Potrebujem Datadisky?
Ano, pre hranie na Demone je nutne mat kupene datadisky SoU a HotU.
Funguje na Demone craft z datadiskov?
Niektore veci, z niektorych HotU craftov sa daju vyrobit. Na vacsinu, ale niesu k dispozicii potrebne suroviny. Vobec nieje moznost pisat zvitky. Lektvary sa vyrabaju Remeslom Alchymie, nie cez Brew Potion. Je mozne vyrobit niekolko malo druhov pasci. V Craft Weapon a Craft Armor funguje vpodstate iba zmena vizaze predmetu. Ta sa za urcitych okolnosti straca (Trezor, ...). Demona pouziva ATS Craft System.
Je moľné hra» na Demone bez pouľitia Game Zone klienta?
Nie, bez Game Zone klienta nieje moľné sa na Demonu pripoji». Pri kaľdom reątarte je náhodne generované heslo na server, takľe priame pripojenie nepôjde. Toto je záleľitos» Game Zone.
Od kedy sa zacina pocitat rok po ktorom je mozne odregistrovat niektoru z postav?
Od zaregistrovani posledni (treti).
Čo robi» pri páde serveru?
Novú hru je možné zaloľiť vpodstate hneď po spadnutí. Ideálne založí minútu po páde novú hru niektorý skúsenejší hráč. Ostatní hráči ČAKAJÚ na zavedenie modulu aspoň 2 minúty.
Potreboval by som si pozrie» manuál, kde by som ho mohol nájs»?
Anglický manuál by mal ma» nainątalovaný kaľdý v adresári s nainątalovaným nwn - \NWN\docs. Nwn je postavené na stolnej hre Dungeons&Dragons tretej edície. Ďaląie uľitočné odkazy: Český preklad D&D 3. edicie http://dnd.panthernet.cz/ http://www.tartus.webzdarma.cz/
Je moľno si nechat vysát úrovně?
Ano, existuje postava, ktora vas moze postupne vysat. Je to ale trochu klikacka, kazdopadne si toho vysavani aspon trochu uzijes.
Je moľné si zmeni» popis postavy, portret, hlavu a iné veci vyberané pri tvorbe postavy?
Samostatne nie. DM s prístupom k servervaultu má túto moľnos», avąak je treba minimálne dobrý dôvod. Takéto zmeny sa vykonávajú len zriedka.
Ako spustit NWN v okne?
Editujte soubor "NWN.ini". Najděte řádek "[Display Options]". Řádek "FullScreen=1" změnte na "FullScreen=0". Pod tento řádek dopiąte daląí "AllowWindowedMode=1"
Pri otváraní truhiel a iných druhoch akcí, mi mizne neviditeµnos». Čo mám robi»?
Nič. Je to normálne a treba s tým počíta».
postupne updatujem tento prispevok, tak ako mazem prislusne topiky. Tento je tam kde je, pretoze vas poznam, vy by ste mi ho zaspamovali a ja ho inde nemam ako cistit. Kazdy kto moze upresnit odpoved na niektoru z otazok, pripadne by rad nejaku otazku pridal, prosim nech tak urobi v diskusii pod prispevkom

FAQ
Započal
Host_Quixote_*
, 28.09.04 08:41
Téma nemá žádné odpovědi
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních