho to trva ? bo pak sa zas zacvakne truhlica a aj tak treba cakat na dalsiu skupinku na vymlatenie
Odesláno 05.01.2019 12:13
Co vím, tak ta pavučina vyvolává combat, takže pokud v ní stojíš, tak truhlu u saleka v combatu prostě neodemčeš a můžeš hodit i skill 95.
Příště nech ať tu pavučinu hodí na tebe mimo truhlu.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních